» »

Ubuntu 10.10 - 10 Out Of 10

Ubuntu 10.10 - 10 Out Of 10

««
9 / 22
»»

Sims ::

@Ice ...

Hvala za povezave. Imam pa še eno stvar. Ne bi spraševal, če ne bi bilo "rahlo" moteče pri vsakodnevni uporabi računalnika.

Enkrat sva rešla, da se avtomatsko odklene geslo za Wifi, ki je v seahorse. To deluje BP. Še vedno me pa gnjavi za odklep če zaženem: Pidgin, ali evolution, sedaj Ubuntu One. Neglede nato katerega prvo zaženem, se pač prvič pojavi okno za vpis gesla za seahorse. Kaj se ne da to nekako rešit, ko se loginaš, da je to odklenjeno in pika. Login imam seveda avtomatsko. Vpisovanje gesla vsakič, me že malo najeda.

Hvala.

Icematxyz ::

@Sims

1.) Glede Ubuntu One imaš drugače tudi "status" prikazan nad vsako ikono v mapi za izmenjavo. Se pravi indikator je nad vsako datoteko posebej.

2.) To ni "običajno stanje" in ob sveži namestitvi Ubuntu verjetno ne bi imel te težave. Tako, da gre verjetno za kakšno ročno nastavitev ali naknadno spremembo gesla. Poskusi sledeče:

ALT+F2 in vpiši seahorse -> zavihek Gesla -> desni klik na Gesla:login -> Spremeni geslo.

Vpiši trenutno geslo za seahorse in dva krat novo. Pri novem geslu naj bo geslo enako, kot ga uporabljaš za uporabnika. Če pa je že enako, pa v vsa tri okenca vpiši tvoje trenutno uporabniško geslo, ki ga uporabljaš in pritisni na gumb V redu.

@dëych

Ne vem točno, kaj misliš. Če pritisneš ALT+F2 in vpišeš /usr/bin/gnome-language-selector. Če prav razumem, kaj si želiš narediti, najdeš to pod zavihkom Besedilo (oziroma v tvojem primeru torej verjetno gre za angleško besedo).

Če pa ne gre za to, pa napiši bolj podrobno, kaj želiš spremeniti. In to v sistemu ali pa samo v določenem programu!

Sims ::

@ Ice ...

Ja, oni status na mapah deluje OK.

Za seahorse sem imel enako geslo, kot za uporabnika. Sem vseno sledil tvojim navodilom, vendar ni pomagalo. Še vedno je ob vpisu zagnjavo za geslo(sprožo ga je ubuntu one) "Rešitev" mojega problema sem sedaj dobil tako, da sem pustil geslo prazno. Seveda je opozoril, da to ni varno. Samo sedaj ko se login-am ne gnjavi več za vpis gesla(pri zagonu programov, ki imajo v seahorse shranjeno geslo).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

dëych ::

@ice...
Vejica na numpadu ni delovala sploh. Sedaj je OK. Hvala.

P4ajo ::

Rahlo neumesno vprašanje...
Kako nestabilna je 11.04 napram 10.10?
Resnično me namreč mika, da bi uporabljal 11.04, ker sem 10.10 že rahlo naveličan ;).
Torej, na kaj vse bi moral biti pripravljen? Pri brskalnikih namreč že več kot leto uporabljam v ~99% snapshote opere, ki naj nebi bili stabilni, pa večjih težav nimam.
Je stvar primerljiva?

Sims ::

Jaz, bi počakal. Pglej malo po temi višje, kakšne so vse spremembe ter na katerih področjih. Znaš bit razočaran v tem trenutku. Za testiranje ja, za dnevno uporabo, ne. Pa to ti govori človek, ki skoz nekaj probava pa freta in pol kaj zaj***(seveda na mašini, ki jo uporabljam vsak dan :D). Zato pa sem skoz v tej temi(še enkrat hvala Icematxyz).

Res. Probaj live CD.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

dux ::

@P4ajo: Nekaj drugega je, če se ti obesi brskalnik ali pa cel sistem.

