Forum » Pomoč in nasveti » Iščem programe za merjenje zmogljivosti diskov
Iščem programe za merjenje zmogljivosti diskov
whatever ::
Prosim, naštejte mi čimveč programov za merjenje zmogljivosti trdih diskov (benchmarks). Za Windows in za Linux prosim. Pa po možnosti shareware/freeware, lahko tudi plačljive, ampak prvi imajo prednost.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Daliborg ::
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daliborg ()
whatever ::
Kr kul. Še kak dober predlog rabim, mogoče še kakega za linux. Gledal sem tudi tole
http://www.passmark.com/products/pt_adv...
ker imajo veliko bazo testov za primerjavo. Kaj pa Sisoft Sandra, to je še aktualno kolikor toliko?
Za seminarsko moram naredit meritve par diskov, in želim sprobat ene par teh programčkov da najdem najboljšega.
http://www.passmark.com/products/pt_adv...
ker imajo veliko bazo testov za primerjavo. Kaj pa Sisoft Sandra, to je še aktualno kolikor toliko?
Za seminarsko moram naredit meritve par diskov, in želim sprobat ene par teh programčkov da najdem najboljšega.
Daliborg ::
ja pa sej, se 2 rastavljena diska das zraven, mal opises samo delovanje/zapisovanje/file system, in ene 4 prinscreene iz programa delovanja diskov. Pa ne mi spet rect da to ni dovolj? Ostalo bos tko vse iz glave natvezil profesorju :)
Format life:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk se noče formatiratOddelek: Pomoč in nasveti | 3246 (2491) | Ikspe |
» | Bo 2010 končno leto Linuxa? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Android | 57245 (52492) | Icematxyz |
» | Linuxov tržni delež dosegel odstotek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17513 (12716) | BlueRunner |
» | Tržni delež Windows nižji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 25699 (19793) | darkolord |
» | Za 30 dni na Ubuntu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 20275 (14277) | Looney |