» »

GeForce 4 Tornado 64mb ram tv out problem!

GeForce 4 Tornado 64mb ram tv out problem!

BladeMan ::

Pozdravljeni!
Imam mašino Athlon XP1700+,256 ram,60GB HDD,in omenjeno grafično.Windowse mam XP Proffesional.Zanima me kako nastavit v Windowsih, oz. kje, da bi lahko prikaz bil na tv-out. Na zaslon,lastnosti sem že poskušal, tam kjer so dodatne nastavitve-izbira naprave.Tv je povezan na tv out.Vendar ko pritisnem zaznaj,mi ne najde nič,razen monitorja.Tako da ne morem nič drugega izbrati.WTF? Prej sem mel voodoja, pa je blo to dost bl easy za nastavt, al se motim? Prosim za pomoč!Thanx!:D

Tiger ::

Zelo pomembno je, da imaš tako TV kot računalnik ugasnjena. Nato poveži računalnik z TV ter naprej prižgi TV nato računalnik.
Ko pride v winse pojdi v nastavitve za Geforce išči možnost Nview, tam nato klikni na Clone, nato apply. Če se ti slika pojavi na TV in če je črnobela, desno klikni na zaslon s številko 2 ter izberi izhodno napravo tam nato izberi PAL-B.

M&M ::

Tiger ti je lepo razložil, sam pa bi povedal samo to da sem na GeForca prav tako kot ti prešeltal z Voodooja. Kar se tiče TV-out sem GLOBOKO razočaran :8)

Voodoo je bil ZAKON.
M&M

morazem ::

Stvar je taka: verjetno imaš enake težave kot sem jih imel jaz, dokler nism popizdil in na grafično priklopu osciloskop. Na TV izhod med maso in signal veži upor 1,5-2kohma. Potem ti mora računalnik zaznati TV.

franc3e ::

blademan-naloži nove driverje-pa bo šlo, kot je meni, veš s tem tv-aut je sama zajebancija! meni sedaj po vseh prispevkih dela(menjal sem primarni zaslon, tako da imam sedaj podnapise) mam pa en drug problem-ko sedaj gledam film na napr 16-9 je film lepo na sredini ekrana, vendar je potem majhna bela lisa in potem še črn rob zgoraj in spodaj. Torej film-bela lisa-2cm spet črn rob. Če ve kdo mogoče to razrešit? Pa sedaj mi je ko gledam film na tv-na računalniku tema
prekmurec


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962579464 (18793) Dominator
»

Raztegnjena slika na TV

Oddelek: Zvok in slika
91975 (1756) SisQ
»

Različne resolucije na TV in monitorju!

Oddelek: Zvok in slika
161350 (1130) CaqKa
»

Radeon 9000 pro 64MB TV OUT

Oddelek: Zvok in slika
131507 (1239) zasavje
»

program za drevajanje divx filmov

Oddelek: Programska oprema
91190 (1039) Predator

Več podobnih tem