» »

Kako jo povabim na pijačo :)

Kako jo povabim na pijačo :)

Temo vidijo: vsi
««
14 / 23
»»

Aston_11 ::

Tudi na osebno higieno ne... naslednja postaja so prsti na nogah.

Berserker ::

Pithlit je izjavil:

Sicer, jaz sem 30 že pustila za sabo. Pa se je zadnjič ena 20-pa-neki letnica čudila kolk mam super kožo.

Kremice? Aloe vera zjutraj, preden grem iz hiše.

Sam tile reveži ki punce niti na sok ne zmorejo povabit se mi pa mal smilijo. A je res tko težko vprašat?


Seveda je težko vprašat če te prezrejo/prezirajo ali pa celo grozijo z policijo/bratom ali kvazim fantom.

Pithlit ::

V takih primerih je menda jasno da niti vprašat ni potrebno in se raje kam drugam ozreš.
Life is as complicated as we make it...

Avenger ::

Pithlit je izjavil:

So me že (meni) precej bolj pomembni ljudje vabili pa smo rabil po mesec ali dva za urnike uskladit. Tko da ja, z mano se bo kdorkoli bolj težko zmenil. Ali pa ne, odvisno od motivacije.


No, recimo da bi držalo zgoraj napisano tudi če ne bi bila oddana. Zakaj bi se s tako prezaposleno osebo sploh kdo hotel dobivat - na mesec, dva? Glej, v enem tednu ima vsak čas vsaj za eno kavo, sicer nima pri sebi vsega poštimanega...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

blackbfm ::

da dva mesca usklajuješ urnike..hudo

to moraš bit tok zaposlen, da maš verjetno 10 ljudi pod sabo da ti opravlja osnovne zadeve, hodi v trgovino itd

sam za visenje in buzeriranje na slotechu pa se najde čas vsak dan, kadarkoli :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

FlyingBee ::

Življenje je kot škatla bonboniere,nikoli ne veš, kaj boš dobil ... za po slo-techu imam dovolj časa za pisat, če pa bi moral uskladiti urnik z nekom za "date", ki mi je pomemben pa bi mogoče rabil pol leta ali pa tudi ne, odvisno ali bi bil zaspan ali ne ... med scanjen stoje imam še vedno eno roko prosto in mogoče bi lahko celo kaj napisal, če ne bi imel tako velikega (mobitela) ali pa tudi ne, saj itak ni pomembno kaj napišem tukaj, samo da zveni kot da mi je čisto vseeno kaj in kako, lahko je sicer predvidevati, uganiti pa je težko kaj točno je hotel OP vprašati, saj ... za bruhat, včasih tudi stoje


pretiravanje in igranje v jeb* vetru

Pithlit ::

Avenger je izjavil:

No, recimo da bi držalo zgoraj napisano tudi če ne bi bila oddana. Zakaj bi se s tako prezaposleno osebo sploh kdo hotel dobivat - na mesec, dva? Glej, v enem tednu ima vsak čas vsaj za eno kavo, sicer nima pri sebi vsega poštimanega...

1.- nisem prezaposlena.
2.- časa imam čez glavo.
3.- raje kot za kafetkanje ga porabljam za druženje s hčerko.

Zdaj pa... hja, če je 'dejt' v Lj... to zame pomeni 5 ur vožnje (tja in nazaj). Pa dejmo pogledat kako en tak 'dejt' zame zgleda...

Dan 1:
Vstanem ob 14:30, pojem zajtrk, grem po hčerko, popoldne preživim z njo. Ob 21h jo spravim spat. Ob 22h moram bit na šihtu.
Dan 2:
Končam ob 7h. Grem domov, se stušam in zrihtam, sedem v avto in sem v Lj nekje med 10:30 in 11h. Časa imam pol do 12:30, nakar moram ponovno sest v avto ker moram priti domov pravočasno za it po hčerko. Popoldne preživim z njo. Ob 21h jo spravim spat. Ob 22h moram bit na šihtu.
Dan 3:
Končam ob 7h. Spat grem ob 7:30.

