» »

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1

Še en nov HD predvajalnik - EGreat EG-R1

IvoC ::

WD TV Media Player LIVE

VERSUS

EG-R1/R2

Sem nepoznavalec, zato pozivam experte (izkušnje zaželene)

Hvala in LP IvoC



Kakšna je razlika med EG-M31C (Mimovrste, enostavno dosegljiv), EG-M34A in EG-R2A? Razen v ceni, seveda!

Hvala in LP IvoC

eGreat ::

Razlika je v čipovju - M31 in M34 imata Sigma čip, R1/2 pa ima Realtek čip in pa o možnosti vgradnje trdega diska. ;)

Najnovejši FW (1.0.3.5) si lahko prenesete tudi s tukaj. S tem FW je prišla tudi popolna podpora slovenskim podnapisem (š, č, ž)
Mimogrede, EG-R1B je brez ventilatorja in je zato neslišen. Predvajalnik se kljub vgrajenemu trdemu disku in predvajanju FullHD vsebine ne pregreva.

polde66 ::

kaj pa je najboljša izbira med temi?
polde

eGreat ::

Najboljša izbira je EG-R1/R1B/R2, ker ima Realtek čip, ki je zmogljivejši od Sigminega. Drugače pa tudi EG-M34 ni slaba izbira, ker je dejansko NMT predvajalnik, kar pomeni, da lahko nanj naložimo veliko aplikacij, dodatkov in celo igre :).

Integrale ::

Hojla,
moram priznati, da me zanima tale predvajalnik - EG-R1 ali pa njegov 'večji brat' EG-R2A, čeprav moram popraviti zadnji odgovor Realtekov čip ni boljši od Sigminega čipa (več si lahko preberete na http://www.iboum.com/artkill/chipsets.p... ), je pa verjetno res, da je bolj dodelan kot Sigmin, kar se kaže pri zadnjih modelih (HDX, DUNE, Popcorn), vendar je vse odvisno od časa in pa FW podpore proizvajalcev.
Pa pustimo zdaj, kateri je boljši in kateri ne, bistvo je da je uporabnik zadovoljen z njegovim delovanjem in pa predvsem denarjem, ki ga je dal zanj.
Moti me predvem ena zadeva, na tujih forumih sem našel en večji problem, ki ga ima ta player in sicer naključno resetiranje ob listanju seznama datotek (filmov). Problemi naj bi bili zaradi določenih vrst podnapisov v mkv datotekah, rešitve so bile: izločitev vseh podnapisov iz fajlov, zamenjava HDMI kabla, izhod preko kompozitnega izhoda in še kar nekaj..., zanima me a je kdo kaj takega opazil (mogoče bi več vedel vrossi46, ki je že kar dosti 'prematral' ta player). Kot sem razumel, zadeva precej 'dobro' deluje tudi pri DVD in BD fajlih, za divx in mkv pa tudi naj ne bi bilo problemov.

Moram priznati, da še nimam HD playerja vendar se odločam med: HDX BD1 (mislim, da trenutno še ne pride v poštev, ker sem bral, da so bile do sedaj bolj obljube kot pa realnost, čeprav mislim, da mora še malo 'dozoreti', me pa resnično zelo matra), potem sta pa še PlayOnHD ali EG-R2A, ki ju loči samo cena. Poleg tega je POHD malo bolj dozorel, tako da se res ne morem odločiti.
Kaj mi svetujete?
Ko sem prebiral te članke je EG-R1(R2A) podobno kot POHD zmogljiv, vendar imam pomisleke (ker je bolj nov in ne vem kakšno FW podporo ima kaj Egreat pri prejšnjih modelih).
Aja pa še nekaj Xtreamer mi ne ustreza, tako da se ni potrebno truditi...
Upam, da mi boste pomagali pri odločitvi...

