» »

F1 sezona 2003

F1 sezona 2003

««
12 / 24
»»

boštjan ::

jaz vedno ko zmaga šumaher pa gledamo dirko, pa zmaga recimo, dam roko, bila je vredi dirka pa fertig. do zdaj nikol ko je zmagal recimo montoya nisem dobil od nobenga navijača šumaherja roke, pa da bi rekel kaj podobnega. začeli so nekaj jebat to in ono, pa ni blo fer pa take fore. o tem govorim že cel čas.

športnosrce, z moje strani ne boš nikdar videl al pa slišal,da bi klel, ko kdo šumija premaga. Pač bil je boljši in pika. Da pa F1 ni več tako hudo zanimiva pa ziher ni ŠUMI,kriv al pa kdo drug. Fantje kriv je samo denar in kdo največ vlaga tudi zmaga. In na žalost tako je. Tako da danes skoraj ni več možno,da bi voznik z povprečnim avtom ob optimalnih pogojih mešal štrene Ferrariju,McLarnu, Williamsu in Benettonu.
Jaffa,to pa je moč arhiva.:)

Cuoresportivo ::

no ja, tisti kaj ne sodelujejo na tem forumu logično, da ne vete kak provocirajo tisti, ampak raje ne bom zgubljal besed. ker vidim da enim ni pomoči. pač sindrom šumaher, jebiga zdaj. vglavnem se spomnim dirk, ki jih je zaznamovala kaj posebnega ali zanimivega ali extremnega. očitno pri vsem tem, že par let sploh ne gre več za šport neposredno, ampak posredno gre ukaj za dvoboj med navijači. mislim beda. počasi se bomo tepli al kaj. bomo ko pri fuzbalu, viole vs green dragons al kaj. beda. navijači po vsem svetu ga skup pijejo po tekmi, mi pa se kregamo, ker pač nekateri ne znate prenst poraza. pa ne mi govorit pravljic in izgovorov. šport je šport,politika pa je druga stvar. tam se laže in zatiska oči.
lep pozdrav(best regards)

boštjan: nisem rekel da je šumi kriv, da je f1 nezanimiva. ko je senna umrl 1.maja, je en navijač rekel: " f1 nikoli več ne bo to kar je bila". to je citat iz one knjiga.

a to na mene leti? Ker se motiš pol

Da pa F1 ni več tako hudo zanimiva pa ziher ni ŠUMI,kriv al pa kdo drug.

Mislim da si ti to rekel, poglej malo višje.

pa ne ta post,ker sma ga skoraj isto poslala,repliciral sem na tvoj post ob 20:53:17

mislis to: " da enim ni pomoči". vsak sam ve kam spada. torej , če misliš da ne spadaš sem, to moreš sam pri sebi vedet. glede na zadnje poste, no ja. upam, da ste bolj športni kot politični.

BlackHole ::

No, kar se tiče mene. Jaz sploh nisem navijač Schumacherja, ampak se pa postavim "za njega" če se mi zdi, da ga nekdo neupravičeno kritizira in hoče sam sebi dopovedat, da je slab voznik, da ga rešuje samo dober avto, pa sreča, v glavnem vse drugo razen izkušenj in talenta. Ok, ni treba da spet to pogrevamo, samo da bo bolj jasno, če se še kdaj "srečamo". Tudi meni se zdi otročja primerjava, da Schumacher nikoli ne bo tako dober kot Senna (ali kdo drug), ker tu je toliko različnih dejavnikov in pogojev vmes, da nima pomena. Še največ pove statistika. Seveda pa ne pomeni, da več zmag enega dirkača pomeni, da bi ta premagal drugega itd.

Zgodovina sprememb…

TribesMan ::

Jest mam 21 let formulo gledam ze dolgo, Redno pa spremljam formulo od nekje l.94 oziroma v casu ko se je Senna ubil. Videl sem ga sicer vozit vendar se ne spomnim vec kako je to zgledal, ker sem bil pac se premajhen, tako da mocno dvomim da se doticni osebki odzgoraj, ki "spremljajo" F1 ze od l.89 spominjajo njegove superiornosti, lepo vas prosim stari ste bli od 8-10 let takrat se dojemal niste kaj je to F1.