V 11.04 so ravnokar privzeto vklopili Unity, vendar pa še ni na uporabnem nivoju, dasher na primer sploh ne deluje (Je pa baje občutno hitrejši zaradi uporabe Compiza).

Jutri izide 11.04 alfa 1, daj si jo na USB ključek in preizkusi. Na disk pa še ne bi nameščal. Sam na prvo preizkusno mašino namestim tam nekje pri alfi 3 (torej v začetku februarja).
Upanje je v nasih odlocitvah

P4ajo ::

Sem polovično upošteval vaše nasvete in namestil 11.04 na disk poleg 10.10, sicer nisem uspelo ravno dosti narediti, ker sem, ko mi je ponudilo za namestitev "tovarniških" gonilnikov te namestil in ponovno zagnal sistem, ter ostal samo še z sliko namizja (in ikono cd-ja na njem).
Kljub vsemu, bom očitno moral še nekaj časa ostati na 10.10 :)... (ampak svet bi bil lepši, če bi nove verzije prihajale bolj pogosto ;) )

Icematxyz ::

"Rešitev" mojega problema sem sedaj dobil tako, da sem pustil geslo prazno.


V bistvu na ta način vsa gesla, ki se nahajajo v seahorse niso več šifrirana. To je sedaj bistvena razlika in zato te ne vpraša več po geslu.

Imaš pa v grobem tri opcije, ki imajo nek smisel:

-Izklopiš šifriranje (kot si storil, ko nisi vnesel novega gesla).
-Izklopiš samodejen vpis v sejo ob zagonu računalnika in se zbirka šifriranih gesel samodejno odklene, ko se prijaviš v sejo s svojim uporabniškim geslom.
-Tretja opcija pa je ta, kot si jo imel. Samodejen vpis v sejo ob zagonu in v primeru, da zaženeš kakšno aplikacijo ali vključiš brezžično omrežje, kjer se geslo nahaja v seahorse v šifrirani obliki. Moraš enkrat vnesti geslo, da seahorse zbirko gesel odkleneš.

Se pravi gre v bistvu za izbiro ali želiš gesla, ki se nahajajo v seahorse imeti v šifrirani datoteki ali ne. V prvem primeru jih seveda nimaš, v drugih dveh pa imaš in potrebuješ uporabniško geslo za dostop do teh gesel.

Kako nestabilna je 11.04 napram 10.10?


Dokaj nestabilno. Če imaš strojno opremo, kjer odprto kodni gonilnik ponuja solidno 3D podporo. Potem je kakšen LiveUSB verjetno najboljša opcija v tem trenutku. Predvsem pa Ubuntu 11.04 pričakujem z nekim zanimanjem že s tega vidika, ker Canonical ogromno stavi na Unity marsikdo pa bi rad, da jim spodleti. Pa da vidimo potem če obvladajo zadevo ali ne! ;)

Icematxyz ::

GNOME Do je dobil konkurenco imenovano Synapse:

Synapse



Opis:

Semantic file launcher: light, fast, zeitgeist powered and can do some incredible things thanks to tight Zeitgeist integration


OMG

Kaj zmore Synapse, če je na primer tudi spletni brskalnik Zeitgeist "enabled"?

Web History



webupd8

Namestitev Synapse + Zeitgeis PPA. Novica, katere bistvo je, da bo Zeitgeist implementiran tudi v KDE ponuja tudi enostavno razlago, kaj Zeitgeist je. Prav tako ponuja odgovore njihova spletna stran. Unity, Gnome, KDE... Zeitgeist podporo želijo implementirati praktično vsi. In da, višje kjer so slike seznama kontaktov v Unity, za to kdo bo pri vrhu, bo skrbel najverjetneje Zeitgeist.

Zgodovina sprememb…

BaRtMaN ::

Opažam, da mi zagonski in ustavitveni čas močno podaljša uporaba raznih pripomočkov, napisanih v C# (Tomboy, Gnome DO, Docky). Pozna kdo kakšne primerne nadomestke, ki ne rabi tako glomaznih run-time knjižnic?

No, tale Synapse že izgleda vredna preizkusa, saj je napisana v Vali, ki se prevede v C in nato strojno kodo.

