» »

Mr. Robot

Mr. Robot

leiito ::

Vrhunsko, in v stilu Mr Robota, attention to detail. Me prav zanima koliko ur dela je v tem.

JC Denton ::

Kdaj bo na sporedu 2. sezona? Poleti?

Tak kot sem pa v to serijo padel, pa sem verjetno samo še v Friday night lights.

Perfekta prva sezona. Malo bi bil pa razočaran če bi bila Tyrell in Eliott ena oseba. Pa tudi malo lukenj bi bilo potem v scenariju.

oo7 ::

JC Denton je izjavil:

Kdaj bo na sporedu 2. sezona? Poleti?

Tak kot sem pa v to serijo padel, pa sem verjetno samo še v Friday night lights.

Perfekta prva sezona. Malo bi bil pa razočaran če bi bila Tyrell in Eliott ena oseba. Pa tudi malo lukenj bi bilo potem v scenariju.Zaenkrat piše samo 2016. Najbrž se bo začela Junija tako kot prva sezona.

Bo pa celotno drugo sezono režiseral Sam Esmail, ki je ustvaril to Tv serijo.

oo7 ::

Mr. Robot Season 2 Promo (HD).

Sarkozy ::

kdaj bo to ?
Ils sont fous ces Slovenes!

Han ::

Konec junija, začetek julija.

IL_DIAVOLO ::

Cant wait

oo7 ::

13 julij 2016

Mr. Robot: Returns 7.13.16

oo7 ::

Mr. Robot: season_2.0 Official Trailer


.

Sarkozy ::

pogrešam švedsko/dansko navezo
v napovedniku ju ni :(

 T+J

T+J

Ils sont fous ces Slovenes!

oo7 ::

Sarkozy je izjavil:

pogrešam švedsko/dansko navezo
v napovedniku ju ni :(

 T+J

T+J
Poglej na IMDB pa boš videl če bosta v drugi sezoni :)

IL_DIAVOLO ::

Naj se kdo rece da to ni genialna serija ;((

Han ::

Genialno odpičena, ker ne veš, ali se mu vse skupaj sanja, ker je večkrat tudi konkretno zadrogiran, ali se je kaj od tega dejansko zgodilo...

Sarkozy ::

Ils sont fous ces Slovenes!

Heisenberg ::

Han je izjavil:

Genialno odpičena, ker ne veš, ali se mu vse skupaj sanja, ker je večkrat tudi konkretno zadrogiran, ali se je kaj od tega dejansko zgodilo...


Je OK, nikakor pa ni genialna. Zame bi bila veliko boljša če ne bi bilo psiho-fantazijskega dela v seriji.

leiito ::

Vrhunska je in to ravno zaradi tega, ker dejansko ni o hekanju. Razumem pa, da si veliko mlajših gledalcev želi serijo o superhekerju.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: leiito ()

Heisenberg ::

Prvi del druge sezone si lahko predčasno ogledate če ste iz USA ali pa skrivate IP :)

https://twitter.com/whoismrrobot/status...

Han ::

Nisem rekel, da je genialna, ampak da je genialno odpičena.

Bob Rock ::

Sumljivo podobno filmu Who am I.
___________________________________________________
gance hale ale cuzamen

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bob Rock ()

IL_DIAVOLO ::

Jaz sem pa rekel da je genialna...deal with it ;)

Han ::

A smo vsi malo v šoku, ker smo pričakovali več od prvega dela druge sezone?

Saul Goodman ::

študenti fri-ja razočarani, študenti medicine / specialisti psihiatrije pa verjetno prvi del ocenjujejo bolje.

žal spadam v prvo skupino.

greatdrakon ::

serija ratuje še večji oz. totaln mindfuck

Jst ::

Pogledal oba dela druge sezone. In ne vem, kaj naj si mislim. Lahko je uvod do res odpičene sezone, po drugi strani je pa lahko uvod v stereotipično "hacker" (who's bipolar) messy sezono. Bomo videli...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Nikonja ::

nadaljevanka je zakon, odpičena do konca... Malick je res odličen igralec... in me res zanima kako bo naprej zdaj ko je najdel unega pacijenta...

