Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi
Podnapisi
Excavator ::
Pozdravljeni!
Že nekaj časa, kadar kopiram filme na USB ključek imam težave.
Včasih zvok sploh ne dela, včasih pa de delajo podnapisi ampak jih zazna v meniju zanje.
Zdaj ko poskušam gledati film mi namesto podnapisov pišejo samo pike in kakšna črka.
Najprej sem mislil da je problem z USB-jem ampak drug film mi deluje brez težav,
tudi na računalniku vse deluje kot mora.
Tudi v sami .srt datoteki izgleda vse ok.
Model TV: Grundig Vision 9 26-9940 T/C
Sam ne najdem druge napake, morda kdo ve kaj bi lahko bilo?
Že nekaj časa, kadar kopiram filme na USB ključek imam težave.
Včasih zvok sploh ne dela, včasih pa de delajo podnapisi ampak jih zazna v meniju zanje.
Zdaj ko poskušam gledati film mi namesto podnapisov pišejo samo pike in kakšna črka.
Najprej sem mislil da je problem z USB-jem ampak drug film mi deluje brez težav,
tudi na računalniku vse deluje kot mora.
Tudi v sami .srt datoteki izgleda vse ok.
Model TV: Grundig Vision 9 26-9940 T/C
Sam ne najdem druge napake, morda kdo ve kaj bi lahko bilo?
harvey ::
Stvar je v različnih kodekih - ene prebavi, druge ne. Računalnik je "bolj pameten" in vso to mavrico kodekov lažje prebere. Rešitev je, kot je že Han nakazal, v enotnem kodiranju.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Yossarian ::
Najprej podnapise s Subtitle Workshop sprememniš v ssa datoteko, nato z mkv toolnix te podnapise integriraš v film in jih na koncu s Handbrake zapečeš. Vsi ti programi so zastonjski.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153052 (35621) | king67 |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59262 (14410) | BaRtMaN |
» | VobSub!?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1713 (1047) | bastadu |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24343 (11419) | Alessio983 |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17381 (10266) | GrimReaper |