Forum » Zvok in slika » 37pfl7603d/12 težava med preklopom hdmi
37pfl7603d/12 težava med preklopom hdmi
king67 ::
Pozdravljeni!
Situacija: vključim TV, izberem HDMI1, vključim, recimo, Siol komunikator, slika je.
vključim Siol komunikator, vključim TV, izberem HDMI1, ni slike, oz. ni signala.
Saj vrstni red sam po sebi me ne bi motil, če ne bi imel več naprav na HDMI vhodih in sedaj ne morem prosto preklapljati med njimi. Namreč, vsakič moram vključeno napravo najprej ugasniti, nato pa spet prižgati, da mi jo TV zazna. Prijatelj ima isti tip TV-ja (42"), pa teh težav nima. Kakšna ideja za rešitev?
lp,
king67
p.s. Nikakor ne najdem firmwarea za moj model TV-ja (7603d/12), ampak samo za 7603d/10. Ima kdo kakšen koristni link?
Situacija: vključim TV, izberem HDMI1, vključim, recimo, Siol komunikator, slika je.
vključim Siol komunikator, vključim TV, izberem HDMI1, ni slike, oz. ni signala.
Saj vrstni red sam po sebi me ne bi motil, če ne bi imel več naprav na HDMI vhodih in sedaj ne morem prosto preklapljati med njimi. Namreč, vsakič moram vključeno napravo najprej ugasniti, nato pa spet prižgati, da mi jo TV zazna. Prijatelj ima isti tip TV-ja (42"), pa teh težav nima. Kakšna ideja za rešitev?
lp,
king67
p.s. Nikakor ne najdem firmwarea za moj model TV-ja (7603d/12), ampak samo za 7603d/10. Ima kdo kakšen koristni link?
- spremenil: king67 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI-HDMI za SiOL TVOddelek: Zvok in slika | 1281 (1214) | slitkx |
» | PC ----> HDMI ----> TV (deli slike utripajo)Oddelek: Zvok in slika | 2401 (2157) | smash |
» | Philips 37PFL7603Oddelek: Zvok in slika | 3645 (2669) | Feren |
» | DVB-TOddelek: Zvok in slika | 2934 (2345) | daltonix |
» | Frekvenca daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2332 (2088) | Matek |