» »

Far cry 2

Far cry 2

««
10 / 12
»»

Mr.B ::

Kakšna je koda, da dobiš snajperico ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

ALes20 ::

Ja to deluje savegame. Samo narobe je to ker si igra zapomne tudi prejsne nastavitve grafike. In to bi rad ponovno sam nastavil. Da vidm ce bo kj bols :D

Oktan ::

Jaz imam originalno igro far cry 2 in sem jo lepo inštaliral, ko pa sem hotel začeti igrati se mi je cel računalnik
resetiral (blue screen of death). Potem sem ugotovil da je mogoče narobe nekaj z zvočno kartico in sem jo zamenjal, zdaj pa mi
ne resetira računalnika, ampak me vrže na desktop! Ali kdo ve kaj naj naredim?????:(

Jst ::

Počakaj na patch.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

dronyx ::

Spoiler warning: baje se na koncu izkaže, da je scenarij za Stalkerja in Far Cry 2 delala ista oseba (kill Strelok=kill Jackal) in da si ti v bistvu Jackal. :))

g. Oden ::

Stalker je mel trapasto in nepovezano zgodbo.

Berserker ::

če bi jaz delal igro oz. bi šef projekta in imel proste roke bi igro precej dalje imel v obdelavi, prvo kot prvo nebi deval nič gameplayev pred izidom, kr bi to publika vse vidla in nebi blo nič novega, tak kot pri gta 4 bi naredo ko ni blo nič informacij o igralnem delu. v samo igro bi dodal afriška plemena, nevarne živali, vremensko extremne pogoje(huda suša, plazovi , poplave, večji požari), več skritih postojank pa da bi se ti klani bolj skrivali, ne pa da so v vsakem križišču, več vrst vozil( kje je sploh zmaj v igri), bolj dolge misije, več orožij( pogrešam m16, p90, g 36 in ak74), manj kvarjenj orožija in bolj logična kvaritev le tega ( recimo ak47 bi delj zdržal le da bi bil manj natančen, m4 bi z streljanjem in namakanjem v vodi razneslo( v realnosti tej puški odnese stržer če z jno strelaš po vodnih površinah) , rušenje dreves kot pri crysisu, podiranje glinastih hiš in vseh nasploh, dodal bi klanske vojne da bi podobno kot pri stlakerju popeljal en klan v zmago, seveda to bi počel po koncu story mode , vsak karakte bi imel nek skill in pomanjklivost( recimo črnc bi bolj težko zbolel in bil bolj odporen proti soncu), sloh misije bi se dogajale zaporedoma, da bi te v zgodbi tista oseba peljala do misije vmes bi se lahk kaj še zgodilo, ne pa da moraš vsakič it po misijo na drugo stran mape. v igri ni nekih pomembnih in zapomljivih oseb, ti bi lahk tudi govoril ne pa ves čas molčal. nihčer te nebi brez razloga streljal, nekaj misij pa bi moral tudi preživet brez orožija ampak bi se moral znajti z primitivnim orožijem. skrivanje bi lahk blo bolj izpopolnjeno imel bi šanso : igraj rambota al pa igraj specialca pa jih na tiho pospravljaš. izkoristil bi lahhk goščavo, visoko travo in vodo. to je zaenkrat vse. lahk se scenarij napišem za igro.

laught ::

lol,tr33k daj te scenarij napiši,se slabše kot je zaj sploh nemorebit..:P

Berserker ::

ehh neda se mi pa vrjetno nikogar ne zanima. pa še tipkovnica crkuje sn preveč tuko po njej. :)

g. Oden ::

No, vseeno se ono zgoraj dobro čuje.

dronyx ::

tr33k si niti ne predstavljam, da bi imel v GTA tipu igre vgrajeno rušenje dreves ali ostalo destrukcijo okolja. Si predstavljaš, kako velike bi bile save datoteke, če bi moral za vsak drevo zapisati, katere veje si mu odtrgal? Ni pa fora, da obrneš glavo, narediš en krog z avtom, pa vse drevesa že lepo nazaj zrastejo.

laught ::

Ja saj zato pa bi blo bolje naredit začrtano pot,dobre misije, zgodbo,...kot prvi del.

