Forum » Pomoč in nasveti » xbmc + podnapisi.net
xbmc + podnapisi.net
leeon ::
zdravo.
na android sem si namestil xbcm (kodi) in podnapisi z addon-a podnapisi.net mi ne delujejo. za določene filme mi najde samo angleške podnapise, za druge filme niti angleških. kakšen nasvet?
hvala in lp
na android sem si namestil xbcm (kodi) in podnapisi z addon-a podnapisi.net mi ne delujejo. za določene filme mi najde samo angleške podnapise, za druge filme niti angleških. kakšen nasvet?
hvala in lp
FX6300B ::
to ve vrjetno ker išče po naslovu filma no se mi vsaj zdi da če maš dodan kaj zravn imena da ne dela nwm možno da je samo to
errhec ::
Uredi si uporabniško ime in v nastavitvah podnapisi.net vpiši up. ime in geslo.
Potem bo delovalo.
Potem bo delovalo.
dd
brez_91 ::
pozdravljeni,
ka delajo komu podnapisi iz podnapisi.net v kodiju?
ka delajo komu podnapisi iz podnapisi.net v kodiju?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: brez_91 ()
Saso_C ::
Verjetno nobenemu, če pa novo stran šele vkup dajejo. Potem bo pa verjetno še nekaj čsa preteklo, da posodobijo plugin. Mislim, da ga pred GOT-om ni za pričakovati. :)
robba22 ::
Pozdravljeni,
v Kodi pri podnapisih mi delajo vsi šumniki razen č-ja. Ima kdo kakšen nasvet kako rešiti težavo? Jezik (nabor znakov) sem nastavil na Central Europe (win), vendar ne pomaga.
v Kodi pri podnapisih mi delajo vsi šumniki razen č-ja. Ima kdo kakšen nasvet kako rešiti težavo? Jezik (nabor znakov) sem nastavil na Central Europe (win), vendar ne pomaga.
Nejkoy ::
Sem našel. Pod xbmc nastavitvami za podnapise sem dodal, da išče slovenščina. Potem vsi dodatki iščejo slovenščina + angleščina, ki je bila nastavljena že prej.
EdoK ::
Imam TV z androidom in Kodijem. Problem so podnapisi, ki jih nikakor ne znam aktivirati.
Naj opišem zadevo: filme vlečem iz nas-a preko twonky-a. Instaliran je add-on za podnapise (podnapisi.net (logiran), opensubtitles in titlovi).
Podnapisov, ki so ob filmu ne zazna, kljub enakemu poimenovanju. Podnapisov s spleta prav tako ne najde. Zazna le integrirane podnapise.
Če naredim klasično povezavo (share) preko smb, nfs ali afp, vidim strukturo map na nas-u, ne pa vsebine map, tako da tudi ročna izbira podnapisa in seveda filma ni mogoča.
Kje gre zadeva narobe?
Naj opišem zadevo: filme vlečem iz nas-a preko twonky-a. Instaliran je add-on za podnapise (podnapisi.net (logiran), opensubtitles in titlovi).
Podnapisov, ki so ob filmu ne zazna, kljub enakemu poimenovanju. Podnapisov s spleta prav tako ne najde. Zazna le integrirane podnapise.
Če naredim klasično povezavo (share) preko smb, nfs ali afp, vidim strukturo map na nas-u, ne pa vsebine map, tako da tudi ročna izbira podnapisa in seveda filma ni mogoča.
Kje gre zadeva narobe?
EdoK ::
Ponovno jaz. Nalaganje podnapisov z neta sem nekako uspel aktivirati. Spremenil sem mrežne nastavitve na vseh napravah v mreži in na obeh ruterjih. Še vedno pa ne deluje file sharing in posledično dostop do shranjenih podnapisov. Filmi so na Qnap-ovem nasu na katerem deluje twonky app. Sumim da je problem v TV-ju, na starem WD media playerju zadeve delujejo (twonky).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EdoK ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi.net (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 35823 (4152) | donvito |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109762 (14366) | Morison |
» | Kodi podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 4617 (3536) | ufek |
» | Kako prevajati serije? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18670 (15673) | maxa2maxa |
» | Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 178253 (55449) | Dead_Meat |