Forum » Zvok in slika » A se da na DVD playerju gledat Divx
A se da na DVD playerju gledat Divx
Damjan Jagar ::
AFAIK, ne...
Baje se dobijo svinjsko dragi DVD Playerju, ki naj bi večinoma neuspšno "brali" Divxe.
Počakaj še na kak bolj zihr odgovor...
Baje se dobijo svinjsko dragi DVD Playerju, ki naj bi večinoma neuspšno "brali" Divxe.
Počakaj še na kak bolj zihr odgovor...
http://jagar.si
TheHijacker ::
KiSS je naredil DVD player, ki zna brati tudi DivXe...
Sam imam doma model DP-500, ki ima tudi mrežni vmesnik, tako da lahko poslušam glasbo/gledam filme iz mojega strežnika direktno na komponenti, ki je v drugi sobi.
Obstaja pa tudi model DP-450, ki ima vse kar ima DP-500 razen mrežne kartice.
Da se ga narediti tudi region free. Poglej si mojo KiSS stran o tem.
Trenutno bere samo DivX 4.x in 5.x ter XVID ampak po mojih virih bo kmalu tudi 3.11 format...
Cena... Sploh ne glej. Veliko preveč. Model DP-500 bo na voljo enkrat marca po ceni 450€.
Sam imam doma model DP-500, ki ima tudi mrežni vmesnik, tako da lahko poslušam glasbo/gledam filme iz mojega strežnika direktno na komponenti, ki je v drugi sobi.
Obstaja pa tudi model DP-450, ki ima vse kar ima DP-500 razen mrežne kartice.
Da se ga narediti tudi region free. Poglej si mojo KiSS stran o tem.
Trenutno bere samo DivX 4.x in 5.x ter XVID ampak po mojih virih bo kmalu tudi 3.11 format...
Cena... Sploh ne glej. Veliko preveč. Model DP-500 bo na voljo enkrat marca po ceni 450€.
http://www.google.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324947 (50291) | cryptozaver |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86449 (19472) | tomko030 |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24681 (5179) | JanezC |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2595 (2157) | Yossarian |
» | Kateri Divx Player?Oddelek: Kaj kupiti | 1467 (1190) | azeed |