Hvala in Lp
Rok

vrossi46 ::

No Rok,
malo ti lahko pomagam pri izbiri,ampak to so samo moji vtisi in mnenja,odločil se boš pa sam.Torej,stestiral sem omenjenega EG-R1,PlayON!HD,ki si ju tudi lastim in pa Mede8er ki ga ima moj bratranec.PlayON in Mede8er sta sta si skoraj ista po zunanjosti ima slednji samo na ohišju gumbke.Oba z lahkoto predvajata vse kar jima ponudiš in oba imata možnost vgradnje HDD 3,5". Pri obeh mi je malo škoda ker se v kakih tihih in romantičnih kadrih sliši ventilator.Nekatere to moti nekatere pa ne.
EG-R1 je ravno tako snovan na Realtekovem čipovju in ravno tako predvaja čisto vse kar mu ponudiš.Moram reč da še nisem doživel naključnega resetiranja in dela kot urca,pa tudi HDMI kabla nisem rabil nič menjavat,ne kompozitnega ne nič.Predvajalnik res dobro deluje.Prednost je da nima ventilatorja,deluje Wi-Fi od Xtreamerja ,ga dobiš za 15€,edina slabost je da nima možnost vgradnje HDD-ja.
Ti priporočam da počakaš še kak teden da pride na prodajne police EG-R1B ki ima možnost vgradnje HDD-ja in še vedno nima ventilatorja.
Za tega se bom sam odločil,tako da bom verjetno prodal PlayON!-a in EG-R1 in si kupil 2X EG-R1B.
Za HDX-BD1 pa sem tudi jaz prebral samo graje pa še drag je povrhu, pa še NMT ni več kot sem prebral.
Pa še to EGreat ima že SLOVENSKI prevod.
Tako,to je moje in samo moje mnenje odločil se boš pa ti.
Lp uživajte
:))
P.S. Egreta si lahko kupiš tu:http://www.egreat-si.tk/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vrossi46 ()

telexdell ::

@integrale ob prebiranju tvojega posta sem dobil asociacijo(pa brez zamere): Na odru stoji miss Slovenije poleg pa 10 postavnih možakov: polišpanih in opicanjenih (smoking, bradica, kolonska...). Miss se obrne k fantom in reče, da lahko gre z njo tisti, kateri ima najdaljšega.

Glede na napisano si preučil že veliko gradiva. In dobro poznaš zmožnosti in omejitve predvajalnikov. Vsak predvajalnik ima nekaj, kar drugi nima. Na tebi je le, da se odločiš, koliko denarja bi investiral in potem kupiš enega v tem cenovnem razredu. Karkoli izbereš ti bo čez mesec ali dva, ko bo minilo začetno navdušenje žal, da nisi izbral katerikoli drugega.

PS-Sam imam sicer Xtreamerja za predvajanje multimedijskih vsebin na TV ter NAS disk za mrežne zadeve in 3x laptop za igre in ostale zadeve. Ta konfiguracija popolnoma zadovoljuje trenutne potrebe moje družine na področju informatike.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Maxl ::

@telexdell, rad reklamiraš "velikega X-a", kajne :)? Saj je napisal, da mu X ne ustreza...

Drugače pa lahko rečem, da po nekaj tednih uporabe EG-R1, nisem imel še nobenih težav in deluje, tako kot mora. Zadovolji vse moje potrebe in sem z njim zelo zadovoljen ;).

telexdell ::

Maxl je izjavil:

@telexdell, rad reklamiraš "velikega X-a", kajne :)? Saj je napisal, da mu X ne ustreza...

Drugače pa lahko rečem, da po nekaj tednih uporabe EG-R1, nisem imel še nobenih težav in deluje, tako kot mora. Zadovolji vse moje potrebe in sem z njim zelo zadovoljen ;).

