» »

F1 sezona 2003

F1 sezona 2003

««
13 / 24
»»

Jackal ::

Js pa stavim da če bo štartal na koncu potem ne bo prišel mimo prvega ovinka :(, če bo pa iz boksov potem bo pa ok. Sardine pa lepo tiho pa spat!>:D
Walking the way is something completely different than imagining the way.

shock ::

Jst sem danes mal pesimističen in mislim da bo williams spet neki zasral oz. da bo crknu motor. Upam da bo Kimi prišel do 4. mesta, saj na tej progi se da vsaj prehitet pred tisto zadnjo šikano, kjer priletijo formule do 333 km/h.

Jaffa ::

Jaz pa mislim, da so rdeči bolj polni... 8-)
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Tattoo- ::

Jaz pa mislim, da so rdeči bolj polni...

...bolj polni samih sebe :D

Res sta bila Williamsa sumljivo hitra vendar pa upam,da to ni posledica 'praznih' tankov za gorivo :\

Še bolj zanimivo je da Williamsova nista imela niti tako dobre proge kot oba Ferrarija. Saj se je takrat proga še sušila.

BigWhale ::

Jest drzim pesti za BMW masine, da ne bojo crkvale ;>

Aja, pa da bi Alisic, ze koncno dobil astmo, da se ne dere ze v prvem krogu... Mnja... v krogu za ogrevanje :)

Let's rumble... Zdej grem pa Niko poslusat in njene traparije... pa oglase gledat :P

ŽirC ::

Kaj naj rečem rdeče tune so spet favoriti, he he >:D

Lp, Zirc

Dobra tekma, samo kaj ki se ne da več prehitevat kot v časih :'(.

Totalno dolgočasna tekma...spet vlakec - Mr. Alešič bi pa lahko že doumel, da z današnjimi dirkalniki ne bomo videli prehitevanja, pa če so avtomobili še tako skupaj :\

Če bomo hoteli videt prehitevanj v tem svetu bo moral Eclestone naredit eno ovalno progo :D, drugač ne gre. Mogoče kaka Monza je zanimiva za današnje formule. Aja a ve kdo koliko je najvišja hitrost v F1 vseh časov?

KIMI je pado, McLaren tud... 8-O8-) Sardelice na vrhu (čeprav ni blo lahko)...

Alonso je spet pokazal, da je bokibatina... Svaka mu čast... 8-)

Drugač pa kr zanimivo... Next: Hockenhein... Še ena hitra dirka, spet nekaj za BMW...

Ni več tolko hitra kot je bila včasih.

Ups, ja pa res... Sm čist pozabil...

Sicer pa ni Hockenheim :))) Nurbeurgring je :))) My mistake...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jaffa ()

royal ::

Se strinjam s tabo da je alonso človek s petimi zvezdami,sam še močnejši motor mora dobit pa bo drobil.......8-O
Abit nf7-s barton 2500+ M (11 x 222) 2450mhz twister 512 pc3500
550w lc power vodno hlajeno..

Samo so imeli vsi danes neke probleme z integriteto...
Montoyi odpade desno ogledalo...:\
R Schumaherju odpade levo ogledalo...:\
Barichellu odpade ena oplata iz zadnjega dela avta...>:D
Kimiju "sleče" gumo z rajfne... (na srečo tik pred boksi):\

Rajfn je guma 8-).

Rajfna = Platišče 8-O
Zaenkrat to še ni guma... vsaj zame :\

Reifen: der, (-s, -) obroč; guma; beim Auto: pnevmatika, avtomobilski plašč...

Nisem brezveze napisal... Pa brez zamere... Sicer pa to nima veze z dirko...

Khm... Se opravičujem.. moja napaka... sem mislo felgno :8)

bf4ed ::

:D Nekateri ne mislite kaj mislite.>:D

BlackHole ::

Lepa dirka, škoda le da ni nobenih prehitevanj oz. vsaj poskusov prehitevanj. Škoda, tudi da je Montoyo zavrtelo in da je Alonso na začetku malo spančkal. Lep je videt, da se tudi BMW prebuja. Zdaj se še samo Trulli spravi vred, pa bomo imeli 4 moštva v boju za najboljšega (če ne bo Ferrari-Schumi ušel).

