» »

Far cry 2

Far cry 2

««
2 / 12
»»

Mercenary ::

Staromodni...lol Ja ne vem no...
Bomo vidl kakšen bo končen izdelek. Upam da ne bo velala tist stvar ki govori: pri nekaterih stvareh se posreči le prvič, da je končen izdelek zelo dober...8-O
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

RaptorX ::

Mercenary caki ce sm te jst prov zatopu bo crysis izkoritsu procesor polno sm ce bos mel 64 bit winse gor? to je maol absurd a ne ce prasas mene sicer pa po mojih informacijah naj bi hitrej delala vista in xp na 32 bitov ce mas 64 zatu k se hitrej dela pol sicer pa itq ce bo pa ze na to bom pa 64 dal gor tamau problem:):) >:D

Mercenary ::

Ah, glej, eden je pač zabluzu tam na začetki da bo nadaljevanje od Far Cry enke, (Jack Carver, Valery), Crysis in ne Far Cry 2, tak kot sem jst trdil. Reku je da bo pač Far Cry 2 sam za konzole. Citiram:
"Bili sta 2 verziji Far Cry. Verzija za PC in verzija za konzole. Verzija za konzole se je imenovala Far Cry - Instincts.
Zgodbi sta različni, se pa na nekaterih mestih prepletata.

Torej če smo čisto natančni:
Far Cry - Instinct, ki je bil samo za konzole, bo dobil nadaljevanje, ki se bo imenovalo Far Cry 2 in bo spet samo za konzole.
Far Cry, ki je bil samo za PC, pa bo dobil nadaljevanje, ki se bo imenovalo Crysis in bo spet samo za PC.

Simple.
PCjaši bomo igrali Crysis, konzolaši pa Far Cry 2
Je pa v tem primeru bolje imeti PC kot konzolo, saj so konzolne verzije dokaj uboge proti tistim za PC."

Zato je pa pršl do nesporazuma. Eni trdijo tak, drugi drgač. Tak da se na tist moj odgovor ne zmeni. Tak kot da ga ni, ok?

BTW: dej prooosim uporablaj vejice in pike!!! Hvala!
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

jeryslo ::

Mercenary:

SAN FRANCISCO – July 19, 2007 – Today Ubisoft, one of the world's largest video game publishers, announced that it will launch Far Cry® 2 in Spring 2008 for PC. Far Cry 2 is being developed in Ubisoft's Montreal studio.

The original Far Cry® won PC Gamer's Action Game of the Year Award in 2004. Since then the combined installments of the Far Cry® brand has gathered critical acclaim and numerous awards, and sold over 3 million units.

"Far Cry marked the beginning of a new era for shooters. An era of gorgeous graphics and of advanced artificial intelligence,” declared Tony Key, vice
president of marketing at Ubisoft. "We are confident that Far Cry 2 will have the same impact again on the FPS genre landscape.”

Far Cry 2 is featured in an exclusive first look in the October issue of PC Gamer, available on newsstands in North America on August 21, 2007.

Check www.farcrygame.com regularly for more news.


Far Cry 2 bo definetivno za PC, ker kakor vidiš ni niti govora za konzole, bo pa skoraj ziher prišel ven za konzole, vsaj tako je v navadi pri Ubisoft. In ne, Crysis ni nadaljevanje Far Cry, zgodba je povsem druga, se pa velikokrat omenja kot njegov naslednjik, ker bo to pač šele druga igra od Crytek in pač, ker se dogaja v džungli, tako kot pri Far Cry.

Še nekaj, Far Cry 2 naj bi razvijal Ubisoft Montreal, bral sem pa nekaj celo, da naj bi uporabili močno spremenjen Cryengine1, zgleda da si Ubisoft lasti pravice do uporabe tega pogona. Edino kar je škoda je to, da pri tem nadaljevanju ne bo sodeloval/razvijal Crytek.