Drgac sem pa z duso in telesom ANTISUMIST ze od casa ko je prisel v F1, ker mi gre rahlo na k... s svojim obnasanjem in z tem da se ima za nekaj vec. Sumisti znate povedat da je bla tisto s Hillom samo dirkaska nesreca in da jecar ker je 5 kratni prvak, ceprav je zadnje tri naslove dosegel samo po zaslugi tega, ker ga ferrari tretira kot prvega dirkaca in se celotno mostvo podreja njemu ze od prve dirke naprej, drugje tega ni, seveda v mostvih pomagajo bolje uvrscenim dirkacem vendar sele na zadnjih dirkah sezone, ko je ocitno da je nekdo v igri tisti drugi pa ne. Pa se en lep primer kaj seda naredit ce forsiras enega dirkaca naprej. Leta 1999 ko se je sumi zaletel v Silverstonu in je Ferrari po tem vse stavil na Irvinea, ki se je potem z lahkoto boril proti Hakkinenu, cepravje imel ta tolk "premocan" avto na koncu sezone sta blasm par pik narazen. Upam da se razumemo glede tega.
Se en lep primer obnasanja sumistov je ko omenis dva naslova Hakkinena, itak se vsi zazenejo da to ni vredno nic ker je imel Hakkinen mocnejsi avto od konkurence. Ko pa jim omenis zadnje 3 naslove sumija pa pravijo da ni to nic kej tazga pac kdo pa je kriv ce je bil ferrari zadnja leta premocen. Doh...
Potem je se en tak sloves okol sumija "King of the Rain" lepo vas prosim kdo je naredil v dezju v zadnjih letih najvec neumnih in nevarnih napak? Primer 1. Monte Carlo l.97 (ali 98 ne vem tocno) dez ze od starta, na zalost nekateri do njega sploh niso prisli. Shumi se je zabil v ograjo v krogu za ogrevanje. Lepo vasprosim. Primer 2: Slavna nesreca z Coulthardom v Spaju ko se je shumi zabil v zadek DCja in ga potem obtozil da se mu je nastavil, seveda bi ga potem najraj pa se pretepel?!? Fant pac ne razume da je v dezju slaba vidljivost in tisci ko majmun pol bi pa najraj vidu da bi kar vsi s steze dol zapelal da bo on mim prsou. Ja itaq. Primer 3: brazilija letos upam da ni treba govorit naprej. Moje misljenje je da je najbl utrgan in da nori po stezi neglede kaj je zato pa tudi najveckrat zmaga v dezju, in naredi tudi najvec blesavih napak. No letos pa se v dezju sploh ni izkazal, sej je dobu mocno konkurenco Kimija ki je usekan se dvakrat bolj, zaenkrat je isti sumaher sam pizdarij ne dela se tolk. Vozi pa definitivno bolje in bolj konstanto kot shumi. Kljub slabsemu avtu in se mobenemu pole positionu letos vodi med dirkaci. Tud to je nekaj a ne??
Pa poglejmo se statistiko crnih zastvic, ki so jih pokazali dirkacem v zadnjih 10 letih Hmm... taprva je bla l.94, ko jo je shumi se namenoma spregledal, sledila je prepoved dirkanja za nekaj casa. Zadnjic pa smo crno videli v Avstraliji, ko je shumi dirjal po progi z svojo razpadajoco rdeco ribico. Zanimivo a ne?
No da ne pozabim sezone 97 ko so mu na koncu vzeli vse pike ker se je namenoma zaletel v zaka vilneva (da ni bla spet dirkaska nesreca) folk je na to kar pozabil in ko je shumi zmagal prvic so ga opevali kot nekega carja in junaka da mu ni para.
A bo zadost, Sej ne recem da drugi dirkaci nimajo napak, itak da jih majo samo niso tako izrazite in pogoste kot pri susmaherju
Pac sem antisumist in nimam nikakrsnega namena spremenit misljenja, pase vedno uzivam ko vidim tisti dolgi razpotegnjeni fris ko mu ne gre kaj po nacrtih. Model pac misli dabi mogu zmagovat sam on in se nikakor ne znasprijaznit s porazom.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

BigWhale ::

Amen to that.

shock ::

TribesMan: kako bi rekel ... prav imaš:D.