ripmork ::

hja,še ena "spektakularna" dirka je za nami:\ .....
jst mislim da bi blo dosti bolj zanimivo,če bila dirkališča organizirana tako kot v starih časih:
zelo zelo dolga,več različic asfalta po celotnem dirkališču,sem pa tja kakšen skok pa klanec,
sem pa tja kakšen oval:D ....to bi bila res prava preizkušnja za dirkače...seveda bi bilo za varnost orenk poskrbljeno....kaj mislite?
to bi bil spet pravi stari dirkaški duh,recimo velika nagrada stotih milj Španije.....nekako podobno kot Rally,le da ni etap in je več tekmecev naenkrat med sabo..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

TribesMan ::

Heh samo za eno mesto sem se uštel pri Kimiju mogoče bi bil celo peti če mu nebi gume razfukal. Drgač pa veliko razpadajočega karbona. Wiliamsu so stran padala ogledala, Ferrariju (spet!) stranska krilca. Še posebej to slednje je bilo precej tako-tako, ker je zadevo povozil en ki je vozil za Rubhiniom. K sreči brez poskodb. Drgač pa vlakec. In malo prehitevanja v boksih. Še najbl faca je bil pa Coulthard model je vozil že od začetnih krogov brez 3. in 4. brzine, ko mu je crknila še 7. je zapeljal v boks, je vztrajen nimaš kej! :D

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Zgleda da Raikonen resno misli za VN Nemčije, sodeč po petkovih kvalifikacijah.

Daedalus ::

>Aja a ve kdo koliko je najvišja hitrost v F1 vseh časov?

Če se ne motim, jo je dosego Mika Hakkinen v Hockenheimu leta 2000, znaša pa 354 pa še malo km/h.

Kar se pa tiče tekme tale vikend - upam da bo Raikkonen vsaj med prvimi tremi.:)
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Verjami, da vsi mislijo resno... 8-) Eni majo pač več sreče oz. znanja kot drugi. Pol se pa Coulti ko ni rezultatov neke buni, da majo slab avto...

Aja a ve kdo koliko je najvišja hitrost v F1 vseh časov

Najvišja povprečna hitrot na dirki je bila 150,754 MPH dosežena leta 1971 8-O na dirki za veliko nagrado Italije. In če pomislimo v kakšnem avtu (krsti na 4-ih kolesih) je bila dosežena...zares osupljivo :D

Najvišja hitrost dosežena na ravnini pa je bila 221,1 MPH dosegel pa jo je kot je bilo že povedano Mika Hakkinen v Hockenheimu.

R0K ::

BMW + Williams = 2009. To mi deli.

Jutr ima da razturamo :)

ŽirC ::

Ha ha ha ha, zgodovina se ponavlja pri Mclranu, sej bo sam kdaj???

Lp, Zirc

BigWhale ::

Ralpha je na startu odneslo naprej, skoda za Finca... Mnjah, jaz mu kar privoscim, da zmaguje.

Sicer pa zdaj ko so oglasi,... Ce bi se vsakih pet krogov tako prehitevali, kot prehiteva Montoya, bi bile dirke zanimive.

B_Marley ::

Ejte kak je zaj s tem ko so schumacherja potisnili? je to sploh dovoljeno da je nadaljeval? ni nekak v pravilih formule 1 da more vozilo s svojo močjo priti do cilja? meni se to zdi amlo sumljivo...:\

Pa vrei ralfu se privoscim, ampak michaelu pa ne :D
She is electric. Can i be electric too?

Vem da je ni bilo včasih to dovoljeno, zdaj pa ne vem kako je s temi varnostniki. Pred leti je bilo tako, ko se je varnostnik dotaknil avta, je voznik končal dirko, zdaj zgleda drugače.

Kar se tiče McLarna oni pa imajo smolo letos :'(, samo vseeno GOOOOO Williams >:D.

>:D >:D Williams BMW >:D >:D

Tak vrstni red bi moral biti celo sezono! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tattoo- ()

Zdaj se vidi kje je BMW kje pa Ferrari :)

Danes se bodo trije največji pokali peljali domov v bimmerjim, men se bo pa še cel dan smejalo, ker ima sosed spet zastavo od Ferrarija na polovici droga ...

Ja meni se tud zdi da bi nekak mogo zaključit, oz ce so ga ze potisnili iz nevarnega mesta bi ga lahko potisnili da se zapelje do garaze pa basta :D

Sicer pa McLaren pa raikonnen (finci tak eni boljših voznikov, če ne najboljši...) trgata...samo letos res nimajo sreče:\

Cuoresportivo ::

svaka čast ralfu, škoda edino za finca, ki je dokazal iz kakega testa je. montoya je man of the race. očitno pa bojo spet uvedli eno novo pravilo. in s5 zarad šumija. kdo pa drugi.
lep pozdrav(best regards)

Je še dovoljeno, če je avto ustavljen na nevarnem mestu in če lahko nadaljuje potem, torej da motor še teče... Drugače bi tak po mojem že sledila kazen...

