» »

Notebook in TVOut

Notebook in TVOut

Red_Mamba ::

Kolega ima Notebooka z Sis 630/730 VGA grafično. Pa nikakor ne more nastaviti, da bi mu TVOut delal. Ali kdo ve v čemu je fora??? Mora spremeniti driverje? Trenutno ne more nikjer nastavljat TVOut-a v drajverjih. Tudi Bljižnica na tipkovnici za vklop/izklop TVOut mu ne dela.

boštjan ::

sploh ta grafična podpira TV-OUT??

mare_ ::

Imam enak problem, nastavljam pa lahko samo v BIOS-u in sicer samo standard in velikost slike - Windowsi (XP) mi spolh ne zaznajo TV-ja. Problem ziher ni ne v kablih ne v TV-ju.

Red_Mamba ::

ja v bios nisem gledal, sistem ima pa Win98. Kable sem preizkusil na svoji GeForce4 kartici. Stvar je delovala. Notesnik ima tudi TVOut priključek, še poradajalec mu je takrat rekel da ima TVOut ko sem bil poleg njega ko si je še ogledoval modele.

ToniT ::

Ta grafična karta omogoča TV out, vendar samo preko s-videa. Če na TV-ju nimaš priključka za S-video, potem ne bo delalo. (Nobeni adapterji ne pomagajo).
To tudi izrecno piše v navodilih za ta čipset.

mare_ ::

:'(
zakaj?

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Tomi ()

Red_Mamba ::

sem priključil na S-Video vhod svoje TV kartice ni bilo nič. Sem povezal TV artico z svojim GeForcom je pa delalo. Torej mora biti neka druga fora.

perci ::

Fn + F5 pritisni enkrat, dvakrat in mora delat :) .

demokedes ::

Ja pa jest mam podobne problem. Preden sem fortmatiral disk je vse lepo delovalo. Sm pritisnil Fn+F5 parkrat pa je delal zdej, ko sem pa formatiral pa ne dela. Ma kdo kako idejo kaj bi blo. Sej zadevo sem opisal v enem drugem postu. Pa tud driverje sem zamenjal. Problem je v tem, ker pri mojem notesniku se Biosa sploh ne da nastavlajt. vse kar se da na začaetku nastavljat je Boot-vrstni red. Sicer se da nek bios kr tm v control panelu štelat, sam tm ni nič o TV-out.

lp

Rok

Red_Mamba ::

Kolega je pol dobil tisti programček za to preklapljat. Lolek je mel na CD-ju k je zravn compa, men je pa težil naj mu na netu poiščem :D
Tako da poglej če maš kak programčem reče se mu pa neki tools.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962579181 (18510) Dominator
»

Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14113929 (8213) Damjan Jagar
»

Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
514072 (3579) KTr1sk
»

Gforce ni nviewa

Oddelek: Zvok in slika
251731 (1408) BetMaN
»

Grafična karica in televizija

Oddelek: Strojna oprema
181257 (922) ||_^_||

Več podobnih tem