Mercenary ::

Lej, ni men treba citirat kaj tam piše, ker sem že vse pregledu in se včlanu v forum. To raje povej Izi-ju, saj sem njega citiral IN NE SEBE. Ok?:D
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

Izi ::

Spremenilo se je samo to, da smo mislili, da bo FarCry 2 samo za konzole, sedaj pa kaže, da so se odločili, da bo samo za PC.
Naj vas imena ne zavedejo.
Crytek je izdelal motor Cryengine 1 in zanj igro FarCry 1 in sedaj so naredili motor Cryengine 2 in zanj izdelujejo igro Crysis, ki je dejansko pravi naslednik FarCry 1.

Ubisoft pa je samo zaslutil priložnost za zaslužek in kupil pravice za motor Cryengine 1, ki ga bo uporabil za izdelavo igre FarCry 2.
FarCry 2 bo tekel na istem starem motorju kot FarCry 1, delali pa ga bodo popolnoma drugi ljudje kot FarCry 1 iz česar sledi, da je bolj malo možnosti, da bomo videli kakršnokoli uspešnico >:D


Sicer pa ni vse tako črno, kot izgleda na prvi pogled.
Motor Cryengine 1 je še vedno kar dober in če ga bodo še malo izboljšali in dodali še kakšen efekt, ki ga podpirajo moderne grafične kartice je možnost, da naredijo solidno igro. Vse je torej odvisno, kako dobro jim bo uspelo izdelati nove mape po katerih bomo pobijali vse kar se premika.
Zadeva ne bo nujno slaba, nikakor pa ne bo primerljiva z "pravim " naslednikom FarCry 1 in sicer Crytek, za katerega se je naredil popolnoma nov vrhunski motor in na katerem delajo ljudje, ki so naredili mape za FarCry 1, ki so se že izkazale za uspešnico.

Samo pravim, da ni treba gojiti nekih prevelikih upov glede FarCry 2
Sicer bomo pa kmalu videli kaj se bo izcimilo. Motor so tako ali tako kupili, za izdelavo map pa so si vzeli dobrega pol leta (precej malo proti ostalim igram) in že v začetku 2008 bomo lahko probali kaj so naredili.

Mercenary ::

No, there you have it folks!

@Izi: mislim da tista slika kero sem zgoraj dal na ogled sem, pove marsikaj o dvojki. Upam le, da ne bo v celi igri tako okolje kakšno je na sliki, vendar je možnost da bo, zelo velika. Zgleda, da bo le držal tist: pri nekaterih stvareh je le prvi izdelek dovolj dober da ni najslabši, vendar ni dovolj dober da bi bil najboljši...
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

jeryslo ::

Scani iz revije:






Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Mercenary ::

Sama puščava.

Na 2. sliki je znano orožje gor. Škoda da pri enki je blo na voljo tam proti konci igre, oz. na koncu 16.stopnje. Pa še nenatačno je blo na daljavo da ti kr slab rata.

Enkrat je tak en plačanec ostal živ, pa jst tak za foro vzamem ta '' miniaturni minigun'' če mu lohka tak rečem, on je stal približn 10m vstran, jst pa napuno cel okvir (100metkov) nažgem v človka, pa da bi ga vsaj poprasku, pa še to ne. Un kr naprej lepo strela po men. Mrš!;(
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

Zgodovina sprememb…

kotnikd3 ::

Uradna stran od FarCry 2 :P
LINK

Ta video bo tut kr zanimiv, pove neki informacij. Ljudek pove, da bo igra tekla na CryEngine 1, ki bo podpirat DX9 in DX10.8-O
VIDEO

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kotnikd3 ()

_Enterprise_ ::

Ne, igra bo tekla na CryEngine 2, ker želi Ubisoft delat konkurenco Cryteku. Pa mu ne bo najbolje uspelo, tisto je namreč Crytek. Pol bodo pa ljudje govoril, kakšno grafiko da ma FC2, kolk da je boljša od Crysis... ja, jasno, če teče na istem pogonu, pa eno leto(ok, več kot pol leta) po izidu Crysis jim bo pa tud uspel spacat nekej več/ojačti obstoječe DX10 lastnosti...

