Forum » Loža » WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
Temo vidijo: vsi
PacificBlue ::
Hm CEO security firme, ki je takrat varovala WTC je bil Bushev mlasji brat..
The World Trade Center was destroyed just days after a heightened security alert was lifted at the landmark 110-story towers, security personnel said yesterday [September 11]. Daria Coard, 37, a guard at Tower One, said the security detail had been working 12-hour shifts for the past two weeks because of numerous phone threats. But on Thursday [September 6], bomb-sniffing dogs were abruptly removed. [NY Newsday]
On the weekend of 9/8, 9/9 there was a 'power down' condition in WTC tower 2, the south tower. This power down condition meant there was no electrical supply for approx 36 hrs from floor 50 up... "Of course without power there were no security cameras, no security locks on doors and many, many 'engineers' coming in and out of the tower."
President Bush's cousin should have been in the World Trade Centre when it was attacked. Jim Pierce, managing director of AON Corporations, had arranged a business conference on the 105th floor of the South Tower where its New York offices were based. But his group was too large so they decided to move across the street to the Millennium Hotel.
bluefish ::
Ja, točno, vsi so povezani, vsi poznajo načrt, vsi pomagajo; na koncu pa niti enega leaka, črni skrinjici pa pozabljeni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Samuel ::
On the weekend of 9/8, 9/9 there was a 'power down' condition in WTC tower 2, the south tower. This power down condition meant there was no electrical supply for approx 36 hrs from floor 50 up... "Of course without power there were no security cameras, no security locks on doors and many, many 'engineers' coming in and out of the tower."Kaj pa WTC 1 ?
Matev ::
Nekaj mesecev pred 9.11 so "prenavljali" jaške dvigal.
v naši firmi so tudi pred nekaj meseci prenavljali dvigala
Najbolje, da daš odpoved ali vzameš dopust, morda bo v naslednjih dneh v firmo priletela Cessna.
Imate v stavbi varnostnika? Če ja, je najbrž v sorodu s Pahorjem.
Imate v stavbi varnostnika? Če ja, je najbrž v sorodu s Pahorjem.
Zgodovina sprememb…
bluefish
To je samo en tak primer..kaj vse je lahko vzrok za vnos thermita. Ni nujno, da je potekalo vse ob istem času.
Ma ja, folk so dobr nategnali morm priznat....še po 9 letih jim ni jasno.
To je samo en tak primer..kaj vse je lahko vzrok za vnos thermita. Ni nujno, da je potekalo vse ob istem času.
Ma ja, folk so dobr nategnali morm priznat....še po 9 letih jim ni jasno.
kaj vse je lahko vzrok za vnos thermitaJa, tono razstreliva lahko v stavbo vtihotapiš kadarkoli. Magari med malico v vozičku za sendviče.
zanimivo da so čisto naključno poleg termita in eksploziva še dve letali ravno tisti dan, ki ji bil planiran za nadzorovano rušenje, prileteli v stolpnici
Eh, to je bilo za show. Če ne bi bilo na voljo potniških, potem bi angažirali AF1 ali kaj podobnega.
Zgodovina sprememb…
hamax ::
Mja, v wtc-je so nastavili termit, pol so v dvojcka zaleteli letala, pocakali nekaj ur in detonirali dvojcka, pocakali se nekaj casa in detonirali termit v wtc7, v pentagon izstrelili tri rakete brez bojne glave, podrli cestne luci okoli ter odbili robnik. Za posladek so sredi travnika, verjetno lih tko s termitom, razstrelili mravljisce ali nekaj podobno pomembnega. Na koncu so nekam skrili dve letali in potnike, ki so bili gor, ter v pentagon nastavili crno skrinjico. Morda celo eno od tistih, ki so jih pobrali iz dvojckov.
In srecno so ziveli do konca svojih dni.
In srecno so ziveli do konca svojih dni.
zanimivo da so čisto naključno poleg termita in eksploziva še dve letali ravno tisti dan, ki ji bil planiran za nadzorovano rušenje, prileteli v stolpnici
Dej pomisli malo no...rabli so show da so upravicili vojno proti terorizmu. Zakaj mislis da se pravice posameznikov(predvsem glede nadzora) krcijo po 911? Da je to slucajno??
hm, Matev, a ti misliš, da so hoteli zrušit oba WTCja kar tko en dan, brez terorirstičnih napadov?
