Forum » Pomoč in nasveti » DVD-playback
DVD-playback
skalca_man ::
Lp,nedavno sem kupil Pinirjev DVD 117 ter abit siluro ti4200.Ko sem zalaufal dvd je bila slika kristalna,tudi na tv-ju.Sedaj ko pa sem spet nekaj šaril po sistemu pa je slika slabša od kakšnega srednjerazrednega DiVXa.Sisem sem na novo inštaliral ter probal z nešteto driverji ter nastavitmami v BIOSU.Sistem sem dajal gor 4 krat.Zanima me ali je imal kakšen podoben problem.Ali je možno da se je skuril MPEG2 decoder ali kaj podobnega(če ga ta kartica sploh ima.).
Upam da mi bo znal kakšen pomagati ker sem precej obupan.
Upam da mi bo znal kakšen pomagati ker sem precej obupan.
Han ::
Kolikor mi je znano, tale grafična ne zna dekodirati filmskega DVD zapisa. Kateri program pa uporabljaš za predvajanje? Prevladujeta namreč dva: WinDVD in PowerDVD. Prvi nudi malce boljšo sliko...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
skalca_man ::
Probal sem oba drugega imam celo original.Pa na obeh isto saj mede me kako lahko pride do kaj takega
AtaStrumf ::
Če si šaril po računalniku si mogoče kake kable razmajal. Probaj še enkrat vse preverit in preveri tudi kable do monitorja in TV-ja (podatkovne in električne). Tu se ti lahko izgubi kvaliteta, ker programsko očitno ni nič narobe, bi bilo pa fino če bi poskusil še s kakšnim DVD-jem in Divx-om.
Če nič ne pomaga pa probaj zamenjat grafično za tastaro al pa sprobaj kak ful dober Divx s CD-ROM-a. Nekako moraš izolirat napako, v končni fazi je lahko šlo kaj tudi po gobe in boš pač reklamiral. Sam brez panike .
Če nič ne pomaga pa probaj zamenjat grafično za tastaro al pa sprobaj kak ful dober Divx s CD-ROM-a. Nekako moraš izolirat napako, v končni fazi je lahko šlo kaj tudi po gobe in boš pač reklamiral. Sam brez panike .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58524 (14625) | darexx |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 228073 (38579) | fr33sat |
» | Računalnik se ne da več vžgati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1557 (1387) | StajercSSS |
» | DILEMA za 550.000sitOddelek: Kaj kupiti | 1766 (1094) | Heisenberg |
» | pomoc prosimOddelek: Strojna oprema | 1711 (1372) | ABX |