» »

Crysis Warhead

Crysis Warhead

laught ::

kaj je že kdo sprobal warheada?pa nevem odkod enim info, da bi bla igra 15 giga??mogoče obadva crysisa skup?

\\edited - mod

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

iLichu ::

mogoce se steje se multiplayer k je na dodatnem dvdju

Tilen ::

Mene zanima če mam za eno igro orginal cd key(dvd izgubljen) in če uporabim cd key pri kopijim, se mi smatra kot orginal al kopijo, v bistvu noro bedno vprašanje sam vseeno vprašam, tudi če obojno ni res.

V bistvu si lahko narediš eno kopijo originala, če se ne motim. Da ne "uničuješ" tistega lepega CD-ja. Če pa te skrbi za multiplayer način pa ne bi smelo bit problemov. Vsaj v NFS jih jaz nisem imel, ko je bil original CD čez čas poškodovan in sem namestil igro iz kopije originala, seveda z original ključem.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Rippy ::

http://www.crymod.com/thread.php?thread...

FAQ je izšel. Warhead ima DRM, 5 aktivacij na različnih mašinah (neomejeno število inštalacij pogojeno da se sistem ne spremeni). Wars nima DRM zaščite in je samo CD-key aktivacija.

Glede na to da je Wars ločena igra, in nima DRM zaščite ni tako bad kot zgleda. Tudi če presežeš 5x aktivacijo, in ti EA nemore zagotoviti več lahko si mal zlobko z Warhead in EA pokažeš sredinca :p

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rippy ()

Galaxy ::

Je*** jim majke! Kaj je narobe z njimi? Ni čudno zakaj obstaja piratizacija... :O

Berserker ::

Ravnokrat nameščam igro na disk.....

Rippy ::

Ravnokrat nameščam igro na disk.....


Jst upam da bodo takoj vjutro poslali tako da mogoče dobim še isti dan :D

Galaxy ni tko bad kot zgleda, Wars (MP) del je samo CD-key per account aktivacija tako da lahko igraš preko neta. Warhead (SP) del boš pa pač sam zrihtu da bo delal če do tega pride :D.

Berserker ::

Sem precej daleč v igri, kr kul zgleda, bolj vojaško in akcijsko vzdušje, več pa nebom povedal, da nem komu užitke prikrajšal.

dronyx ::

Mislim da je Crysis Warhead igra za v zgodovino.

WC-ji so v igrah praktično od pamtiveka. Jaz se še vedno spomnim WCja iz Duke Nukema (mislim da si prišel notri skozi prezračevalni jašek, ker so bila vrata zaklenjena). Skoraj ne poznam FPSa, ki ne bi imel vsaj enega sekreta. Običajno se ogledala na straniščih v FPSjih uporablja tudi zato, da lahko igralec vidi, kako izgleda glavni junak. Ampak Warhead je pa po mojem štetju prva igra, kjer so podrobnosti tako dodelane, da imaš na WCju tudi ščetko. Plosk, plosk...

AapocalypseE ::

Sem zdaj malo igral Warheada in moram rečt, da dela kar smooth. Igram na Enthusiast in v akciji se gibljejo fpsji med 25-35, ko pa sem sam so okoli 40fps+, tako da sem zadovoljen. Drugače pa je igra zelo dobra, pač Crysis :D

xtrEeme ::

Jaz sem jo pravkar obrnil.
Zelo dobra vendar zelo prekratka :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: xtrEeme ()

Berserker ::

Jaz tudi preobrno, sem pričakoval konec na letalonosilki, sam je igra veliko boljša od navadnega crysisa, lep lepo tako naprej!!! Sicer sem pa igral na nastavitvah "gamers" al kak že. Dopadlo se mi je da so se tudi korejci spopadli z alieni, in da v nekaterih misijah nisi bil sam, pa še zgodbe so tretje osebe kar je nek plus zame saj lahk vidiš reakcije glavnega junaka. V dvojki pričakujem automatsko različico tiste plazma guna na koncu!!! Saj!! nekaj še bo v 2 isti otok ?

