Forum » Pomoč in nasveti » SIOL TV na računalniku (VLC) ne dela oz. šteka
SIOL TV na računalniku (VLC) ne dela oz. šteka
nejcko ::
Pozdravljeni!
Končno sem se lotil spraviti siol tv tudi do računalnika. Stvar je taka zadevo povežem tako kot mora biti naredim vse po navodil nastavitve v VLC-ju, probal sem tudi multicast tv, vendar slika in zvok se pojavita na začetku za 2sec potem pa se slika čisto uniči, nastanejo kocke, zvok pa popolnoma izgine. Naročil sem tudi dodatni tv signal, vendar problem ni bil tu ker sem izklopil kabel od tv in povezal samo do rač. Imam win 7 32bit, firewall sem izklopil, vendar ne dela. Prosil bi, za pomoč, če kdo ve kaj je narobe, kje so napake, kaj je potrebno naštimati.
Hvala
Končno sem se lotil spraviti siol tv tudi do računalnika. Stvar je taka zadevo povežem tako kot mora biti naredim vse po navodil nastavitve v VLC-ju, probal sem tudi multicast tv, vendar slika in zvok se pojavita na začetku za 2sec potem pa se slika čisto uniči, nastanejo kocke, zvok pa popolnoma izgine. Naročil sem tudi dodatni tv signal, vendar problem ni bil tu ker sem izklopil kabel od tv in povezal samo do rač. Imam win 7 32bit, firewall sem izklopil, vendar ne dela. Prosil bi, za pomoč, če kdo ve kaj je narobe, kje so napake, kaj je potrebno naštimati.
Hvala
Lion29 ::
jaz sem imel isti problem...
problem sem "resil" tako, da ko gledam TV nimam neta przganga (tut kabel ni not) in dela ok... cim priklopim kabel in net, mi zacnejo tudi meni kocke.... sem kar nekaj mesecev popizdeval....
meni je delalo tako, da prvi program ki sem gledal je delal ok, cim pa sem preklopil, so zacele kocke
problem sem "resil" tako, da ko gledam TV nimam neta przganga (tut kabel ni not) in dela ok... cim priklopim kabel in net, mi zacnejo tudi meni kocke.... sem kar nekaj mesecev popizdeval....
meni je delalo tako, da prvi program ki sem gledal je delal ok, cim pa sem preklopil, so zacele kocke
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
kako se povezujes na net? se ruter avtomatsko ali mas ti na PCju povezavo?
btw... meni je nehalo delat vecina programov (slovenskih predvsem).... a je potrebbno nadgraditi playlisto?
nvm, sem nadgradil playlisto in dela zdaj bp
nvm, sem nadgradil playlisto in dela zdaj bp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24908 (9067) | slitkx |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234349 (102021) | telexdell |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127221 (51421) | Looooooka |
» | "Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10441 (8736) | rezator |
» | Siol TV brezžično do prenosnikaOddelek: Omrežja in internet | 10151 (6940) | trnvpeti |