Forum » Izdelava spletišč » No, pa ocenite še moj izdelek
No, pa ocenite še moj izdelek
bitlab ::
Ker sem tu nov in vidim, da ste precej kritični...
Zidarstvo Čepin
PS: forma za email še ne dela, tako da se ne obregnit ob to
PS2: žal je (zaenkrat) za pravilno delovanje obvezen JS
Hvala
Zidarstvo Čepin
PS: forma za email še ne dela, tako da se ne obregnit ob to
PS2: žal je (zaenkrat) za pravilno delovanje obvezen JS
Hvala
BiTLAB, informacijska tehnologija, d.o.o.
Blinder ::
Meni je vsec. Boljse tako, kot da bi bla nakičana.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
mte ::
V osnovi ni napačno, par kritik pa vseeno:
- jaz bi malce zožal zadevo. Na 1024x768 pri vidnem vertikalnem drsniku naj spodnji horizontalni drsnik ne bi bil viden oz. bi bilo še malo rezervnega viška prostora (jaz recimo delam tako da je ob normalni pisavi v brskalniku nekje cca 950px). Če se slučajno najde kdo s še manjšo širino brskalnika, se mu bo tekst tudi po ožanju prikazal čisto do roba, kar tudi ni ok - naredi malo prostora med levim robom sivega headerja in levim robom besedila. Isto velja za desno stran.
- javascript nikakor ne sme biti pogoj za delovanje strani. To je sprejemljivo za kakšne spletne aplikacije, nikakor pa ne za delovanje osnovnih in bistvenih elementov take enostavne strani kot jo delaš.
lp
- jaz bi malce zožal zadevo. Na 1024x768 pri vidnem vertikalnem drsniku naj spodnji horizontalni drsnik ne bi bil viden oz. bi bilo še malo rezervnega viška prostora (jaz recimo delam tako da je ob normalni pisavi v brskalniku nekje cca 950px). Če se slučajno najde kdo s še manjšo širino brskalnika, se mu bo tekst tudi po ožanju prikazal čisto do roba, kar tudi ni ok - naredi malo prostora med levim robom sivega headerja in levim robom besedila. Isto velja za desno stran.
- javascript nikakor ne sme biti pogoj za delovanje strani. To je sprejemljivo za kakšne spletne aplikacije, nikakor pa ne za delovanje osnovnih in bistvenih elementov take enostavne strani kot jo delaš.
lp
snow ::
Od kje ljudem takšno veselje do javascripta?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
residual ::
Moje pripombe so vsebinske narave, stran je funkcionalna in preprosta a suhoparna (ne vem kdo določa vsebino)
Na začetku lepo opisana dejavnost. Dodal bi še kakšno zanimivost o estrihu (za laike), kakšno risbo, prerez, nekaj da pritegne obiskovalca strani, na kaj so najbolj ponosni, nov stroj, itd... (recimo kot pritegne rubrika "novice", "novo v ponudbi", "akcija")
pogrešam kakšno predstavitev vodstva in kakšne kontakte (direktor, tehnični, računovodstvo) verjetno ne upravlja vse g.Čepin ...
ter mogoče kakšno skico (zamljevid) kje se nahajajo, kakšen osnovni cenik storitev (klasični estrih (hiša) po m2), ali je DDV zavezanec, ID, matična številka, itd... info ki so povezane s poslovnim sodelovanjem SPja.
Na začetku lepo opisana dejavnost. Dodal bi še kakšno zanimivost o estrihu (za laike), kakšno risbo, prerez, nekaj da pritegne obiskovalca strani, na kaj so najbolj ponosni, nov stroj, itd... (recimo kot pritegne rubrika "novice", "novo v ponudbi", "akcija")
pogrešam kakšno predstavitev vodstva in kakšne kontakte (direktor, tehnični, računovodstvo) verjetno ne upravlja vse g.Čepin ...
ter mogoče kakšno skico (zamljevid) kje se nahajajo, kakšen osnovni cenik storitev (klasični estrih (hiša) po m2), ali je DDV zavezanec, ID, matična številka, itd... info ki so povezane s poslovnim sodelovanjem SPja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 346101 (5238) | sunniegoldie |
» | Prosim za predloge in pripombeOddelek: Izdelava spletišč | 2122 (1265) | msjr |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 17832 (12111) | Tody |
» | Dreamweaver - slika v srediniOddelek: Izdelava spletišč | 921 (841) | Tody |
» | vertikalno centriranje straniOddelek: Izdelava spletišč | 1612 (1301) | rokpok |