Sims ::

Zeitgeist sem imel kak teden nameščem. Nekako nisem našel uporabne vrednosti. Kaj delam kaj narobe? Pač kaže stvari, ki si jih mel odprte ... Še čemu služi? Aja, pa gnome do, kaj to je kot tisti "search" pri winsih?

"GNOME Do allows you to quickly search for many items present on your desktop or the web, and perform useful actions on those items."

Zakaj ni "iskanje datotek" že gnome do? Spet mamo polno nekih dodatkov?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

poweroff ::

Zdajle sem se znašel pred eno čudno zadevo. Na Asus netbooku sem imel priklopljeno zunanjo USB kamero. Nenadoma mi je netbook zmrznil (se zadnje čase kar pogosto dogaja, sumim, da mu crkuje neka strojna opreme, star je 4 leta).

Rebootam kišto in ko se hočem prijaviti v Gnome, mi samo blinkne zaslon, in me ne spusti notri.

S Ctrl-Alt-F1 pa se lahko logiram. Če pa rečem /etc/init.d/gdm restar - je isto.

V Xorg in gdm logih ne vidim nič posebnega...
sudo poweroff

Icematxyz ::

Premalo informacij. Morda gre za gonilnik grafične kartice ali pa bi sveža namestitev rešila marsikatero težavo. Ker če se ne motim, si kar nekaj nadgradenj OS naredil in verjetno zraven tega še kar nekaj ročnih nastavitev? Če gre za AMD grafično kartico poskusi odrto kodne in zaprto kodne gonilnike, da vidiš kateri se obnašajo bolje na tvoji strojni opremi.

Zakaj ni "iskanje datotek" že gnome do? Spet mamo polno nekih dodatkov?


Imaš ALT+F2. Dodatki so pa pač samostojni projekti, ki pa morajo ponuditi nekaj več od privzetih opcij, da imajo nek smisel. Synapse je že lep primer tega.

Nekako nisem našel uporabne vrednosti. Kaj delam kaj narobe?


V bistvu Ubuntu 11.04+ bo komaj začel Zeitgeist uporabljati privzeto in bodo "data providerji" in "uporabniki teh podatkov" bolj zaživeli na namizju. Kako boš to vedel? Kaj pa vem. Tako, da boš moral paziti, da ne bo slučajno kakšna ženska na seznamu stikov se znašla pred tvojo boljšo polovico.

Pozna kdo kakšne primerne nadomestke, ki ne rabi tako glomaznih run-time knjižnic?


Da Synapse je že dober primer tega. Ampak pri izbiri zaenkrat se je bolje osredotočiti na zmožnosti, ki jih program prinaša, kot pa kakšna sekunda več pri zagonskem času. Ker na primer pri "dockih-ih", če ti ne omogoča točno tistega, kaj bi ti rad, potem tako ne boš na koncu zadeve uporabljal. Vsaj pri meni je tako.

Pyr0Beast ::

poweroff je izjavil:

Zdajle sem se znašel pred eno čudno zadevo. Na Asus netbooku sem imel priklopljeno zunanjo USB kamero. Nenadoma mi je netbook zmrznil (se zadnje čase kar pogosto dogaja, sumim, da mu crkuje neka strojna opreme, star je 4 leta).

Rebootam kišto in ko se hočem prijaviti v Gnome, mi samo blinkne zaslon, in me ne spusti notri.

S Ctrl-Alt-F1 pa se lahko logiram. Če pa rečem /etc/init.d/gdm restar - je isto.

V Xorg in gdm logih ne vidim nič posebnega...


Prijavi se kot Gnome-safe mode in zalavfaj update.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

poweroff ::

Gnome-safe mi vrže ven isto. Bom pa naredil update iz konzole... zdajle delam backup. :D
sudo poweroff

Icematxyz ::

Se pravi, sploh se ne moreš prijaviti v sejo in priti do namizja, ampak ostaneš v ukazni vrstici? Model prenosnika, grafična kartica...?

poweroff ::

Kakšna glupa finta.

V .xsession-errors je pisalo kaj je problem.

