» »

Problemi z TV-outom

Problemi z TV-outom

demokedes ::

Pozdravljeni,
Uporabljam notesnik Toshiba Satellite 1800-854. Do sedaj je delal super, predvsem pa je bila dobrodošla funkcija TV-outa. Uporabljal sem tist rumen izhod, ki je iste oblike kot činč kabel. Ko sem recimo priklopil kabel na televizijo, sem samo pritisnil tipko Fn+F5 in že je slika iz zaslona notesnika prešla na televizijo. Pred kratkim, pa sem se odločil, da bi bilo dobro, če bi mal spucal disk. In tko sem s pomočjo GHOST datoteke zbrisal vse ter nastavil računalnik na začetne "računalniške" nastaviteve. VSe je delalo super, dokler sinisem želel ogledati filma na TV-ju. Ko sem želel preklopiti sliko na TV, se ni zgodlo nič. No potem sem mal gledal po nastavitvah in našel okno Display Device, in tm kjer bi lahko označil TV, je kar sivo polje, kot da se tega ne da. To okno je prikazanao v priloženi sliki.
No zatem sem naložil tudi novejše driverje za display, aveesno nič. Ali ima kdo od vas kakšno idejo, kaj bi še bilo lahko narobe, oziroma kaj storiti, da bo zadeva delovala.


Za kakršnekoli ideje, se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem.


lp

Rok
  • zavaroval slike: Gandalfar ()

raptor1 ::

probej prvo prikljucit tv out na tv pol pa probej oznacit tv out ce pa se to ne pomaga pa nastimi resolucijo 800x400 stisni applay pojdi ponovno v display in probej oznacit.....
jest sem mel podoben problem ko je bila previsoka resolucija na notesniku in sploh ni hotl aktivirat tv outa skos je blo sivo...

demokedes ::

Sem tud to probal pa nič ne pomaga. edina ugotovoitev, ki sem jo našel je ta, da zadeva dela tko kot bi morala v Safe mode načinu. Tm res slika lepo preide na televzijo. Sam tm mi pa nč kej dost to ne pomaga, ker Safe mode dela v 16 barvnem načinu, to pa za filme sploh ne pride v poštev. Ima kdo kakšno idejo?

lp

Rok


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1963565617 (4946) anjica
»

Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
513825 (3332) KTr1sk
»

Notebook in TVOut

Oddelek: Pomoč in nasveti
9921 (769) Red_Mamba
»

Radeon 8500

Oddelek: Strojna oprema
111328 (1048) meacho
»

Hercules R8500 TV Out

Oddelek: Pomoč in nasveti
7967 (855) dela

Več podobnih tem