Prijavi se z GoogleID

» »

Izkušnje z elektronika.si

Izkušnje z elektronika.si

strani: 1 2 3 4 ... 7

Shegevara ::

zanimivo Brane2
In če so že taki invalidi da lovijo enga tipa ki je nekakšen problem dupliciral se bo ta tip lahko rešil tako, da bo našel modela ki je tam kupoval to zadevo, mu obljubil 50% odškodnine za neuspelo tožbo + še kaj, sigurno bo bil kak za.

In ja tvoj filing o tem mi vliva veliko dvoma. Maš tri modele ki se pritožujejo na počasno dostavo na primer. Kje za vraga boš ti vedel recimo če je kdo dupliciral ali če so vsi res imeli problem.

In kaj če je nelegalna? Ima to potrošnike kaj skrbeti? Ni njihova dolžnost vedeti ali je legalna ali ne. Če je večina zadovoljena je to samo še dolžnost tistih ki so odgovorni da to pregledujejo da zaprejo prodajo TAKOJ in ni več debate.

Brane2 ::

zanimivo Brane2
In ja tvoj filing o tem mi vliva veliko dvoma. Maš tri modele ki se pritožujejo na počasno dostavo na primer. Kje za vraga boš ti vedel recimo če je kdo dupliciral ali če so vsi res imeli problem.


Res je. Ljudje lahko lažejo. Vendar s statistiko lahko take laži vsaj v neki meri filtriraš. In dobiš uporaben podatek, kot sem ga jaz.


In kaj če je nelegalna? Ima to potrošnike kaj skrbeti? Ni njihova dolžnost vedeti ali je legalna ali ne. Če je večina zadovoljena je to samo še dolžnost tistih ki so odgovorni da to pregledujejo da zaprejo prodajo TAKOJ in ni več debate.Pa saj če zakon zapre prodajo, potem potrošnik zgubi recimo garancijo. Če mu kaj crkne po tem, na koga naj se obrne ?

Saj pravim, garažne variante so lahko zlata vredne, če VEŠ zakaj se podajaš vanje.
On the journey of life, I chose the psycho path.

bluefish ::


Ali morda kdo tocno ve kaksna je organizacija te trgovine, koliko je zaposlenih, kdo je za kaj odgovoren ...

http://www.pirs.si/slo/podjetja/podatki...

kmetek ::

Zastopniki: BEDOK DINO

DINO DINO BUREK mi ful pomaga.....

solatko ::

Kdo pa garantira, da ti ne bo nekdo zafurov agt-ja, mimovrste, comtrona...... avtocomerca, spomnite se tehno uniona (problemi z garancijami, po odpovedi ekskluzive). Nič ni večno, sploh v kapitalu. Fant se je pač znajdu in namesto sociale, hodi po računalniško robo tja, kjer je ceneje in jo z malim dobičkom prodaja tukaj. Se nihče več ne spomni kako je zalegu Jerovšek computers, pa tko dobra firma je bila (dokler so laufal kontejnerji iz Singapurja).

Brane2 ::

Garantira njegova firma. Za to da jo je legalno vodil pa on.

In ko že govoriš o Jerovšku, povej tudi to da je imel sine frko z zapiranjem firme in da je med drugim zato prodal tudi ne ravno majhno bajto.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Brane2 ::

Kar pa se "znajdi se sam" sistema tiče, nimam pripomb.

S te sstrani mi je čisto vseeno...
On the journey of life, I chose the psycho path.

solatko ::

Zato pravim, da je vsak nakup mali riziko. Dve, tri leta, kolikor so garancije na posamezne komponente, nihče ne more garantirati, da bo neka firma obstojala.

Brane2 ::

Zato pravim, da je vsak nakup mali riziko. Dve, tri leta, kolikor so garancije na posamezne komponente, nihče ne more garantirati, da bo neka firma obstojala.Nonsense. Če bi bilo to res, potem bi bila sama garancija nesmiselna.

Seveda lahko garantira. Koliko težo ima taka garancija, je pa odvisno od verodostojnosti garanta.

Če pa si mislil reči, da nobena garancija ni 100% gotova, je pa to tema za druge dileme.
On the journey of life, I chose the psycho path.

solatko ::

Verjetno se da s pravnimi sredstvi uveljaljat vsako garancijo, samo včasih mal dolgo traja. Če firma pri kateri si zadevo kupil propade, zelo težko najdeš pravnega naslednika, pri proizvajalcu pa ponavadi teh zadev nimajo več. Kako pa je z propadi podjetij pa vemo.