Tr0n ::

Saj je cool, ampak se vedno je Crysis, kar pa ni ravno pozitivno.

laught ::

Prišo do konca in morem reč, da je igra vsaj meni boljša ko prejšni,ampak je še daleč od nevem kake popolnost,sn gledal mal detajle in npr ko se pelaš z vlakom vagoni sploh niso skup prključeni,npr kolut ma 2d žico,(mogoče zaradi nenajvišjih nastavitav)animacije tud niso nevem kaj,se vem da to ni mgs ali Re ampak bi lahk ble animcije mal bolj "življenske",drugač pa sem igral na gamer na eno višje(najvišja)nisn probal, ker bi mi itq štekalo pomoje..drugač pa konec bi tud lahk bil boljši.

darius ::

zahtevneži.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

Berserker ::

Jaz nisem zahtevnež, sem bil kr zadovoljen glede na to da imam sam gf9600gt.

Še nekaj, kje je SANDBOX 2 za warhead, nikjer v mapah ga nisem našel?

Zgodovina sprememb…

Skyman ::

koliko presedenih ur traja da se obrne crysis...ker vidim da ste kr pridni glede preigrvanja crysisa al pa ste vsi na easy spilal ta ste tko hitr obrnil :D:P8-)

darius ::

ja, ker Delta težavnost, zna tudi privabiti kako kletvico iz tebe :) Ko se usujejo z vseh strani nad tabo pa še helikopter.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

laught ::

Jas sem šel na drugo stopnjo pa sn prišo do konca v 5h,igra nasplošno je kratka..

Berserker ::

Ka res nihče ne ve kje je sand box 2 v warheadu.

Galaxy ::

Na žalost res ne vem.

Rippy ::

Ka res nihče ne ve kje je sand box 2 v warheadu.


Ga ni "še", ampak pride :p. Mislim pa da je tisti s Crysis kompatibilen do neke mere.

Galaxy ::

Pravkar sem naredil prvi level, in moj vtis je: WOW! Tako optimizirane igre še nisem videl. Leti mi z 40 FPS avreage. Samo upam, da ne bo prekratka. Skratka.. dobili smo novega zmagovalca!

iLichu ::

men zgleda crysis lepš k warhead :/

Galaxy ::

Hm. Mogoče res. Ampak taki detajli so zanemarljivi.

Mirč ::

kinematika na vrhunco tu pa tam kaki bug.
malo je prekratka mogoče preveč linearna gleda na predhodnika.
še malo pa farcry 2
jupi.

darius ::

Najjači del, ko pada dol z mosta in ko utopi onega modela 8-). Lahko pa tudi vidimo da je "Psycho" tudi zelo čustven in ima zelo dober team spirit, kar pa smo v crysis doživeli ravno obratno. Tam zgleda ko da je "pain in the ass".
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

AnWar ::

Prekratka! Krajsa kot crysis!Ni cudno da je tok poceni igra!
[Asus ROG Strix SCAR III]

Galaxy ::

!Ni cudno da je tok poceni igra!


Komentar stoletja :))

Berserker ::

Men ni tak kratka, če igraš non stop v eno in ne hodiš na šiht al v šolo, se ti bo res zdela kratka, precej boljša je od crysisa, sovrag hitreje umira, več teamskih misij je, bolj je čustvena in še boljše misije ma.

Berserker ::

Men ni tak kratka, če igraš non stop v eno in ne hodiš na šiht al v šolo, se ti bo res zdela kratka, precej boljša je od crysisa, sovrag hitreje umira, več teamskih misij je, bolj je čustvena in še boljše misije ma. jaz bi še dodal fajt z onim generalom na strehi vlaka, ko bi se ta peljal napdli pa bi vas še alieni na koncu pa sam v en prepad.

Galaxy ::

Res je kratka. Končal v 3 urah?

Berserker ::

Aja potem si šel na lahko stopnjo in letel čez vse mape.

AnWar ::

Zanimiva optimizacija("tam ko si v tunelih noter,ko ubijes velikega stirinozca")sm dal na extuhnius vse do konca ter 1280X1024 je delovalo na 40-55fps-jev res lepa grafika, da dol pades :)
[Asus ROG Strix SCAR III]

Izi ::

Kolikor jaz razumem, naj bi bil smisel FPS iger, da postreliš sovražnike in ko jih ni več se premakneš naprej. Tako igram že 2 dni, pa sem menda nekje na sredini.

Nekateri pa zgleda, kot da mislijo, da je bistvo te igre bežanje pred sovražniki. Takoj se usesti v avto in drveti do naslednje zelene pikice na zemljevidu, tam pogledati video, in takoj nato spet z avtom drveti do naslednje zelene pikice. To ponoviš 6 krat in si prišel na konec sedmih stopenj.
In v igri, ki se ji reče streljačina si ustrelil 7 sovražnikov, ki so nujni, da lahko napreduješ naprej.

