Forum » Programska oprema » htpc iz prenosnika
htpc iz prenosnika
win64 ::
dobil sem zmerno dober prenosnik, ki je imel polomljeno ohišje in se odločil da iz njega naredim htpc.
Predvsem me zanima kateri OS in program uporabiti za gledanje, kakšne so vaše izkušnje...
Omogočati mora sioltv in knjižnjico za filme in glasbo.
hvala v naprej
Predvsem me zanima kateri OS in program uporabiti za gledanje, kakšne so vaše izkušnje...
Omogočati mora sioltv in knjižnjico za filme in glasbo.
hvala v naprej
LuGi ::
win 7+xbmc nalozis in mir
"podpirati siol tv" poglej na forumu(xbmc) če obstaja kak iptv plugin..
Drugače bos pac odprl takrat vlc in gledal =)
"podpirati siol tv" poglej na forumu(xbmc) če obstaja kak iptv plugin..
Drugače bos pac odprl takrat vlc in gledal =)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
win64 ::
no ja, se mislil da bi imelo to že intergirano, na starem mam nastavljeno da odpre multicasttv namesto explorerja. Če hočem film gledat pač uporabim tipkovnico. Ni pa to neka lepa rešitev, če pride kdo na obisk pa, to izpade malo čudno :)
xbmc rešitev mi je všeč, še posebej ker se da namestit na usb ključ in tako ni potrebe po disku.
Bom poizkusil najti kakšen dodatek za iptv, vendar sem že pred časom iskal in nisem kaj dosti našel..
alternative?
xbmc rešitev mi je všeč, še posebej ker se da namestit na usb ključ in tako ni potrebe po disku.
Bom poizkusil najti kakšen dodatek za iptv, vendar sem že pred časom iskal in nisem kaj dosti našel..
alternative?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTPC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 57871 (34596) | Netrunner |
» | Xtreamer ULTRA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 36651 (20197) | TheHijacker |
» | XBMC + IPTV + 2 mrežni karticiOddelek: Programska oprema | 5085 (3829) | markostano |
» | HTPC WIN7 + XBMC + siolTVOddelek: Pomoč in nasveti | 2034 (1858) | Primoz78 |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60323 (22389) | umexteacher |