Nič ne reklamiram. Tako kot človek omahuje sem mu prerokoval da bo razočaran.
Vsi predvajalniki delujejo na dveh tipih procesorjev in celo firmware lahko menjaš med njimi. Če bereš forume je zadovoljnih napram nezadovoljnih uporabnikov pri vseh znamkah približno enako, vsi imajo približno enake težave...Tako nam ostane za izbirati zgolj zunaji dizajn pa mogoče bolj zveneče ime za naše uho.
Tako sem jaz npr. "razočaran", ker moj Xtreamer ne ohladi piva tvoj EG-R1 pa zadovolji vse tvoje potrebe.>:D
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Integrale ::

Hojla,

saj ni problema, vsak ima pač svojega konja, ki ga hvali.
Kot sem že rekel nimam nič proti X-u, problem je da sem si postavil pogoje kaj mora player imeti:
- možnost vgradnje 3,5''HDD (lahko tudi 2,5''), če ima pač ventilator pa naj ga ima (pri R2A ga lahko izklopiš v kolikor HDD-ja ne vgradiš – kar ni zanemarljivo),
- e-SATA zunanji priključek,
- player mora biti neke normalne oblike in design-a ter
- navsezadnje sem si izbral Sigma čip (864x),
vendar kot se je izkazalo, je zadeva še preveč sveža in ima preveč težav, zato sem se raje odločil za Realtek-a, ki ga tudi hvalijo.
Velik pogoj je bil tudi predvajanje: DVD kopij na disku (rip-Video_TS struktura) in pa ISO z meniji (imam jih kar precej) in pa BD-je (rip ali iso), pa seveda mkv-je (divx pa pa mi tako ali tako niso pomembni oz. v primerih ko ni res ničesar drugega na razpolago).

Glede cene pa takole, pripravljen sem bil dati denar za BD-1, vendar sem videl, kako je z zadevo in sem odločil za cenejšo varianto, saj ko bo BD-1 dozorel, se bodo zavede na trgu že malo umirile. Žal imam to napako, da hočem kupiti 'dobro' zadevo, da imaš potem nekaj časa mir, vendar na področju media player-jev to ne drži, saj se stvari prehitro razvijajo, ni mi pa cilj kupovati in probavati kateri je boljši (tako da več časa porabim za informiranje glede izkušenj uporabnikov in se šele na to odločim za nakup, zato je internet dobra stvar za te zadeve).

Kar zadeva Realtek čipa, je že kar nekaj porodnih krčev prebrodil, tako da se mi zadeva ne zdi slaba, pa tudi cenovno je kar ugoden (sicer pa nekaj je treba kupiti in videti sploh kaj zadeva zmore).
Ni egreat moj končni adut, zanimiv mi je tudi PODH in med8ter, tako da sem začel gledati tudi ceno.

Telexdell, da ne boš mislil, sem že skoraj kupil X-a, pa ti po pravici povem, da mi pač ni bil všeč, je pa roko na srce, cena precej podobna egreat-u.

Upam, da mi ne zamerite prevelikega kompliciranja glede vsega.

Lp
Rok

polde66 ::

Men si sigurn naredu eno velko uslugo s tem podrobnim opisom. Imam starega egreata EG-M31c, ki je sicer še soliden, samo me pa njegova odzivnost precej moti. Pa tudi z določenimi formati se ne ujame tako kot bi meni odgovarjalo. Sem tihi pristaš egreata čeprav si lastim tudi XTR. Ta pa mi je le za drugi predvajalnik in kot tak odlično opravlja nalogo. Od prvega MTK-ja pa pričakujem da me osreči:D. zato razmišljam v smeri da si privoščim novejšega. Pri uporabi pa nisem zahteven, ne potrebujem vgradnje diska, ne potrebujem torenta in ne gledam youtube. Pač pa hočem odzivnost, maksimalno kompatibilnost o ostalimi hifi napravami in kvaliteto gledanega.
polde

nightman ::