Neznec2431 ::

Ne morem se znebiti občutka, da večina teh, ki tako blati elektronika.si predstavlja konkurenco. Še sploh je laž, da elektronika.si ni bila dosegljiva v preteklem tednu. Sam sem dobil cca 6 mailov v sredo, v četrtek nobenega, v petek pa sem jih dodal na msn in se dopoldne pogovarjal nekaj ur. Tudi v trenutku, ko to pišem, je nekdo vpisan na naslovu: serviselektronika@hotmail.com
Za sestavljen računalnik imam obljubo, da pride v tem tednu. Če ga ne bo do petka pa bom preprosto zavrnil vsako pošiljko in se obrnil k drugemu prodajalcu. Sproti vas bom obveščal kako se zadeva razvija.

LP!

novinec09 ::

Nekateri ljudje še kar mešajo preteklost in sedanjost!
Brez računa pri njih ni več moč kupiti.
Kar se tiče nedosegljivosti pa močno dvomim, saj se vsak dan peljem mimo njihove delavnice v službo in je vedno nekdo tam, saj je vedno eno vozilo pri njih, ter luč v delavnici (če ni avto, je pa Scooter, katerega ima njihov serviser in na njem reklamne napise)!

jerry2000 ::

Mogoče je to preteklost, samo tip je 3 leta nategoval a zdaj je pa dober trgovec? Če mene nekdo nategne mi je vseeno kako je "drugačen in spremenjen" potem čez leto dni.
Jerry and Tom

Ted ::

Naj povem da pri elektroniki še nisem kupoval in vprašanje če kdaj bom, razlog je predvsem ta da imam do avstrije bližje kot do Ruš:D . Vsekakor pa se mi zdi da je treba nekaj zadev pojasnit.
Kot prvo elektronika ni mimovrste in ni enaa kot verjetno največji spletni trgovini pri nas. Elektronika je spreten trgovec, ki v trgovinah (v glavnem v avstriji) kupuje cenejše komponente in jih s provizijo nekaj evrov pri nas proda dalje.
In zato gre. Pozabite na uvoznike konvencionalno razmišljanje naših trgovcev. Gre za trgovca, ki izkorišča včasih smešno velika nesorazmerja v cenah znotraj Schengena. In namesto da bi se spraševali zakaj so ostali "resni" slovenski trgovci dragi in jih po ceni v 85% primerov prekaša trgovski amater, se obešate na garancijo, na to da nima na zalogi ipd... Seveda nima če pa pobere naročila in gre v avstrijo po nakup.
Smešno, ampak 8800gt/poljubna grafična kartica je na slovenskem trgu najcenejša v Avstriji. Slovenski prodajalec, ki ima zanjo tudi najnižjo ceno v Sloveniji pa kupi to kartico, da nanjo med 5 in 10 evri provizije in je še vedno najcenejši v državi. Očitno nekaj ne štima bodisi s slovenskimi dobavitelji bodisi s slovenskimi trgovci. Nihče mi ne bo rekel, da nekatere "garažne" avstrijske trgovine imajo večjo prodajo kot pri na Comtron, Mimovrste ali Enaa. Nimajo, imajo pa precej nižje cene. Pa naj še slovenski trgovci nabavljajo robo od istih dobaviteljev kot to počne Peluga. Potem tudi elektronika ne bo več konkurenčna.

Pa še nekaj. "Resni" trgovci kot sta denimo Mlacom in Comtron dajo na stranke tudi zelo malo oz. te zajebavajo s servisom in garancijo dokler le gre.
Mah...

Shegevara ::

seveda, kupcem je tudi vseeno kakšen je bil 3 leta nazaj, zato se brigajo kakšen je takrat ko kopujejo.

Brane2 ::

In "resnim" trgovcem kot so Comtron, Mlacom itd pomoliš pred nos račun in ZPPot in je stvar uštimana v nanosekundi.

Sploh pa, vsaj jaz se nisem nikoli sekiral s tem kaj tip ima in česa nima na zalogi ampak zaradi razkoraka med dekalriranim in dejanjskim.

