Forum » Pomoč in nasveti » Geforce 2 MX 200 TVOut in Magic TView problem
Geforce 2 MX 200 TVOut in Magic TView problem
fiko ::
Imam windows XP, graficna kartica je Geforce 2 MX 200 32 mb ram z TV OUT. Prilkucim sem jo na TV ki ima SVideo in SCART vhod. Poskusil sem na oba vhoda, poskusil sem miljon nastavitev z zadnjimi gonilniki ampak mi nekako ne uspe vzpostaviti barve oz. prikazati barve na televiziji. Je imel kdo ze podobne probleme, in ce, kako jih resiti?
Prav tako imam problem z Magic TVew TV tunerjem na windows XP. Tako graficna kot TV tuner sta delovala perfektno na windows 98, na windows xp pa to zal ne deluje. Ima mogoce kdo kaksen nasvet oz resitev?
Tisti, ki mu bo uspelo, dobi 6pack ;-)
Prav tako imam problem z Magic TVew TV tunerjem na windows XP. Tako graficna kot TV tuner sta delovala perfektno na windows 98, na windows xp pa to zal ne deluje. Ima mogoce kdo kaksen nasvet oz resitev?
Tisti, ki mu bo uspelo, dobi 6pack ;-)
gumby ::
mogoče moraš še na TV-ju nastaviti na s-video...?
vsaj pri meni je tako - npr. AV2->AV2S za scart vhod in AV3->AV3S za s-video vhod
vsaj pri meni je tako - npr. AV2->AV2S za scart vhod in AV3->AV3S za s-video vhod
Ghero0 ::
Jest mam tut cb sliko ce dam na tvju shvs... sam ce mam pa na av je pa barvna slika... probi dat na av torej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584481 (23810) | Dominator |
» | Digitalizacija VHS kasetOddelek: Zvok in slika | 8631 (7361) | dottor |
» | Povezava računalnik-starejši televizor.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2619 (2382) | cegu |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4166 (3673) | KTr1sk |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3305 (2838) | romario |