Pesimist ::

absolutno. Kot crysis pac. Kaj ti pomaga nezacrtana pot ce na 99% ozemlja nimas kaj za delat. Niti dreve nemres posekat. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Berserker ::

no v bistvu sem probal grmičevje sam morš prav v poseben del grovja streljat da odletijo vse veje. z mačeto si nimaš kaj za počet, večinoma če si preblizu sovražnika te fajn našopa z naboji predn priletiš do njega z mačeto, z njo ne moreš sekat niti grmovja na slošno nič.
bi pač bil savegame igre večji, nekaj je treba žrtvovat za boljšo igro

intelček ::

to je igrca z IQ gozdne jagode, dost slab da se piše leto 2008
airsoft

Oktan ::

Imam problem! Čisto na začetku igre, ko greš iz hotela in se vsi streljajo, se jim tudi jaz pridružim z pištolo, vendar te po kar hitrem času ubijejo.
Zbudiš se v neki sobi, in si zelo poškodovan! PROBLEM: V tisti sobi, je pri meni vse zamegljeno, tako da komaj kaj vidiš. Med vrati vidim obrise nekega človeka, venda se nič ne zgodi, ne morem se pozdravit, ne morem iz sobe, ...
ZAKAJ?

laught ::

verjetno je kakšen bug..

Oktan ::

verjetno je kakšen bug..


Ampak imam originalno igro!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Oktan ()

laught ::

probaj it še enkrat tisto misijo od začetka,včasih pomaga.

Berserker ::

idi od začetka, lakh pa da je tak nareto, kr maš malarijo pa si bolj bogi.

Oktan ::

A je lahko kje fora, ko si zbereš igralca na začetku?

Berserker ::

Ti si izbereš kr lik se ti dopade, pa pol igraš z njim kakšne razlike ni med njimi, le roki sta drugačni.

g. Oden ::

Ravno namestil igro, prvi vtis je fenomenalen.

laught ::

drugi vtis pa glih obratn..

Berserker ::

tretjiga pa sloh ni kr igre takrat na disku ni več :D :))

darius ::

Ja, dober del igre je MENU in pa ULTRA HIGH settings. Vse ostalo za lase privlečeno, Rajši igram Enko :D
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Berserker ::

jaz pa se trenutno okvarjam z editorjem čeprav vem da je le za multiplayer si vseeno delam mapo, trenutno sestavljam most, ve kdo kaj je treba naret da se nevidi konec mape, da ne padeš čez mapo ? , sicer pa je nekam mala mapa za oblikovanje, ko bi dali tako vlko površino kot je v igri bi lo dosti boljše.

ALes20 ::

A gdo ve kolk je tista koda za unluck sobe (mape).. ker se mi res neda se 1x igrat Hvala

Matej_K ::

In na koliko % ste kej? jst sm trenutno na okoli 30%, in sm biu presenečen k se je še ena nova mapa odprla in tut ta je velka ko svinja8-O ...še dobro da so busi tam, ker drugače bi blo dolgčas se pelat okol in okol... :D

Koliko draguljev ste že našl, jst sm šele pr 50 :(
... .. .

Valvoline ::

verjetno je kakšen bug..


Ampak imam originalno igro!


:D
Ta pa je ustrelu.

Berserker ::

dragulje najdeš ko ona lučka na garminu vedno bolj utripa( ta zelena).

AapocalypseE ::

Garmin ja :D
Uporabna stvar tudi v real svetu. :)

laught ::

Ja pa tut če delaš misije dobiš dragulje,sam jih tak nisem nič uporablal, ker sem hoto zadevo čimprej obrnt(sem imel tisti filng da morem obrnat,kljub temu da je boring)se drugač pa jih tak nemorš za druga porabit kot, da orožje kupiš.