Vsaj nekaj točk smo dodali. 8-)

Drugače pa, bravo BMW.

Cuore... Lepo te prosim. Kaj misliš, da bi Šumi brezveze mahal, oz. da bi ga potisnili, če to pravilo že ne bi obstajalo ?

Cuoresportivo ::

to pravim iz tega vidika, ker noben drugi nikoli ne maha. pa ne govorim samo za to dirko, ker vsem ostalim je crknu motor. vem da je blo včasih tak, da so ga lahko potisnili. al se je znašel, al pa drugi nimajo pojma, kaka so pravila v f1. težko edino verjamem, da 20 dirkačev ne bi koristilo tega, eden pa bi.
lep pozdrav(best regards)

Saj je res bil na nevarnem mestu, ampak če bi bil kdo drugi kot michael, bi končal dirko oz bi že pripeljali traktor, da odpeljejo formulo proč. Saj baje obstaja, za take zadeve rumena zastava, da upozarja druge pilote kje je nevarnost.

Super Sonic ::

če je 19 dirkačev butastih to še ne pomeni da je 20 tud.
Šumi je mojster tega šova. Dobiva v boksih. Kje? Tam kjer 19 dirkačev ne. V uvoz v bokse uleti na polno in tiši vse do črte, potem pa 80km/h. Ostali tega ne delajo, zmanjšajo plin že velik prej. Dokaz je bla kanada.
Sicer pa je blo prehitivanje montoje eno iz med lepišh. Kako ma ta tip jajca, vsa čast.
Tegale Alonza je pa treba nakurt. Kako je tip voozu??
Sred ovinka bremza (kar je Davida skor stal krilc pri prvem prehitevanju in šumija skor uvstitve na koncu dirke) za izlet Davida je on edini krivec. Na ravnini je tip stal. Halo? Vozi ko ena baba.

radeon power: a ti misliš da edini šumi tišči gas do konca? UUUU sem mislil da to vsi delajo.

TribesMan ::

dons sm samo dvakrat slučajno prišel mimo TVja, ker imamo eno fešto doma pa ni cajta gledat, in sem ujel vse tragične trenutke McLarna. Najprej sem začel mal gledat pri 23 krogu, in glih ko sem si rekel "mater ga tišči dons Kimi" se je že kadil, pol sem šel za ene pol ure stran. Pa pridem tadrugič pogledat okol 56 kroga in gledam razpored 1. Ralf, 2. Montoya... 5. Colthard 6. Schumacher, si spet glih rečem " pa bo končno ena korist enkarat od Coltharda" se ta bumbar nesposobni loteva prehitevat Alonsa po zunanji strani pred najhujšo šikano na progi, kje ste še to vidl... Sploh ne vem zakaj ga McLaren še drži pri sebi, pa še za drugo leto so spet podpisal. Idiotsko. Mogoče pa so ga za drugo leto najel za 3. voznika, ker sem siguren da bi Alex Wurz (sedanji testni voznik McLarna) bolje opravljal delo dirkača.

Mah dons se je pač črno končalo za naše, bo mogoče kej boljš v nadaljevanju. Zgleda da so se spet začele težave z vzdržljivostjo McLarna v napačnem trenutku. Bo že boljš. Sam da bodo Coultharda zamenjal, ker neki je sigurno narobe, če lahko Kimi vozi na prvih mestih on se pa sploh ni sposoben uvrstit med prvih 5.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

shock: se ti zdi da ostali tud to delajo? kako potem zavraga lahko zgubijo pri BMW-ju proti šumiji 5 sekund in to na račun boksov? veš ti kej več kot ostali? najbrž

TribesMan: Dennis je zagovornik stabilnosti in prav je tako. David ima slabo sezono. Seveda je v slovenski buči to, da če nekdo vozi sezono slabše sledi takoj odpust itd. Niso vsi tako primitivni. Pa si mogoče pomislu na to, da jim David da tudi kakšno korist? Najbrž ne. Poleg tega pomisli še malo na to, koliko so dolžni Davidu? Interno se ve, da ko je dirkal Mika so ga postavil v podrejen položaj, zato ker so oni tako hoteli (pa čeprav sta bila v tistih letih oba približno enako hitra)
Vsi vedo da David ni dirkač največjega kova (šumi, senna, prost,,..) ima pa vseeno kwalitete ki jih drugi nimajo. Ko bo prišel čas, bo šel. O tem ni dvoma.