Zdaj mi pa ti povej a se mi splača it v Lj na en kafetek s tabo? Po mojem ne. Razen če ga dobim v zlati šalci.

In ja. Moj čas s hčerko mi je mnogo bolj pomemben od kafetka (soka, kakava). Tako da če se hočeš srečat z mano v Lj... se bove srečala le takrat ko imam jaz tam tudi kakšen drug opravek ki se mu ne morem izognit.

Sicer je res da sem v Lj 2-3krat na mesec... ampak, če pogledaš zgoraj sem tam za cca. 2uri... od tega pa mi opravki vzamejo od 30min naprej. Če torej ti nimaš časa ravno takrat, se pač ne bova srečala. Tako da to usklajevanje urnikov včasih traja.

Smo razčistili? Sem pa povedala da sem oddana... z mano se torej ne bo noben dobival enkrat na mesec ali dva. Za kafetkanje pa to ni nobena ovira. Če imamo čas in je prilika se dobimo, če ne pa ne (imam prijatelje s katerimi se nismo videli že kakšen mesec... pa živimo v krogu 15km). Bi se pa mogoče drugače pogovarjali če ne bi bila oddana in bi aktivno iskala nekoga (sicer bližje od Lj... ampak point ostaja).

Ampak morate se zavedat še nekaj. Če mene povabiš na 'dejt'... bodi pripravljen da boš to storil pod mojimi pogoji. Marsikatera ženska nima ne volje ne energije se ukvarjat z vašimi problemi in idejami. Sploh če je mal starejša. Hočeš bit z mano? Jah, pol boš pač primoran delit tud kakšen moj hobi. In to iz prve. Pri meni to pomeni da boš pristal v kaki reki/jezeru... ali pa na kakšnih skalah. Mogoče tudi v zraku. Pri kakšni drugi boš pa moral skozi kakšno romcom v Koloseju. Sicer vam ostanejo najstnice.
Life is as complicated as we make it...

Mipe ::

Lynxfox je izjavil:

Mipe je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Sam tile reveži ki punce niti na sok ne zmorejo povabit se mi pa mal smilijo. A je res tko težko vprašat?


Probaj kdaj odpreti moški profil na ona-on portalu in povabit katero na pijačo. Srečna boš, če boš sploh dobila odgovor.

Več šanse imam, če stopim ven, vržem kepo gnoja v mimoidočo in jo nato povabim na pijačo.


Pa se ti prijavi enkrat kot ženski profil pa boš hitro izvedel zakaj zelo malo žensk vzdrži na takih straneh in se že skoraj bojijo odpreti sporočila. Ne razumi narobe, nič ne napadam, samo sporočila, ki jih dobivajo ženske gredo vse do grotesknega.

Moja sporočila so vse prej kot groteksna, pa sem od nekaj ducatov dobil samo en odgovor in še ta je hitro obmolknila, ko je dobila odgovore na svoja vprašanja. Nobene olike.

jype ::

Mipe> Moja sporočila so vse prej kot groteksna, pa sem od nekaj ducatov dobil samo en odgovor in še ta je hitro obmolknila, ko je dobila odgovore na svoja vprašanja. Nobene olike.

Nekaj mora biti narobe s tvojo komunikacijo.

Mipe ::

Ja, morda to, da nimam 6-packa niti avta.

Pithlit ::

Jaz imam oboje. 6-pack v hladilniku, avto pa na dvorišču. Ziher je dost za privabit marsikoga.
Life is as complicated as we make it...

FlyingBee ::

no, če bi moral žensko s takim urnikom povabit na pijačo bi svoj trud raje pri najstnicah (18 ali 19 letnih) porabil, sicer pa če na moških res deluje čarovnija staranja kot vino, potem imamo po 40 letu proste roke, rdeč avto falusne oblike, usnjeno jakno in vnete dlesni, vsega dovolj, da čisto po 50 odtenkih ustvarimo 19 letnici idealne pogoje, da sprosti vse zadržke do očeta, psihološko gledano popolnoma oddaljeno od pravega očeta pa vendar za pravo ljubezen

grem spat, to je že pregloboko

Yosh ::

Moti me ta človeška potreba po nekomu,saj razumem težnjo razmnoževanja,ampak včasih to dojemam kot šibkost; težnja po dodatnih dražljajih,kaj vem,mogoče pa je za nekoga šibkost prav to, da nima 'poguma' deliti sebe z nekom, ne rabi vseh teh interakcij in nessoglasij, ki so del partnertstva..mogoče..ampak biti sam s seboj je prav lepo.
Share with others, your inner joy, goodness and beauty , and dont hurt them.