Če pa mu rata praživeti ob nategovanjih naših trgovcev, super.

Nimam nič proti.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Neznec2431 ::

Točno tako, Pu. Novim kupcem je popolnoma vseeno kako je taisti trgovec vodil trgovino pred tremi leti. Očitno se je spremenil in za kupca je pomembno kako jo vodi sedaj.
Nekje na začetku debate se je omenjalo število pozitivnih v razmerju s številom negativnih kritik in nekdo je vehementno oznanil, da je to objektivni pokazatelj, da je elektronika.si slaba trgovina. Vendar pozabljate na cel kup dejavnikov. Prvi in najbolj pomemben je nedvomno ta, da se povprečnemu kupcu zdi hitra dobava in dober "customer support" samoumeven in se mu ne zdi vredno zapisati pohvale za nekaj kar tako ali tako pričakuje. Seveda, na drugi strani, pa bo nezadovoljna stranka na vse pretege oznanjala svojo slabo izkušnjo. Sicer pod pretvezo opozarjanja drugih, vendar vsi vemo kaj je za tem, kajne?

@brane2 glede na to, da gre za registrirano trgovino se mi zdi da ZPP tudi tukaj nekaj velja.
Konkurenca je pa vedno dobrodošla. Navsezadnje ste ob atijevih 48xx cenah vsi zadovoljno kimali.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

In "resnim" trgovcem kot so Comtron, Mlacom itd pomoliš pred nos račun in ZPPot in je stvar uštimana v nanosekundi.


Ja pa ja da je. Bil sem v enaa, comtronu in mlacomu s pokvarjeno robo v garanciji. Nikjer niso nič rešli. Sej morda slej ko prej bi, ampak bi čakal en mesec. Nazadnje sem odnesel v uradni servis, kjer so pa res zmeraj rešli brez problemov. Čeprav jaz kot kupec z uradnim servisom nimam nič. Jaz kupim stvar v trgovini, in trgovina mora to dostavit na servis. Ampak njih to nekaj stane, moj bencin je pa "zastonj".

Brane2 ::

Meni so rešili vse - va zakonsko določenih mejah in pogojih.

Ni ti treba ničesar dosavit na servis, razen če se nisi s tem izrecno strinjal ali če je dostava trivialna ( drugi vhod v istem objektu itd) . Odneseš trgovcu in on mora to uredit.
Če nekaj bluzi, pokličeš pred njim tržno inšpekcijo in "povprašaš za mnenje". Dela celo na bolšjaku še pred klicem - preverjeno in ne samo enkrat.
On the journey of life, I chose the psycho path.

WarpedOne ::

>> In "resnim" trgovcem kot so Comtron, Mlacom itd pomoliš pred nos račun in ZPPot in je stvar uštimana v nanosekundi.

V 48 dnevih, 15 mejlih, 4ih telefonskih klicih, 5 osebnih obiskih, vmesnem 2x poskusu natega pa res.

Brane2, nihče te ne sili da kupuješ pri njemu. Ampak tvoja lastna izkušnja proti moji izkušnji. Komu bom verjel?
Do you know what you don't know?

Brane2 ::

Točno tako, Pu. Novim kupcem je popolnoma vseeno kako je taisti trgovec vodil trgovino pred tremi leti. Očitno se je spremenil in za kupca je pomembno kako jo vodi sedaj.


Ne vem odkod ti vlečeš to statistiko ampak moja kaže drugače. Vsi bi radi robo čimceneje ampak BREZ TEŽAV. In nekdo kiu kupuje robo na katero se ne spozna 100% noče prit v situacijo, v kateri bo odvisen sam od sebe. In ker pač nima svojih izkušenj, tipa za izkušnjami drugih. Ne pravijo zaman, da dobro ime dolgo ustvarjaš in hipoma uničiš.Nekje na začetku debate se je omenjalo število pozitivnih v razmerju s številom negativnih kritik in nekdo je vehementno oznanil, da je to objektivni pokazatelj, da je elektronika.si slaba trgovina.


Če misliš s tem mene, sanjaš. Nikoli nisem tega reku. Rekel sem da ti forumi dostikrat dajo zelo uporabne prve podatke.
Evo ti nekaj, kar lahko quotaš:

ZAME JE IDEALNA ŠTACUNA, NAD KATERIMI DRUGI VIHAJO NOS, MOJE POTREBE PA _NATANKO_ ZADOVOLJUJE.

