» »

F1 sezona 2003

F1 sezona 2003

««
7 / 24
»»

R0K ::

Majo pač prednost domače 'igrišča'. To progo mata šumi pa baričelo v krvi in prav tako je pisana njihovem f12002.

Glavno je, da bo BMW zmagu :PP

Sicer pa bomo šele jutri vidli če so pri ferrariju kaj bojl resno delal od zadnje dirke, al je to pač taktika lahkega avtomobila, pa bodo jutri 2x v boksih...

Sploh pa si raje poglejte treninge, kjer vsi dirkajo s polnim tankom goriva. In tam so bli (po večini) spredaj mclarn in bmw. pa še webber zram. mislim da stavijo pač na lahek avto pa da si do prvega postanka zagotovijo velko prednost...

bomo vidl.

kdaj je sploh jutri prenos na pop-u?

boštjan ::

če se ne motim je novi cajt,ob 13.00

shock ::

Avto ja je star samo vedno boljšo aeriodinamiko imajo. To je že cel čas trdil šumaher da letos so McLaren nevarnejši zarad aeriodinamike kot pa williams čeprav ima najmočnejši motor. "Moč ni nič, če ga ne znaš obladovati":D.

Jaffa ::

Po mojem bo večina 2X v boxih... Nebi reko, da najhitrejša moštva kaj taktizirajo z manj bencina, polek tega je pa za ju3 velika možnost dežja...

www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

ripmork ::

pa še dež al kaj?

mimogrede,ko smo že pri imoli,se kdo spominja dirke 94?

jaz sem bil takrat 9-letni mulček in nikoli ne bom pozabil tiste nesreče.....
sej veste katere.....:(

Ja res :'(. Tisti je bil zvezda in noben drugi.

senna je bil res super driver,a če primerjate vožnjo schumija in senne pol boste vidli da skoraj da ni razlik

senna je bil res super driver,a če primerjate vožnjo schumija in senne pol boste vidli da skoraj da ni razlik

Po čem ti to sklepaš:D? Kaj ko je bil ovinek v levo oba sta šla v levo?

borinho ::

Shock >:D

Itak da je seNNa car bil in vedno bo, kdo je pa največji vseh časov je pa itak Manuel-Michael Senna-Clark

shock,se ti ne zdi da sta oba agresivna,egoistična in nasploh da onadva vse najbolje veta.

Hmm samo senna je bil vseeno bolj agresiven kot bilo kdo drugi. Kar se tiče egosizma sta oba res enaka :D. Samo Senna je vedu kaj dela, za šumaherja pa nisem čist prepričan saj bolj ve elektonika bolj kot on. Saj je Senna vozil takrat oz obladoval res hudo F1, kar za danes ti elektronika polovica dela naredi.

ne pozabi, da je šumi še vozo takrat in tudi zmagoval ,ko elektronika ni imela velikega vpliva.škoda pa je da ne bomo vedeli,kdo je bil na stezi boljši, žal

Ena žalostna novica. Kato je umrl. Škoda, pa so pravli da se mu je stanje izboljšalo.

R0K ::

Vemo ;( :O :'(

Škoooda! Mlad pa nadarjen.

Sploh pa japonci, ki so si tko močno želel met jap. dirkača na jap. motorju. to bo pravi hendikep za njih...

zile ::

Ma kdo kakšen link od Katove nesreče in posledic zakaj je sploh prišlo do nje. Je bila mogoče kriva Honda ?
Ali obstaja posnetek trčenja kje na netu ?
Škoda res za motociklizem :(

Res žalostno zdej k je bil človk v pričakovanju drugega otroka, res tragedija za družino. Škoda tud za Japonsko ker je bil prvi resni japonski kanditat da v prih. osvoji naslov v kraljevskem razredu. Ne bom pozabil kako je osmešil favorita Melandrija leta 2001 v razredu 250 in zlahka postal prvak. Slava mu

Glede nesreče pa tole, Ukawa je umaknil izjavi da je videl stik Kata z dirkačem v boju za mesto, uradno niso našli pravega vzroka, čeprav je jasno, da tuki Bayliss in Checa nimata čiste vesti, ampak to je pač dirkanje, pač nič namernega. Jest vire črpam od DORN-e, maš pa dost tut na http://motogp.avtomania.com

Še ena novica. Danes je umrla še mati šumaher, in vseeno bosta brata dirkala za VN Imole. Kaj pravite vi glede tega? Jaz niti pod razno ne bi moral dirkat če bi mi kdo od bližnjih umrl.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shock ()

Matek ::

Umrla je?! Uf... A ni bla komaj 55? Bomo vidli kak bo dirka...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Odin ::

En bo zmagal in zmago seveda posvetil mami.