Ustavil se je pri /home/user/.gnupg/gpg-agent-info-ime_kište

Ko sem pobrisal ta file, je šla prijava brez problema.
sudo poweroff

Pyr0Beast ::

Ne me zezat kakšen error :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Sims ::

Hej, lahko razložita tole napako? Žal mi podan podatek ne pove vsega.

Hvala.

poweroff ::

Mah, problem je, da se mašina dosti čudno obnaša. Kot bi crkaval disk. Saj že nekaj časa razmišljam o novem. Ampak problem je, da ko stopim v trgovski center ali grem na spletno trgovino, ratam ful nervozen... 8-)
sudo poweroff

poweroff ::

Kaj pravite na tale prenosnik: http://www.mimovrste.com/artikel/275030...

Je zadeva dobro podprta? VirtualBox z Xp-ji bi laufal gor?
sudo poweroff

Sims ::

Takole ti bom rekel. Jaz imam Dell Vostro 500 1GB Rama. Ostalo pogluglaj, skratka crap. In mi laufa Ubuntu 10.10 + Virtualbox in Windows XP. Brez težav. Sicer Winse okrnem do daske, kaj se tiče vizualnih učinkov. Celo sem sprobal autocad 2009 in je delovalo OK!

dux ::

@Matthai: Meni deluje na 2GB rama in slabšem procesorju popolnoma brez težav. Malce se zatakne le, če imam v linuxu odprt gimp in inkscape s po nekaj datotekami (premalo rama).
Upanje je v nasih odlocitvah

poweroff ::

Hmm, sem malo pogledal še naokoli:

http://www.mimovrste.com/artikel/275029...

http://www.mimovrste.com/artikel/275023...

Ne vem pa kako je z Athloni, menda se ful grejejo...
sudo poweroff

Pyr0Beast ::

Ima kdo kakšno idejo kako namestiti EigenCal 2.0 & WirelessScreenlet ?


http://gtk-apps.org/content/show.php/ei...
http://gtk-apps.org/content/show.php/Wi...
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Sims ::

http://www.screenlets.org/index.php/FAQ
http://www.screenlets.org/index.php/Inf...

Mislim da rabiš tole, potem lahko tale screenlet aktiviraš

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

Pyr0Beast ::

Tnx. Si nisem mislil da je install pod FAQ
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Sims ::

Icematxyz ::

V Programskem središču Ubuntu najdeš paket screenlets. Namestiš torej ta paket in najdeš program pod Programi -> Pripomočki -> Screenlets.

Potem pa ko si našel "screenlet", kot je na primer omenjeni eigenCal, ga snameš. Na to pa z miško primeš paket/arhiv in izvedeš drag/drop v okno od Screenlets aplikacije. Ko ga uspešno namesti, dobi svojo ikono v Screenlets aplikaciji in nanjo dva krat klikneš. Zanimivo, eigenCal se pojavi na namizju!

Icematxyz ::

Zanimiva stran:

IdeaPad Z360, HP ProBook 4320s, ThinkPad Edge 13 - AMD.

Pri grafični kartici bodi pozoren na vrsto strojne opreme v "testu". Ker določeni prenosniki imajo na primer različno grafično kartico (podjetje), kot opcijo za izbiro.

Skratka to je za nek občutek v "grobem". Vsekakor pa nekaj, kar se je testiralo na Ubuntu 9.10 lahko deluje popolnoma drugače na Ubuntu 11.04... Pod 2GB pomnilnika ne jemlji.

Zgodovina sprememb…

Pyr0Beast ::

Sprobam tele screenlete zvečer pa poročam. TNx
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

WarpedGone ::

Ne zmanjka sr*nja ...

Dogaja se mi, da po daljšem delu crknejo vsi miškini gumbi. Tako na zunanji USB miški, kot tudi na vgrajenem touchpadu, včasih crkne samo levi, včasih pa vsi. Po prisilnem rebootu preko tipkovnice, zgine tisti "aplet" na panelu, ki prikazuje odprte programe.

Kaka ideja kaj narest?