To pomeni, da je štacuna kompatibilna z mano in da sem jaz stranka zanjo. Iz tega izhaja, da se bom bodisi lahko izpogajal za ceno in pogoje ali pa da bodo meni itak pisani na kožo. In ker taka štacuna pokriva moj profil strank, zanjo nikoli ne bom zanemarljiv.

Če bi elektronika dala od sebe ponudbo in račun, bi bila mogoče zame idealna. Malo "kavbojska" štacuna, kjer delajo zaljubljenci v posel in so zato roki malo bolj domači ampak so prijateljske cene in ne komplicirajo z garancijo. Če lahko sprejmeš prvo, dobiš za nagrado drugo. Če ne moreš, pač pojdi drugam.
Mnogi so se verjetno ravno v taki ponudbi našli - ker tudi nevem kakega ručuna niso rabili, le potrdilo za morebitno uveljavitev garancije. Razumem,d a je zanje bila ali je ta štacuna idealna.

Vse do tu lepo in prav. Mene osebno je motilo le mutenje. Če tip reče,d a mi bo dal ponudbo, jo tudi pričakujem. Če to ne gre, pričakujem njegov klic v smislu "ej, ne gre, ne računat name za tole, obrni se drugam." in to ne čez teden ali mesec ampak takoj, ko bo to postalo jasno.
NE glede na stopnico na kateri želiš stati kot stranka, se mi zdi to ena taka fundamentalna osnova.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Utk ::

Ja...40 dni je v zakonskih mejah, ampak lepo te prosim, kdo bo čakal 40 dni?

Neznec2431 ::

Ne vem odkod ti vlečeš to statistiko ampak moja kaže drugače. Vsi bi radi robo čimceneje ampak BREZ TEŽAV. In nekdo kiu kupuje robo na katero se ne spozna 100% noče prit v situacijo, v kateri bo odvisen sam od sebe. In ker pač nima svojih izkušenj, tipa za izkušnjami drugih. Ne pravijo zaman, da dobro ime dolgo ustvarjaš in hipoma uničiš.

Poglej, Pritožbe in pohvale računalniških trgovin v dotični temi na zadnjih nekaj straneh nisem zasledil negativnega komentarja na elektronika.si .
Seveda, možno je vse. A hkrati je možno tudi to, da je človek, ki trgovino vodi, bil dokaj nov na področju prodaje elektronike in se je moral najprej "ulavfati" v posel.
Dandanes prevladuje število pozitivnih mnenj. Zame je to prvi nakup v tej trgovini, robe, kot že povedano še nimam, vendar mi je to kar sem do sedaj izkusil všečno. Ne izključujem možnosti, da bom v petek nad lastnika trgovina pošiljal vse stvore iz pekla, vendar... počakajmo :D


Če misliš s tem mene, sanjaš. Nikoli nisem tega reku. Rekel sem da ti forumi dostikrat dajo zelo uporabne prve podatke.
Evo ti nekaj, kar lahko quotaš:

In tisti trije se oglašajo, ostali so tiho. Nekako sorazmerno zadovoljstvu.
Tole me je zmotilo, kar je seveda, kakor sem že v prejšnjem postu napisal, skregano z logiko. Kot že rečeno, mnogo manj bo takih, ki bodo pohvalili nekaj kar jemljejo za samoumevno, kot takih, ki bodo grajali nekaj kar se le ni izkazalo za tako samoumevno kot so sprva mislili.
ZAME JE IDEALNA ŠTACUNA, NAD KATERIMI DRUGI VIHAJO NOS, MOJE POTREBE PA _NATANKO_ ZADOVOLJUJE.

To pomeni, da je štacuna kompatibilna z mano in da sem jaz stranka zanjo. Iz tega izhaja, da se bom bodisi lahko izpogajal za ceno in pogoje ali pa da bodo meni itak pisani na kožo. In ker taka štacuna pokriva moj profil strank, zanjo nikoli ne bom zanemarljiv.