Alexius Heristalski ::

Spet en črn dan, pa se je komaj dobro začel ... In to ravno velikonočna nedelja!
:'(
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

ElectricMan ::

Očitno jima je dirka bolj važna kot pa mati.

[del sporočila je bil popravljen s strani moderatorjev]

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

ElectricMan: Dej mal se brzdaj s tako nizkimi izjavami. ;(
Strokovni sodelavec Franci Jerančič nej gre pa že u pokoj.
Vse kar zna povedat je "JA, tako je.."....."JA, tako je.."..."JA, tako je..".
Mastnež! |O

MrX ::

no, kdo je car?? brez dvoma summi!!!!

Kralj se je vrnil... Zmagat pod takšnim pritiskom je pa tud nekaj. Sicer pa je po mojem dirkanje zanj nekaj s čemer lahko (vsaj malo) pozabi na svoje težave...

ja res,svaka mu čast da je takole brez napak prevozil in zmagal dirko...
res mora biti hud psihični pritisk,kajti med dirkanjem moraš biti osredotočen le na dirkanje in nič drugega......

kar se pa izjav tiče,je pa ELECTRICMAN-a lahko sram;((

pa tudi JEFRA momlja kot en idrijski rudar s klobaso v roki:D

ElectricMan ::

Kar se tiče izjav me ni sram, to kar sem napisal je ČISTA RESNICA :P :P :P

ko je schumacher dirkal na VN Imole je pokazal veliko mero profesionalnosti,poleg letos
njegove najboljše vožnje.....s katero je privozil zmago mami v spomin....
ne pa da mu mama nič ne pomeni!

kljub temu,da sem šumaherja in njegovih zmag naveličan,vem da je dober dirkač predvsem
zaradi njegove predanosti in profesionalnosti.....

ja,tudi on je že ničkolikokrat naredil napako,toda on jemlje šport resno in si je zato
svoje uspehe vedno zaslužil....
ne pa kakšen IRVINE,ki je znal samo babe šopat pa ga srat,dirko je pa čist u "izi"
vzel....

Me zanima kdaj bojo pri FIA naslednjič tako drastično spreminjali pravila :D . Vsi pa vemo zakaj so jih, rajt. 8-)

Zile: Nevmesno...

Maxtor ::

Nisem prevelik navijač Šumaherja, vendar se mi je danes res zasmilil. Glede na to, pod kakšnim pritiskom je, se je odlično odrezal. Vsaka mu čast.

SisQ ::

Hej folk!

Hm...spet ena dolgočasnih dirk. Čeprav moram rečt svaka čast KIMIJU za odlično vožnjo z ne preveč dobro pripravljenim avtom. Brez kakršnekoli napake je prišel na 2. mesto.

Kar se tiče Ferrarija so pripravli odličen avto in taktiko. Seveda je še temu prispeval ŠUMI, ki je zelo dobro vozil, čeprav je naredil eno napako.

To glede pritiska, pa se meni zdi, da je bolj tak..tak. Vprašanje je kako je bil navezan na mater. Koliko vem je ŠUMI hitro odšel od doma
(zgodnja leta). Meni se je vse skupaj zdelo bolj igrano, kot kaj drugega. Mali ŠUMI je (koliko vem) bil dosti bolj navezan na mater.

Sicer pa, ali ste že kdaj videli, ko nekomu umre res ljubljena oseba?
Naj se sliši še tako grdo, ampak ljudje so še en lep čas RESNIČNO prizadeti, kar se kaže v njihovi pojavi potrtosti in nedojemanje zunanjega sveta.

Naj se sliši še tako grdo, ampak ljudje so še en lep čas RESNIČNO prizadeti, kar se kaže v njihovi pojavi potrtosti in nedojemanje zunanjega sveta.

Takole ti bom reko. Eni znajo take nesreče v sebi zatreti in ne kažejo v okolici in živijo dalje normalno kot da se ni nič zgodilo. Ko pa so na samem pokažjo svoja čustva in ne morejo še kar dolgo verjet kaj se je zgodilo ( lastne izkušnje,pa me nič ne sprašuj). Da pa MIHA ni bil navezan na mamo in je bil RALPH bolj, pa ne boš nikdar zvedo,razen če to oba na glas potrdita.
Tak dovolj o smrti matere od MICHAELA in RALPHA in moje videnje dirke: šumi je pokazal,da so ble prve tri dirke zgolj nesrečno naključje in odpelal danes res izvrstno dirko. Se pa je pokazalo da bo letos KIMI resen konkurent.

Sej pa Mclaren ni bil tak slab naštiman. Edino so jih gume zezale, pa na kvalifikacijah so malo kiksnili. So pa dobro taktiko spet meli na dirki...