prišel, povedal, zmagal. lepo povedano. realy nice. :D :D

1.odstavek-se strinjam:D. Da se posnetke dobit,zato tako dobro pamčenje:D
Z hillom je bla dirkaška nesreča,lahko ti pošljem posnetek(včeraj iz kazza dol potegno).
Zadnje 3 naslove je osvojil zato ker je bil zmožen tega,rubinjo žal ni konstanten dirkač. Če si dobro gledal sezono 99, si lahko vido da IRVINE ni dobil neposrednih dvobojev z MIKO,služo točke na račun njegovih izpadov.Kolko pa se spomnim je tudi RON DENNIS Hakinena forsiro,pač se ni tako očitno videlo.
Se en lep primer obnasanja sumistov je ko omenis dva naslova Hakkinena, itak se vsi zazenejo da to ni vredno nic ker je imel Hakkinen mocnejsi avto od konkurence. Ko pa jim omenis zadnje 3 naslove sumija pa pravijo da ni to nic kej tazga pac kdo pa je kriv ce je bil ferrari zadnja leta premocen. Doh...

Ja kaj ti naj rečem.Šumi ni moral konkurirat MIKI,če so deli od ferrarija leteli po stezi.Ko pa je postal s Ferrarijem prvak,pa so avto totalno zboljšali in mislim da prvo leto je bil MIKA dostojen tekmec,zadnji 2 leti pa pač ni blo kake hude konkurence.
Tudi senna je delal napake v dežju.Se pa spomnim dirke v dežju,ko je šumi vozo na slik gumah HILL pa na profiliranih in ga je šumi prahiteval. Pa še ko je bil 1.sezono pri rdečih:dirka v barci v dežju. Zmaga takrat in vse za sabo pustil kot za keks.
Se pa strinjam da je ŽAKA nepravično hotel izrinit.

zile ::

Ferrari je bil skret ko sta vozila Alesi in Berger. Pride Sumii zadevo porihtajo u nulo in zdej je to kao narobe ? Pa tako moznost majo vsi dirkaci in mostva. Potrebno je vec interaktivnosti med dirkacem in celotnim mostvom, ne pa tako kot to pocnecjo pri Williamsu, ko se dirkaca se pogledati noceta. Mah krneki.

No zdaj se je še neki Tribesman pojavil, na žalost pa ni povedal nič pametnega, razen tega da je antišumist. Tu si vse povedal, tako je nadaljne branje tvojega posta brez smisla, ker pač ne moreš (in ne znaš) bit objektiven-ker si antišumist. Lahko bi razčlenil cel tvoj post pa ga predebatiral, pa se mi ne da, ker si antišumist in itak ne bi zastopil. Že to, da poudarjaš nesrečo s Coulthardom pove dovolj o tvojem razmišljanju. Coultahard se z pol manjšo hitrostjo po dežju (in nični vidljivosti) vozi po idealni liniji. Schumacher pa ga nabaše (ti verjetno misliš, da ga je nalašč) in tako neposredno ogrozi vsaj dva življenja. Če se človek po tem ne bi razburjal, potem mora bit z njim nekaj hudo narobe.

ni rekel, da ga je nalašč nasadil od zadaj. ni ga videl.jaki šofer potem, pol pa gre ko sam naredi napako, še druge nekaj napadat. namesto da prevzame odgovonost za svojo napako. vsak lahko naredi napako kolko vem, to je človeško. razen , če šumaher ni človek. če mene vprašaš itak ni. pa tu se spravlja nekdo govorit o objektivnosti, a navija za šumaherja. spet smo na začetku vidim. vidim, da bo šlo še dosti brezveznih besed v nič, ker eni govorijo o nečem, ko sploh pojma nimajo, pa ko so začeli gledat formulo, komaj ko je šumaher prišel. ko je on prišel, te se je sranje začelo.

ni rekel, da ga je nalašč nasadil od zadaj. ni ga videl.jaki šofer potem

me zanima kako bi kateru drugi vidli ob nalivu predsabo vozečega ,ko ti tisto vodno zaveso dviga v faco+ hitrost ni bila 50km/k

> me zanima kako bi kateru drugi vidli ob nalivu predsabo vozečega ,ko
> ti tisto vodno zaveso dviga v faco+ hitrost ni bila 50km/k

Ce imas pred sabo vodno zaveso, potem to pomeni, khm, da je nekdo pred tabo... In da ta razdalja najbrz ni 300 metrov ampak malo manj in ce se vozis 250km/h prevozis tristo metrov v stirih sekundah... ;)

A se ni brezpredmetno kregat kdo je je kaj in kdaj? Shoemaker je ena precej egoisticno arogantna oseba,to bo najbrz 99% ljudi reklo. :) Tak pac je. Je tudi precej dober voznik, tega ne more nihce zanikat (tudi jaz ne, pa sem vsakic vesel, ko mu kaj ne gre tako kot on hoce ;> ). Ima tudi prekleto dober avto, kar ga navidezno naredi se precej boljsega soferja kot dejansko je. Nihce mu ne oporeka njegovega znanja vendar to ni vse... Moj foter je zmeraj govoril, 's polno ritjo je lahko srat..' Pa se prav ima... Mesanica vsega tega ga je naredila 5x za svetovnega prvaka.