AapocalypseE ::

Boring je ja sej to je to. Trainer si treba zagnat polek igre in dat, da ti nafila 999 draguljev in si nakupiš vsa orožja in kaj se še pač da dobit tam v gun shopu pol pa nad nasprotnike, ko so že tak nenormalno tečni, ker pobiješ vse in greš malo vstran, prideš nazaj in so spet tam jaooo.

Zgodovina sprememb…

laught ::

To bi mogli naret kot pr falloutu 3,da bi trupla ostala še po 10+ urah igranja..in da jih nebi več blo..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

Berserker ::

čemu ne namečejo na mapo določeno število nasprotnikov ?

Berserker ::

Mene nekaj zanima ko greš na misijo k eni izmed faction pa ko prideš iz hiše ko ti da misijo te pokliče eden izmed kolegov da se nekje dobita tak mam veno modro al rdečo misijo na katero moram hodit al pa kaj je sploh z tem.

darius ::

Far Cry 2 = Joči na Daleč 2. Verjetno so dobesedno vzeli naslov igre.
- P5KC - E6750 - HD4870 - 4GB ram - Samsung T220 -
ROVER POWER ;)

dronyx ::

tr33k, mislim da lahko vsako misijo rešiš na alternativni način, zato imaš rdečo in modro. Ima pa ubi malo čuden smisel za alternativno. Recimo nekje na sredini imaš možnost, da rešiš Mike bar ali upornike v cerkvi. In sem za nalašč poizkusil, v čem se zadeva razlikuje. Pa se v bistvu ne. Obakrat te zabarikadirajo v stavbo tako, da ni izhoda in slej ko prej te nasprotnik sesuje in končaš na kamionu za odvoz mrtvecev kot Strelok v Stalkerju.

Bi pa lahko, če so se šli že GTA v Afriki, naredili vsaj eno večje mesto (10 x večje od teh zdaj), saj v Afriki niso samo vasi. Tako bi vsaj razbili monotonost, ki je sedaj očitna in bi bila kakšna misija kaj drugega od "run and gun" oziroma "Somebody sold me a broken car. Please go and kill him.".

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

g. Oden ::

A ve kdo, kako se Autopatcher izklopi, ker mi nonstop javla neko napako, potem je pa v igri vse v redu.

Berserker ::

aha pol je vseeno na katero misijo grem .? ste ži probali vreč grenato v kup grmovja al pa v sadike , tukaj se zgodi bug tak da se začnejo te sadike z vso hitrostjo sem pa taj trest, tak bug bi lahk ubisoft poravo pred izdajo igre. sicer pa ne vem kaj ima naslov z imenom. odaljen jok, no za dvojko ziher ma ko se lahk zjočeš kak dolgo se morš vozit.
recimo v gta 4 sem se z veseljem peljal na misijo, ker je dober vozni model pa še avto lahk fajn razbiješ. ne pa tu zgleda tak kot da se voziš z vozom. pa je sploh mogoče v 90 stopinski ovinek peljat normalno 100 kot lahk v igri . wtf !!

laught ::

tr33k ,kaj nisi ti par strani nazaj pravo ,da z voznim modelom ni nič narobe?

Berserker ::

ja na prvi pogled ne kr je podoben prejšnim farcry-jam. sem pa šel crysis pa pol spet na fc2 pa je razlika očitna.

Berserker ::

aja sem opazil da si lahk orožije upgrejdaš, kaj s tem dobiš? da se ti orožije ne kvari, večja moč in domet ali je to kr tak za statistiko. našel sem novo napako namreč ko streljaš z kalašnikovo recimo na človeka ki je odaljen 100m mu sploh ni nič, se mi zdi da naboj izgine po 50 m. čeprav ima prava puška domet 300m do 400m. kr nekaj je to , nevem nekje so se hvalili z podrobnostmi pušk, zdaj v igri pa si na puški niti na burst al pa na semi ne morš dat kot pri crysisu.