Hvala za vse odgovore, meni so pomagali pri morebitni prihodnji izbiri. Mam pa kratka vprašanja..
1.Če bi recimo imel stalno priklopljen USB Wi-fi adapter, bi zaradi tega mogoče slabše deloval predvajalnik (pri bilo katerem na realtek 1073, predvsem pa R1 me zanima)
2.Ali je pomembna izbira HDMI kabla, baje pri enih dela browsanje počasi.
3.Ali je hitrost downloadanja omejena (max. pri meni je samo 1mbit)

Se strinjam z Integrale, da se je potrebno pred takim nakupom čim bolj prepričati, da ti bo predvajalnik odgovarjal.

vrossi46 ::

Zaradi Wi-Fi-ja ne bo nič počasneje ali slabše delal predvajalnik,ker ga imam sam priklopljenega non stop in dela O.K.
Jaz imam čisto navaden HDMI in dela čisto O.K.
Na 3. vprašanje pa ne bi vedel odgovora.Če misliš za predvajanje preko Wi-Fi ti lahko povem da 720p predvaja brez problemov.Za torrente pa ne vem.

Maxl ::

Hitrost downloada torrentov je enaka hitrosti tvoje internetne linije. Če pa misliš downloadanje oz. prenos filmov iz PCja na trdi disk predvajalnika, je pa max. 100Mbitov.

polde66 ::

eno butasto vprašanje:
kako pripravim egreata da bere sharane zadeve. Na XTR je to možno preko opcije NET, tukej v tem predvajalniku pa je samo samba, ki pa zahteva nek ID uporabnika in geslo????
No tukej sem pa mal zmrznu pa rabim pomoč. Ne znam priti do svojega kompa preko mrežnega kabla. Prosu bi za malce pomoči. Hvala.
polde

vrossi46 ::

Če imaš nastavljeno sharanje in nimaš opcije za zaščite z geslom,pol samo potrdiš z OK

polde66 ::

sharanje mam nastavljeno ja, sem brez gesla in če kliknem samo ok mi napiše da logiranje ni uspešno. Hecno, ker na Xtreamerju dela BP, na starem EG31C tudi, tukej pa zadeva ne gre čez. Sm mal razočaran zaenkrat
polde

Maxl ::

Imaš R1/R1b/R2a? Imaš Windows 7? Jaz sem imel enake težave na začetku, pa sem malo pobrskal po spletu in našel, da je potrebno nekaj spremeniti v windows registru. Če bom našel, bom objavil ;). Kje si ga pa kupil?

vrossi46 ::

Kaj imaš Windows 7

polde66 ::

ja win7 64
kupljen je bil pa preko Izid-a
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

vrossi46 ::

Je sicer za PlayON,ampak je isti postopek
http://www.acryan.com/forums/viewtopic....

Koliko si pa dal?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vrossi46 ()

Maxl ::

Tukaj je rešitev, ki je meni pomagala (imam tudi sam W7 64): http://www.egreatworld.com/en/forum/for...

polde66 ::

Ja hvala, zdej je šlo s tem playonhd. Zanimivo, ker na Xtreamerju je delalo brez tega samo geslo za sharanje sem odstranil. Hvala vsem za pomoč. Mam pa mal gužve tako da ga še ne morem sprobati.
Cena je bila pa 122,60 eur s poštnino, včeraj naročil, danes dobil, garancija je pa eno leto.
polde

TOP ::

Egreat ma 2 leti garancije ne 1.

Maxl ::

@polde66, super da si zrihtal. Boš videl, da je super zadevca ;).
@TOP: Eno leto je pri Izidu, na egreat-si.tk je pa 2 leti. Mislim, da se bolj splača dati nekaj EUR več in imaš še dodatno leto garancije...

polde66 ::

Izdid je firma ki posluje že dalj časa, pri njih sem že jemal stvari - preizkušeno. Če dela eno leto mora tud še kako leto dalj. tehnologija se pa ponavadi tako hitro spreminja da jo komaj shajamo.
polde

TOP ::

Če se boš na to zanašl,ni to to,pač elektronika lahko v vsakem hipu gre.Pustimo to.Tista stran egreat-si.je mal čudna samo preko maila poslujejo nobenega telefona.Bolše preko Izida potle.