Glede bratov - kolk jaz vem sta bla oba kr navezana na mamo... Po mojem tu ni kaj igrati... Sej je malo manjkalo pa bi se začel jokat na odru...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jaffa ()

Kar se tiče taktika McLarna, niso imeli drugo izbiro kot 2 postanka v box kot pa trije. Zakaj? Zato ker gume v prvih 7-8 krogih so tak al tak slabo držale in ostalo skoraj normalno. In zaradi tega so rekli da bojo imeli vsaj več krogov stabilnih kot nestabilnih. Samo kaj ti to pomaga če so imeli 30-40Kg težji avto, tako da speti niso si dost oridobili. Pač so pridobili pred Williamsovim dirkačom Ralphom, Montoya itak je imel naštiman avto za suho-mokro stezo, tako da ni kdo ve kaj blestel. Saj bomo vidli ko bo prišel nov ferrari in nov McLaren vn. Williams letos nima nobene šanse (bistveno slabša aeridinamika in je preširok).

TribesMan ::

OK kr kul dirka, vendar veliko dolgočasnejsa od prvih treh. Shumi je fural zelo dobro skoraj brez napak (tisti rally vložek bi lahko izpustil). Malce so me razočarali Williamsovci, ki so pušili na njim zelo prijazni progi (imola ljubi močne motorje) prijetno so presenetili McLarnovci iz 6ega in 12ega mesta na drugo in peto. Drgač pa je bil itaq shumi premočen na domačem terenu tak da drugi niso mel kej praskat. Zdej čakamo na Barcelono in na predstavitev dveh (mogoče samo enega ali pa nobenega) dirkalnikov. Da vidmo kaj imajo skritega v rokavu glavni akterji.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Hja...zna se zgodit, da ne bo nobeden. Vendar 100% velja, da ga MCLAREN ne predstavil, ker imajo še probleme oz. ni še dokončan.
Koliko sem do zdaj videl bo KIMI pošteno kravžlal živce ŠUMIJU. Če ne bo ŠUMI dobil superduper avto je v pi***. Mali vozi dosti boljše kot ŠUMI. Vsaj zaenkrat je pokazal boljšo vožnjo.

Klemenn ::

em..kje si se pa ti zmotu? si z lune padu? da primerjaš vožnjo kimija pa šumija??? lol...če je tak prof..glejte lani..ko je bil kimi prvi šumi pa 2..pa se je kimi zlomu pod pritiskom in naredu napako..pa je polj šumi bil prvak že takrat..talking about better driving :\

Kimi je šele na začetku. Kdo pa ve kako bo z njim. Poglejte Button-a, ki je bil novinec v Williamsu. Je bil zelo obetaven. Zdaj poglejte kje je, saj brez dobrega avta ne more nič. Saj isti je Raikkonen, samo da on zdaj vozi v dobrem avtomobilu in upam da ne bo šel na slabše.

Kar se tiče tiste "napake", bi lahko jaz tebe vprašal če si z lune padel.
Napaka je bila iz boxov, ker mu niso pravočasno sporočili glede olja na stezi. Če se ti obešaš na takšne napake, je potem takem ŠUMI čisti LUZER, glede na to kakšne napake je že on naredil, še posebej letos.
Poleg tega je motivacija pri KIMIJU na višku, pri ŠUMIJU pa v zatonu, koliko je letos pokazal. Pa navsezadnje, če se lahko takšen "novinec" približa 5* sv. prvaku, kako se mu šele bo ko bo imel super avto in več izkušenj.
Mi je prav žal za FeRrArIsTe, vendar prhajajo novi prvaki. In to v pravem pomenu, kot se za naslov spodobi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SisQ ()

Novi prvaki oz nova generacija prvakov je že, samo avta nimajo.

Za kolko dirkačev so že rekli da so ne vem kak obetavni... SisQ, ti si kr meči pesek v oči...

žalostna resnica:\

-poglejte villeneuva.dober dirkač,kot njegov oče Gilles,pa bi bil lahko z dobrim avtom
sigurno še večkrat prvak......
da ne omenjam Frentzna,pa Trullija.....vendar to so že veterani,katerim in uspelo ujeti
vlaka med legende....pa jih vendar vsi dobro poznamo in vemo,da so prekleto dobri....

Fantje, preberite še enkrat kaj sem napisal.

ŠE VEČ IZKUŠENJ IN AVTO, KOT SE SPODOBI.

Pa kaj kvakate toliko o ŠUMIJU ah..in ohh... Kaj je zmagoval z avtom na nivoju MINARDIJA ali kaj.
Se kar vidi kdo si kaj meče v oči.

Kje je bil ŠUMI od 1995, no ? Šlepal seje. Pa ne vem, ali ni znal vozit ali pa....
Ferraristi nehajte sanjat. Za najboljšimi, vedno pridejo boljši. In TUKAJ SO.

