Forum » Strojna oprema » Kateri media streamer
Kateri media streamer
papasmrk ::
Pozdravljeni,
trenutno si že cca 2 leti lastim Xtreamer Sidewinder in počasi bi rad zamenjal.
Z Xtreamerjem je pa tako...predvaja res veliko različnih formatov, vendar je to precej buggy škatla.
Če na xtreamerja priklopim HDD mi zadeva v 90 % dela tekoče, tudi če so mkv-ji večji od 4 GB. Preko Wi-Fija pa je meja, da je streamanje tekoče pa velikost datoteke ne sme biti večja od 1,4 GB. Če je datoteka velika pač se zatika zvok/slika, skratka negledljivo...
Xtreamer zelo rad zamrzne in v tem primeru dejansko pomaga to, da moraš vstat iz kavča, ga za kakšno sekundo izklopit iz štroma in potem spet lahko naprej uporabljam. Enkrat mi je med branjem hdd-ja zamrznil in potem, ko sem ga izklopil iz štroma se je hdd pokvaril.
Ali Obstaja kakšen media streamer, ki je malce bolj zanesljiv in prežveči tudi predvajanje preko wi-fija. Je možno, da je pretočnost wi-fija odvisna od routerja, je kak router ki lahko lahko prežveči več podatkov v neki časovni enoti kot xtreamer?
hvala in lp
trenutno si že cca 2 leti lastim Xtreamer Sidewinder in počasi bi rad zamenjal.
Z Xtreamerjem je pa tako...predvaja res veliko različnih formatov, vendar je to precej buggy škatla.
Če na xtreamerja priklopim HDD mi zadeva v 90 % dela tekoče, tudi če so mkv-ji večji od 4 GB. Preko Wi-Fija pa je meja, da je streamanje tekoče pa velikost datoteke ne sme biti večja od 1,4 GB. Če je datoteka velika pač se zatika zvok/slika, skratka negledljivo...
Xtreamer zelo rad zamrzne in v tem primeru dejansko pomaga to, da moraš vstat iz kavča, ga za kakšno sekundo izklopit iz štroma in potem spet lahko naprej uporabljam. Enkrat mi je med branjem hdd-ja zamrznil in potem, ko sem ga izklopil iz štroma se je hdd pokvaril.
Ali Obstaja kakšen media streamer, ki je malce bolj zanesljiv in prežveči tudi predvajanje preko wi-fija. Je možno, da je pretočnost wi-fija odvisna od routerja, je kak router ki lahko lahko prežveči več podatkov v neki časovni enoti kot xtreamer?
hvala in lp
- spremenil: papasmrk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4 … 102 103 104 105 )Oddelek: Zvok in slika | 755305 (30997) | bbobst |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 233964 (101636) | telexdell |
» | Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 44766 (23372) | xandros |
» | PC CompanionOddelek: Mobilne tehnologije | 1091 (999) | SkyEye90 |
» | Izkoriščanje mreže na polnoOddelek: Omrežja in internet | 1592 (1005) | Desty |