IvoC ::

Maxl je izjavil:

@polde66, super da si zrihtal. Boš videl, da je super zadevca ;).
@TOP: Eno leto je pri Izidu, na egreat-si.tk je pa 2 leti. Mislim, da se bolj splača dati nekaj EUR več in imaš še dodatno leto garancije...


No, egreat-si.tk daje za R2 18 mesecev garancije brez garancijskega lista, vsaj meni ga niso priložili. Sicer pa KAJ JE TO GARANCIJA? Menim, da se s kitajsko garancijo preko one-man-band "kao" uvoznika lahko fletno rit obrišeš, saj v tem primeru "uvoznik" pošlje napravo na Kitajsko (hu, kje je že to?), potem pa jo Kitajci baje/menda zamenjajo . To je treba vzeti v zakup.

Mimogrede, R2A "vrtim" kakšna dva tedna. Zgleda v redu, se pa ventilator sliši; ni kriza - pa vendar(pričakujem, da bo šla stvar na slabše). Če ga postaviš na omarico, pa "zapoje" še vgrajeni HD. Zato sem nogice R2A dodatno "oblekel", tako da sedaj slišim le ventilatorček (le ob zelo tihih pasusih).

A kdo ve, kako naredim Playlist? Zanima me namreč le glasba, ker če so na NET-u filmi taki, kot jih praviloma predvajajo slovenske TV hiše - hvala!

LP IvoC

zasavc ::

Je že kdo naročal s tega naslova:

http://cgi.ebay.de/EGreat-EG-R1-1080P-H...

gregyk ::

zasavc je izjavil:

Je že kdo naročal s tega naslova:

http://cgi.ebay.de/EGreat-EG-R1-1080P-H...


Bodi pozoren, ker bo poslano iz Hong Kong-a (Artikelstandort: 852, Hong Kong), tako da boš doplačal še 20% DDV-ja na ceno.

zasavc ::

"The item will be marked as "GIFT", and declare as low price (25USD - 45USD ~ upon request) to prevent customs."

DDV ???

NazgulRR ::

Če boš imel srečo, bo šel skozi. Če pa odprejo, boš pa plačal. Vseeno kar piše zunaj, cariniki niso debili.

IvoC ::

Ko sem prvič prišel na ta forum, sem si mislil: TOLE JE PA TAPRAVO!

Pa ni, nažalost NI. Samo dve možnosti sta:

1. Ne vedo (pa mendaja ne po vseh super XYZ deklariranih "znanjih" ...)
2. Nočejo pomagat

Bolj se nagibam k 1. Izvzemam poznavalca, prijaznega JanK!

LP IvoC





IvoC je izjavil:

Maxl je izjavil:

@polde66, super da si zrihtal. Boš videl, da je super zadevca ;).
@TOP: Eno leto je pri Izidu, na egreat-si.tk je pa 2 leti. Mislim, da se bolj splača dati nekaj EUR več in imaš še dodatno leto garancije...


No, egreat-si.tk daje za R2 18 mesecev garancije brez garancijskega lista, vsaj meni ga niso priložili. Sicer pa KAJ JE TO GARANCIJA? Menim, da se s kitajsko garancijo preko one-man-band "kao" uvoznika lahko fletno rit obrišeš, saj v tem primeru "uvoznik" pošlje napravo na Kitajsko (hu, kje je že to?), potem pa jo Kitajci baje/menda zamenjajo . To je treba vzeti v zakup.

Mimogrede, R2A "vrtim" kakšna dva tedna. Zgleda v redu, se pa ventilator sliši; ni kriza - pa vendar(pričakujem, da bo šla stvar na slabše). Če ga postaviš na omarico, pa "zapoje" še vgrajeni HD. Zato sem nogice R2A dodatno "oblekel", tako da sedaj slišim le ventilatorček (le ob zelo tihih pasusih).

