Forum » Pomoč in nasveti » Windows messenger in Internet Security Professional
Windows messenger in Internet Security Professional
tommyknocker ::
Zivjo!
Mam eno težavo, ki mi žre živce! Glih kar sem prešaltal iz firewall-a ZoneAlram na Internet Security Professional 2003! Težava se mi je pojavila v Windows Messengerju, takrat, ko hočem povabit nek contact na glasovni pogovor! Nikakor noče vzpostaviti povezave, le v primeru, če me me contact povabi! Vem, da je težava v firewall-u, vendar, sem sprobal že skoraj vse variante nastavitev pa mi še vedno ne dela, zato sem se obrnil na Vas dekleta in fantje!
Lp
Mam eno težavo, ki mi žre živce! Glih kar sem prešaltal iz firewall-a ZoneAlram na Internet Security Professional 2003! Težava se mi je pojavila v Windows Messengerju, takrat, ko hočem povabit nek contact na glasovni pogovor! Nikakor noče vzpostaviti povezave, le v primeru, če me me contact povabi! Vem, da je težava v firewall-u, vendar, sem sprobal že skoraj vse variante nastavitev pa mi še vedno ne dela, zato sem se obrnil na Vas dekleta in fantje!
Lp
Cokolesnik ::
nisem se tega sprobal, bom pa kmalu, objubim. mogoce ti stvar ne dela ce si v netu prek kaksnega drugega racunalnika in bi bilo treba kak port preusmerjat (z portmapperjem naprimer). ce nisi, pa je lahko problem res v poz. zidu. sicer messenger ali icq lepo delata z norton internet sec. 2003, preizkuseno v xpjih.
Kolega ima tako kot jaz, WinXP in NIS2003 pa mu normalno dela.Z enakimi nastavitvami kot jih ima on, mi stvar še vedno ne dela!
Andrej hvala za tale link, ampak kljub temu, da sem odprl tiste porte, ki jih Microsoft v zvezi Messengerjem priporoča, mi stvar še vedno ne dela, razen če ugasnem NIS2003!
A ma kdo še kakšne podobne izkušnje iz tega področja?
Lp
A ma kdo še kakšne podobne izkušnje iz tega področja?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131855 (21342) | Qushaak |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76339 (16980) | tilinho20 |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30190 (13624) | darkolord |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40554 (15536) | brainiac20 |
» | Od česa se pojavlje tole okno?Oddelek: Omrežja in internet | 1837 (1255) | Bakunin |