» »

Formula 1 2016

Formula 1 2016

««
8 / 40
»»

b3D_950 ::

dobil je samo opozorilo

za tole:
https://twitter.com/f1fanatic_co_uk/sta...
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

PrimozR ::

http://www.skysports.com/f1/news/12433/...

Qualy notebook se skriva med tekstom.

Dirka je ob petih?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

TOP ::

Eh ista pesem kot lani pol sekunde pa lahko Italjančki delajo ne vem kaj.Dve leti nazaj jim je bil kriv Alfonso kdo bo zdaj Veteel ki pritiska tistega Ferrarija čez max.Saj Vettel daje upanje Tifozijem,da je avto vse hitrejši sam še vedno je Marcedes hitrejši in Vettel nima šans edino če bodo imeli kake težave pri Marcedesu,Finca je pa škoda omenjat on se lepo samo vozi in se nič kej ne napreza,sam da dobi dobro plačo.

SebaR ::

Danes tudi odlična streama:

6000kbps Acestream: eff59157efd2f748c3f95b3075cc14d5a770f440
3000kbps Acestream: 9c5656a4e8994ee12a88adb1ff730b60f85522cf
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

ttommy ::

Kako to odprem?
Gamer

broken/link ::

acestream.

šernk ::

vsi ki želite direkt stream prek neta:
http://www.eplsite.com/

izberite na desni F1 bahrain in imate 3 streame (HD je plačljiv), prejšnjo dirko je delalo brez prekinitev, včeraj na Q pa tudi. je pa za se prebit čez en kup reklam...

acestream mi pa na linuxu nikakor ne uspe usposobit v povezavi s KODI :(
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Jaz bi samo zvok imel na telefonu. Ima kdo to tako poštimano?
Gamer

Riff ::

http://forum.f1magazin.com/viewtopic.ph... tud prek ace playerja se da spremlat v angleškem jeziku, vse podobrobnosti so na linku

win64 ::

konec za ferrari ta vikend...

tintorel ::

Šernk, jaz sem tudi porabil cel dan za acestream v kodiju, pa ne dela...
Dela pa popravljen VLC po teh navodilih:
http://kilobyte.bplaced.net/acestream-i...

AvtoR ::

Kaj je pa s Vettlom?

Skyman ::

wv masino ima zadaj.. pa mu prevec kadila hec
odstop v ogrevalnem krogu
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

billy ::

ttommy je izjavil:

Tudi jaz bi kombiniral samo zvok in sliko na TV...pa nisem našel primerne opcija. Včasih je BBC sports radio prenašal dirke, zdaj očitno ne več.

Škoda.

Saj aceplayer je super kvaliteta in vse, ampak je nekaj minut laga, kar pa ne gre skupaj s livetimings.

BorutK-73 ::

Jaz sem na htpc priklopil hifi, slika pa iz ORF1.
Ker slika iz stream ni tekoča kot na TV postaji.

Zgodovina sprememb…

Sicer imaš prav ja...oz si mi dal idejo :)

Pač audio iz enega od streamov, sliko na TVju pa sinhroniziram z uporabo t.i. "pause" funkcije..in bi moralo delat ;)

Edini problem zdaj, da tako RTL kot ORF, nimata slike v HD in je stream tudi veliko lepši.

roCkY ::

billy je izjavil:

ttommy je izjavil:

Tudi jaz bi kombiniral samo zvok in sliko na TV...pa nisem našel primerne opcija. Včasih je BBC sports radio prenašal dirke, zdaj očitno ne več.

Škoda.

Saj aceplayer je super kvaliteta in vse, ampak je nekaj minut laga, kar pa ne gre skupaj s livetimings.

Perek ACE je cca. 25-28 sec laga. Nekako za en PIT. Saj na aplikaciji za android se da nastvit lag...
EDIT: ACE uporabljam prek KODI-ja in p2p stream dodatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roCkY ()

Če misliš live timings app, potem uporabljam kar direktno v browserju telefona - WP10 &html5

back on topic...velika škoda, da ni več vettla, če je kimi samo 8sec za rosbergom bi znal biti vettel zelo blizu rosberga, če ne kar spredaj...

roCkY ::

uradni polni plačljivi android APP

Kaj mislite, bo hamilton šel do konca s temi gumami?

Proba lahko, je pa praktično nemogoče.

Škoda res za vettla, madona no.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: billy ()

Laično ugotavljam(naj me kdo popravi če se motim), da se jim nekaj pregreva. Lahko, da je to posledica zoženega zadka(coke bottle) ali pa so preveč našponali mašino, da bi se približali malo mercedesu.

Počakajmo, da povedo kaj je bil sploh problem. Glede na povedano (nisem spremljal pretirano podrobno) je Kimiju v Avstraliji odletelo tesnilo turbine, da se je olje vžgalo, vsaj zdi se mi tako.