Pithlit ::

FlyingBee je izjavil:

no, če bi moral žensko s takim urnikom povabit na pijačo bi svoj trud raje pri najstnicah (18 ali 19 letnih) porabil

Ja sej lahko pa kdo do mene pride. Skoraj vsako popoldne imam čas. Seveda bo treba hčerko vzet v račun. Zakaj bi pa morala ravno jaz vržt stran čas zato da pridem na zmenek?

Lahko se celo preseliš nekam sem. Pa se dobiva vsak dan.

En kolega je storil prav to, recimo. Z žensko sta se dobivala 2-3krat na leto. Po 3h letih mu je bilo dovolj... in se je s škotske preselil v avstralijo, se oženil z njo, posvojil njeni dve hčerki... Ona pa mu je rodila še eno.

Ne vem od kje vam pričakovanja da bodo 'babe' letale za vami. Saj ja skoraj v en glas razlagate kako imajo večjo izbiro pa kako se jim niti trudit ni treba.

"Ej, te povabim na kafe sam v Ljubljano morš pridet. Jutr od 16h."
"Fak... ne morem... je daleč pa šiht mam."
In pol sm jst 'žleht'? Dej pejd se ti vozit 150km v eno smeri zato da mi sok častiš. Pa tud če jih je sam 5. Ne gre? Si pač najdeš bolj primerno tarčo. Ne mi pa jokat da se ne splača če se ženski ne da za tabo letat.

Yosh je izjavil:

ampak biti sam s seboj je prav lepo.

Ahhh Desanka Šakić... pa žepni fudball...

Ne sej, s tem ni čist nič narobe. Tko kot ni nič narobe s tem da ljudje čutijo potrebo po bližini nekoga drugega.
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Pithlit ()

BaToCarx ::

Uh za 150km se pa spodobi že food, ne samo drink.

edit: naglas sm razmišlal. :x gn8

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BaToCarx ()

Mipe ::

Če se babi ne da letat za mano, potem me ni vredna. Ne bom samo jaz letal za njo.

Pithlit ::

BaToCarx je izjavil:

Uh za 150km se pa spodobi že food, ne samo drink.

Za food sem se jaz peljala 50km v eno stran. Ampak sem jaz povabila in častila.

Is it really too much to ask?
Life is as complicated as we make it...

Eureka ::

Jaz nič več ne razumem nabolje... Nisi pisala, da imaš punco ? Kakšna hčerka od kod? Biološka iz prejšnjega zakona al si ji krušn "fotr"? Sicer pa tudi najbolj ne razumem, zakaj pišeš, kako ti bi moral moški dvorit če pa ti ne špilaš v tej ligi in je podobno kot da jaz pišem kako bi morala maša izgledat pa čeprav sem ateist ...

Saj vem, da se me ne tiče, ampak ko smo že tako offtopic je to še kar približno ontopic pa moram vprašat.

Pithlit ::

Zato ker vam talam nasvete. Vas pa ne futram z njimi.

Vi sprašujete kako dekle povabit. Sicer iz tvojega pisanja ("fotr") sklepam da po tvoje v lezbičnih razmerjih ena obvezno igra deca (pa v gej razmerjih je eden obvezno 'baba')... ampak ni tko.

A bo kdo kaj povleku iz mojih nasvetov je pa prepuščeno vam. KISS. Ne silit deklet da pridejo k vam. Pejte vi k njim. Če se zadeve poklapajo bojo itak one potem začele silit k vam, brez da jih sploh vabite (še prek glave boste imel tega).
Life is as complicated as we make it...

jype ::

Mipe> Ja, morda to, da nimam 6-packa niti avta.