Zgodovina sprememb…

Radeon ima prav. Zakaj nebi izkoristil pravil, če bi jih lahko. Mogoče vsi ne vejo zanje, torej je to njihov problem.

Glede DC in Alonsa. Alonso je imel očitno težave ! V zadnjem krogu ali dveh je igubil okoli 40 sekund in po mojem ni bil kriv sam, da je mogo prej zavirat. Razlika med M.S. do Coultharda in Alonsa je bila okoli 40s ko je DC-ja odneslo, na koncu je Schumi skoraj prehitel Alonsa...

Glede prehitevanja Montoye. Sej ma jajca, to ne rečem, sam ja pa sam povedo, da je Bil Schumi ful počasn pred tistim ovinkom (ne ve/m zakaj) in bi bil nor, če tega ne bi izkoristil.

jap jaffa imel je probleme alonso. zato je najbrž tud tolk mahu na konc dirke. bomo pol slišal kaj je natančno blo.:)
Za tist ovinek pa se mi zdi da rabš izrazit oprijem gum. Šumi ga je mel precej manj kot montoja (lahko pa da je šlo pri Šumiju tud za slabši komplet gum, ker je Šumi po tisti menjavi v boksu vozu okol 1.35 in nikol hitrej (možen scenarij je tud da je mogel "spet" resetirat nastavitve dirkalnika ker je amd zmrznu:D ))

p.s.
TribesMan pa še to: David ni prehtevu po zunanji strani,ampak je samo odvil tja, ker je s polno hitrostjo letel po ravnini ko le alonso skoraj stal. (še pujso na komadnem pultu je pokazu Bigi bossu da ni bla Davidova napaka.)

radeon power: a mogoče si se kdaj vprašal zakaj tolk izgubijo? Mogoče je ralf imel v tistem trenutku promet na cesti? mogoče tega nisi se vprašal :D.

Ja jaz tud mislim da ni ravno krivo kdo kak na gas tišči pred boksi...danes ni nič pridobil (ce izvzamemo da je ralfa nekaj časa potem oviral minardi), promet oz motiviranost pilota ki je medtem na stezi ko je drugi v boksih in njegova zmoznost hitre voznje v tistih trenutkih, ponavadi oločata v takšnih situacijah.
----
Glede alonsa, meni se zdi čist vredu voznik, danes pa je res bilo verjetno nekaj narobe z njegovim avtom. Ampak renault je znan po svoji inovativnosti...mislim da bo avto v naslednjih sezonah se boljsi, morda bo takrat se vecja priloznost zanj.
----
David je stabilen dirkač, ampak letos mu ocitno ne gre...ampak mislim da bo dennis se vseeno raje gledal izkušenega Davida kot pa Wurza...Sicer pa mogoce ga pa bo novi dirkalnik (kdajkoli bo pac ze prisel...) zmotiviral...ampak se vedno se mi zdi raikonnen kljub neizkušenosti zelo dobra naložba...mislim da je iz testa za svetovnega prvaka...pravi naslednjik hakinnena
----
Pri montoyi mi je vsec da si upa in je prikazal nekaj res lepih prehitevanj...ampak še vedno najlepše prehitevanje v vsej zgodovini formule 1 pa je bilo v Spa Franc....(ne vem tocno kak se napise, v belgiji v glavnem) leta 2000...ko je hakinnen švignil mimo de la Rose in Schumacherja ki je prehiteval de la Roso po zunanji strani. Res vredno ogleda...potegnite z neta...

...ko je hakinnen švignil mimo de la Rose in Schumacherja ki je prehiteval de la Roso po zunanji strani

Če me spomin ne vara to ni bil Pedro de la Rosa ampak Ricardo Zonta v BAR-u ;)

Drugače pa je bilo to prehitevanje Hakinenna ki ga omenjaš res spektakularno >:D

Kje bi si lahko to dol potegno?

Thx za link...
««
13 / 24
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Loža
257687251 (46166) Alexius Heristalski
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

214183170 (50493) Microsoft
»

Sezona F1 se začenja (strani: 1 2 )

555391 (4738) Chessman
»

Šumi ČETRTIČ ! - forza Schumi !!! (strani: 1 2 )

706717 (5938) ziga7
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

17010708 (9436) Nemelk

Več podobnih tem