» »

Fargo

Fargo

Phantomeye ::

Nesta je izjavil:

Hcerko od Dodda je pihnu njegov brat? :)


Ni nujno, da jo je.

IL_DIAVOLO ::

Tudi če še je živa, jo bo mike pihnil ;)

zztop ::

Kaj pravite na finale? Vbistvu sem malo razočaran, ker so mi prejšnji deli boljši bili, ampak itak je epic finale bil.

Tr0n ::

Odlicno so zakljucli, cela sezona je en tak lusten awesome paket. :)

Nesta ::

Celotna sezona super. Finale pa nič posebnega?

bluefish ::

Jap, tale zadnja epizoda je bolj medla.

Phantomeye ::

Mr. Tripoli je bil v prvi sezoni mafijec, ki ga je Lorne Malvo ubil.

Outcast ::

Ni medel, jst bi temu reku 'umirjen' del.

Ful zanimivo, obstaja teorija da sta tiste2 fanta na igrišču potem Mr. Numbers in Mr. Wrench v prvi sezoni, pomoje je kar dobra varjanta, da jih je Hanzee res 'vzgojil' v morilca:D

echo ::

Fak, bo treba še enkrat prvo sezono pogledat ;((

starboi ::

Phantomeye je izjavil:

Mr. Tripoli je bil v prvi sezoni mafijec, ki ga je Lorne Malvo ubil.


Hanzee Dent se je "preobrazil" v Tripoli-ja da :O Bolano :) Drugače mi je pa nekako žal Ed-a kako je končal zaradi nore žene , ki je bila "vzrok" za vse nastale "posledice" . Gerhardtovi so tudi končali smronosno, na koncu se mi zdi, da so bili sami drug drugemu največji sovražnik. Malo prebiram po netu in se omenja nekaj naj bi bil Hanzee sin služkinje in starca Gerhardta ? Zanimivo. Nekako se mi zdi da je bil vrhunec sezone 9 del z pokolom pri Sioux Falls-u , ampak mi je nekako bolj kul da je bil zadnji del bolj miren . Je bil tudi mogoče prikazan delček , kaj nas čaka v 3. sezoni, tam k so junaki iz prve sezone sedeli skupaj za mizo v "sanjah" prihodnosti ? Ne dvomim da nas čaka še ena divja vožnja v 3.sezoni :) Celotno sezono bi ocenil za čisto 10ko, saj so vsi sodelujoči v tej sezoni opravili svoje delo fenomenalno. Nekako se mi zdi da se serija približuje statusu ene najboljših serij, kadarkoli posnetkih, katere primat trenutno drži Breaking Bad :) Si bom definitivno v naslednjih dneh pogledal celotno sezono še enkrat, da vidim, če sem kaj "spregledal" in če bo kakšen namig za naslednjo sezono :) 10/10

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: starboi ()

IL_DIAVOLO ::

Iskreno povedano mi je finale nekako na silo in neprepričljiv...posebej ta povezava hanzeeja s prvo sezono kao s plastično operacijo je kar nekaj in tudi kar nekaj stvari je ostalo nejasnih. Kaj se je zgodilo s charliejem, kako je umrla betsy, kako je umrl foter od betsy, kako se je lou poškodoval(v 1. sezoni je šepal). Morda bomo izvedeli kaj več v 3. sezoni. Ampak jim oprostim za celotno sezono, ki je bila res top.

Me je pa 1. sezona malenkost bolj navdušila...malvo in lester sta bla res za popizdit smešna.

Kakorkoli, presegli so vsa pričakovanja po 1. res fenomenalni sezoni.

starboi ::

3.sezono lahko pričakujemo šele spomladi 2017 po besedah Noah Hawley-a :|
Začenjajo z pisanjem scenarija in zopet bo postavljeno dogajanje v zimskem času, kar bo stalnica po besedah Hawleya serije Fargo .. odlično :)

http://variety.com/2015/tv/news/fargo-s...

matter ::

Lep zaključek.
Mi pa še vedno ni jasno kako je Hanzee vedel, da mora iti v Motor hotel.
Če je kdo to opazil/ugotovil please share.

http://imgur.com/aqHom6W

;)
Grem basket pa bom neloke metal

starboi ::

matter je izjavil:

Lep zaključek.
Mi pa še vedno ni jasno kako je Hanzee vedel, da mora iti v Motor hotel.
Če je kdo to opazil/ugotovil please share.

http://imgur.com/aqHom6W

;)


Odgovor na tvoje "nerazumevanje" že obstaja :
https://www.reddit.com/r/FargoTV/commen...

