Forum » Kaj kupiti » Manjši LCD TV
Manjši LCD TV
jnce ::
Potrebujem pomoč ob nakupu manjšega LCD TV. Televizor bo imel mesto ma majhni sobi 4x3m, gleda pa se ga pibližno z razdalje 2m.
TV mora biti čim cenejši. Gledal sem tega LG-ja . Kam menite o njem? Edini pogoj mi je, da je pripravljen na digitalno TV. Ta se mi zdi da je, ker ima MPEG-4 DVB-T/C
TV mora biti čim cenejši. Gledal sem tega LG-ja . Kam menite o njem? Edini pogoj mi je, da je pripravljen na digitalno TV. Ta se mi zdi da je, ker ima MPEG-4 DVB-T/C
FullHD na tako majhnem TV pomoje nima pomena. Bodo povedali drugi ki de bolj razumejo v TV-je
popster ::
Ja vem samo če ni fullhd potem se ti skoraj splača kupit kako tako (na sliki) - PAL zgleda da ne delajo več
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Dovolj je če je 720p, ker na tako majhnem LCD razlike ne vidiš. Pa še budget je omejen. Tako da mi je edini pogoj, da ima MPEG4
Wox ::
Razdalja 2m je pa že kar dosti za tak mali monitorčič. Daj stotaka zraven pa kupi nekaj takega.
Commodore 64
popster ::
Dovolj je če je 720p, ker na tako majhnem LCD razlike ne vidiš.
sej 720p ne prodajajo ;) samo tam okoli:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1197672 (422043) | antonija |
» | LCD TV, akcija v leclercuOddelek: Zvok in slika | 5145 (4381) | prox |
» | Full HD TV (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Zvok in slika | 118826 (35813) | Kovalchuk |
» | Nakup LCD TV HD ali HD readyOddelek: Zvok in slika | 3259 (2810) | djordjevic |
» | HD TVOddelek: Zvok in slika | 3780 (3101) | LexLuthor |