A kdo ve, kako naredim Playlist? Zanima me namreč le glasba, ker če so na NET-u filmi taki, kot jih praviloma predvajajo slovenske TV hiše - hvala!

LP IvoC

polde66 ::

Kaj si hotu povedat zgorej?
mene ne zanima predvajanje playlist. Če hočeš v detalje se poveži z Miškom iz XTR foruma.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

IvoC ::

polde66 je izjavil:

Kaj si hotu povedat zgorej?
mene ne zanima predvajanje playlist. Če hočeš v detalje se poveži z Miškom iz XTR foruma.


Ja, hvala, Polde66, a veš, da se sam ne bi spomnil, da bi kje drugje povprašal.

Kakorkoli, ni greh, če nečesa ne veš ali pa če te neka stvar ne zanima - hvalit se ti pa s tem ni treba. Včasih berem na (n.pr.) kuharskih forumih, ko se na neko resno vprašanje obesi 100 "kuharic", da le povedo, da "tistega" pa ne vedo!

Pa brez zamere in LP IvoC

d0rK ::

Sploh ne vem od kje ti ideja da bos dobil odgovor na vsako vprasanje.

IvoC ::

d0rK je izjavil:

Sploh ne vem od kje ti ideja da bos dobil odgovor na vsako vprasanje.


Dobil sem asociacijo na tistega gobezdavega Grosupeljčana:

"Vi boste od sponzorja (beri poznavalca) bolj malo imeli, jaz sem pa tudi naiven!

LP IvoC

vrossi46 ::

Dobro,kaj boste govorili-pisali o predvajalnikih ali bedarije kvasli?

Integrale ::

Ojla,
moram reči, da sem včeraj prejel R1 player in lahko priznam, da sem prijetno presenečen.
Vizualno mi je zadeva zelo všeč, predvaja DVD-je (ripe in iso) brez problemov (kar je bil moj glavni pogoj), pa tudi nekaj mkv-jev (1080p in 720p) sem preizkusil ter nekaj divx-ev, no lahko rečem, da je zadeva zanimiva. Tudi greje se zadeva ne preveč (ohišje je mlačno), res pa je, da ga nisem preveč bremenil. Poskusil sem predvajanje tudi preko mreže (kabel) in zadeva me prijetno preseneča. Mogoče je razlog tudi v tem, da prej nisem poskusil nič podobnega in nimam s čim primerjat.
Edino kar me moti je kvaliteta slike (upscaling) ni slab ampak lahko bi bil boljši (je pa res, da sem tudi sam zelo zoprn, včasih že iščem perfekcijo in sem večkrat zaradi tega razočaran).

Imam pa vprašanje za vrossi46, če mogoče veš kako bi instaliral bittorent-a na USB ključek, ker ne bi rad diska zraven priključeval.

Po pravici povedano zadeva je vredna svojega denarja in sem prav zadovoljen, da nisem vzel kaj dražjega, ker ne bi bilo toliko bolje (kot bi bilo dražje).

Lp
Rok

vrossi46 ::

Moram reč,da nisem še probal,lahko si pa tu pomagaš:http://www.egreatworld.com/en/forum/for...

Integrale ::

Oj,
to sem tud jaz našel, pa tip na svoji strani opozarja, da to ni ravno hec (ne bi rad kej neumnega naredil), sem mislil da si slučajno kaj probaval.
Bo treba še mal počakat, nekaj govorijo, da bi to možnost lahko implementiral v firmware.
Lp
Rok

IvoC ::

vrossi46 je izjavil:

Dobro,kaj boste govorili-pisali o predvajalnikih ali bedarije kvasli?


Bravo, bravo, vrossi46!