kotnikd3 ::

NE, možakar na video je reku, da bo igra tekla na CryEngine 1 pogonu.
CryEngine 2 je od CRYTEKA pogon, ki ga Ubisoft nima pravice uporabljati.
CryEngine 1 je naredil Crytek, ko je bil še z Ubisoftom. KO pa je šel Crytek pod EA, je dal Ubiju vse pravice in zasluge od FarCry-ja (in licenco do uporabe pogona cryengine 1), tako da bo Ubi spackal špil na starem pogonu. (sj možak pove, d je pogon star 3 leta:)

vanmarko88 ::

hmmm enka je bla dobra upam da bo dvojka tudi


ps:iz katere revije je skenirano??

_Enterprise_ ::

No, govorilo se je, da bo tekla na CryEngine 2, ampak kako pa zdej mislijo, pa ne vem. Sicer se mi pa zdi malce zastarelo... Vem, da se dajo pogoni fejst navit in zmodificirat, ampak v tri leta star pogon pa res ne moreš vrinit naprednih DX10 efektov...

Aja, tisti možak nič ne pove o izvornem pogonu, torej prilepi link, kjer bo jasno pisalo, kter je.

kotnikd3 ::

LOL
Nebo ne cryengine 1, ne cryengine 2.
Cryengine 1 so baje fjst predelali, in tako dobili nov pogon Dunia.:\
Link

_Enterprise_ ::

Vem, da bo Dunia, neki so obsedeni z afriško mitologijo, rekel sem, da na katerem pogonu to temelji. In da daj link. Ker te teme sem že pogledal.

roro ::

Far Cry 2: First Look

Igra bo izgleda (nad?)močna konkurenca Crysis-u.

UNIVERZUM ::

Kot kaže bo legenda dobila dostojnega naslednika. Hvalabogu da bom končno spet lahko igral streljačino, ki bo vredna mojega udrihanja po tipkovnici (no mogoče bo tudi CRYSIS vreden tega).
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

TokioGangsta ::

Poleg Crysisa bo te d'best.
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

DOOM_er ::

pa kuko hudiča veste da bojo špili hudi sej še znu niso
Robots will steal your job. But that's OK

Tilen ::

Nekje so nabavili Crystal ball. Sam že dolgo iščem... >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

LjubimPeezde ::

Poleg Crysisa bo te d'best.

Dej mi povej še dobitno kombinacijo za loto?:\

TokioGangsta ::

4 8 15 16 23 42

P.S.: Za manj izobražene to je kombinacija iz LOST>:D
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

_Enterprise_ ::

Sam poznavanja ene številke iz serije nebi smatral za izobraženost. Ti raje razširi svojo razgledanost in boš vidu, da igre pač po desetih screenih ni za razglašat za the best.

"Folk a veste da pride Mafia 2???!!!"
"WAU, tole bo pa ownou špil, hudo, sigurn bo igra leta!!!!1"

TokioGangsta ::

d'best nism glih mislu kot najboljša igra vseh časov vendar sem to mislil kot igro ki jo z veseljem pričakujem in se mi zdi zelo dobra. Ne resno jemat vsega kar pišem saj se včasih hecam in sem rad sarkastičen oz rad stvari povemna(vsaj meni) humoren način.
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

Gr0unD Zer0 ::

kolega je rekel da se mu far cry 2 zdi še malenkost boljši od crysisa...(jaz osebno filmčkov nisem videl, ker sem zamudil predstaviteve od obeh.bota pa baje oba špila trgala gate ter dlake na jajcih:D

TokioGangsta ::

Pomoje bo pr obeh grafika taka ko da bi boga za jajce primo:D
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis

Tr0n ::

Looking good.