Rias Gremory ::

Malek.
Zaradi varovanja Vašega duševnega zdravja,
Vas prosim, da mojih prispevkov ne jemljete (preveč) resno.

kow ::

Gledal prvih 30 minut nove sezone in skoraj umrl od dolgcasa. Bipolar crap je ze tako znucana rec na tv-ju, da bi jo scenaristom kar prepovedal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

Heisenberg ::

kow je izjavil:

Gledal prvih 30 minut nove sezone in skoraj umrl od dolgcasa. Bipolar crap je ze tako znucana rec na tv-ju, da bi jo scenaristom kar prepovedal.


Povsem enaka izkušnja!!! Podn v glavnem! A sem vseeno zdržal do konca, kep pač ni nič drugega pametnetga trenutno za gledat. GOT pa spet čakat 1 leto :/

no comment ::

Verjetno nekateri samo ne "razumemo"...

10 delov podpovprečne produkcije, da so naredili IDENTIČNI končni twist kot v Fight Clubu. Vmes pa nabašejo not vse kar se valja po medijih (evil corps., 99%, anonimous...). Kje je tu kaj genialnega?!

United states of Tara je bila 10x bolj originalna, čeprav je lep primer zglancane ameriške štance.

Zgodovina sprememb…

Iatromantis ::

I love it! Ne zaupa nam več :) Torej nam nekaj prikriva...

Rias Gremory ::

Tole z Gideonom me je pa čisto presentilo.
Pa bondage scena ni bila od muh.

Malek se mi pa zdi, da ga ravno oči (poleg igranja) naredijo tako dobrega za vlogo nekoga z mentalnimi motnjami.
Zaradi varovanja Vašega duševnega zdravja,
Vas prosim, da mojih prispevkov ne jemljete (preveč) resno.

oo7 ::

Včeraj sem pogledal prvo epizodo mi je bila dobra edino kratko je vse skupaj ratalo 40 minut.

Han ::

Kratko in dolgočasno.

jizzer ::

Ok, sram bodi tistega, ki pravi da je ta serija genialna :O
Prva sezona je bila ok, zdaj je pa boredom *dooh*

IL_DIAVOLO ::

Kako je fajn, ko 3/4 folka ne razume serije :))

Han ::

Mislim, da imamo tule vsi dovolj visok IQ, da štekamo gospoda robotka... Dejstvo pač je, da sta bili prvi dve epizodi druge sezone totalni zzzzehhhhh.

IL_DIAVOLO ::

3. del ufffff :O

Tisti govor elliota o bogu je bil pa zrel za oskarja...kot pravim, ta serija je genialna! ;)

Is that what God does? He helps? Tell me, why didn't God help my innocent friend who died for no reason while the guilty run free? OK. Fine. Forget the one-offs. How about the countless wars declared in his name? OK. Fine. Let's skip the random, meaningless murder for a second, shall we? How about the racist, sexist, phobia soup we've all been drowning in because of him? And I'm not just talking about Jesus. I'm talking about all organized religion. Exclusive groups created to manage control. A dealer getting people hooked on the drug of hope. His followers, nothing but addicts who want their hit of bullshit to keep their dopamine of ignorance. Addicts. Afraid to believe the truth. That there's no order. There's no power. That all religions are just metastasizing mind worms meant to divide us so it's easier to rule us by the charlatans that wanna run us. All we are to them are paying fanboys of their poorly written sci-fi franchise. If I don't listen to my imaginary friend, why the fuck should I listen to yours? People think their worship is some key to happiness. That's just how he owns you. Even I'm not crazy enough to believe that distortion of reality. So fuck God. He's not a good enough scapegoat for me.

sheeshkar ::

Pogledal sem vse štiri dele druge sezone. Ja, zaenkrat se zgodba odvija počasneje kot v prvi sezoni, ampak v teh delih so nastavili zelo veliko zanimivih zapletov ter skrivnosti, ki bodo verjetno pojasnjene do konca sezone. V kolikor bodo to uspeli zadovoljivo razrešiti (in glede na izkušnje s prvo sezono lahko ustvarjalcem zaupamo), potem bo tudi druga sezona te serije zelo dobra.