Ampak stvar se "kuj" neha, ko človek nekaj resnega vpraša. Me pa preseneča, kako ste VSI skrajno "butnskala" zaverovani v filme. Vljudno te (vas) prosim, kateri film z NET-a je toliko vreden, da ga posnamem? RESNO! Naslov filma, avtor, WWW? Da je vsaj "butnskala" primerljiv s filmi na SLO oddajnikih? Sam ne rec, da je to kak sorodnik od HBO! Nek slo-teh-forumaš je fletno-prostodušno (šifrirano, 7/24) zapisal, da išče način, kako bi lahko energetsko najceneje snemal filme z NET-a. Pa da padeš pod mizo!

Zato mi prosim nikar ne poj žalostnih pesmi o kvasu!

DobrDobr, tudi starejši glasbeni posnetki (prevedeni v MP3) niso za audiofile. Resnici na ljubo, tudi "poslušanje" starih vinilk je vprašljivo! Vseeno pa rad poslušam MP3 prevode Brubeck-a, Elle Fitzgerald in podobne. Potlej je pa cela plejada "bumba-tumba", ki z glasbo nimajo a ma nobene veze. Priznam pa, da s tozadevno sodobno glasbeno zvrstjo nisem ravno IN, zato se vsem ljubiteljem take "glasbe" iskreno opravičujem!

Lep kvašeni pozdrav, IvoC

Mimogrede, že kar nekaj časa "vrtim" Egreat-R2A z vgrajenim 1TB diskom. Za ta denar kar zadovoljiva zadeva! Komaj slišno se (zaenkrat) sicer sliši ventilatorček, a le ob tihih pasusih. Pa kaj pol, (glasno) soprogo moram poslušati cel dan!

trnvpeti ::

je mozno z eg-r1 imeti file sharing, recimo en disk notri + 1 disk na esata
in da potem dostopas prek racunalnika do tega share-a

vrossi46 ::

To stvar bom pa probal ko si nabavim R1B

trnvpeti ::

pa je mozno sploh?
oz kje kaksen how to

vrossi46 ::

Se bom pozanimal in sporočil

Mic-E ::

Danes postal ponosni lastnik EG-R1B... :)

Priklopil, updejtal firmware in malce na hitro stestiral...
Dela super, hitro, filme nalozi takoj, in tudi preskakovanje na dolocen cas je hitro...
Edino kar me malce moti je malckeno zrnata slika pri 720p nanizankah (gledam na 107cm full HD tv), ampak na to se lahko navadim.
Najvecji problem mi sedaj predstavljajo podnapisi.... recimo ce so ze vgrajeni v mkv ni problema, problem nastane ce niso...
Recimo imam datoteko: Supernatural.S05E14.PROPER.720p.HDTV.x264-CTU.mkv in Supernatural.S05E14.PROPER.720p.HDTV.x264-CTU.srt a mi podnapisov ne prikaze...
Any ideas? A ima opcijo nalozit podnapise ki nimajo istega imena datoteke?

Hvala za odgovore...
Juhej!

vrossi46 ::

Če nimajo podnapisi isto ime kot filem,je normalno da jih ne predvaja.Kopiraš ime filma in prilepiš na srt. in bo delovalo.

neres ::

vrossi46: Saj je napisal, da ima isto ime in mu ne dela.

Mic-E: A zrnata slika je samo pri 720p? Kaj pa pri 1080p?
Je še kdo opazil kaj takega?

vrossi46 ::

Jaz nisem opazil nič kaj takega,pa zunanji podnapisi mi tudi delajo BP.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Zvok in slika
2330253850 (67942) dope1337
»

Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
15559234 (45165) goby
»

eGreat EG-S2 Sigma Designs 8643 (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
538755 (6015) Sibirc
»

Kateri DVD predvajalnik, ki predvaja filme iz zunjanjega HDD-ja?

Oddelek: Kaj kupiti
131289 (1124) jerriho
»

Mede8er MED500X Full HD Network Media Player (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6512181 (9779) upgrade

Več podobnih tem