Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi
Podnapisi
oo7 ::
Ker že obstaja tema bom kar tukaj uprašal.
Gledam eno nadaljevanko in zdraven ni bilo podnapisov.Sem šel na podnapisi.net in sem posnel dol Slovenske in Hrvaške oboji delajo na računalniku.Ko pa vse skupaj shranim na USB ključ in dam v DVD predvajalnik pa ne dela.A to je kriv DVD player?? Ali je kje drugje problem??
Hvala
Gledam eno nadaljevanko in zdraven ni bilo podnapisov.Sem šel na podnapisi.net in sem posnel dol Slovenske in Hrvaške oboji delajo na računalniku.Ko pa vse skupaj shranim na USB ključ in dam v DVD predvajalnik pa ne dela.A to je kriv DVD player?? Ali je kje drugje problem??
Hvala
x4en0n ::
Ker že obstaja tema bom kar tukaj uprašal.
Hvala
Probaj jih dat v mapo skupaj z filmom in daj podnapisom enako ime kot filmu. Če to ne dela bi znal bit kriv DVD predvajalnik.
L,p
Pro-Gamer ::
zdravo,jaz iščem slovenske podnapise za film cars 2.iskau sem že na podnapisi.net pa jih ne morem dobit.mi lahk pomagate
Lp.
Lp.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: KoMar- ()
DeFacto21 ::
Tu imaš vse slo podnapise http://sl.podnapisi.net/sl/ppodnapisi/s...
Izberi tiste ki pašejo, pa je ;)
Izberi tiste ki pašejo, pa je ;)
ne delajo
ko jih naložim na namizje se odprejo z programom piZap
ko jih naložim na namizje se odprejo z programom piZap
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pro-Gamer ()
Podnapise odpreš z programom ki ga pač imaš, potem pa tisto srt datoteko samo preneseš v film in to je to.
Aha..Potem ti predlagam da si namestiš VLC player, potem pa poročaj če imaš še vedno enake težave.
Evo še link http://www.videolan.org/vlc/
Evo še link http://www.videolan.org/vlc/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeFacto21 ()
pa sej znam.pri drugih filmih pa dela
aha hvala
aha hvala
Zgodovina sprememb…
Ah, odvisno od filma do filma. Pred časom sem tudi sam uporabljal bs player, pa sem imel dostkrat težave z podnapisi ali z zvokom.
Pri VLC-ju tega ni :)
Pri VLC-ju tega ni :)
mam pa še eno težavo.nevem če bom lahk naložu VLC ker mam slab internet in bo šlo bol počas
Glede na to da je velikost le 20mb, ti ne bi smelo odvzeti preveč časa ne glede kakšno hitrost imaš.
dobro ker imam mobilni internet in je zelooo počasen!na voljo imam samo 5,00 GB prenosa podatkov na mesec
evo naložu sm ga
program mi dela podnapisi pa spet ne
evo naložu sm ga
program mi dela podnapisi pa spet ne
Zgodovina sprememb…
king67 ::
Pa imaš podnapise enako poimenovane kot je film?
lp,
king67
lp,
king67
Zgodovina sprememb…
- spremenil: king67 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi.net (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 35825 (4154) | donvito |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109763 (14367) | Morison |
» | Progresivno zaostajanje podnapisovOddelek: Pomoč in nasveti | 944 (696) | SlyCrespo |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40573 (30873) | Icematxyz |
» | Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 178256 (55452) | Dead_Meat |