Za vse tiste, ki se pritožujete, da je serija dolgočasna - ok, vsak ima svoj okus, ampak če vas še vedno motijo bipolarne psiho scene z Elliotom, potem mislim, da gledate napačno serijo (in glede na to, da smo že v drugi sezoni, so dolgočasna samo vaša nesmiselna pritoževanja, ponavadi zapisana v neizvirnih enovrstičnicah). Ta serija ni o hekanju kriminalcev, ni o kritiki "sistema", ni o tem, kaj se zgodi, če propade finančni sistem itd. Ta serija je o človeku z mentalnimi težavami, ki ga vodijo v dejanja, katera so rezultirala v teh stvareh. Poudarek bo vedno na njegovih mentalnih težavah ter v iskanju vzrokov ter rešitev za te težave. Enako kot Breaking Bad ni bila serija o proizvodnji metamfetamina (ali mafijcih s fast food franšizami ali neonacistih ali DEA svakih, ki lovijo svoje sorodnike), temveč o osebnostni krizi človeka, ki umira za rakom (preden se kdo zapiči v tole - ne, Mr. Robot ni na ravni Breaking Bada, vendar je kljub temu zelo dobra serija).

Serija ima zelo veliko odprtih vprašanj, igralci, režija ter produkcija so na zelo visoki ravni, občasno jim uspejo zelo dobri dialogi in še posebej kakšen monolog, poleg tega pa je serija relativno nepredvidljiva. Če vam vse to ni zanimivo, ok, vsak ima svoj okus, ampak ali se lahko nehate pritoževati nad tem, da serija ni o hekanju temveč o razcepljeni osebnosti?
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!
Ali so še komu scene z Elliotom zelo čudne? Pa ne mislim na njegove standardne težave z Mr. Robotom ter drogami. Govorim o njegovem okolju ter o ljudeh okoli njega. Mislim, da Elliot ni pri mami, temveč je v psihiatrični bolnišnici. Njegova soba je zelo čudna in vsakič dobim občutek, kot da gre za sobo v bolnici. Njegova mama je verjetno kakšna medicinska sestra, ki ga zjutraj zbudi in nato nadzoruje v oddelku. Njegovi obiski so tudi zelo čudni - Gideon in Darlene sta oba sedela za mizo skupaj z Elliotom kot da bi bili na obisku pri kakšnem zaporniku, nihče od njiju pa ni imel nobene komunikacije z mamo v drugi sobi (tudi njena reakcija na prepir med Elliotom in Gideonom je bila zelo čudna). Sumljiv mi je tudi njegov urnik - trikrat dnevno ima obrok s tistim črncem (verjetno v jedilnici bolnice z ostalimi pacienti), potem gleda košarko (verjetno na igrišču bolnice, kjer se pacienti rekreirajo), tista cerkvena skupina je verjetno kakšna skupinska terapija, pisanje dnevnika je verjetno pogosta terapija pri takšnih bolnikih (to sicer ugibam, ampak nekako mi Elliot ne deluje kot nekdo, ki bi se sam spravil pisati dnevnik). Nevem pa, kaj je tisti drugi bolj močen črnc (mislim, da mu je ime Ray?). Morda kakšen šef oddelka, ki ima nek "postranski" posel in je izvedel, da je Elliot heker, ki mu lahko pomaga? Še telefon mi deluje sumljivo - kdo še ima žični telefon na steni nekega hodnika?

