Forum » Zvok in slika » Rumena slika na zunanjem monitorju
Rumena slika na zunanjem monitorju
flukturr ::
Pozdravljeni, imam AUS EEE zadnji model z Win7 in Samsung 23 inčni monitor LCD.
Ko dam na zunanji monitor sliko preko VGA izhoda je le ta rumena. To je isto če je slika klonirana ali samo na monitorju. Na LCDju je stalno normalno bela.
Morda kdo ve zakaj?
Hvala, F
Ko dam na zunanji monitor sliko preko VGA izhoda je le ta rumena. To je isto če je slika klonirana ali samo na monitorju. Na LCDju je stalno normalno bela.
Morda kdo ve zakaj?
Hvala, F
- spremenil: flukturr ()
crniangeo ::
updateaj driverje , preveri vga kabel , poskusi monitor priklopiti na kaj drugega itd..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Win 7avtomatsko updejta, VGA je prej deloval b.p., Monitor na stacionarcu deluje normalno...
lpF
lpF
z istim kablom ?
če ne , poskusi dat na prenosniku "high performance" , mogoče bo kakšna razlika..
če ne , poskusi dat na prenosniku "high performance" , mogoče bo kakšna razlika..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
Ne, z drugim. Preverim še z istim...
Ampak tole mi pa ni všeč... Hmmm...
http://superuser.com/questions/25721/th...
Ampak tole mi pa ni všeč... Hmmm...
http://superuser.com/questions/25721/th...
probi z manjsim monitorjem - lahko da je problem v tem , da je asus eee presvoh za tako veliki monotor..
Rešeno.
Kot je črni angel pravilno ugotovil je bil kriv kabel - a ne ravno, kriv je bil slab stik konektorjev kljub privijačenemu vtiču - kabel je malo na tesno zadaj za na steno montiranim monitorjem in je bil pritisnjen ob steno. Ko sem odmaknil monitor in hotel odšravfat kabel se je slika popravila. Očitno ga je tako stiskalo da je videl rumeno ;)
No zdaj dela.
Tnx.
LPF
Kot je črni angel pravilno ugotovil je bil kriv kabel - a ne ravno, kriv je bil slab stik konektorjev kljub privijačenemu vtiču - kabel je malo na tesno zadaj za na steno montiranim monitorjem in je bil pritisnjen ob steno. Ko sem odmaknil monitor in hotel odšravfat kabel se je slika popravila. Očitno ga je tako stiskalo da je videl rumeno ;)
No zdaj dela.
Tnx.
LPF
Napoleon II ::
Drugače samo za info... sem imel podoben problem, le da je bil programski in je tole pomagalo... http://www.danantonielli.com/2009/07/15...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Napoleon II ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585538 (24867) | Dominator |
» | monitor ne dela preko dvi priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1388) | Wolfman |
» | nastavitve monitorja za manj boleče oči (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11457 (9422) | če hočem |
» | Zamenjava DVI konektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 945 (864) | Rokomah |
» | Na monitorju slika 'trese' / miga ne glede na kabel, mesto ...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1685 (1512) | Brane2 |