Outcast ::

Men je edino žal 'king Mike-a'; tko fajn si je zamislu vse skupi/tud izpelov, pol pa dobi 2x2 pisarnico, WTF was that?:8)

darkolord ::

Outcast je izjavil:

Men je edino žal 'king Mike-a'; tko fajn si je zamislu vse skupi/tud izpelov, pol pa dobi 2x2 pisarnico, WTF was that?:8)
Meni je bilo pa ravno to FUL všeč. :O

Je imel neko idealizirano podobo, kako bo on sedaj nek badass šerif s svojimi minioni, se pa izkaže, da je to samo običen grunt work. Vse resne zadeve se pa odvijajo v "corporate" svetu. Časi se spreminjajo, kot je rekel šefe, zdaj so pomembni "ones and zeros".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

WallSreet ::

Meni je bil finale odličen (epizoda me je spominjala na film No Country for old Men) . Celotna sezona je za 10 imo in sem prav užival ob vsaki epizodi kar je na koncu tudi point vsega tega :).

Sam sem bil v pričakovanju zadnje bitke med Mikom in Dentom vendar sem ob koncu ugotovil, da sem se hudo zmotil in ravno to mi je všeč ker je Fargo tako nepredvidljiv in mislil, da je pravilno da so končali vse skupaj na miren način. Vsaka epizoda je bila "agresivna" in šele na koncu so se odločili, da vse skupaj umirijo.

Veliko ljudi spregledfa tisto sceno Ted-a ko govori o tistih simbolih in znakih

Vsaj zame ena izmed boljših scen...

You'll know the angels when they come, because they'll have the faces of your children

-You're a good man.
-Well, I don't know about that but I like to think I got good intentions.

Najprej sem mislil, daj je vse skupaj nabijanje ko mu je Betsy rekla da jo je prestrašilo ko je videla vse tiste slike v sobi ampak ko se potem poglobiš ugotoviš kdo je Hank in zakaj je Fargo to, kar je. Premalo komunikacije, ki vodi do takega kaosa... Mogoče se sliši vse skupaj čudno ampak jaz vidim zadevo tako.

Presenetilo me je ko so se odločili, da bodo šele v zadnji epizodi vse skupaj umirili. Vsaka epizoda je bila agresivna in sam sem pričakoval, da bomo videli končni boj med Mikeom in Dentom ali pa kakšen pohod Denta čez Kansas city vendar ravno to je čar Farga, ker je nepredvidiljiv. Ponovno so nas presenetili in se odločili za povsem drugo smer oziroma v tem primeru konec. Moram priznati da me zaključek spominjal na film No country for old men!

Spoiler!!!!!!!!!

Na koncu če slučajno kdo ni razumel. Dent gre na koncu pod nož in tako postane tisti Fargo mob boss Mr.Tripoli iz prve sezone. Modela vidimo v prvi sezoni v tisti scen, ko vsi sedijo za mizo. On je juho
medtem ko mu stari bere neko knjigo.

Čeprav mi je bilo kar malo čudno vse skupaj, ker je Dent manjši od Bossa in sta povsem drugačna ampak ravno to je čar Farga.

Tista scena na igrišču kjer se tamala dva žogata (Wrench and Numbers) je bila odlična. Takoj mi je bilo jasno, ko sem videl kako se sporazumevata :) Dent jih vzame pod svoje okrilje in ta dva modela potem v prvi sezoni postaneta ključna akterja pri iskanju Malva :)

Glede vesoljcev in tiste ladje pa ni ravno neke razlage. Vsaj tako se mi zdi. Morda se je v tistem času veliko govorilo o vesoljcih itd morda je to razlaga?? Ne vem...

Mike me je na koncu malo spomnim na tistega Marlota iz The Wire :) Prava ironija kako je končal.

