» »

Windows messenger in Internet Security Professional

Windows messenger in Internet Security Professional

tommyknocker ::

Zivjo!

Mam eno težavo, ki mi žre živce! Glih kar sem prešaltal iz firewall-a ZoneAlram na Internet Security Professional 2003! Težava se mi je pojavila v Windows Messengerju, takrat, ko hočem povabit nek contact na glasovni pogovor! Nikakor noče vzpostaviti povezave, le v primeru, če me me contact povabi! Vem, da je težava v firewall-u, vendar, sem sprobal že skoraj vse variante nastavitev pa mi še vedno ne dela, zato sem se obrnil na Vas dekleta in fantje!

Lp

Cokolesnik ::

nisem se tega sprobal, bom pa kmalu, objubim. mogoce ti stvar ne dela ce si v netu prek kaksnega drugega racunalnika in bi bilo treba kak port preusmerjat (z portmapperjem naprimer). ce nisi, pa je lahko problem res v poz. zidu. sicer messenger ali icq lepo delata z norton internet sec. 2003, preizkuseno v xpjih.

Kolega ima tako kot jaz, WinXP in NIS2003 pa mu normalno dela.Z enakimi nastavitvami kot jih ima on, mi stvar še vedno ne dela!

andrej ::

preveri tole

Andrej hvala za tale link, ampak kljub temu, da sem odprl tiste porte, ki jih Microsoft v zvezi Messengerjem priporoča, mi stvar še vedno ne dela, razen če ugasnem NIS2003!
A ma kdo še kakšne podobne izkušnje iz tega področja?

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Informacijska varnost
413131855 (21342) Qushaak
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676339 (16980) tilinho20
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47030190 (13624) darkolord
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29340554 (15536) brainiac20
»

Od česa se pojavlje tole okno?

Oddelek: Omrežja in internet
271837 (1255) Bakunin

Več podobnih tem