Na zalost pa ze pri prvi ugotovitvi vse ostale postanejo nicne... :P Jaz bi dal vse v Minnardije... Pa naj dirkajo... Dost preserancije s tem in onim... :)

boštjan: sem pogledal tiste posnetke ko se je šumaher zaletel v hilla. Ne moreš verjet ampak avta sta bila skoraj vzporedna. Šumaher pol je sigurno opazil vsaj sprednjo levo gumo od hilla (če ne vsak sprednjo krilce kjer ne moreš kar tako nespregledat to) in ga je takoj šel nafilat. Če mi ne verjameš poberi si dol posnetek in ga analiziraj kolikorat ga hočeš.

In še nekaj preden je prišel čevljar je bilo res vse lepo pri F1, potem se je začelo tako rečeno "sranje".

Pa dobro, pa dajmo prit vsaj eni eni stvari do konca! Če mamo cajt, zakaj pa ne.

Coresportivo:ni rekel, da ga je nalašč nasadil od zadaj. ni ga videl.jaki šofer potem, pol pa gre ko sam naredi napako, še druge nekaj napadat. namesto da prevzame odgovonost za svojo napako. vsak lahko naredi napako kolko vem, to je človeško. razen , če šumaher ni človek. če mene vprašaš itak ni. pa tu se spravlja nekdo govorit o objektivnosti, a navija za šumaherja.

Poglej, kaj pišeš. Ni ga videl. Ti torej misliš, da ni Schumi ni videl vodne zavese? Jaz pa pravim, da jo je videl, ampak, ker je prihajal na ravnino iz hitrega zavoja ni mogel po zavesi ocenit, kako hitro dirkač pred njim vozi in po kateri strani proge. Pravilo pač je, da dirkač ki ima težave na progi, se mora umaknit iz idealne linije. V dveh skundah ali pa še manj pa pri taki hitrosti noben dirkač na mokri stezi ni zmožen izmakniti se nesreči (govorim za ta primer). In ve se, da če je kdo kriv, je lahko samo Coulthard, čeprav ne vem kaj se njemu dogajalo takrat.
Aja, sem že poudaril, da nisem navijač Schumacherja, vsaj ne zavzet. Moti me le, da je "cel svet" obrnjen proti njemu brez pravega razloga. Vsi seveda mislijo da jih imajo, vendar če bi se pri vsakem dirkaču tako spustili v detajle, sem prepričan, da Schumi ne bi več izstopal. Proti njemu ste pa samo zato, ker je že par let zapored brez prave konkurence, zaradi česar je F1 postala nezanimiva. Seveda, krivec za to je pa kdo drug kot Schumacher. Nekdo mora bit.

Zgodovina sprememb…

Saj ne pravimo da smo jezni ker je zadnja tri leta zmagoval. Smo kvečemu jezni na šumaherjevo obnašanje do drugih in njegovo prepotentnost:D. Imam en lep filmček kjer boste vidli o čem govorim, samo nimam ga kam dat da bi lahko vsi vlekli dol.

pa se mi ne da, ker si antišumist

Jest se pa ne bom s tabo v peskovniku igral, ker si sumist ha ha ha...

Ne nabijaj v prazno.

In ja trdim da je bil za nesreco s DC kriv shumi, ker je vozil neprilagojeno razmeram in situaciji v kateri je bil. Kot sem ze napisal dirkacem ni treba da na pesek zapelajo, ce je shumi za njimi in jih misli prehitet.

LP

TribesMan

shock,takih nesreč je blo malo morje in vedno se je šlo za dirkaško nesrečo.Vidim pa da res ne pridemo nikamor,ker eniv en rog trobimo,drugi pa v drugega. Počakajmo do naslednje dirke.KANADA.