TribesMan ::

Tukaj je blo še huje, iz izpuha so leteli žareči kovinski delci... :)
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Če bi bilo pregrevanje, potem bi kimiju ziher kaj "zabremzali" mašino...in da bi kljub temu bil tako dober? Dvomim.

innerspace ::

Zal ne morem gledati dirke...kaksna je situacija?

*Ok, nevermind vidim da je konec.
Super za Rosberga, pa Kimi tudi super uvrstitev.

1. Nico Rosberg
2. Kimi Raikkonen 10.282
3. Lewis Hamilton 30.148
4. Daniel Ricciardo 62.494
5. Romain Grosjean 78.299
6. Max Verstappen 80.929
7. Daniil Kvyat 1 lap
8. Felipe Massa 1 lap
9. Valtteri Bottas 1 lap
10. Stoffel Vandoorne 1 lap
11. Kevin Magnussen 1 lap
12. Marcus Ericsson 1 lap
13. Pascal Wehrlein 1 lap
14. Felipe Nasr 1 lap
15. Nico Hulkenberg 1 lap
16. Sergio Perez 1 lap
17. Rio Haryanto 1 lap
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Zgodovina sprememb…

:/

I am watching the Bahrein race right now, and a pitreporter from the Dutch television said that he got news that Sauber ran out of money and won't be there next race.

Bravo Hass! Še ena dobra uvrstitev. Trenutno so precej boljši od tradicionalnih ekip kot so Williams in Mclarn.

Prejšnjo dirko se jim je direkt usralo.

Danes pa so mel resno dober race pace, tud dobro taktiko z gumami in še Romain je vozil kot obseden. Zasluženo.

PrimozR je izjavil:

Počakajmo, da povedo kaj je bil sploh problem. Glede na povedano (nisem spremljal pretirano podrobno) je Kimiju v Avstraliji odletelo tesnilo turbine, da se je olje vžgalo, vsaj zdi se mi tako.

Lahko je danes kaj drugega, vendar imam občutek, da če je zadeva preobremenjena, enkrat odpove ena reč, drugič druga..
No upam, da gre res za naključjne in nepovezane odpovedi. V dobro formule.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: win64 ()

galimim ::

TribesMan je izjavil:

:/

I am watching the Bahrein race right now, and a pitreporter from the Dutch television said that he got news that Sauber ran out of money and won't be there next race.

Tut na Skyju so to omenjal... Ne kaže dobro :/
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

MaterVola ::

Naj Bernie mal založi ;) Šov must go!

Jst ::

Danes je režiser opravil dobro delo in pokazal skoraj vsa prehitevanja. Prve tri sem itak že po desetih krogih odmislil. Potem mi je postalo zanimivo, kako so se borili recimo Gro, Riccardio, škoda Bottasa za drive-through penalty, Massa je tudi prilezel visoko. Presenečenje zame je bil Max. Bravo. All-in-all zanimiva dirka.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Meni streama ni uspelo nastaviti pred dirko, pa sem kar 11 let star laptop imel v dnevni in imel vklopljen direkt stream prek neta:
http://www.eplsite.com/ sliko pa na TV ORF1. Sem imel slušalke z laptopa za zvok. Edino moteče je, da je slika prek interneta cca 3-5 sekund bolj pozna od slike na kabelski.

Kako bi se pa to dalo poštimati?
Zdaj po parih letih spremljanja F1 na HD in s slovenskimi komentatorji smo res šli desetletja nazaj......
Gamer

::

Jaz čisto razumem RTV SLO, da se jim za tri gledalce ne izplača kupovati pravic za prenose.

kosta ::

Haas je zakon! :) So pokazali, da so lahko visoko tudi kadar nimajo toliko sreče kot v Avstraliji.
Pa Kimi je tudi prijetno presenetil.

razumeš tudi, da moram vsak mesec plačevati naročnino na RTV, čeprav razen F1 v zadnjih letih na RTV SLO1 in SLO2 nisem gledal ničesar drugega?
Gamer

ace99 ::

ttommy je izjavil:

razumeš tudi, da moram vsak mesec plačevati naročnino na RTV, čeprav razen F1 v zadnjih letih na RTV SLO1 in SLO2 nisem gledal ničesar drugega?

se podpisem :)

BorutK-73 ::

je izjavil:

Jaz čisto razumem RTV SLO, da se jim za tri gledalce ne izplača kupovati pravic za prenose.

Več ljudi gleda F1 kot pa umetnostno drsanje ali gimnastiko, pa vseeno prenašajo

Zgodovina sprememb…

Ja, verjetno tudi zato, ker lahko za ceno ene sezona F1 prenašajo 50 let gimnastike...

Face it F1 je svinjsko draga.