Al mi preostane le da čakam, da nekdo fenta tega hrošča?
Zbogom in hvala za vse ribe

Pyr0Beast ::

Pritisni enkrat, dvakrat, trikrat na touchpad (ne na knof, na podlago, kakor da bi delal drag&drop)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

echoman ::

Hej!
Zanima me, če obstaja kakšna aplikacija za Ubuntu, s katero bi lahko naredil navidezni "server" za spletne strani - kot xampp. Zanima me namreč zaradi tega, ker bi rad imel neko aplikacijo, katero lahko zaženem tudi kot navaden uporabnik.

Ali podobna stvar obstaja?

Hvala in LP! :)

Icematxyz ::

Namestiš pakete, ki jih potrebuješ in izvedeš ponovni zagon računalnika ali procesov s tem povezanih in imaš spletni strežnik. Če ne želiš, da je strežnik "viden navzven", obe povezavi navajata, kako to enostavno storiš:

https://help.ubuntu.com/community/Apach...
https://help.ubuntu.com/10.10/servergui...

Kaka ideja kaj narest?


Vprašanje kaj je razlog. Morda poskusi miško, če je priključena v USB, še na drug USB vhod priključiti. Če so v BIOS slučajno kakšne nastavitve za to področje preveri, kako je zadeva nastavljena. Ko vse skupaj preneha delovati, lahko pritisneš tipke CTRL + ALT + T in v terminal vpišeš:

sudo rmmod psmouse
sudo modprobe psmouse


Če slučajno odpravi težavo, da ni potreben ponoven zagon...

Recimo v navezi z pultom, avtor tega BUG reporta pravi, da je bil krivec xmodmap. Verjetno je levičar in je spremenil gumbe na miški in je to privedlo do težav. Tudi Glipper omenja. Ga uporabljaš? Ker si višje se pritoževal nad copy/paste "težavami". Ne vem, to je specifična zadeva in treba je poiskati specifičen vzrok. Če gre za tisti prenosnik, ki si ga omenjal višje, pa tudi tam na povezavi, ki sem ti jo podal vidiš, da je zadeva glede touchpad in tvojega prenosnika (in tudi touchpad nasploh) v Ubuntu 10.10 "work in progress" in da bo se najverjetneje tudi kaj "samo od sebe" uredilo sčasoma. Ne vem, zadeva je specifična in najti/določiti je treba specifičen vzrok, ki to povzroča.

Icematxyz ::

Več "oglaševanja" se nam kot kaže obeta v prihodnosti:

http://ubuntuadverts.org/

Primer oglasa za Ubuntu (starejša različica):

Pyr0Beast ::

Jao pa firefox. Preklinjam od Ctrl+Q ....
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Icematxyz ::

Unity Mockup



Vir slike

VB 4 - beta



VirtualBox 4.0 is now open source (licensed under GPLv2) while the extensions is licensed unde PUEL (Personal Use and Evaluation License).


Vir

Orta preobleka



Izšla je tudi verzija 1.00 Orta preobleke.

Vir slike
Domača stran

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

poweroff ::

Icematxyz - kaj točno so extensions za VBox? Oz. bom drugače vprašal. A sedaj bo v GPL verziji podpora za USB?
sudo poweroff

Icematxyz ::

Če prav razumem, gre nekako tako. Do sedaj si imel 2 različici VirtualBox na voljo. VirtualBox "closed source edition" in VirtualBox "open source edition". VirtualBox OSE pod GPLv2 in VitrualBox "closed source edition", ki je v celoti pod "Personal Use and Evaluation License (PUEL)".

In summary, the VirtualBox PUEL allows you to use VirtualBox free of charge

for personal use or, alternatively,
for product evaluation.


http://www.virtualbox.org/wiki/VirtualB...