Jaffa ::

Tribes:
"A bo zadost, Sej ne recem da drugi dirkaci nimajo napak, itak da jih majo samo niso tako izrazite in pogoste kot pri susmaherju>"

Valjda da so izrazite najbolj pri njem, če pa samo njega vidite... Bilo keri drugi bi kaj naredo, sploh nebi opazil, ker pač ni bil Schumacher... Valjda če si enga pikneš v glavo, pol samo njega vidiš. Ti ko navijaš za, kaj te vem, receimo KIMIja, pomojem verjetno sploh ne vidiš da vozi, ampak sam gledaš, ki bo Schumi kako napako naredo...

Glede tiste nesreče z DCjem ti je blackhole razložil...

"Vozi pa definitivno bolje in bolj konstanto kot shumi"
Kr neki...

"Primer 3: brazilija letos upam da ni treba govorit naprej. Moje misljenje je da je najbl utrgan in da nori po stezi neglede kaj je zato pa tudi najveckrat zmaga v dezju, in naredi tudi najvec blesavih napak. No letos pa se v dezju sploh ni izkazal, sej je dobu mocno konkurenco Kimija"

Ja kaj pa je formula, če ne norenje ? Po tvojem bi se mogli po omejitvah vozit ? Kolk se men zdi, je tem boljše, čim bolj hitro pelješ... Al ne ? Pol je za tebe DC bokibatina ? Umirjeno vozi po stezi, bog ne daj da bi koga prehitel...
Pa to napako v Braziliji nekaj naprej mečeš... Razumel bi, če bi samo on tam vn leto, ne pa ko jih je šlo pol tam vn...

Mislim, da bi v prihodnje bilo boljše, da se pač tisti, ki ste tolk proti komurkoli že, bolj usredotočite na na analizo letošnje sezone in na dirko, ki je bila pravkar, da ne komentiramo in debatiramo, kdo je proti komu ali za koga in kakšen voznik je kateri. Kolk jaz vem, je naslov te teme F12003 in ne kdo je bolši voznik. Ker potem se nič pametnega ne pove, razen da drug drugiga provociarmo (in da letijo samo več ali manj subjektivni argumenti) in spravljamo v slabo voljo.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

zile ::

Agree. Torej naslednja tekma Montreal Kanada. Kermu spomin seze eno leto nazaj in bo mallo pokomentiral. Pa ne zdej bo netu brskat, prosim. :D

Tribes, to je vse kar boš povedal? Povsem pričakovano. Ne znaš poiskat svojih proti argumetov, pa nabiješ da se šumist. Čeprav jaz dobro vem za koga navijam, ti si pa sam priznal da si antišumist.
Po tvoje je Schumi torej tam vozil prehitro al kako? Koliko pa je omejitev po dežju na ravnini, če nam smeš zaupat?

Toliko da lahko prehitis nekoga se preden se znajdes v njegovi riti. In ga potem obtozis da se ti je nastavu.

LP

TribesMan

2.0 service pack 1

Mislim, da bi v prihodnje bilo boljše, da se pač tisti, ki ste tolk proti komurkoli že, bolj usredotočite na na analizo letošnje sezone in na dirko, ki je bila pravkar, da ne komentiramo in debatiramo, kdo je proti komu ali za koga in kakšen voznik je kateri. Kolk jaz vem, je naslov te teme F12003 in ne kdo je bolši voznik. Ker potem se nič pametnega ne pove, razen da drug drugiga provociarmo (in da letijo samo več ali manj subjektivni argumenti) in spravljamo v slabo voljo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jaffa ()

saj kljub temu da upoštevamo bistvo naslova in športa nasploh. še vedno se bo našel kdo ko bo nekaj jebal, in vedno bo to nek mf šumist. vsak do zdaj je bilo. ker teh nekaj kar nas sodeluje na tem forumu pri tej temi verjetno ne bomo mogli kontra obrnit, ker vas je itak 80 % šumistov. raje pričakujmo naslednjo tekmo lepo umirjeno in v upanju, da bo pač zmagal za kogarkoli pač vsak navija.