Saj se vsepovsod kažejo indici, da so vedeli za napad in so jim samo pomagali, da zadevo opravijo v službi interesov takratne politične elite (Bush, Enron itd).
Saj se vsepovsod kažejo indici, da so vedeli za napad in so jim samo pomagali, da zadevo opravijo v službi interesov takratne politične elite (Bush, Enron itd).
BigWhale ::
Ker je tisti gif baje preveč zmazan, ekstrakcija pa prezapletena, evo tule posamezni frejmi:]
Torej, kaj je na teh frejmih? Kaj špricne ven iz bajte? In ja, Kit, poglej si ves posnetek, nekaj deset nadstropij pod cono trka je tole. Preveč zmazano? Se bomo sprenevedali dalje? Stavim na ignore, to je ponavadi vaš safe-haven.
...
Ki ne pokazejo nic novega. Cel film bi rad videl. Zakaj se frame-i kar tako zamikajo? Kaj brizgne iz stavbe? Nevem, a ti ves? Zagatovo?
Od trutherjev hoče resolucijo 1080, za Pentagonove kamere se mu zdi pa popolnoma normalno, da ga pokrivajo bedni 2fps@320x200 webcami, ki aviona pač niso ujeli (ti, smola, niti ena od 80 kamer), na tistih famoznih petih slajdih celo vidi avion, pri zgornjih frejmih je pa nezadostna resolucija?
Če to ni pobalinsko obnašanje, ne vem, kaj je. Nič manj spoštljivo, kot bi mi rekel bebec.
Cakaj, jaz sem povedal, da naj bo stvar vsaj NTSC, to je bil takratni TV standard, standard, ki je bil sprejet leta 1953. A to je prevec, za pricakovati? Primerjava security kamere in TV kamere je pa naravnost bizarna. Se danes security kamere ne snemajo v nekih visokih resolucijah z visjim frame-rateom. Prvo zaradi tega, ker za nadzor ne potrebujes kaj vec kot frame ali dva na sekundo in drugo, teh posnetkov se ti nabere ogromno in nekam jih moras shraniti.
80 kamer je snemalo tocno tisti predel pentagona? Mocno dvomim.
Ne, na tistem gifu se nic ne vidi. Nic kar bi potrdilo, kaj je povzrocilo tisto iskrenje in curljanje ven iz bajte.
Mja, v wtc-je so nastavili termit, pol so v dvojcka zaleteli letala, pocakali nekaj ur in detonirali dvojcka, pocakali se nekaj casa in detonirali termit v wtc7, v pentagon izstrelili tri rakete brez bojne glave, podrli cestne luci okoli ter odbili robnik. Za posladek so sredi travnika, verjetno lih tko s termitom, razstrelili mravljisce ali nekaj podobno pomembnega. Na koncu so nekam skrili dve letali in potnike, ki so bili gor, ter v pentagon nastavili crno skrinjico. Morda celo eno od tistih, ki so jih pobrali iz dvojckov.In srecno so ziveli do konca svojih dni.
no daj kaj konstruktivnega iz sebe.. samo smetiš temo.
Saj se vsepovsod kažejo indici, da so vedeli za napad in so jim samo pomagali, da zadevo opravijo v službi interesov takratne politične elite (Bush, Enron itd).Vedeli so za napad in jim hkrati pomagali. Zakaj že? Ker jim niso zaupali, da bodo zadevo izpeljali po conspiracy standardih?
To je pravzaprav hiter povzetek vaših teorij. Morda sarkastično, a vseeno je to tisto, kar tupite vi.Mja, v wtc-je so nastavili termit, pol so v dvojcka zaleteli letala, pocakali nekaj ur in detonirali dvojcka, pocakali se nekaj casa in detonirali termit v wtc7, v pentagon izstrelili tri rakete brez bojne glave, podrli cestne luci okoli ter odbili robnik. Za posladek so sredi travnika, verjetno lih tko s termitom, razstrelili mravljisce ali nekaj podobno pomembnega. Na koncu so nekam skrili dve letali in potnike, ki so bili gor, ter v pentagon nastavili crno skrinjico. Morda celo eno od tistih, ki so jih pobrali iz dvojckov.In srecno so ziveli do konca svojih dni.
