» »

Tv out v brezbarvni verziji

Tv out v brezbarvni verziji

podgorc ::

Pozdravljeni!
Imam eno težavo s TV out izhodom na mojem kompjuterju.
Sem nabavil nov sistem bolj za office in gledanje filmov, tako da sem izbral matično ploščo z nforce 2 naborom in integrirano grafično kartico:
Leadtek K7NCR18G-pro.
ko sem preverjal kao gre slika na TV, sem ugotovil, da je ta samo črno-bela. Tudi v BIOSu je brezbarvna in ne rdeče modra. Barve imam samo v primeru, če prenašam sliko po Svideo kablu, direktno na TV, pa še v tem primeru je slika uničena (nepravilno prikazana, spodnja polovica zgoraj - zgornja spodaj,...) dokler ne izpulim vseh ostalih kablov iz TVja - antena, SCART od videorekorderja. če uporabim Svideo Scart pretvornik, ali pa tist ta rumen kabel, je slika brez motenj, pa tudi brez barv.
ker imam komp v drugem nadstropju kot "big screen TV" sem dokupil tudi brezžični prenos audio video signala, z njim pa dosežem enake rezultate v ČB verziji.

inštaliral sem zadnje štiri verzije detonatorjev (IGP je gForce MX 440) pa ni razlik med njimi. Ker ne deluje v biosu se mi zdi da ni težava z gonilniki. na drugem komjuterju imam enako samostojno leadtekovo kartico, s katero pa mi vse deluje v barvah.

LP vsem

Upam da ima kdo kako idejo, oz pozna ta izdelek pa z njim nima podobnih težav.

Nikita H ::

Jst sem pri svoji gf4mx mogel uporabit c video kabl (činč), če sem hotu barve. S video je kazal čb.

Če je bil tv povezan z C videom (činč) pa ga rač ni zaznal 8-O

Se pravi da moram met oba za gledanje normalne slike na TV

pa poglej ker standart maš nastavln. Baje dela dobr le na pal - n (argentina).

smash ::

jest sm mogu geforca zamenjat z atijem, ker ni bil kompatibilen z matično...tko so mi rekl...ampak ni mi žal...glede tv-outa ima ati veliko več izkušenj

kerga dika? ::

Ko sem imel jaz probleme na GF4 z ČB sliko je bila rešitev to, da sem nastavil drug standard slike (PAL B/G) in to je blo to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585122 (24451) Dominator
»

povezava PC-TV?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2610310 (9371) LordTado
»

tv out= čb slika

253307 (2840) romario
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

506224 (5129) bbobst
»

VooDoo3 TV-out in kabl S-video na SCART

272013 (1731) Caboose

Več podobnih tem