Eazy D ::

Ja, Frentzen >:D
AMD Athlon XP 1466@2000 - 2400+ (Tbred-B)
Epox 8RDA (nforce2) , 512 MB DDR 333 cas 2.5
Geforce 4 4200@4400 128 MB

Pizzonia
Da Matta
Frentzen

Tale postavitev v katerikoli kombinaciji bi bila blazno zanimiva... :) No mogoce se Verstappen zraven... ;)

BTW, se je komu zdi, da je dirka v Monaku traparija? Namrec, ne da se prehitevat, v boxih je zmeraj guzva, ce se kdo zaleti je takoj vse na cesti, kar bistveno poveca nevarnost za vse prisotne.... Pa najbrz se kaka stvar, ki ne pase zraven. Aja, 'sprejem' pokalov je tudi ena preserancija... ;>

Tattoo- ::

Ne, meni se pa zdi Monaco zelo posrečena dirka - in tudi dirkači jo imajo dokaj radi zaradi izziva ki jim ga nudi.
Polek tega bi pa morali nazaj na seznam dirk uvrstiti klasične dirke (npr. Spa, Kyalami, Stari Zeltweg in seveda Grüne Hole - potem bi pa videli kdo je pravi dirkač :D )

Baje se dogovarjajo za dirke v Mexicu in Kyalamiu. Moskva in Kitajska sta pa itaq ze skor dogovorjene.

Drgac se pa tud men zdi da je monaco ena cist mim dirka, pac taka mora bit, in je ne bi sel metat ven iz koledarja. Je cist drugacna od ostalih in na njej lahko prakticno zmaga vsakdo, ki ima kolikor toliko dober vikend za sabo. Itaq pa se ne pricakuje da bi jo ukinil, ker v monacu lahko pocnejo vse tobak se sponzorora na veliko itd... Pa se polovica karavane prebiva tam.

LP

TribesMan

Toliko da lahko prehitis nekoga se preden se znajdes v njegovi riti. In ga potem obtozis da se ti je nastavu

Tribesman, ti nisi videl te nesreče, če bi jo ne bi klemfal takih neumnosti. Dovolj o tem.|O

BlackHole kako si prišel do te bistroumne ugotovitve? To je nekaj tazga kot bi jest reku da ti še nisi gledal F1 in zato ne klamfaj. Smo si na jasnem.

LP

TribesMan

Berni Eccle$$$tone je nekoč rekel, da s koledarja dirk lahko črtajo katero koli dirko - samo F1 brez dirke v Monacu ne more obstajati :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tattoo- ()

SisQ ::

Fantje brzdajte konje! Mater, kaj se boste čisto skregali ali kaj?
Zadeva je pač takšna, da vsak vidi svoje v najlepši luči in, da bomo težko priznali napako, ki so jo naredili. Čeprav roko na srce, največ napak (škodoželjnih) je naredil ŠUMI, kar smo videli vsi, ki spremljamo F1. Žal tako pač je. Eni pač prihajajo do svojih ciljev tudi na GRD način, da je v današnjem času tako ali tako kot normalno...če se temu lahko tako reče.
In navsezadnje, tudi če se spomnite dirk samo nekaj let nazaj, in si zamislite vse PIZDARIJE voznikov, ki so jih kdaj naredili...na koga bi pokazali prst?

Pa kaj res ne morete nehat al kaj ? Vsekakor bo vsak stal za svojim, glih zaradi tega je brezveze, da se prepiramo, ker mislim, da ne bomo nikamor prišli...

SisQ, prvo kaj se bote skregali, pol pa začneš spet polena metat na ogenj... Ne vem no... Nima smisla. Dajmo počakat na naslednjo dirko in potem komentirat.

Eh, SisQ ti nisi nič boljši in nič novega nisi povedal.

Tatto:

Ja, to zato, ker dobi prevec denarja... ;) In to je edini razlog da je dirka tam.

----

Eno vprasanje, kak se vam zdi slovenski komentator, Alisic? In njegov sidekick Jerancic? Primerjava z Mihelicem, ki je zadeve komentiral na SLO TV.

Ali pa kakim tujim voditeljem. Vcasih je EuroSport prenasal, tista dva, ki sta komentirala v anglescini sta bila kar solidna.

Marsovec ::

Fantje prepirat se pa sploh ne splaca za to formulo!!!8-O
Alesic je breyveyn samo nekaj se dere u brezveze Mihelicem je 100% bolsi!>:D >:D >:D

Jaz tega ne jemljem kot prepir, čeprav morda tako zgleda. Pač se krešejo različna mnenja, to še ni prepir.:)

ališič je pravo tele . Imamo komentatorja ko govori da Michelin dela motorje. halo. Mihelič je dost boljši, gledam kak komentira Moto gp. čist vredi. Pa F1 bi tak mogla bit na Tv Slo, ker nimajo dosti reklam, oni pop tv pa non stop. Še najboljši komentator pa se mi zdi na ORF.