Kaj za vraga naklepata Phillip in Whiterose? Kdo je ubil Ramonea? Kje je Tyrell (in kaj za vraga se je dogajalo tiste dni, ki se jih Elliot ne spomni)??? Zakaj Joanna podkupuje tistega delavca s parkirišča?

Zanimiv mi je tudi razvoj lika Angele in moram reči, da ne vem, kam točno jo bodo popeljali. Joanna Wellick še vedno ukrade vsako sceno in ne samo zaradi njenega izgleda ;) Škoda za Gideona, ki je bil morda edini lik, ki je bil res dober človek. Tista FBI agentka ima tudi potencial, da bo do konca sezone še presenetila - imam občutek, kot da bo na koncu sodelovala z Elliotom.

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Prve štiri epizode so bile bolj počasne zdaj pa bi se znalo spet kaj bolj dogajati :)

lexios ::

Han je izjavil:

Mislim, da imamo tule vsi dovolj visok IQ, da štekamo gospoda robotka... Dejstvo pač je, da sta bili prvi dve epizodi druge sezone totalni zzzzehhhhh.


Nope... Očitno ne! Dejstvo je, da je bila prva sezona, vsaj glede na (pre)visoke kritike, dokaj povprečna, kar pa za drugo sezono zaenkrat težko rečem: zaenkrat zgleda kar obetavno, precej bolje od pričakovanj po 1. sezoni...

Jst ::

Ko se je Darlene vozila v podzemni v prejšnji epizodi sta bila za njo potnika v gasmaskah. WTF?

Tale epizoda je pa tudi en WTF, ki samo postavlja vprašanja.

Zame odlična serija in zgodba je zaenkrat boljša kot v prvi sezoni. Več WTF momentov, ki jih moraš pozorno gledati.

Mislim, da je to serija, ki bi jo morali predvajati vse dele na enkrat, netflix style, ker jaz osebno pač pozabim določene detajle in mi včasih ni nič jasno.


---

Se pa ravno ne strinjam, da serija ni o hekanju, 99%, finančnemu sistemu,... Je kar veliko subtilne kritike, samo pozoren moraš biti.

(Pišem enovrstičnice, ker pišem na touch tipkovnico.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Han ::

5. del je skoraj izključno o hekanju. :P

greatdrakon ::

5.del je spet tak k mora bit. ne pa tiste bedarije o razcepljeni osebnosti in boju s samim sabo, ki so obdelane žmj filmih in serijah...

flbroker ::

Jaz sem se resno potrudil da pogledam prvo sezono do konca. Zacelo se je odlicno potem pa je slo samo se navzdol.

Jst ::

OK, ni za tebe, move on. Kaj vas kdo sili gledati?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

oo7 ::

5 epizoda je bila še najboljša v 2 sezoni.

Saul Goodman ::

pričakovano, glede na to, da smo na slo-tech. tudi meni postane zanimivo, ko vidim terminal in gor ni 100% BS.

scipascapa ::

3 dele v šusu pogledal, zdej 4 :)

Jst ::

Kaj ZA VAS pomeni tista scena, kjer se Darlenne vozi po subway in v ozadju sedita dva z gasmaskami?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

oo7 ::

Jst je izjavil:

Kaj ZA VAS pomeni tista scena, kjer se Darlenne vozi po subway in v ozadju sedita dva z gasmaskami?


Nič. Saj v tej seriji veliko ljudi po mestu hodi z raznimi maskami.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Westworld (Tv serija 2016- ) (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Sedem umetnosti
994222436 (1872) oo7
»

The Orville (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
797455 (1250) cias
»

Taboo - TV serija

Oddelek: Sedem umetnosti
426721 (2461) oo7
»

Sons of Anarchy - serija (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8820123 (7162) oo7

Več podobnih tem