Forum » Zvok in slika » Tv out v brezbarvni verziji
Tv out v brezbarvni verziji
podgorc ::
Pozdravljeni!
Imam eno težavo s TV out izhodom na mojem kompjuterju.
Sem nabavil nov sistem bolj za office in gledanje filmov, tako da sem izbral matično ploščo z nforce 2 naborom in integrirano grafično kartico:
Leadtek K7NCR18G-pro.
ko sem preverjal kao gre slika na TV, sem ugotovil, da je ta samo črno-bela. Tudi v BIOSu je brezbarvna in ne rdeče modra. Barve imam samo v primeru, če prenašam sliko po Svideo kablu, direktno na TV, pa še v tem primeru je slika uničena (nepravilno prikazana, spodnja polovica zgoraj - zgornja spodaj,...) dokler ne izpulim vseh ostalih kablov iz TVja - antena, SCART od videorekorderja. če uporabim Svideo Scart pretvornik, ali pa tist ta rumen kabel, je slika brez motenj, pa tudi brez barv.
ker imam komp v drugem nadstropju kot "big screen TV" sem dokupil tudi brezžični prenos audio video signala, z njim pa dosežem enake rezultate v ČB verziji.
inštaliral sem zadnje štiri verzije detonatorjev (IGP je gForce MX 440) pa ni razlik med njimi. Ker ne deluje v biosu se mi zdi da ni težava z gonilniki. na drugem komjuterju imam enako samostojno leadtekovo kartico, s katero pa mi vse deluje v barvah.
LP vsem
Upam da ima kdo kako idejo, oz pozna ta izdelek pa z njim nima podobnih težav.
Imam eno težavo s TV out izhodom na mojem kompjuterju.
Sem nabavil nov sistem bolj za office in gledanje filmov, tako da sem izbral matično ploščo z nforce 2 naborom in integrirano grafično kartico:
Leadtek K7NCR18G-pro.
ko sem preverjal kao gre slika na TV, sem ugotovil, da je ta samo črno-bela. Tudi v BIOSu je brezbarvna in ne rdeče modra. Barve imam samo v primeru, če prenašam sliko po Svideo kablu, direktno na TV, pa še v tem primeru je slika uničena (nepravilno prikazana, spodnja polovica zgoraj - zgornja spodaj,...) dokler ne izpulim vseh ostalih kablov iz TVja - antena, SCART od videorekorderja. če uporabim Svideo Scart pretvornik, ali pa tist ta rumen kabel, je slika brez motenj, pa tudi brez barv.
ker imam komp v drugem nadstropju kot "big screen TV" sem dokupil tudi brezžični prenos audio video signala, z njim pa dosežem enake rezultate v ČB verziji.
inštaliral sem zadnje štiri verzije detonatorjev (IGP je gForce MX 440) pa ni razlik med njimi. Ker ne deluje v biosu se mi zdi da ni težava z gonilniki. na drugem komjuterju imam enako samostojno leadtekovo kartico, s katero pa mi vse deluje v barvah.
LP vsem
Upam da ima kdo kako idejo, oz pozna ta izdelek pa z njim nima podobnih težav.
Nikita H ::
Jst sem pri svoji gf4mx mogel uporabit c video kabl (činč), če sem hotu barve. S video je kazal čb.
Če je bil tv povezan z C videom (činč) pa ga rač ni zaznal
Se pravi da moram met oba za gledanje normalne slike na TV
pa poglej ker standart maš nastavln. Baje dela dobr le na pal - n (argentina).
Če je bil tv povezan z C videom (činč) pa ga rač ni zaznal
Se pravi da moram met oba za gledanje normalne slike na TV
pa poglej ker standart maš nastavln. Baje dela dobr le na pal - n (argentina).
smash ::
jest sm mogu geforca zamenjat z atijem, ker ni bil kompatibilen z matično...tko so mi rekl...ampak ni mi žal...glede tv-outa ima ati veliko več izkušenj
kerga dika? ::
Ko sem imel jaz probleme na GF4 z ČB sliko je bila rešitev to, da sem nastavil drug standard slike (PAL B/G) in to je blo to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585122 (24451) | Dominator |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10310 (9371) | LordTado |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3307 (2840) | romario |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6224 (5129) | bbobst |
» | VooDoo3 TV-out in kabl S-video na SCARTOddelek: Zvok in slika | 2013 (1731) | Caboose |