Jaz tudi ne, pa se razgledani ljudje radi pogovarjajo z menoj - ostali pa itak mislijo, da sem nor in se me izogibajo.

Pithlit ::

Sam resno jype. Enkrat bo treba na sok.
Life is as complicated as we make it...

Mipe ::

jype je izjavil:

Mipe> Ja, morda to, da nimam 6-packa niti avta.

Jaz tudi ne, pa se razgledani ljudje radi pogovarjajo z menoj - ostali pa itak mislijo, da sem nor in se me izogibajo.

Po tvojem odnosu tu na forumu nekako dvomim, da si v živo prijetna družba.

Yosh ::


Ahhh Desanka Šakić... pa žepni fudball...

Ne sej, s tem ni čist nič narobe. Tko kot ni nič narobe s tem da ljudje čutijo potrebo po bližini nekoga drugega.


Seveda ni,ampak nisem mislil tako,narobe sva se razumela. razumem pa da ti to potrebuješ,bližino nekoga drugega mislim.
Share with others, your inner joy, goodness and beauty , and dont hurt them.

Pithlit ::

Sam napisal si pa tole:

Yosh je izjavil:

Moti me ta človeška potreba po nekomu


Isto kot če bi jaz napisala da me motijo samski ljudje. Drugače pa ja... si predstavljam da nisi čist tko dobesedno mislil.

Me pa še vedno preseneča da ljudje kle ne prepoznajo mojega 'oddball' humorja. Mogoče sva pa s parterko tok faj par zaradi tega ker ga ona šteka. Pa naju frendi včasih samo gledajo kako da se ne pobijeva med sabo (midve se pa neznansko zabavava). Jabolko pa tudi ne pade daleč od drevesa... so njene prijateljice včasih čist zgrožene...
Life is as complicated as we make it...

BigWhale ::

BaToCarx je izjavil:

Uh za 150km se pa spodobi že food, ne samo drink.

edit: naglas sm razmišlal. :x gn8


Jaz sem se peljal 120km samo zato, da sem jo prisel iskat domov in jo potem peljal 120km v LJ. Mi je bila tista ena ura druzenja med voznjo dovolj zanimiva, da sem se potrudil.

BigWhale ::

Pithlit je izjavil:

Ne silit deklet da pridejo k vam. Pejte vi k njim. Če se zadeve poklapajo bojo itak one potem začele silit k vam, brez da jih sploh vabite (še prek glave boste imel tega).


Pa saj velja isto za oba spola. Kdorkoli mislim, da mu bo karkoli padlo iz neba je rahlo naiven. Se morda zgodi ja, v vecini primerov pa ne. Ce ti je nekdo vsaj priblizno vsec, pristopis do te osebe in ji to nakazes in izrazis voljo do druzenja.

Yosh ::

Poznam en primer ko je tip pijan zaspal na mizi, pa ga je zbudila zenska, sta se zacela pogovarjati in zdaj sta skupaj 6 let, imata stanovanje..verjetno bosta imela otroka.
Share with others, your inner joy, goodness and beauty , and dont hurt them.

opeter ::

Yosh je izjavil:

Poznam en primer ko je tip pijan zaspal na mizi, pa ga je zbudila zenska, sta se zacela pogovarjati in zdaj sta skupaj 6 let, imata stanovanje..verjetno bosta imela otroka.


Nice. Kot iz pravljice. Jaz nimam te sreče. Nisem bil še ne pijan, niti me ni zbudilo nobena ženska, samo ostarel profesor v dijaškem domu, ko je ropotal po vratih ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Yosh ::

Eni imajo pač srečo. Ampak lepo je biti sam s seboj.
Share with others, your inner joy, goodness and beauty , and dont hurt them.

opeter ::

Yosh je izjavil:

Eni imajo pač srečo. Ampak lepo je biti sam s seboj.


