» »

MyTheatre in Skystar 2

MyTheatre in Skystar 2

kango ::

Zanima ali kdo gleda TV z MyTheatre in kako se ta zadeva obnaša? Je ta program kaj boljši od Progdvb ali nasprotno ?
  • spremenil: kango ()

Oblivion ::

Jst sm ga nekaj casa uporabljal sam se mi je po nekaj minutnih delovanja sesedel. Zasedel mi je vseh 100% procesorja in zadeva ni sla nikamor, tako da sem kmalu obupal. Je pa cene zelo podoben programcek EzDVB XL, tako da ti kar ta programcek priporocam.

Ali je s tem programom mogoče gledanje kodiranih programov ? Vse to naj bi se seveda dogajalo v xp.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kango ()

Ob primernih PlugIn-ih da. Sej pravim da je podobno kot my theater, res zelo podobno. Sam da je EzDVB XL bolj zanesljiv. Si namestis Yanksee ter Irdeto in dela vse.

Preizkusil sem oba programa,vendar brez uspeha,ker se mi ne pojavi slika.Ali je problem v kakšnih nastavitvah ali da so še instalirani driverji od Tehnisata.

Ja driverji naj bi bili ta zadnji, ker cene ne dela slika, pa naj NEBI imel windows media player 9. Poglej v spodnji desni kot programcka, kjer je nek copic v majhnem krogcu. Mora biti oznacen oz. zeleno obarvan. Ce se ni, klikni z desnim gumb nanj in si izberi kodek s katerim bos predvajal ali Nvidia kodek ali InterVideo. Oboje je ok.

pinosat ::

LP

Če imaš signal , slike pa ni, je lahko vzrok ta, da so nekatere kartice skystar2 kupljene preko EOL, bile so namreč cenejše in so zaklenjene( kot mobiteli ) . Javi mi se na mail , pa ti pošljem rešitev.

Primož PINOSAT

Kartica sem odklenil,ker drugače vsa ta zadeva na Progdvb ne bi delovala.Na Progdvb mi dela vse razen,kar se ne da odkodirat oziroma ta zadnje zadeve ki še niso razbite.
Kar se pa tiče Mythetre pa ga preizkušam samo zaradi tega,ker na hrvaških forumih ga eni hvalijo drugi pa zavračajo.

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVB-TUSB TV USB Dongle ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
344568 (3382) kontra
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
27565970 (23678) k4vz0024
»

DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26958585 (35297) Alexius Heristalski
»

Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Strojna oprema
859130086 (31448) chrush
»

Olimpijske igre v HD (strani: 1 2 )

829125 (6464) KoMar-

Več podobnih tem