Zgodovina sprememb…
Kateri del mojega opisa dogotkov je mimo?
Nekaj strani nazaj sem te prosil, da opises svoj pogled pa nisi zelel.
Ce moj povzetek ne predstavlja taprave slike, potem ocitno niste bili dovolj jasni.
Mja, v wtc-je so nastavili termit, pol so v dvojcka zaleteli letala, pocakali nekaj ur in detonirali dvojcka, pocakali se nekaj casa in detonirali termit v wtc7, v pentagon izstrelili tri rakete brez bojne glave, podrli cestne luci okoli ter odbili robnik. Za posladek so sredi travnika, verjetno lih tko s termitom, razstrelili mravljisce ali nekaj podobno pomembnega. Na koncu so nekam skrili dve letali in potnike, ki so bili gor,
kaj od tega teoretiki zarot ne zagovarjate
kot vas jaz razumem je to vaša teorija o dogodkih 11.9.2001
Check this out. Sem ze enkrat govoril o simbolizmu, ne smemo pozabit da tisti, ki so vpleteni ali pa imajo informacije vedo, da je vmes tudi okultnost.
http://photo.livevideo.com/photo/hardco...
http://photo.livevideo.com/photo/hardco...
cut the bullshit.
A veste, da čarobna paličica(kot so jo uporabljali drudi recimo) se naredi iz svetega drevesa...Hollywood:)
Saj vem, tezk za razumet, pa tud men je tezk razlagat, ke mi ni ravno o tem za govorit.
A veste, da čarobna paličica(kot so jo uporabljali drudi recimo) se naredi iz svetega drevesa...Hollywood:)
Saj vem, tezk za razumet, pa tud men je tezk razlagat, ke mi ni ravno o tem za govorit.
ne vem od kod nekaterim, da čisto vsi zarotniki zagovarjamo čisto vse teorije, ki se jih najde na netu.
Sam zagovarjam teorijo, da so obveščevalne službe še kako vedele za načrte in termine izvedbe ter tudi poskrbele, da je bila zadeva opravljena kot se zagre.
Kako bi na New York vplivali dve deformirani stavbi 400m+, ki bi jih morali tako ali tako na koncu podreti (poleg tega sta bili polni azbesta), si lahko vsak sam predstavlja. WTC7... brez veze izgubljat besede okoli tega... bil je center obveščevalnih služb in skladišče občutljivega materiala o Enronu v katerega je bila vključena najvišja politična elita z Bushem vred. Hecno...požar na zadnji strani WTC7 (obrnjeni stran od WTC1/2) je gorel ravno v centru obveščevalnih služb. Ironično, glede na to, da je bil zaščiten pred praktično vsem (ojačana konstrukcija prostorov, protipožarna zaščita, neprebojna okna...).
Sam zagovarjam teorijo, da so obveščevalne službe še kako vedele za načrte in termine izvedbe ter tudi poskrbele, da je bila zadeva opravljena kot se zagre.
Kako bi na New York vplivali dve deformirani stavbi 400m+, ki bi jih morali tako ali tako na koncu podreti (poleg tega sta bili polni azbesta), si lahko vsak sam predstavlja. WTC7... brez veze izgubljat besede okoli tega... bil je center obveščevalnih služb in skladišče občutljivega materiala o Enronu v katerega je bila vključena najvišja politična elita z Bushem vred. Hecno...požar na zadnji strani WTC7 (obrnjeni stran od WTC1/2) je gorel ravno v centru obveščevalnih služb. Ironično, glede na to, da je bil zaščiten pred praktično vsem (ojačana konstrukcija prostorov, protipožarna zaščita, neprebojna okna...).