S tem se seveda strinjam
Če bi elektronika dala od sebe ponudbo in račun, bi bila mogoče zame idealna. Malo "kavbojska" štacuna, kjer delajo zaljubljenci v posel in so zato roki malo bolj domači ampak so prijateljske cene in ne komplicirajo z garancijo. Če lahko sprejmeš prvo, dobiš za nagrado drugo. Če ne moreš, pač pojdi drugam.
Mnogi so se verjetno ravno v taki ponudbi našli - ker tudi nevem kakega ručuna niso rabili, le potrdilo za morebitno uveljavitev garancije. Razumem,d a je zanje bila ali je ta štacuna idealna.

Vidiš, baje dandanes posluje z računom. O kakšni ponudbi točno govoriš? Ker meni so poslali cca 3 mejle z različnimi ponudbami in logičnimi popravki moje konfiguracije.

Vse do tu lepo in prav. Mene osebno je motilo le mutenje. Če tip reče,d a mi bo dal ponudbo, jo tudi pričakujem. Če to ne gre, pričakujem njegov klic v smislu "ej, ne gre, ne računat name za tole, obrni se drugam." in to ne čez teden ali mesec ampak takoj, ko bo to postalo jasno.
NE glede na stopnico na kateri želiš stati kot stranka, se mi zdi to ena taka fundamentalna osnova.

Razumem, upam, da ne bom v ponedeljek copy pastal taistih stavkov in pisal +1 zraven. :D

Hkrati pa mi je tudi zelo priročno, da računalnik tudi brezplačno sestavijo, zakajti sam nimam več časa, da si se s tem ubadal.

Zgodovina sprememb…

nuclear ::

danes sem nabavil komponente pri elektronika.si. so na novi lokaciji na limbuški 4 v mariboru.
kaj nej rečem. Edi je car.. spominja me na enga chillen' igralca. tko čist chillen je bil danes s cigaretom v roki kot kak clive owen. komponente nabral na kup. naredil obračun,... pogovarjali pa smo se tudi skoraj eno uro in pol. kul peba.
potem pa je prišel še sam veliki Dino. čis na easy gospod, k ve kaj dela.

prevzel komponente, odšel domov, zdaj se pa **bem tule. nič ne bo danes, spat treba.
Corsair 750D - VI Hero - i5 4670k - Dominator 16GB - Asus 290 - EVO 500GB
- WD Red 2TB - Corsair AX860i - HHKB Pro 2 - Ducky Shine 3 Brown -
KBT Poker II Blue - KBP V60 Brown - DeathAdder

AngelOfDeath ::

Glede na to kako dolgo že deluje ta trgovina, mislim da še nebo tako hitro propadla. Sam še pri g. Dinotu nisem imel težav in jih tudi ne pričakujem. Z Garancijo sem naletel na težave že skoraj pri vseh ostalih Slovenskih trgovcih. Zato sem se odločil da kupujem kje je najceneje, če pa so problemi pa še mi vedno ostane možnost da pokvarjen izdelek pošljem direktno k proizvajalcu.
edit: Slovnica

t3hn0 ::

Zaenkrat sem pri njih kupil samo zvocnike logitech z-5500. Ko sem jih dobil, ni delalo kot bi moralo. Klical sem edija, kateri je isti dan prisel v lj! in odpeljal zvocnike. Naslednji dan je dobil menjavo in tako sem jih dobil nazaj 2 dan po tem ko jih je odpeljal.
^.^

gregor ::

mojo izkušnja pa ni dobra

želel sem naročit 2 pc po 1000 eur , torej 2000 eur skupaj 8-O

najprej sem dobil info da antec p182 še 3 tedne ne bo dobavljiv, nato pa sem skoraj 1 teden čakal na odgovor za ostale komponente in po več klicih in mailih sem le dobil odgovor da še tudi druge 4 komponente ne bodo na zalogi cca 1 do 2 tedna

in kaj mi je preostalo drugega kot da sem šel k dražji konkurenci, žal pač ne morem čakat 3 tedne

zaloge so njihov velik problem !

drugače pa nimam nič proti tej trgovini, bom še kaj kupil, če bodo le imeli na zalogi :P

LP

AngelOfDeath ::

Zaloge so problem v vseh Slovenskih trgovinah. Bi že bil skrajni čas da to rešijo tako kot v Avstriji, kjer stalno veš kaj je na zalogi in če ni kdaj pride. Tudi rezerviraš lahko bp. Pa še ceneje je kot v Slo.
edit: Slovnica

Uros!no ::

Brane2, tebi se je morala Elektronika res zamerit.