Tudi. S tem se strinjam.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

BaToCarx ::

BigWhale je izjavil:

BaToCarx je izjavil:

Uh za 150km se pa spodobi že food, ne samo drink.

edit: naglas sm razmišlal. :x gn8


Jaz sem se peljal 120km samo zato, da sem jo prisel iskat domov in jo potem peljal 120km v LJ. Mi je bila tista ena ura druzenja med voznjo dovolj zanimiva, da sem se potrudil.


Seveda, saj sm jih tudi jaz vozil okrog, častu drinke, pa smo se meli fajn, prijatle/prijatlce pač. Trezen voznik pa te fore.

Tisto je bolj bio "common bonton" imo, vsaj tako se mi zdi, da je kar pomankanje tega. Pa sej je "Tud na luno za njo/njega TM" al ni tko? :P

Double_J ::

Eureka je izjavil:

Sicer pa tudi najbolj ne razumem, zakaj pišeš, kako ti bi moral moški dvorit če pa ti ne špilaš v tej ligi in je podobno kot da jaz pišem kako bi morala maša izgledat pa čeprav sem ateist ...

Saj vem, da se me ne tiče, ampak ko smo že tako offtopic je to še kar približno ontopic pa moram vprašat.


Saj kak psihoanalitik bi pomojem ugotovil, da si dejansko želi da bi se kak moški takole trudil okoli nje. Malo preveč doživeto napisano se mi zdi, da bi se izogavarjali, da gre samo za nasvete.
Dve šivanki...

Pithlit ::

Ja, seveda. Komaj čakam da prideš okol mene letat. Ampak proti first_line-u nimaš šans. On je tak sanjski moški veš.
Life is as complicated as we make it...

jype ::

Double_J> da si dejansko želi da bi se kak moški takole trudil okoli nje

Saj se trudijo okoli nje, saj je napisala.

Double_J ::

jype je izjavil:

Double_J> da si dejansko želi da bi se kak moški takole trudil okoli nje

Saj se trudijo okoli nje, saj je napisala.


Zanimivo, da jim pusti da se trudijo? Mogoče se pa kteri dovolj potrudi...:P
Dve šivanki...

jype ::

Double_J> Zanimivo, da jim pusti da se trudijo? Mogoče se pa kteri dovolj potrudi...:P

Aja, ti bi da bi nosila davidovo zvezdo, pardon, ? (U+26A2) na čelu?

Double_J ::

Pithlit je izjavil:

Ja, seveda. Komaj čakam da prideš okol mene letat. Ampak proti first_line-u nimaš šans. On je tak sanjski moški veš.



Pithlit jaz sem predober zate, first_line je pa preslab. Zato ne boš pristala z nobenim od naju.


jype je izjavil:


Aja, ti bi da bi nosila davidovo zvezdo, pardon, ? (U+26A2) na čelu?


Pa sej je sama rekla, da so ji tudi moški všeč? Glede na njene poste se to tudi potrjuje. To je problem če so ti oboji všeč... človek začne mal pogrešat čez en čas.:D
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

jype ::

Double_J> Pa sej je sama rekla, da so ji tudi moški všeč?

Saj meni so tudi všeč mufloni, pa to ne pomeni, da hočem kopulirat z njimi.

FlyingBee ::

kar pa še ne pojasni zakaj ne, mogoče zaradi strahu?

vprašanje je spet čudno, kako jo povabiti na pijačo? kaj pa mu lahko na to odgovorimo

Double_J ::

jype je izjavil:

Double_J> Pa sej je sama rekla, da so ji tudi moški všeč?

Saj meni so tudi všeč mufloni, pa to ne pomeni, da hočem kopulirat z njimi.


Ja, ja... od kje se je pa potem otrok vzel?
Dve šivanki...

Pithlit ::

Double_J je izjavil:

Pa sej je sama rekla, da so ji tudi moški všeč?

Te bom prosila za citat.

Rekla sem:
"I swing the other way"
"flirtam s vsemi"
"proti moškim nimam nič"

Ampak lahko da imaš prav... zato pa še enkrat, citat prosim.

Double_J je izjavil:

Ja, ja... od kje se je pa potem otrok vzel?

Štorklje pa to. Te ni mama naučila?
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Pithlit ()

jype ::

Double_J> Ja, ja... od kje se je pa potem otrok vzel?