Razlika med pogoji uporabe in zmožnostmi VirtualBox "OSE" in VirtualBox "closed source edition":

http://www.virtualbox.org/wiki/Editions

Od VirtualBox 4 naprej bo pa če prav razumem VirtualBox izdan le še pod GPLv2, dodatki pa pod PUEL. Se pravi ne, USB podpora, ki jo zagotavlja v tem trenutku VirtualBox "closed source edition" ne bo vgrajena v VirtualBox 4 in tudi ni v tem trenutku vgrajena v VirtualBox OSE. Boš pa še kot kaže še naprej lahko pod pogoji PUEL zadevo uporabljal, kot to počneš v tem trenutku pri VirtualBox "closed source edition". Se pravi z namestitvijo dodatka, ki bo pod PUEL, osnova bo pa od VB 4 naprej za vse enaka, to je VB 4 pod GPLv2. Če to ne drži, pa seveda me naj kdo popravi.

Oracle bi torej lahko rekli, da najverjetneje pelje VirtualBox bolj v "Open Core" poslovni in razvojni model, prav tako kot to počne z OpenOffice... Oziroma ni le Oracle zadnje čase nad tem navdušen, bodo že kar počasi vsi se s tem ukvarjali v takšni ali drugačni obliki. Neka vmesna stopnja med FOSS in zaprto kodno rešitvijo torej pri čemer je osnova FOSS dodatki pa so pod kakšno drugo licenco.

Sims ::

Na Ubuntu Tweak pod Sources, se mi je pojavil PPA za UnityPackages (https://launchpad.net/~unity/+archive/p...

A ni bilo v onem linku napisano, da ne bo za Maverick. Ali spet kaj narobe razumem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

Pyr0Beast ::

Uff, Tile screenleti so uporabni, ampak tudi prekleto nadležni na trenutke :)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Icematxyz ::

@Sims

Je paket še vedno tam? ;)

overlord_tm ::

Icematxyz je izjavil:

@Sims

Je paket še vedno tam? ;)


Ja, samo link je napacen ;)

ppa:unity/ppa

Sims ::

Ja, sem popravil link. Oklepaj je bil zraven. Torej vprašanje ostaja ... :D

Icematxyz ::

Odgovor (vprašanje na vprašanje) je pa še vedno isti. A je paket (unity) za Maverick Meerkat še vedno tam? ;)

Da ne bomo slepomišili. Verjetno je šlo za paket "Unity", ki se nahaja v Ubuntu 10.10 Netbook Edition.

Zgodovina sprememb…

Icematxyz ::

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

poweroff ::

Bob 2.0? :))
sudo poweroff

Icematxyz ::

Microsoft Bob kolikor vem ni bil "brainstorming" orodje ampak nekaj drugega. The Board je pa prav to.

Se pravi dobiš neko idejo ali raziskovalno nalogo in kaj ponavadi narediš? Začneš iskati informacije (delčke informacij iz različnih lokalnih in spletnih virov) in jih skušaš urediti v neko celoto. Odpreš na primer OpenOffice Writer ali Impress in začneš copy/pase besedila, vstavljaš slike, videoposnetke?... ponavadi ni ravno "udobno" za uporabnika to početje. Ali pa besedilo začasno "shraniš" v eno datoteko, slike in video posnetke pa v kakšno mapo, za naknadno obdelavo, ki morda vzame več časa kot samo zbiranje informacij...

Pri The Board pa počneš kaj? Klikaš na HTML5 video posnetke, slike, označuješ tekst v PDF dokumentu ali na primer na kakšnem spletnem viru, kot je wikipedia in vse skupaj pošiljaš z eno potezo na "The Board"... kjer to vse skupaj potem zlahka še malo prerazporediš in urediš z klikanjem na miško.

Potem pa lahko greš seveda to še uvažati v kakšen drug program ali pa morda kar to projiciraš na zaslon...

Je pa medtem dobila Orta preobleka svoj PPA:

deviantart
««
9 / 22
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1073329808 (1088) Eliaz
»

Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10 (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Operacijski sistemi
813188245 (154184) Icematxyz
»

Ubuntu 10.04 LTS - Change is coming (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Operacijski sistemi
999139489 (102375) Icematxyz
»

Ubuntu 11.04 Natty Narwhal (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Operacijski sistemi
981175011 (147658) Icematxyz
»

Izšel Ubuntu 11.04 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
20650377 (40239) Icematxyz

Več podobnih tem