SisQ: You wish. Mogoče takrat, ko Michael ne bo več dirkal; pol boš lahko govoril da so boljši...

Drugač pa, kdo je pariral najboljšim takrat s tistim Ferrarijem ? Kdo je bil med skor vedno med prvimi tremi na kvalifikacijah ? Kot si sam reko, Ferrari takrat ni bil ne vem kaj...

Pol zakaj je rabil 4 leta da spet postane svetovni prvak?:\ Ja enostavno ni imel dobrega avta oz dobre gume. A se motim?

Tattoo- ::

Da še sam dodam svoje videnje :D

Zgoraj je bilo napisano, da sta si bila Senna in Schumacher zelo podobna. Sam mislim, da sta bila zelo zelo različna dirkača - predvsem pri čustvenem doživljanju dirkanja in zmag. Senna je bil veliko bolj čustveno vpet v dirkanja in je tudi veliko bolj čustveno doživljal uspehe (kot tudi neuspehe - npr. leta 1989 ko sta se v Suzuki zaletela z Prostom je Senna to jemal več kot le navadno dirkaško nesrečo...to je Prostu globoko zameril in mu že naslednje leto namerno ravno tako v Suzuki to tudi vrnil :D ). Schumacher pa za razliko od Senne veliko bolj profesionalno in nečustevno doživlja dirke (no zmage mu sigurno pomenijo ravno toliko kot so Senni8-) ).

Drugače pa (vsaj za mene) veliko več štejejo 3. osvojena prvenstva Senne in Prosta kot pa 5. osvojenih prvenstev Schumacherja. Zakaj? Predvsem zato, ker sta se Senna in Prost morala za osvojitev naslova veliko bolj potruditi kot pa v današnjem času Schumacher. V času Prosta in Senne so dirkači morali pokazati veliko več znanja in tudi jajc :D kot pa ga kažejo v današnjem času novodobni dirkači, obenem pa je bila konkurenca za osvojitev naslova tudi veliko bolj izenačena. Iz tega tudi sledi, kdaj so bila vsaj po mojem mnenju zlata leta pravega (modernega - dirke do uvedbe krilc so bila itak svoje poglavje) dirkanja.

Res pa je da je trenutno Schumacher najboljši voznik v karavani F1, to moram priznati, čeprav ne navijam za njega. Res pa je tudi, da ima trenutno daleč najboljši dirkalnik ter osebje (Brown, Byrne, Martineli, Todt,...).

Sam sicer upam, da se bo v prihodnjosti prebudil še moj favorit Williams :D :D :D
Racing is in my blood - Ayrton Senna

Shock: Avto je bil slab ja, sam je kljub temu kr resno konkuriral Mclarnu... Kolkrat je bil boljši od Coultharda, ki je imel dost boljši avto takrat in ga za razliko od Mike ni znal izkoristit...

Hate long posts... 8-O
Ja in kaj ma ta čustvenost veze s čem ?

Tattoo,a si pozabo da se je mogo šumi krepko potruditi ,da je postal s ferrarijem prvak.A misliš da je samo sedel križem rok in čakal da mu sestavijo avto.ŠUMI je eden redkih dirkačev ki sodelujejo 100% pri razvoju avta.
SISq,si mogoče pozabo da je šumi bil 2X prvak v benetonu,ko je bil williamsov avto dosti boljši,samo HILL tega ni znal izkoristit.Še pomnite da je ŠUMI s ferrarijem zmgoval ,ko je bil avto čist podn.
Saj je res da je zdaj dosti dobrih voznikov,a malo je takih ki bi pritisk zdržali za prvaka.Lep primer je DAVID,ki ni postal prvak ne pri FRENKIJU in ne pri McLarnu.Trenutno vidim samo dva voznikA,ki bi bli lahko prvaki,če bi meli avto ala FERRARI in McLAREN:WEBBER in ALONSO,ter še VILLENEUVE.

Pol glejte Kimija, ki je tolk malo časa v F1 pa je trenutno po štirih dirkah še vedno 1. na lestvici. Avto ima slabši ku ferrari pa je še vedno pred njim :D. In je še pred moštvenim kolega kjer že mnogo let vozi v F1.Jaffa: Kaj to pomeni, da je Kimi najboljši dirkač karavane F1? Saj je zdaj na istem položaju kot je bil šumaher pred 6-7 leti.
««
7 / 24
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Loža
257684448 (43363) Alexius Heristalski
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

214181209 (48532) Microsoft
»

Sezona F1 se začenja (strani: 1 2 )

555029 (4376) Chessman
»

Šumi ČETRTIČ ! - forza Schumi !!! (strani: 1 2 )

706365 (5586) ziga7
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

17010014 (8742) Nemelk

Več podobnih tem