Mercenary ::

Original posted by Ground Zero: *kolega je rekel da se mu far cry 2 zdi še malenkost boljši od crysisa...(jaz osebno filmčkov nisem videl, ker sem zamudil predstaviteve od obeh.bota pa baje oba špila trgala gate ter dlake na jajcih*

No, to bomo pa še vidl!:D ;)
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

Zgodovina sprememb…

Gr0unD Zer0 ::

odkar me je pri EA "prijetno presenetil" pro street sem se štanta izogibal ter le od daleč gledal hostese...in vmes skoraj dvakrat crashnil xbox z portalom na njem... kdaj izide episode 2 btw? :D :D

je bilo dovolj dobrih špilov za videt, da je kar pokrilo crysis ter FC2

Mercenary ::

Originall posted by Ground Zero:
je bilo dovolj dobrih špilov za videt, da je kar pokrilo crysis ter FC2

Zakaj pa ju ne bi? Men FC ni naj naj najboljši špil, je pa med prvimi tremi... UUU, Ammm, sej res, vsak ma svo okus...:D :D
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

kotnikd3 ::

12 minutni gameplay video!!!!!!
FarCry 2 gameplay demo
men zgleda boljša grafika kot pri crysis. še posebej fizika in gameplay. poglejte ogenj ter njegov odziv na veter. na uradnem forumu sem zasledil da je ta demo v dx10.
Link

Kle mate še sistemske zahteve:
High Requirements
CPU: E6600 Core 2 Duo
Graphics: Nvidia 8800GTS
RAM: 2GB
Hard Drive Space: 6-8GB
Optical Drive: DVD Drive

Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
RAM: 1GB
Hard Drive Space: 6-8GB
Optical Drive: DVD Drive

Recommended Requirements
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)
Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)
RAM: 2GB+
Hard Drive Space: 6-8GB
Optical Drive: DVD Drive
Link

Mercenary ::

Bo treba prej našparat za kakšno boljšo grafično, pa za kak ramček več, pol pa igra... puf...:|

Kak ti je to ratal najdit? Sm že od julija tam... najbrž sm spregledu...:\
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

Zgodovina sprememb…

ivanuscha ::

Hahah noro ta špil bo še crysisa pwnal >:D 8-O

Urc ::

Upam da se bo dalo tudi z vozili bolj realno vozt :) Za kak rally čez đunglo :D
Ne kot je blo v FC 1 :S

Tr0n ::

Mnja, bomo vidli ko bo final verzija zunaj, ce bo se vedno vsebovala vse te featurje.

destroyer2k ::

Pogledal vide in v 1 minuti sem videl da je slabša grafika, kot v crysisu. Mogoče se ne boste strinjal ampak fizika listov ni toliko fobra kot v crysis zgelda bol tako 2 dimenzionalna. Eksplozije niso dosti dobre mislim v efektih ima crysis precej bolše narejeno tudi, kot so igre MOH:Airborn, world in conflict, pa še bi še našlo kaj. Fizika tudi ni bolša je slabša. Zdaj mi lahko rečete vse kar hočete sam to drži kar sem rekel, ker jaz sem pogeldal vse filemčke od crysis in vem kako in kaj je tam in kaj je tukaj.

DOOM_er ::

buci buc. sam tole je bl hardocore kt pa crysis, zemlevid pa kompas rulata sceno, ne pa kr en bedn crysis :D
Robots will steal your job. But that's OK

destroyer2k ::

DOOM_er

Lušno je kritizirati igro katero še nisi niti videl in igral(v živo). Niti zgleda opazil nisi da vsak kdor jo igral je zelo zadovoljen z njo.

Tr0n ::

Saj ti je tudi nisi. :)

Raw ::

Cjo, res ne mislte nehat s tem kaj je bolš?
Sploh ne bi omenil, da niti crysis niti fc2 ni ven. Koga briga kwa je bolš, vsakmu svoje, važn je to, da se dela na takih špilih. Itak boste(bomo) oboje nažigal. God dammit atroc, dejte že mir; če je pa kdo od vas starejš kot 15 naj se nad sabo zamisle, otročaji razvajeni.

