Forum » Zvok in slika » LCD TV, akcija v leclercu
LCD TV, akcija v leclercu
ameba ::
Živjo,
v Leclercu, je akcija za TV http://download.p4c.philips.com/files/3...
Se ga splača kupit ( namenjen bo starejši osebi ) ?
Hvala za pomoč
v Leclercu, je akcija za TV http://download.p4c.philips.com/files/3...
Se ga splača kupit ( namenjen bo starejši osebi ) ?
Hvala za pomoč
Siddh ::
moj dedek ima tale tv, mogoče serijo 4000, nisem prepričan in je zadovoljen, edino od začetka včasih traja da se privadiš na daljinec in vmesnik
sploh pa za kakšno ceno je, ker se jas tudi odločam med tem tvjom in lg 32ld450
sploh pa za kakšno ceno je, ker se jas tudi odločam med tem tvjom in lg 32ld450
OK torej čimprej po nakup :-)
Važno je samo da je 1 daljinec, ker trenutno ima dedek 2 in je bolj štala.
Hvala za odgovor.
Še informativno : v Leclercu stane 265€ z Kartico E-Leclerc.
Važno je samo da je 1 daljinec, ker trenutno ima dedek 2 in je bolj štala.
Hvala za odgovor.
Še informativno : v Leclercu stane 265€ z Kartico E-Leclerc.
floyd1 ::
prox ::
Za info če koga zanima poceni tv: TEGA sem si danes naročil. Predvaja filme z usb-ja, kr poceni (249€) in zastojn dostava.
,lp
,lp
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
Mavrik ::
Počas bi res lahko začeli dajat fullHD panele v take televizije (un pocen z Leclerca jo ma).
The truth is rarely pure and never simple.
Za tiste ki nimajo kakršnegakoli FHD predvajalnika, oz. gledajo v 95% kabelsko TV in še kake divx-e ali DVD-je je v bistvu čisto vseeno, FHD ali HD, vse je OK. Še boljše, če je "HD ready", da ne vidiš, kaki zmazek od slike je to včasih.
Ce bos gledal, da ima dvb-c in dvb-t mpeg4, da je vsaj 100Hz inda ima neko solidno garancijo je to to. Full HD v tem primeru ni potreben, za gledat program in kake dvd in divx je vseeno. Mogo'e je fajn se, da podpira 24p ampak kot receno, v tvojem primeru to ni tako pomembno. Poglej malo LG, nudi kar veliko in je poceni. Seveda pa tudi karkoli drugega, tv-ji v tem cen. rangu bi morali biti precej podobni v kvaliteti predvajanja.
sennheiser ::
Do 300€ 100Hz odpade. Garancija je več al mn v slo po 2 leti. Pač pol maš kje možnost tut podalšat.... tist če nimaš hiše zavarovane se splača.
Jaymz ::
floyd in ostali, tudi sam iščem predlog za soliden lcd ali led ldc tv, moj cenovni prag se giblje nekje med 500€ in 600€ izbira pa je ogromna, tko da bi rad za svoj denar res največ kar dobim (600€ je res max).
hvala za pomoč fantje.
hvala za pomoč fantje.
...MorE BeeR...
Za kako razdaljo gledanja? Če maš tm 2m -81cm, 2,5 - 94cm, 3 - 101cm ali 107...
Za 81... 32lv5300, 100Hz, usb multimedija, dvb-t/c, omejen internet, je led lcd in ful hd
Če pa hočeš googlanje na tvju pa 32lv570s, ima pač googlanje, dodatno dvb-s.
Čim boš šel pa na večje lahko računaš bolj kot ne samo na osnovni tv. Če maš slučajno 4metre razdaljo gledanja ali pa mal več, razmisli o kakšni 50 inčni plazmi. Tam za cca 650€ jo dobiš lahko bp že.
Za 81... 32lv5300, 100Hz, usb multimedija, dvb-t/c, omejen internet, je led lcd in ful hd
Če pa hočeš googlanje na tvju pa 32lv570s, ima pač googlanje, dodatno dvb-s.
Čim boš šel pa na večje lahko računaš bolj kot ne samo na osnovni tv. Če maš slučajno 4metre razdaljo gledanja ali pa mal več, razmisli o kakšni 50 inčni plazmi. Tam za cca 650€ jo dobiš lahko bp že.
sennheiser je izjavil:
Do 300€ 100Hz odpade.