Tudi meni se zdi da bi bil Alešič bol primeren za novinarja kakšne Lady ali kakšnega podobnega rumenega časopisa, saj tip bolj kot komentiranje F1 obvlada kdo od dirkačev hodi s katero žensko in koliko jih je že kdo položil...:\ Spomnim pa se lansko leto, ko sem zvčer na DSF-ju še enkrat gledal posnetek dirke (mislim, da ravno z Canade) in se je polek nemškega komentatorja z DSF-ja v ozadju slišalo še prodorno vpitje našega vrlega komentatorja Alešiča, ki je očitno sedel v sosednji komentatorski kabini >:D :D
Mihelič na nacionalki pa se mi zdi včasih tako počasen v svojem govorjenju, da bi lahko zraven zaspal – čeprav pa ima veliko tehničnega znanja o dirkalnikih in sedaj o motorjih. Se pa spominjam, da je ko je še komentiral F1 dokaj odkrito navijal za Ferrarija :\
Od vseh komentatorjev sta mi bila najljubša tista iz EvroSporta (mislim, da sedaj komentirata MotoGP). Zadnje čase pa se mi zdi zelo dober komentator iz ORF-a

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tattoo- ()

bozicek ::

Kometarji nasi. Ne morem nic konkretnega recti, ker pac nimam satelitske. Samo med Mihelicem in Alesicem. Kakor se vzame. Jaz bi ju dal kar skupaj. Mihelic namesto Jerancica za tehnicni del, Alesica pa za tuljenje ob nesrecah. Sam kaj ko ga ne bi do besede spustil:D
Resno. Mihelic je za moje pojme prevec zaspano govori. Naj bo se toliko dogajanja na stezi on lepo pocasi melje, umirjeno brez povzigovanja glasu. Medtem ko te pa Alesic dvigne pokonci za vsako najmanjso stvar. In to mi je pri njemu vsec. Ceprav trobezla v tri dni, se velikokrat izgubi v stavkih mu pa rata narediti vsaj ob kaksni nesreci cel halo.
Po moje bi pri Mihelicu mislil da gre pogrebni sprevod mimo, ce bi recimo komentiral Brazilijo in nesreco v zadnjem krogu.

Aja se je pa popravil Alesic. Spomnite se zacetkov njegovega komentiranja. Ze samo njegov glas mi je bil tok cuden, da sem mislil, da slon govori v mikrofon

Alešič ve povedat več o voznikovih ljubezenskih razmerjih in drugih pizdarijah, kot pa F1, tako da je bila njegova zaposlitev kot urednik Playboya dokaj smiselna, kar pa ne morem reči za službo komentatorja. Jebi ga.

LP

TribesMan

Tud men je Ališič kr neki... Preveč se dere in kot ste že povedali, tehnika glih ni njegovo področje... Sm bral na 24ur, ko je bil pred tekmo v Gorici kao on on-line, pa ga je en vprašal, zakaj nič ne govori o tehniki pa to in je Mirko vrlo odvrnil, češ kaj pa Slovence zanima tehnika... Jaz v glavnem gledam na RTL-u, kjer ni trača sploh... debatirata samo tekmo...

Ko je bil še urednik Playboya... Kolega si ga je 1x kupo; je reko, to je več o avtih not, kot o ženskah pa to, je reko, za isto ceno dobim Avtomagazin + Omamo :))) Ne vem pa kak je zdaj...

lepe kvalifikacje a ne >:D.

SEXY!!

Gremo stavt kir bo jutr Kimi. Jest stavim na 5. mesto.

LP

TribesMan

Williams to rule them all >:D :D >:D

Samo upam, da bo jutri vrstni red ostal nespremenjen - no rdeče sardine lahko nadomesti kakšen drug dirkalnik >:D
««
12 / 24
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Loža
257687752 (46667) Alexius Heristalski
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

214183555 (50878) Microsoft
»

Sezona F1 se začenja (strani: 1 2 )

555460 (4807) Chessman
»

Šumi ČETRTIČ ! - forza Schumi !!! (strani: 1 2 )

706780 (6001) ziga7
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

17010858 (9586) Nemelk

Več podobnih tem