Forum » Strojna oprema » Windows vista SP2 vprašanje.
Windows vista SP2 vprašanje.
Mentalist ::
Mene pa zanima, če se splača prek windows update naložit SP2. Da ni kakšnih problemov za zvok, aktivacijo pa to. In če se SP2 kaj pozna pri igrah. S tem mislim, da če kaj boljše delajo.
Lp Aljaž
Lp Aljaž
Lool.
Mitja358 ::
Seveda se splača. Zakaj se nebi splačalo? Zakaj pa misliš da je Microsoft to objavil kot service pack 2? Seveda se pozna. In to kar nekaj. Za več www.google.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mitja358 ()
bluefish ::
Splača se. Z aktivacijo znajo biti včasih problemi, če se gre za gusarsko verzijo.
Pri igrah nekih velikih sprememb ne bo.
Pri igrah nekih velikih sprememb ne bo.
janezek67 ::
Imam verzijo ultimate - dela čisto ok. Bolje kot XP. Rabiš pa dvojedrnika, vsaj 2GB rama ter normalno grafiko.
Igi.M ::
Sem probal namestit SP2 pa mi to napiše , Incompatible Driver: MSDSM ,je imel kdo takšne težave?
janezek67 ::
Sem probal namestit SP2 pa mi to napiše , Incompatible Driver: MSDSM ,je imel kdo takšne težave?
Tu ti bo pomagal stric Google.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267106 (66698) | Seljak |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14822 (8789) | solatko |
» | Kateri windows namestiti? XP Professional ali VISTA Ultimate (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6096 (4461) | bluefish |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47373 (21050) | R33D3M33R |
» | Windows Installer problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2134 (2061) | Myth |