Forum » Šport » Zračno orožje-nakup v EU
Zračno orožje-nakup v EU
loveJDM ::
Pozdravljeni,zanima me če je kdo kupoval zračno orožje preko spleta iz tujine?
Pogoj je,da sprejemajo PAYPAL.
No,kar me zanima,s kot ste kupovali,kje imajo najboljše cene pa pošiljajo v Slo?
Pogoj je,da sprejemajo PAYPAL.
No,kar me zanima,s kot ste kupovali,kje imajo najboljše cene pa pošiljajo v Slo?
veqlargh ::
Evo, tole je izpred par let, ko sem kupoval...
Thank you for your interest.
Yes, I ship to many EU countries, but no islands.
You could pay with PayPal here: www.air-rifles.eu
Or bank account here: www.pushka.eu
For example the shipping cost for 1 Hatsan BT65 is 36.86
For few products the average shipping goes down.
Preveri, če imajo še opcijo paypala. Imel pa sem same pozitivne izkušnje. Res hitro odgovarja na mejle. Samo pazi, če kupuš močno puško ti jo naši organi zadržijo (vseeno se pošiljke pregledajo) in boš moral dostavit dokumente, da tako puško sploh lahko imaš (opravljen izpit o varnem ravnanju z orožjem al kako se kliče ta stvar). Zato potem nisem vzel vraga, čeprav mi je še vedno... Staro sem lahko priglsih, za nove pa tist izpit.
Thank you for your interest.
Yes, I ship to many EU countries, but no islands.
You could pay with PayPal here: www.air-rifles.eu
Or bank account here: www.pushka.eu
For example the shipping cost for 1 Hatsan BT65 is 36.86
For few products the average shipping goes down.
Preveri, če imajo še opcijo paypala. Imel pa sem same pozitivne izkušnje. Res hitro odgovarja na mejle. Samo pazi, če kupuš močno puško ti jo naši organi zadržijo (vseeno se pošiljke pregledajo) in boš moral dostavit dokumente, da tako puško sploh lahko imaš (opravljen izpit o varnem ravnanju z orožjem al kako se kliče ta stvar). Zato potem nisem vzel vraga, čeprav mi je še vedno... Staro sem lahko priglsih, za nove pa tist izpit.
Machete ::
Jaz kupujem tukaj: http://www.sportwaffen-schneider.de
Res pa da ni paypala. Sam plačujem preko SEPA nakazila in je brez dodatnih stroškov, le traja kak dan do 2 max, da imajo nakazano. Kartično plačevanje, ti doda 4% na znesek.
Ampak, pri tako ugodnih cenah, raje naloži PP na račun in od tam plačaj ali zamenjaj s kom za uslugo, da on plača z nakazilom.
Res da nisem še orožja kupoval od njih, ampak kakor sem gledal se da.
Edino sken dokumenta moraš poslat, za dokazilo starosti.
So pa cene ca 50% manj od slovenskih (ala Lovec).
Lp
Res pa da ni paypala. Sam plačujem preko SEPA nakazila in je brez dodatnih stroškov, le traja kak dan do 2 max, da imajo nakazano. Kartično plačevanje, ti doda 4% na znesek.
Ampak, pri tako ugodnih cenah, raje naloži PP na račun in od tam plačaj ali zamenjaj s kom za uslugo, da on plača z nakazilom.
Res da nisem še orožja kupoval od njih, ampak kakor sem gledal se da.
Edino sken dokumenta moraš poslat, za dokazilo starosti.
So pa cene ca 50% manj od slovenskih (ala Lovec).
Lp
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Kakšen kaliber pa kupujete?
Vseeno bolj kot ne oziroma je odvisno od tocnega modela puske.
Drugace pa hvala vama dvema...trenutno se najbolj nagibam k narocilu na militaria.pl,kjer imajo najboljsi priblizek ameriskih cen,tu se predvsem pozna na crosmankah,pa tudi hatsan ki je s Turcije pride skupaj s postnino manj kot pri nas...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: loveJDM ()
Machete ::
Če hočeš žival out of the box poglej za Diana, če gledaš vzmetne. Vrhunska kvaliteta in moč, tudi s kosi ali pimpanjem ni problema v eu. Edino napenjanje se odloči ali želiš klasično prelamačo, underlever ali stransko napenjanje. Zadnje je meni najljubše in Diana mod52 je krasna puška tudi na pogled. 48 ima enak mehanizem, le kopito je bolj preprosto. Airking 54 je pa pač kraljica in tudi najdražja. Ima pa cel mehanizem na vzmetenju, kar ti zna prišparat mnogo daljnogledov pei taki moči.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Machete vem da je diana kr top samo trenutno cist v drugo smer gledam...co2 ali poceni pcp,in sicer iz tega razloga ker je puska primerna za vse optike,natancna kot springerce visjega cenovnega ranga,je pa dosti mocnejsa...
Na primer za ceno airkinga bi dobil hatsan-a bt65 ki grupira se na 100m,na polni moci pa naj bi imel 70joulov,kar je dovolj...ampak vseeno 600-700e je dosti denarja
Na primer za ceno airkinga bi dobil hatsan-a bt65 ki grupira se na 100m,na polni moci pa naj bi imel 70joulov,kar je dovolj...ampak vseeno 600-700e je dosti denarja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: loveJDM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zračno orožje - replike (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 56601 (11004) | Okapi |
» | Imate orožje (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 212137 (27452) | gruntfürmich |
» | Zračna pištolaOddelek: Loža | 8105 (4658) | Okapi |
» | Zračna puška (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 75745 (45075) | loveJDM |
» | zračna puškaOddelek: Loža | 7402 (5610) | guest #44 |