Super Sonic ::

Delno pokoplje F1 to, da ni programa. Aktivno bi bilo treba sodelovat s F1: studijo, tekmovanja v spuščanju avtomobilčkov po klancu (zmagovalec gre na F1 dirko, ipd), malo bolj aktivno bi bilo potrebno razložit tudi tehniko, ipd...

Tako pa se zbobna denar za osnovno lincenco, dva komentatorja v studiju in game over, potem pa še novinarji svoje dodajo in smo tam kjer smo.

Sej nismo edina država brez F1, bomo že preživel, to, da smo pa zahojen list papirja pa že tko vsi veste.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Včeraj na poročilih ob 20.00 niti posnetka niso imeli. So rekli da bodo poskušali dobiti do Odmevov:|

Sramota za Slovenijo. To, da ljudje gledajo big brother in druge resničnostne showe pove kak narod smo. Samo nismo pa vsi takšni. Ne vem, če ne bom začel dirke raje kak dan z zamikom gledati s torrentov. Pravzaprav je že včeraj bil na gusarski zaliv naložen torrent z dirko s Sky F1 HD.
Gamer

Pa saj lahko gledaš v živo preko Acestreama, celo v hd kvaliteti in brez reklam. Glej 10 postov nazaj v tej temi.

ttommy je izjavil:

Sramota za Slovenijo. To, da ljudje gledajo big brother in druge resničnostne showe pove kak narod smo. Samo nismo pa vsi takšni. Ne vem, če ne bom začel dirke raje kak dan z zamikom gledati s torrentov. Pravzaprav je že včeraj bil na gusarski zaliv naložen torrent z dirko s Sky F1 HD.

Big Brotherji niso zrasli na slovenskem zevniku, torej drugje raja očitno ni pretirano boljša.

AvtoR je izjavil:

Pa saj lahko gledaš v živo preko Acestreama, celo v hd kvaliteti in brez reklam. Glej 10 postov nazaj v tej temi.

Oče me stalno sprašuje, kdaj bo na slovenskem kanalu F1, ker tujih jezikov pač ne zna. Nismo brez F1 ostali samo v tejle temi, v tejle temi smo pravzaprav še daleč najmanj na udaru od vse slovenske populacije, ki spremlja F1.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Gregor5816 ::

TribesMan je izjavil:

Face it F1 je svinjsko draga.

RTV bi lahko letos dobil pravice ceneje kot kadarkoli prej (), ampak bodo raje denar porabili za OI in SP/EP v nogometu, kar pač je letos.

Kar je smiselno, ker se jim bo denar bolje povrnil.

Gregor5816 ::

Dvomim pa, da se bodo v prenose vključevali 5 minut pred začetkom, in sem ter tja kdaj zamudili, ker se je pred tem neka oddaja s cerkvenimi zbori zavlekla. Kakovost studijske oddaje in odnos do gledalcev močno vplivata na gledanost, RTV pa ni imel ne enega ne drugega. Za gledanost in popularnost F1 v Sloveniji bi bilo mogoče bolje, če bi prenose prevzela katera druga televizija, ki bi v to vložila kaj truda, kot delajo npr. pri motogp na kanalu a.

Če kupiš avto, ga moraš za željeni učinek tudi tankati in servisirati. Enako je s prenosi, ne moreš samo kupiti pravic in pričakovati, da bo imela zaveda profit kar sama od sebe.

PredatorX ::

Prons F1 ni drag.
In F1 bi lahko drugi bolj izkoristili.

Glede na pristop RTVja k F1 je pa verjetno dobra odločitev.

::

Gregor5816 je izjavil:

Dvomim pa, da se bodo v prenose vključevali 5 minut pred začetkom, in sem ter tja kdaj zamudili, ker se je pred tem neka oddaja s cerkvenimi zbori zavlekla. Kakovost studijske oddaje in odnos do gledalcev močno vplivata na gledanost, RTV pa ni imel ne enega ne drugega. Za gledanost in popularnost F1 v Sloveniji bi bilo mogoče bolje, če bi prenose prevzela katera druga televizija, ki bi v to vložila kaj truda, kot delajo npr. pri motogp na kanalu a.

Problem je v tem, ker je F1 že v osnovi nezanimiva za širši krog populacije, česar potem ne more nadoknaditi nobena novinarska ekipa. Večina ljudi na F1 gleda kot na vožnjo avtomobilčkov v krogu (kar, resnici na ljubo, tudi je), kjer se edina pomembna stvar zgodi na štartu. Boji za 10. mesto pač niso to, kar privlači ljudi.
««
8 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

Oddelek: Na cesti
1616191137 (125697)          
»

Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

3664288552 (184020) ABX
»

Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

1146137963 (96712) Jst

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

1189186690 (149935) WarpedGone

Več podobnih tem