Tisti, ki so do sedaj tam kupovali, bodo kupovali še naprej.

Brane2 ::

Nič bolj kot Mlacom recimo.
On the journey of life, I chose the psycho path.

solatko ::

Brane2 - meni so se z določenimi zadevami, zamerle že čisto vse trgovine v Sloveniji, ampak živim tukaj in sem veliko krat prisiljen uporabljat tudi take, v katere, če bi bila večja izbira, niti stopil ne bi. To je pač zlo malega trga in trgovcev, ki na tem trgu nastopajo.

Vuli ::

Nič bolj kot Mlacom recimo.


A tudi z njimi si mel težave? Jaz že dolgo kupujem pri njih in ni bilo še nobene čudne.
|Gigabyte x570 Aorus Pro | R7 3700x | 16GB DDR4 RAM G.Skill V 3000|
|Gigabyte Z170X Gaming 7 | Core i5 6500 |

Realman ::

Je pač tako,da ima vsak težave z določeno trgovino.Čeprav elektronika,tudi meni ni bila nikoli všeč.Čeprav trenutno poslovanje ne poznam,tako da ne morem pljuvat po njih.Pred dvema letoma, ko sem pa hotel kupiti,pa se tudi nisva uspela dogovoriti.Ker je isto neki mutil,kao da niam,Da bo dobil čez par dni.NA koncu ni bilo nič iz tega,ker sem ga 2x dobil na laži.
LAhko pa,da se je sedaj poboljšal,ko se je malo razširil.

Neznec2431 ::

Evo, moj računalnik, ki je bil naročen v petek je že na 48 urnem testu. Vsaj tako mi je bilo rečeno

lp žiga

Zgodovina sprememb…

WamPIRe- ::

Sam še nimam nikakršnih izkušenj z elektroniko, vendar cene so res mamljive. Me pa zanima ali prodajajo naprej tudi drugim podjetjem?

Offtopic:
Vsekakor mi je všeč, da mi trgovec sporoči, če katere komponente nima na zalogi ali je ne bo imel še nekaj časa oz. sploh ne. Dandanes je res problem dobiti vse komponente (specifične želje) v eni trgovini ampak to me ne moti, saj praktično se da vse dobiti, le par telefonskih klicev je potrebno. Kar se pa prevzemov tiče pa imam najraje, da lahko robo osebno prevzamem. To je win - win situacija, saj dobim robo hitreje in recimo že na licu mesta izključim napačne komponente, pa takoj se vidi odnos do stranke kot take.

Razumem pa kako je z zalogami in da včasih prodajalna ne ve kdaj bo kaj dobila na zalogo, sploh zdaj v poletnih časih, ko je ogromno ljudi na dopustih, saj so prodajalci odvisni od dobaviteljev, ti od uvoznikov, ti od proizvajalcev.
Msi Z77 | Intel i7-3770K | Kingston HyperX DDR3 16GB
CM Silent Pro Gold 700W | Asus RTX 2080 | Samsung 850 EVO 250GB
Samsung 850 EVO 500GB | 2x Asus ROG PG279Q

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WamPIRe- ()

gregor ::

no, meni so rekli da je dobavni rok za antec p182 cca 3 tedne
mislim da je to več kot žalostno, saj je to eno bolj prodajanih ohišij;((

nimajo pa tudi
ASUS P5Q Deluxe
Intel Q9450
Corsair 620W
Corsair XMS2 DHX 4096MB 800Mhz cl4 KIT:P

ali je potreben kakšen komentar (se bom raje vzdržal)

obstaja pa še "teorija zarote", da sem bil preveč tečna stranka in mi pač niso želeli prodat pc-jev

neznanec 2431 , kaj si pa ti naročil, če ni skrivnost, ker me res čudi da so imeli vse na zalogi, si kaj čakal

Vsekakor ni vse rožnato v tej trgovini....

no, čakal nisem, tako da dobim pc od konkurence konec tedna, če me kaj razjezi je to da nimajo blaga na zalogi ;( ;( oz je treba čakat 3 tedne na eno navadno ohišje ...