Skratka Fargo je trenutno najboljša serija in komaj čakam 3 sezono. Ampak baje pride šele 2017 :'(


Edit:
zanima me kaj se je potem zgodilo z Charlijem? Grem staviti da bo igral ključno vlogo v 3 sezoni glede na to, da je edini preživeli Gerhardt :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: WallSreet ()

starboi ::

Besede glavnega pri seriji Fargo, Noah Hawley-a o 3.sezoni :

Hawley is working on Season 3 of the series, which has its roots in Joel and Ethan Coen's 1996 film classic. The new season, which is scheduled to film again in Alberta, Canada, won't hit the TV screen until spring 2017, partly because of the desire to shoot in the winter. Hawley said he has written the first episode and is halfway through breaking out the story for the full season, which is scheduled to begin shooting in November.

The new season will be set in 2010. Viewers could see characters from previous seasons, but don't expect Molly, Gus or Lou to be central characters, despite the chronological proximity to Season 1.

"None of the main characters from our first year will be back for our third year," Hawley said. "The danger in bringing them back and putting them through their paces for another crazy case is that then the artifice of the whole thing becomes too clear. ... That's not to say that one of our stories might not intersect with characters we've seen before."

Expect the third season to delve more deeply into contemporary attitudes of a "very selfie-oriented culture where people photograph what they're eating and put it up for other people to see. It feels like a social dynamic that is very antithetical to the Lutheran pragmatism of the region," Hawley said. "I like setting these very pragmatic and humble people against a culture of narcissism."

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: starboi ()

oo7 ::

Finale mi je bil dober drugače pa fenomenalna sezona od prvega, do zadnjega dela z odlično glasbo in odličnimi igralci.
Komaj čakam na tretjo sezono.

Konlov ::

Picbox na siolu (torent pa to ne znam pa ne da se mi ubadat) ima prvi del. Ali bodo imeli tudi drugi del?

Konlov ::

A bo tretja sezona tudi vse po resničnih? :D
Ps.: Ali je še kakšna podobna serija. Da so stvari enostavne?

oo7 ::

'Fargo': Ewan McGregor Set As the Lead In Season 3 Of FX Limited Series In Dual Role

Ewan McGregor is the latest feature actor to topline an installment of FX's Emmy-winning anthology series Fargo. McGregor will play the two central characters -- brothers Emmit and Ray Stussy -- in the upcoming third season, which is supposed to be set closer to present day than the first two installments.

http://deadline.com/2016/05/ewan-mcgreg...

oo7 ::

Mary Elizabeth Winstead To Star In 'Fargo' Season 3

Mary Elizabeth Winstead has been tapped as a lead opposite Ewan McGregor and Carrie Coon in the third installment of FX's Emmy-winning anthology series Fargo.

http://deadline.com/2016/09/mary-elizab...

Konlov ::

A bo 3 del tudi. Super. 1 in 2 gledam že drugič.

IL_DIAVOLO ::

Sem iz firbca pogledal originalen fargo iz 1996. Kar malo smešno je za videt, kakšen preskok v igranju in dialogih originalnega farga in tega farga, ki se ga gleda zdaj. Obe sezoni so vsaj 10x boljše.

Je pa zanimivo pogledat, kakšne podobnosti so. Očitno so 1. sezono nekako nadaljevali od trenutka, ko je buscemi skril kovček.

3. sezona se bo baje dogajala v letu 2010...cant wait >:D

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Fargo tretja sezona 19 April 8-)8-)

Now filming in Canada, Fargo: Season 3, set in 2010, stars Ewan McGregor, alongside The Leftovers' Carrie Coon, 10 Cloverfield Lane's Mary Elizabeth Winstead and Harry Potter's David Thewlis.

McGregor will actually play two roles: "Parking Lot King of Minnesota" Emmit and his younger brother Ray. Their rivalry in Fargo will lead to "murder, mobsters and cut-throat competitive bridge," according to FX.

Coon will portray local police chief Gloria Burgle, a divorced mother who doesn't quite get why people are married to their smartphones. Meanwhile, Winstead will play Nikki, Ray's girlfriend, and Thewlis is a capitalist called V.M. Vargas.

