Forum » Pomoč in nasveti » nujno - monitor zrcalna slika
nujno - monitor zrcalna slika
wolftrix ::
Lep pozdrav.
Upam, da mi boste uspeli pomagati.
Rad bi svoj monitor spremenil tako, da bi prikazoval zrcalno sliko. Je možno v samem monitorju kaj spremeniti ali obstaja kak fizični konverter. Če ne ali ga lahko sam naredim. Nočem pa programsko spremeniti, ker monitor ni vezan na PC. Oziroma ali obstaja kak dodatek za monitor, saj sam monitor le tega nima v nastavitvah. Monitor je sledeč: PHILIPS 190C1.
Hvala za čimprejšen odziv.
lp
Upam, da mi boste uspeli pomagati.
Rad bi svoj monitor spremenil tako, da bi prikazoval zrcalno sliko. Je možno v samem monitorju kaj spremeniti ali obstaja kak fizični konverter. Če ne ali ga lahko sam naredim. Nočem pa programsko spremeniti, ker monitor ni vezan na PC. Oziroma ali obstaja kak dodatek za monitor, saj sam monitor le tega nima v nastavitvah. Monitor je sledeč: PHILIPS 190C1.
Hvala za čimprejšen odziv.
lp
Pyr0Beast ::
SW.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Ali je možno v monitor dodati softwer. Če pa ne gre ali je možno prekovertirat meni v WDTV player live, da bo predvajal zrcalno sliko?
Icematxyz ::
Morda bi pomagalo tudi če bi povedal razlog zakaj to rabiš. In je morda že kdo drug pred tabo to uspešno rešil na tak ali drugačen način.
Projekcija na platno in pogled z druge strani naredi ravno obratno zrcalno sliko. V izogib temu rabim to rešitev.
da na monitorju izgleda takole:
da na monitorju izgleda takole:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: wolftrix ()
Pyr0Beast ::
Heh, ali pa navadni špegel ?
Some nanoparticles are more equal than others
Icematxyz ::
Torej gre za projektor? Te "home made" oziroma "DIY" variante?
Zakaj pa ne želiš da bi se zadeva rešila programsko? Se pravi z programom na računalniku na katerega bo projektor priključen? Ker bo na njega se priklapljalo več računalnikov pa ne bi rad na vsakem se s tem posebej ukvarjal? Ali zakaj?
Zakaj pa ne želiš da bi se zadeva rešila programsko? Se pravi z programom na računalniku na katerega bo projektor priključen? Ker bo na njega se priklapljalo več računalnikov pa ne bi rad na vsakem se s tem posebej ukvarjal? Ali zakaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
Ne projektor bo priključen direktno na wdtv live napravco. Projekcija na platno in pogled z druge strani zrcali. Projektor nima možnosti konvertiranja zrcalno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70666 (3555) | matobeli |
» | Doma narejen projektor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 71598 (21301) | Šolar |
» | 3D Filmi? Ne pa ne! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20005 (13021) | kitl76 |
» | Projektorji LCD HD itd... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10032 (6933) | Alfonzo |
» | Grafična kartica s štirimi izhodiOddelek: Strojna oprema | 2426 (1827) | Okapi |