LP

mihajlo carr ::

gregor vzemi antec twelve hundred
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B

solatko ::

Pač nimajo, pojdi v drugo štacuno, to pa še ne pomeni, da so slaba trgovina, pri toliko artiklih, različnih proizvajalcev, mi najdi na svetu eno samo trgovino, da imajo vse na zalogi. Če hočeš deset artiklov, ki so top 1 na prodajnih lestvicah, jih boš v tako mali štacuni težko dobil, saj imajo verjetno tudi oni težave z nabavo, ker so majhni.

Neznec2431 ::

1 x 3R System R120 Black - !!! NA ZALOGI !!! 45.00 €
1 x CORSAIR XMS2 DHX 4096MB KIT cl4
1 x SATA2 WESTERN DIGITAL 640GB 16MB 52.00 €
1 x ASUS P5Q PRO - P45 - !!! NA ZALOGI !!! 109.00 €

1 x Sapphire Radeon HD4850 512MB - !!! NA ZALOGI !!! 152.00 €

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

gregor vzemi antec twelve hundred

Heh, primerjava pa taka. Morda res za nekoga, ki mu je itak vseeno, v nasprotnem primeru pa se ohišji na veliko razlikujeta.

mihajlo carr ::

itak twelvw hundred je tih, saj ima regulacijo ventov
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B

bluefish ::

to že morda. Kljub vsemu pa ti to ne pomaga preveč, če se zaradi številnih lukenj sliši vsako malenkostno šumenje + sveti kot novoletna jelka. Pa pustimo sedaj to, saj sva že offtopic; poleg vsega pa je, kot sem že omenil, to stvar osebnih preferenc.

Kami ::

Pač nimajo, pojdi v drugo štacuno, to pa še ne pomeni, da so slaba trgovina, pri toliko artiklih, različnih proizvajalcev, mi najdi na svetu eno samo trgovino, da imajo vse na zalogi. Če hočeš deset artiklov, ki so top 1 na prodajnih lestvicah, jih boš v tako mali štacuni težko dobil, saj imajo verjetno tudi oni težave z nabavo, ker so majhni.


Ni problem, da nimajo par stvari na zalogi, problem je, da jih 90% nimajo.
http://www.ubuntu.si || http://www.freebsd.si

gregor ::

twelwe hundred - ne bo šlo, se mi niti malo ne dopade, nisem gamer, imam rad klasičen design, enostavne linije....
no saj je sedaj že vseeno kjer sem že naročil drugje

toko kot je zgoraj napisano, problem je ker 90 % zadev ni na zalogi, saj ni problem počakat par dni, ali 1 teden, samo čakat 2 ali 3 tedna pa ne gre skozi, morda kdo lahko čaka tako dolgo , jaz ne!!
pri tem me ne zanima ali smo sredi dopustov, ali je zaposlen samo en delavec ki sestavlja pc, obdeluje narocila, posilja robo, hodi po terenu ............

takšen občutek sem imel po kontaktih z njim.. morda se motim, če kdo pozna strukturo tega podjetja bolj podrobno pa naj me popravi

LP

dzinks63 ::

Pri internetni prodaji računalniških komponent je treba imeti zaloge čim manjše ali celo nič. Tu se zadeve cenijo non stop. In če imaš slučajno nekaj preveč na zalogi in čez noč padejo cene, ostaneš brez dobička ali pa si celo v minusu, to pa seveda nobenemu trgovcu ni v interesu. Če pa bi prodajal bencin, bi se pa zadnje čase samo smejal na račun zalog.

gregor ::

to mi je vse jasno, samo čakat 3 tedne 8-O :O ;( pa ne gre skozi

lp

Brane2 ::

Meni se celo malo zdi da to temo vedno znova obuja isti krog ljudi, toliko da se periodično govori o tej štacuni.

Nič nimam proti- marketing pač kot vsak drugi, le opažam...
On the journey of life, I chose the psycho path.

Tilen ::

Danes sem narocil tole ;D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Uros!no ::

Naprimer ti?

mihajlo carr ::

zakaj vsi na tega mugna rinete?
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B
strani: 1 2 3 4 ... 7


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elektronika.si propadla? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Kaj kupiti
50937251 (12320) Brane2
»

Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8611701 (4177) dwinxp
»

Imate izjušnje z Elektronika.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
786022 (2362) __Devil__
»

Spletna trgovina za sestavit si celotni računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
163322 (2804) novinec09

ima kdo izkušnje z trgovino demise.si?

Oddelek: Loža
102343 (1994) Ziga Dolhar

Več podobnih tem