Earlier this year, executive producer Warren Littlefield talked about how Fargo: Season 3 will connect to the show's previous seasons.

Fargo: Season 3 will premiere on FX at 10pm ET/PT on Wednesday, April 19. In the meantime, Fargo showrunner Noah Hawley's other current FX series, Legion, can be seen on Wednesday nights.

http://www.ign.com/articles/2017/02/22/...




Prve dve sezone fenomenalne komaj čakam, da se začne tretja:D

oo7 ::

Fargo Season 3 Teaser



.

oo7 ::

FARGO Installment 3 Official Promo "Diner" (HD) Ewan Mcgregor Drama Series



Evan Mcgregor dobra preobrazba :)

Pa glavno, da se tudi tretja sezona dogaja v zimskem času 8-)

oo7 ::

Fargo Season 3 "Ok, Well Then" Promo


.

oo7 ::

Fargo Season 3 "Cast Spotlight" Promo [HD] Ewan McGregor, Noah Hawley



:)

scipascapa ::

Carrie Coon iz The Leftovers :)

Cruz ::

Tile promoji so epic. Sicer pa Fargo je res badass serija. Še Michael Cera bi izpadel kul v tej seriji.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

oo7 ::

Všeč mi je, da kljub časovnim razlikam se takoj ve, da gre za Fargo serijo serija ima tak unikaten duh :D

oo7 ::

Fargo Season 3 Full-Length Trailer


Tole bo čist hudo :)

IL_DIAVOLO ::

Fargo je res top serija...meni ena najboljsih v tem trenutku.

oo7 ::

Fargo Season 3 Extended Trailer

oo7 ::

Fargo Season 3 Featurette


.

oo7 ::

'Fargo' Review: Season 3 Remains a Masterful Midwestern Drama, But You'll See It in a Terrifying New Light

http://www.indiewire.com/2017/04/fargo-...

oo7 ::

Danes se začne tretja sezonal no ja pri nas jutri >:D

run2 ::

Pričakovano, a vseeno rahlo razočaranje, da tudi ta sezona (no, vsaj začetek) zaostaja za prvo. Vsekakor kvalitetno in bomo pogledal naprej, ampak prva je bila fenomenalna.

Tr0n ::

Mocan zacetek. Tole zna bit se ena hit sezona! :)

Outcast ::

Ok vidi se že po prvem delu ena konstanta, ki jo ima celotna serija (prva sezona je bila res top, druga tudi dobra)...upam da tako nadaljujejo:)

IL_DIAVOLO ::

Malo dolga epizoda, sem malo kinkal poleg :D

Drugace pa ja, kvaliteta je ocitna. Zgodba, soundtrack(!!!), dialogi. Serija hbo kvalitete.

Egidij88 ::

Pogledal prvi del... ni dvoma, da sem gledal Fargo. Se strinjam, da tole zna biti dobro.

oo7 ::

Odličen začetek :)
Nekaj časa mi sploh ni bilo jasno, da Evan McCgregor igra dve vloge.
Edino ni mi jasno kaj je bilo tisto na začetku v Berlinu.

IL_DIAVOLO ::

Tisto v berlinu je bil prikazan zakljucek zgodbe, ki jo bomo spremljali imo.

Nesta ::

Super začetek.

IL_DIAVOLO ::

Hmmm sem maloo razmisljal o berlinu...pravzaprav to verjetno nima nic veze z zgodbo, samo da izpostavij dejstvo, da ne govorijo zgodbe, ampak resnico. Kaj pa vem :D

Thoughts?

Cruz ::

Več interpretacij je možnih. Moja je enaka kot tvoja, da govorijo resnico in ne samo zgodbe. :)
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Tr0n ::

Tako film, kot TV serija, nista resnicna.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Serija: True Detective - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Sedem umetnosti
511112911 (1354) HitroDihanje
»

The Mandalorian [Star Wars - Tv serija] (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1219245932 (3918) oo7
»

Sons of Anarchy - serija (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
9021820 (1016) Likalnik
»

Mr. Robot (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
30874036 (24945) A. Smith

Več podobnih tem