» »

25.12 Rabim bencinsko (slov.bistrica do slov. konjic) odprto kaj?

25.12 Rabim bencinsko (slov.bistrica do slov. konjic) odprto kaj?

;-) ::

Zdravo,
zanima me če se komot zapeljem do konjic ali ne? Tank je na rezervi pa nwm zaj kk je z bencinskami če so odprte ali ne...na strani od petrola pa tud ne razberem...

flipflop ::

Maš kar nekaj pump na stari cesti, mislim da MOL dela 24ur, možno tudi da petrol ali omv.

24ur že sam za božič?

Ponavad maš med 100 in 200km še v rezervi, odvisno od avta, na AC maš pumpe odprte nonstop, se pravi tepanje, pa tud izven AC, pumpe ki so označene nonstop, se prav dežurne pumpe delajo stalno, praznike vse pa tud novo leto itd.

Hardstyle ::

za AC moraš imeti vinjeto :)

vinjeto mam:)

sam bencin še rabim...ja rezerve tud ni xD

Opkow ::

V Slov. Bistrici, pa ni nobene dezurne?

Petrolovi servisi v manjsih krajih imajo ponavadi odprto eno pumpo, s katero potem placas s kartico in ni nobenega zraven.

Na tak nacin sem jaz ze parkrat bil v Logatcu...

Jst bi reku da pojdi kar do tepanj, če ti pa zmanjka vmes pa pokliči AMZS da ti pripelje kantico - upam da si član.

Loki ::

rezerva je se za kaksnih 100km.
I left my wallet in El Segundo

mihec87 ::

Al pa če kerga kolega najdeš pa se zapeleta do bencinske pa natankaš kantico..

R-S-LoVe ::

Tepanje
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

tx-z ::

Offtopic: Rezerva 100km? To pomen da bi js dejansko s polnim tankom namest namest 530km naredu 630km? Grem pa tankat ponavad takrat k lučka utripa. Pomojm je max ene 50km, al pa še to ne. :P Vsaj v moji korzici :)
tx-z

karafeka ::

Probi enkrat do konca avto vozit, dokler ti ne obstoji, pa boš videl, koliko boš še prevozil od "lučke" ;).

tx-z ::

Ja, pol pa avto na servis :)
tx-z

c0dehunter ::

Zakaj na servis, sej ti samo luft noter potegne. Če se ti to pripeti, ga moraš tak dolgo "verglat" (ne najdem slovenskega izraza), da gre zrak ven in spet pride bencin noter.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

karafeka ::

Tako je pri bencinarjih, pri dizlih bi bil pa verjetno problem, ali pač ? ;)
No, saj pa ni potrebno, da čisto do konca. Saj čutiš, ko ga začne cukat, takrat pač doliješ.

Saj pravim eni avti majo več, drugi manj, ampak vsaj 100km bi pa moral imet v rezervi če je vse kot mora bit...

V enem zadnjih Top Gearov si lahk pogledaš recimo za Polota, Jaguarja pa Subaruja kak dolgo jim je gorela rezerva in kolk so še prevozl z njo, pa na konc tud povejo kolk so še mel noter.

connel ::

zakaj pa bi bil problem če čisto zmanjka goriva, pač nekaj časa pumpaš in verglaš, ponavadi niti ni treba tako dolgo, isto dvomim da bi bilo kaj narobe če bi se to zgodilo dizlu

madog ::

Avta ki bi imel rezerve za več kot 100km še nisem videl po navadi avti umrejo nekje pri 60-75km, po normativih morajo imeti za 50km rezerve, kar je več je samo bonus.

bf4ed ::

Mitsubishi Carisma 1,6

Ko je lučka zasvetila sem prevozil še 90Km :) mislim pa da več kot 100 nebi šlo. Ampak tega ne bom sprobaval več da ne ostanem kje na cesti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje tankati benz? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16339157 (34280) Pithlit
»

Petrol ultimax (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

42361292 (39601) Matev
»

Točenje goriva na Petrolu(LJ) (strani: 1 2 3 )

12036257 (33442) Zheegec
»

Benz na rezervi zadni kilometri kako jih prevozit ? (strani: 1 2 3 )

13810904 (8386) gokky
»

Petrol prodaja vodeni bencin? (strani: 1 2 )

8420942 (18407) gzibret

Več podobnih tem