Ja od muflona pomoje ni, če sklepam po anatomiji.

Double_J ::

Hugh Jackman... tam je bilo nekaj takega povedano.8-)

Štorklje pa to. Te ni mama naučila?


Uglavnem, sumljiva si.;)
Dve šivanki...

Pithlit ::

Vedno.

A veš kaj mi je en tip reku... "Ne vem a me boš objela... ali pa z nožem zaštihala." Folk okol mene je preprosto zmeden.
Life is as complicated as we make it...

Eureka ::

Pithlit je izjavil:

Vedno.

A veš kaj mi je en tip reku... "Ne vem a me boš objela... ali pa z nožem zaštihala." Folk okol mene je preprosto zmeden.


Sedaj imam že občutek/predstavo (po tvojih besedah), da imaš privlačnost nekje primerljivo s petjem siren, samo da pri tebi oba spola nasedata na čereh ...

Nevem meni deluješ preveč egocentrična, vsaj za moj okus. Sta si pa z Jypom zelo podobna, ker on tudi daje okrog v vednost, da ga ženske kar oblegajo, samo njega ne gane, ker je srečno oddan ...

Pomoje bi bila oba razočarana, če bi se nekako spet znašla v samskih vodah in ugotovila, da nista tako popularna&zaželjena kot mislita.

No lahko pa da se motim in sta res casanovi slovenske "underground estrade" in vajino ne preveč skromno pisanje o sebi odraža realno stanje.

bigbada ::

Govorimo o ljudeh iz slo-techa. To ni možno :)

Pithlit ::

Eureka je izjavil:

Sedaj imam že občutek/predstavo (po tvojih besedah), da imaš privlačnost nekje primerljivo s petjem siren, samo da pri tebi oba spola nasedata na čereh ...

Sploh ne. Sem povsem povprečna. V skoraj vseh pogledih. Se pa res ne giblem okoli najstnikov. Odrasli ljudje z mano nimajo težav.

Eureka je izjavil:

Pomoje bi bila oba razočarana, če bi se nekako spet znašla v samskih vodah in ugotovila, da nista tako popularna&zaželjena kot mislita.

Po tvoje. Za jype-a sicer ne vem (ne vem pa zakaj mu ne bi verjela)... jaz pa se bom naslonila predvsem na lastne izkušnje. Par izpovedi ljubezni na leto je, vsaj zame, dober znak da če bi hotela, bi imela.

Eureka je izjavil:

No lahko pa da se motim in sta res casanovi slovenske "underground estrade" in vajino ne preveč skromno pisanje o sebi odraža realno stanje.

Jaz sem se že davno tega prenehala gibat v krogih ki niso zame... Vsakomur svoje. Jaz pač vem kje stojim. Če je to tako težko razumet pa ne morem pomagat.
Life is as complicated as we make it...

FlyingBee ::

pes ki laja ne grize, sta transparentna kot povprečni najstnik

sicer pa smo večina takih, tako da mistične pripovedi fantov, ki še niso bili z žensko, ne spremenijo popolnoma nič ...

Pithlit ::

Jaz nobenega ne silim da mi verjame. Preblem je le v tem da vsi mislite da veste bolje kot jaz. Sicer, če se s tem lahko tolažite...
Life is as complicated as we make it...

FlyingBee ::

ja, saj je popolnoma jasno kaj se zgodi, ko je ponudba večja od povpraševanja, žal morajo devičniki čez vsi to in takrat je težje razumet, da punce pač le odreagirajo naravno, tiste že z izkušnjami in ali z vsaj enim otrokom, pa imate že drugačno filozofijo, nemogoče, da bi vas najstniki lahko razumeli kar ti enačiš s tem, da ti ne verjamejo
««
14 / 23
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako ogovoriti punco na facebooku (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15540954 (30746) vostok_1
»

Kakšne imate izkušnje z online dating stranmi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36884350 (76398) Yosh

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34688361 (80428) bluefish
»

Pismo za zmenek z dekletom (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15934684 (28991) Rias Gremory

Več podobnih tem