» »

Poskusimo se v vlogi nostardamusa!

Poskusimo se v vlogi nostardamusa!

Butelj ::

Živimo v krutem času, v katerem kapitalizm in imperialistična globalizacija nimata resničnega tekmeca! Samo vprašanje časa je čez koliko časa se bo zopet vnetil večji konflikt! Ne pozabite da v zgodovini nismo bili priča več kot 100 letje miru v evropi! Zanima pa me, kako vidite grozečo vojno? Ali bo to vojna proti terorizmu in stem proti izredno revnim državam, ki se bo kasneje sprevrgla v križarski pohod 21 stoletja? Ali pa bo zahodno zavezništvo propadlo in se bo vsebolj konzervativna Amerika tako zamerila Evropi da se bo vnela vsemogočna vojna celin: Vsa Amerike proti Evroaziji! Morda vas skrbi Kitajska, katera se zveliko hitrostjo gospodarsko razvija (in znanstveno: raj za genski inžinering)!

To so le moja videnja v prihodnost, imam jih še mnogo v mislih, a jih je že zdaj preveč!

No pa povejte kakšno prihodnost napovedujete našemu planetu!
  • spremenilo: Butelj ()

burekar ::

Prihodnjih 10, mogoče malo več, bo vedno večje sranje zaradi materializma, potem pa en velik pok v celotni zahodni družbi in s tem pokom veliko sreče.

Vsi se samo gonijo za denarjem. V sistemu, ki je vizija naših politikov, vlada strah pred revščino, podobno kot v ZDA. Kdor je reven, je totalna nula, še zdravstvena oskrba mu ni zagotovljena. Zaradi te gonje po denarju propadajo vse družbene vrednote, ljudje pozabljajo kaj je prava svoboda in ljubezen do drugih ljudi.
Za mojo rit je v takem sistemu zelo dobro poskrbljeno, ampak v meni ni dovolj egoista, da bi se s tem sprijaznil.

ZDA:
Če njihovi politiki ne bodo spremenili svojega odnosa, bodo propadle. Gospodarsko že tako ali tako propadajo, ne glede na to da dela večina ljudi po 12ur ali več na dan, kar je štiri ure več na dan kot pa po drugi svetovni vojni. Kanadi gre na srečo boljše.

Kitajska:
Ne bo se vmeševala v naše posle, imela bo gospodarski profit. Družba se je že sedaj malo pokvarila, ampak vsaj človekove pravice se bolj spoštujejo. Bo zelo lepa država.

Rusija:
Razcvet, ampak od začetka počasi.

Evropa::))
Dosti notranjih sporov bo, ampak na koncu se bo lepo izšlo. Čeprav izgleda, da zna biti vmes zelo grdo...

Afrika, arabske države, J Amerika:
Izboljšalo se bo, ampak ne povsod.

Avstralija:
Lepo, zelo lepo.

Glavni problemi: Denar in oblast. Politiki($ in oblast). Religije($ in oblast). Mediji($ in manipulacija z ljudmi).
Glavni vzrok: Človeška ignoranca.
Rešitev: Love, not hate.:)

"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajska kupuje milijarde evropskega dolga (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
7815068 (12889) MisterR
»

Neocons zašuštrali globalno ekonomijo? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16014424 (10237) Matev
»

NATO - we are on! (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67427190 (20384) Pepe
»

NATO sux! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1316547 (5526) poweroff

Več podobnih tem