» »

Pozna kdo skripto ali CMS podobno Bolhi

Pozna kdo skripto ali CMS podobno Bolhi

#000000 ::

Bolha mi že počasi preseda, skoz nmeki šteka in zeza, ali ko iščem obvezno pa ko oddajam oglas, imam recimo 10 oglasov, ampak ko kliknem na link pokaži vse oglase uporabnika mi pokaže samo dva pa še od teh dveh je en že pol leta zbrisan.

Me ima da bi postavu nekaj podobnega stari bolhi samo da ne bi bilo plačljivih oglasov.
  • spremenilo: #000000 ()

bluefish ::

če se prav spomnim se je že nekaj časa nazaj tukaj odvijala debata o kreaciji nove Bolhe. Seveda je na koncu zmanjkalo volje,...
Bi pa vsekakor potrebovali neko konkurenco, saj so pri Bolhi zaspali in le še gledajo na to, kako bodo pocuzali čim več denarja iz oglaševanja. Še malo manjka pa bodo objavo oglasov pričeli zaračunavati.

Sej jih že oz. imajo tko zjeban vmesnik da ti kar sam izbere plačljivo varijanto.

Icematxyz ::

Zaradi števila reklam bolhe sploh ne vidim več. Zelo neprijetna izkušnja je obisk Bolhe. Se izogibam če le lahko.

Enako pot je obral portal 24 ur tudi recimo. Takšne strani so včasih bile zelo prijetne za uporabo sedaj pa postajajo pravi spletni "iritatorji".

bluefish ::

Huh, potem je pa res že zadnji čas, da se odpre kaj novega. Je pa jasno, da še tako majhna stran brez oglasov ne bo delovala, saj je potreben denar za plačilo gostovanja in domene. Pa fino je, če avtorji kaj malega zaslužijo.
Poleg vsega je težko skupaj zbrati ekipo, ki bi bila složna v idejah in miselnosti.

Čudno da nimamo slovenskega e-bay-a, če bi bil jest bolhe in ostalih niti kliknu nebi.

Wolfman ::

če iščeš zastonj scripto potem preglej na:;)
Ko najdeš nekaj zanimivega si prenesi in predelaj. Zato boš potreboval nekaj html,css in najbrž php znanja

Ma tam sem že iskal in obupal, nekaj let nazaj sem nekje naletel na skripto zelo podobno avto.net ki se je dala čist enostavno urejat in že v osnovi sploh ni zgledala bedno, ime je mislm da auto boss al neki podobnega, če bi neki tazga prevedel in priredil bi v bistvu bil že dosti blizu.

Wolfman ::

Skoraj vse skripte v osnovi izgledajo bedno,ker so večinoma sive ali bele barve, ker ljudje vedo da bodo vsi predelali, torej je brezveze barvat.

No tole je ta autoboss demo ki je drugač plačljiv mrbit bi se ga dal predelat oz. sigurno se ga da, ampak se mi ni dal brat če se ga z nakupom lahko kej spreminja.

edit: Except as otherwise expressly permitted in this License Agreement, you may not: reproduce or copy any of the Software; modify or create any derivative works of the Software, including translation or localization; decompile, disassemble, reverse engineer, or otherwise attempt to derive the source code for the Software; redistribute, encumber, sell, rent, lease, or sublicense the Software; remove or alter any trademark, logo, copyright or other proprietary notices, legends, symbols or labels in the Software; or copy the documentation accompanying the Software. Any changes to, modifications to, plugins developed for, or derivative works of the Software shall become the exclusive property of Curve2 Design.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

user4683 ::

Po mojih izkusnjah je najzahtevnejsi del taksnega projekta (oz. najbolj "denarja lacen" del) oglasevanje, oz. privabljanje uporabnikov. Taksna stran (oz. prakticno nobena), ne more obstajati brez vsebine, ki pa jo prispevajo uporabniki.

camx ::

Se strinjam s snake-om.
Niti ne vem kolko se splača vzet že nekaj narjenega in pol predelovat (na koncu itak ne bo to to, pa še ne boš točno vedu kaj se uzadaj dogaja), ker boš več časa rabu za spoznat kodo in spremenit nekaj kar ti ne ustreza, kot pa za to da bi vse sam spisal. Nek enostaven oglasnik (uporabniki, skupine oglasov, oglasi) ti ne bi smel vzet več kot par dni za izdelavo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupiti originalni Windows?

Oddelek: Pomoč in nasveti
428118 (6141) Machete
»

Kdo so VUPEN in kako s preprodajo ranljivosti služijo milijone

Oddelek: Novice / Varnost
4019839 (16878) Iatromantis
»