Za take igralce, grafika sploh ni potrebna. Saj tako ali tako uporabljajo samo zemljevid. Zadostovala bi jim grafika iz časov Spectruma in Commodorja, da kar najhitreje pripeljejo plavo pikico mimo rdečih pikic, do zelene pikice >:D

Berserker ::

Hej jaz sem malo španciral po mapah, pa po večini pobil vse sovrage, pa užival v grafiki, na primer v BBC sem sam šprintal čez misije in se sam helav, razen tu pa tam sem koga ustrelo al pa kako skriptano steno podr.

laught ::

izi tud če strelaš sovražnike in ne letaš naprej,končaš v 5/6h,vsaj pr meni se je tak izšlo.

Veron ::

ampak tudi zaključni video warhead je v tem smislu, poberi se čim prej stran, pusti ostalim aliane :)

Berserker ::

ja sam v warheadu se mi zdijo korejci pa ameriji bolj močni v boju z alieni. v eni misiji ko loviš po zaledelenem morju al jezeru, korejski oklepniki celo uničijo tistega orjaškega aliena, no čeprav jih je več, pa tuddi ameriji pošljejo ekipo nanosuit commandovsov, s katerimi pobiješ na tone alienov (gaus rifle is back) pa še pol fentate tistega orjaškega aliena, no mislim da v tem delu manj bežiš. v crysisu se mi zdi da vsi bežijo pred alieni da ni pomoči. upam da se v dvojki korejci vrnejo.

iLichu ::

nism se igral warheada,sam folk prav da je prvi crysis boljsi,k se da bolj igrat svobodno

laught ::

Meni je warhead bolši,sploh zato,ker igramo psyhota,ne pa nekiga nomada.pa tut misije so mi boljše

Berserker ::

pa v crysisu nimaš neke svobode, o čem govoriš?

iLichu ::

pa v crysisu nimaš neke svobode, o čem govoriš?


ma neumn si

laught ::

Alo če je crysis zatebe svoboda, pol si neumn TI!ker v krizi nemorš odločat kam boš šol, maš določen teritori,svoboda bi bla če bi po celi mapi lahk hodo ,ne pa neka malo bolj razširjena, ponavljajoča, pot..;((

Galaxy ::

ne pozabi, da te poje morski pes če predaleč odplavaš... pa te tiste "ladje" začno napadat.

Berserker ::

morski pes.... pa mu tekne nanosuit :), sicer pa kaj ni celo morje zmrženo ;((, pa neka letalonosilka zmržena v ledu not pa korejci.>:D

Zgodovina sprememb…

Galaxy ::

Hehe jap :))

Pinturicchio ::

In pol so rekli da bo ta Crysis bolj optimiziran, my ass. Pri istih nastavitvah mi je prvi crysis bolj tekoče delal ko ta. Bomo počakali na kaki patch, mogoče bo kaj boljše. Sicer pa po inštalaciji najnovejših driverjev deluje malo boljše.

Rippy ::

morski pes.... pa mu tekne nanosuit :), sicer pa kaj ni celo morje zmrženo ;((, pa neka letalonosilka zmržena v ledu not pa korejci.>:D


Če hočeš takšno svobodo igraj EvE online pa probi nekam pridit brez Warpa, boš dobro leto letel čez kakšen sistem :D. Na tisti zmrženi letalonosilki so pa korejci v nanosuitu in je "razumljivo".

Vglavnem ta svoboda je bolj kot ne mišljena tako, da lahko do enega "objectiva", prideš po različnih poteh in to je tisto kar crysis daje ta replay value zaradi česa sem jo tudi sam večkrat preigral. Pa tudi to je zelo zanimivo, da igraš lahko na različne načine zaradi nanosuit, si lahko bolj stealthy, greš počasi mimo sovragov ali ubiješ večino. Imaš raje long range ali od blizu, armor mode ali hitro menjanje kritja s speed mode, kombiniranje itd itd :).

Volta ::

Ali je res 6.2GB inštalacije samo tega dodatka? Al je to še navadn Crysis poleg?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Crysis 2 (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Igre
841142961 (24297) Horas
»

Crysis (strani: 1 2 3 450 51 52 53 )

Oddelek: Igre
2617141357 (13983) asaxyxas
»

Far cry 2 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
564126129 (79941) Assass1n
»

AMD HD 4850X2 2GB GDDR3

Oddelek: Strojna oprema
182179 (1584) Dr_M
»

Katero grafično kupiti za novi Crysis Warhead (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
627770 (6207) Veron

Več podobnih tem