Verjetno res, ja. Sem pa pri kolegu videl ravno 50 Hz Sonyja in je žalost. Verjetno ne zaradi teh Hz ampak nasploh. Boga slika, RES boga. Tašča pa je nabavila LG-ja za 340 EUR, neki stari model, ko so jih ven metali. OK slika, 100 Hz, Full HD, USB zadaj pa po tem, ko sem ga po navodilih z neta odklenil, predvaja skoraj vse (razen DVD in DTS zvoka).
Jaymz, težko ti bo kdo lahko povedal točni model, kot si sam ugotovil je izbira ogromna, "menjave" modelov so na pol leta in težko slediš v tem tempu. Najboljše je iti v trgovino in jih malo pogledati. Pa obvezno zahtevat da še navadno kabelsko/IPTV gor priklopijo, ker to je to, kar bo še vedno vsak precej gledal - HD-ji itak zgledajo na vseh fantastično (čeprav so tudi tu velike razlike). Ne vemo pa niti, na kako velikost ciljaš in kaj ti je bolj pomembno - filmi iz HD predvajalnika ali kabelska/IPTV. Edini LCD-ji, ki so po mojem mnenju res bili klasa za sebe, pa so "LED backlite", a njihove cene so še ohoho. Tisti "edge led" je fajn edino zaradi daljše življenjske dobe žarnic, imajo pa včasih slabšo sliko od starih z eno ali dvema žarnicama. Poleg vsaj 100 Hz TV danes mora podpirati še 24p, ker s tem bolj tekoče predvaja HD filme. Tudi predvajanje HD preko USB priklopa je praktično. Na LG-jih dela to u nulo (tudi s srt podnapisi in šumniki, sem bil kar malo presenečen).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
Jaymz ::
Hvala lepa, že osnovne specifikacije na katere naj bom pozoren so v ogromno pomoč; če bom imel še kakšno extra vprašanje pa se oglasim.
pa še to; kakšna točno je prednost led lcd pred lcd?
pa še to; kakšna točno je prednost led lcd pred lcd?
...MorE BeeR...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaymz ()
Led manjša poraba, boljši kontrast.... Načeloma se ga da precej bol naštimat da ti ustreza. Če pa v trgovini ne boš vidu razlike med enim in drugim, pol uzam cenejš
Torej kaj nej zdaj vzamem za 300€ ? Tistega, ki ga je napisal sennheiser, ali tistega, ki sem ga jaz izbral, le da bo treba imeti zraven pretvornik ?
Pretvornik z mpeg4 za dvb-c je najcenejši cca 70€ se mi zdi. + 2 pilota rabš. Že tko čim kj gor daš ma usaka naprava svoj dalinc tko da...
fosil ::
Sej dvb-c pretvornik ti ponavadi da ponudnik kabelske, je pa res da to pomeni dodatni daljinec.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Ja ti ga še lepo zaračuna maš prav ja :) ne vem zakaj se pol tako lepo prodajajo po vseh trgovinah. Pač eni operaterji dajo eni ne.
fosil ::
sennheiser je izjavil:
ne vem zakaj se pol tako lepo prodajajo po vseh trgovinah. Pač eni operaterji dajo eni ne.
Verjetno zato, ker ti dajo zastonj samo enega, veliko ljudi pa ima več tv-jev
Tako je!
Ja in kdo ti ga da zastonj? Ne vem... ne rečm je možno. Sam useen 2 dalinca, po nepotrebnem? Ne rečm če bi bla razlika 200€ recimo
prox ::
Včeraj sem dobil ta televizor, zelo poceni, predvaja filme z usb-ja. Za povprečnega ne preveč zahtevnega uporabnika je TV dobra izbira. Priporočam. Slika je kar lepa.KLIK
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1197258 (421629) | antonija |
» | Philips 47PFL6067K/12 ne najde nobenega kanala (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21567 (20296) | todman74 |
» | SHARP ali PHILIPSOddelek: Zvok in slika | 2865 (2601) | sennheiser |
» | Philips LCD...??Oddelek: Zvok in slika | 4198 (2981) | ttommy |
» | ALI Philips 42pfl7603h ALI 42pfl7403dOddelek: Zvok in slika | 3611 (2365) | Okapi |