Zgodovina sprememb…

Echelon ::

Mene pa nekaj zanima. Zakaj zavraga scoutaš guard poste, če so pa oni kurci potem spet tam? Čemu to sploh služi?:S
MSI Z87-G43 GAMING, Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz,
16GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz, Sapphire 4096MB ATI AMD Radeon R9 380
1GB WD Blue, 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB, 2GB WD Green

tommy boy ::

Echelon to služi temu, da čimprej obupaš nad igrico.;) Vsaj jaz sem, ker sem imel na vrh glave raznih bugov in ostalega sranja, ki ga ta igra kar naprej vleče od nekod.

P.S. Sem prišel pa do 70% igre:D

dronyx ::

Zadevo končal (15 ur). Na koncu dobiš res globoko moralno dilemo :)). Škoda, ker niso na koncu zakomplicirali igro tako, da ti zmanjka tablet proti malariji, če ne končaš pešačenja v določenem času (he, he, malo sem zloben). ;(>:D

Je pa zadeva od začetka do konca čisto enaka. Samo Run & Gun. Nisem pa opazil kakšnih večjih bugov, če ne štejem za bug to, da te z avtom vsakič povozijo do smrti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Echelon ::

Dej povej malo, se sploh kej dogaja, zgodbeno mislim?
MSI Z87-G43 GAMING, Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz,
16GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz, Sapphire 4096MB ATI AMD Radeon R9 380
1GB WD Blue, 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB, 2GB WD Green

dronyx ::

Pošteno povedano, ni videti, da ima igra kakšno zgodbo. Če hočeš zgodbo, raje glej film Bloody diamond.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dronyx ()

Berserker ::

zgodba gre tak da maš ti neko nalogo da obiješ dilerja jackala ko preprodaja orožije. prideš v majnše mesto( pala) pol dobiš malarijo in ti nekaj jackal v sobi štoferi po mapah in odkrije da si ga prišo ubit. pol pride do sleljanja v mestu mal se streljaš pol pa omedliš rešite edn od neke faction grupe. delaš misije za njega pa za kolege iz mike bara pa za zupnika ko dobis po koncu misije zdravila za malarijo. pol do 40 % je prvi akt pa morš delat cel cajt misije( ubijat , razbijat) ko prideš do 40% greš do mike bra v katerem si v obleganju omedlel, ko vas mrtve peljajo( no ti nisi mrtev), padeš z jeepa pa bluziš po puščavi in peščenem viharju pol skup padeš reši te jackal in narediš neko misijo da ubiješ enega leaderja od ene factions( no za tega si delal misije prej). pol se odpraviš na spodnjo mapo( dve veliki mapi sta) na jug se tam zmeniš z enim pa pol braniš nek čoln no do sem sem jaz prišo ( sem že zdavnaj prej igral na xboxu nekaj malega , zdaj igram na pc), no pol se razstreljuješ neki most na koncu pobiješ svoje frende, pa ti da še jackal misijo da neke razstreliš ( ne vem točno) , no jackala baje sploh ne ubiješ.
no ljudje začnite kr čakat na farcry 3, ker so ga baje neuradno napovedali ( kaj bi dal da bi ga delal kakšen hideo kodzima ta bi ziher dobro zgodbo naredu pa še dobre finte bi not dau). mal sem popačo ta opis, sam ločil pa slovnice se mi ob enih ponoči neda uporabljat. aja bugi v igri pa so: če vržeš grenato v polje sadik jih bo začelo nenormalno hitro trest sovražnike isto če se zateknejo pa dobijo grenato jih tudi začne trest. tukaj je tudi majhni domet orožij, včasih sovražnik požere nenormalne količine nabojev pa bo še vedno aktiven. aja odkril sem pluse upgrejdanja orožija, če kupi puško in upgrejdaš ti bo puška zdržala precej časa, npr. PKM upgrejdan že uporabljam redno od 15 % pa zaj do 50 % brez da bi se ta mitraljez kdaj zatekno.
««
10 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815070 (4730) oo7
»

Far Cry 4 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
51793196 (60402) krefi
»

FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
41781989 (55135) Heisenberg
»

FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21816909 (11276) laught
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
64744685 (18608) X-Hair

Več podobnih tem