Ta demo fcja je res obetavn, a do izida bo še nekaj vode preteklo. Kot je reku tr0n, upajmo, da bo vse predstavljeno tud ostalo v končni različici. Pa da ne bo prepusta tale savana - kaj ti pomaga prostranost, če ni nič tam.

edit: typo.
I am what I am and I do what I can

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Raw ()

UNIVERZUM ::

Še dobr, da ne prideta obe igri hkrati ven. Tako mi ne bo potrebno izbirati katero najprej kupiti.:D :D
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Mercenary ::

Upam da se bo dalo tudi z vozili bolj realno vozt Za kak rally čez đunglo
Ne kot je blo v FC 1 :S


Čez džunglo? Misliš puščavo.... ker v Afriki, džungla??

Btw: a si ti že slišu za 11 stopnjo v Far Cry 1 - Rebellion? Ni boljše stopnje za Džungla rally kot je ta. Sam morš mal raziskat otok, in ugotovit, da lohka od začetka 11 pa do konca se furaš s kerim koli od avtov (4wd, Buggy, Truck). Postrelaš pošasti, zbereš avte na kup (jst sem jih zbral okol 10), in pičiš.:D

Ziher maš kakih 7 minut vožnje...
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

DOOM_er ::

1. destroyer2k če nisi dojel sem uporabil sarakzem tko da :D

2. zakaj bi jo sploh hotel špilat, tak al tak mij biv far cry 1 bedn

3. Tak al tak naj moji mašini ne bi delal

4. Ne berem vsega kar se tu piše in niti ne berem mnenj samo ti si prišel nekej sm morit

5. Sm oldskuller tko da mi tale karta in kompas totalno ownata, čeprov sam v trailerju, in je pač neka malenkostna svežina, kar mi je kul ker v moji "gamerski" karieri še nism vidu takega sistema orientacije
Robots will steal your job. But that's OK

destroyer2k ::

Ne nisem moril ampak vem da ni farcry2 bolši v grafiki od crysis kako vem točno ne da se mi razlagati. Samo rečmo da sem videl kako crysis bo izgledal ko se bo čisto vsi bonbončki lahko vklopili (sedaj ni možno, ker tist pa zahteva malo bolšo tehnologijo v grafični).

Gr0unD Zer0 ::

osebno se bolj nagibam k FC2, ker ni nekih mutantov/freakov, ki mi samo pokvarijo špil...


p.s. mercenary, kaj pa je v afriškem kongu kot pa džungla?

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Mercenary ::

@GroundZero Uja,... malčkan sem na to pozabu, ja... Le kaj bi, če tebe ne bi blo?:P

Sam pribito dobr bo moral bit doživet dež pa grmenje, pa veter... aja, pa seveda požar, pa škodo, ki jo boš lohka povzroču na drevju... uboge veje... >:D
Vse ti ni blo možno v enki, tk da bi znal bit za 5...
Some people think that somewhere in space are aliens...
...but i think there are some really odd human beings,
who were exiled from Earth...

Zgodovina sprememb…

_=Wingman=_ ::

Trenutno izgleda da je FarCry2 bolje optimiziran kot njegov prijatelj Crysis + okolje mi je bolj všeč kot pa pri Crysisu nekaj sprememb ne pa spet oguljena đungla z vodo (sem se je preigral v fc 1)

Zgodovina sprememb…

X-Hair ::

Tale trailer je men hud, ceprav je mal zapretiravano z akcijo. Far Cry mi je bil dojaja spil, se sedaj vcasih mal posnajpam. Tako da fantje plunt v roke pa izdat pred Crysisi :D

Pesimist ::

Jungla je tudi sredi New Yorka baje :D
««
2 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815070 (4730) oo7
»

Far Cry 4 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
51793198 (60404) krefi
»

FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
41781991 (55137) Heisenberg
»

FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21816914 (11281) laught
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
64744685 (18608) X-Hair

Več podobnih tem