» »

Mike Chang Insane Fat Loss Home Edition

Mike Chang Insane Fat Loss Home Edition

WhatAbout ::

Pozdravljeni

Pričel sem z vadbo Mike Chang - Insane fat loss home edition. Trenutno sem visok 184 cm in imam 77 kg, imam 18 % telesne maščobe, sem pa končal z dnevom 3 (Maximum after burn effect). Iz mene teče voda še 1 uro po končanem treningu. Zanima me, če ima kdo s tem programom kakšne izkušnje in če so ti After-burn efekti res tako učinkoviti?

Lep pozdrav! :)
  • odklenil: Tilen ()

LitralSM ::

http://forum.bodybuilding.com/showthrea...
Zadnji post prve strani in vecina na drugi strani

jype ::

WhatAbout> Iz mene teče voda še 1 uro po končanem treningu.

Pri trenutnem vremenu to drži tudi če ležiš v senci.

@LitralSM - hvala, bom pregledal :)
@jype - vem, sem s kmetov. Po treningu pa nisem bil na soncu, ampak v stanovanju, kjer je okrog 23 °C, tako da ne bi rekel, da je za to krivo vreme.

Aston_11 ::

Hladilni sistem telesa ti dela, razen če misliš, da je dehidracija dobra še za kaj (razen za kile zgbuljati). Imaš genije, ki si dajo neprepustne vetrovke, spodaj pa so fajn oblečeni, da bolj zgubljajo vodo.

Vem to, zato pa pijem dosti vode, nasplošno tudi čez poletje.

einstein :P ::

In, kakšni so tvoji cilji?
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: bluefish ()

Predvsem kurjenje maščobe, šele za tem pridobivanje mišične mase...

WhatAbout je izjavil:

Predvsem kurjenje maščobe, šele za tem pridobivanje mišične mase...

Glede na tvojo višino in težo bi rekel, da si pravzaprav že kar suh?

Jaz imam 178cm in 74kg, pa imam ravno prav, mogoče bi bilo bolje še kakšno kilo manj ampak...

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: bluefish ()

Odstotek maščobe imam še dokaj velik. Včasih sem bil res gora, pomojem sem imel blizu 40 % maščobe, pa sem shujšal, vendar nikoli ne toliko, da bi prišlo do jasne definicije. Zato sem si to zadal kot cilj, da vsaj enkrat v življenju to dosežem :)
Zato me pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s to vadbo in če je učinkovita :)

Janac ::

einstein, ti govoriš kot ITm, ki ne upošteva teže kosti, mišic in maščobe, mogoče še vodo v telesu.

@WhatAbout

S to vadbo nimam izkušenj, s svojim načinom pa in deluje. Ne obremenjuj se preveč s tem, kakšne vaje boš našel na netu ampak delaj take, kot ti ustrezajo in s katerimi veš, da boš okrepil željene mišice ter izgubil maščobo na željenem mestu. Poglej se in oceni, kateri(-e) del(-e) bi bilo najbolj poudariti in delaj na tem. Primer: imaš malo trebuščka in bi rad to polepšal. Zato izberi vaje, pri katerih bodo delale trebušne mišice - lahko jih na netu izbereš, ali pa si jih sam izmisliš. Jaz sem si jih nekaj kar sam izmislil (čeprav že obstajajo) in zdaj to delam. Recimo upreš se tam, kjer lahko, tako da imaš roke ob bokih in dviguješ noge. Lahko se uležeš na tla in dviguješ zgornji del trupa, ter noge. (trebušnjake odsvetujem, ker si lahko pokvariš hrbtenico, če ne delaš pravilno).

LP

Zgodovina sprememb…

LitralSM ::

Ne poslušaj kvazi strokovnjakov. Tule imaš vse, kar rabiš vedet http://www.brianmac.co.uk/index.htm

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaje za "six pack" (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
749138016 (99212) fosil
»

Fitnesiranje (strani: 1 2 3 )

12224874 (22847) egonk
»

Vaje z utežmi (strani: 1 2 3 )

14829990 (26928) Okapi
»

Pridobivanje Mišične mase??? (strani: 1 2 3 4 5 )

23038758 (29163) CleanPower
»

trebušne mišice (strani: 1 2 3 )

12619418 (12526) demon#666

Več podobnih tem