Update 1:
V wtc-je so nastavili termit, pol so v dvojcka zaleteli letala, pocakali nekaj ur in detonirali dvojcka, pocakali se nekaj casa in detonirali termit v wtc7, v pentagon izstrelili tri rakete brez bojne glave, podrli cestne luci okoli ter odbili robnik. Za posladek so sredi travnika, verjetno lih tko s termitom, razstrelili mravljisce ali nekaj podobno pomembnega. Na koncu so dve letali odpeljali nad morje in jih sestrelili. Morda celo brez lovskih letal.
V wtc-je so nastavili termit, pol so v dvojcka zaleteli letala, pocakali nekaj ur in detonirali dvojcka, pocakali se nekaj casa in detonirali termit v wtc7, v pentagon izstrelili tri rakete brez bojne glave, podrli cestne luci okoli ter odbili robnik. Za posladek so sredi travnika, verjetno lih tko s termitom, razstrelili mravljisce ali nekaj podobno pomembnega. Na koncu so dve letali odpeljali nad morje in jih sestrelili. Morda celo brez lovskih letal.
kateri radarji pa niso delovali? civilni, vojaški?
ehhhh
hočem reči da tega ne bi mogli narediti zaradi radarjev
očitno ne zastopiš niti norčevanja s teboj
aja, ti se norčuješ iz mene... če bi se jaz iz tebe, bi takoj priskakljal en admin in zbrisal post.
In tele buče okol radarjev. Če bi poznal uradno verzijo, bi videl, da je bilo v zraku toliko letal, da niso vedeli kje je katero. In jaki problem je elektronsko motit civilne radarje.
Morda celo brez lovskih letal.
Surface-to-air missile @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
In jaki problem je elektronsko motit civilne radarje.
update:
Na koncu so dve letali odpeljali nad morje in jih sestrelili. Morda celo brez lovskih letal.
In z motenjem radarjev.
...
dej naj pride kak administrator in pobriše te bedarije ki jih trosite
ok
recimo da so letala sestrelili... kam so pa potem ostanki razni sedeži in prtljaga ter vse kar plava na vodi šli
so še to šli pobirat z vode?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
edina bedarija, ki je tukaj, je tale tvoja ta zadnja. S kakšnim motenjem radarjev, naj bi sestrelili letala?? LOL
hamax pa itak misli, da sestrelujejo samo lovska letala.
Tehnično je nepoučen, revež, pa je padu na foro.
hamax pa itak misli, da sestrelujejo samo lovska letala.
Tehnično je nepoučen, revež, pa je padu na foro.
techfreak :) ::
Saj vsi vemo, da so dan prej "popravljali" oba letala in v njiju namestili razstrelivo. Potem pa so autopilota nastavili, da ju odpelje na morje, kjer odpovejo vsi motorji in letali se potopita. Potem pa so vse skupaj še razstrelili.
recimo da so letala sestrelili... kam so pa potem ostanki razni sedeži in prtljaga ter vse kar plava na vodi šli so še to šli pobirat z vode?
saj ni rečeno, da je bilo nad morjem... glede na to, da je od četrtega letala ostalo na mestu trka toliko pleha, kokr ga je za eno malo cessno (to je uradna verzija in to vi podpirate), potem ne vidim nekega problema, da boste to zastopli (deli letala so razmetani 13km naokoli, kar je milo rečeno čudno, če je letalo celo priletelo na tla).
Citat kjer sem to izjavil ali pa stfu.
pfff.. a že spiš..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
Heisenberg ::
jest ne vem ali ste tukaj eni popolnoma verski fanatiki in kar je na poptv je zakon in bush je angel
ali pa ste starci, ki so ze malce senilni pa pravjo da so to otročje trače......
vse skupaj me samo še nasmeje hehe ;)
ali pa ste starci, ki so ze malce senilni pa pravjo da so to otročje trače......
pfff.. a že spiš..
Zdej ne vem a se men mede al si pa ti blesav. V katerem vesolju to pomeni, da je mozno samo z lovskimi letali? To sem dopisal zato, ker se mi je zdelo blazno neumno spuscanje v take podrobnosti pri necem, kar si si ravnokar izmislil.
Te ze malo pri srcu stiska, ker se pocasi zavedas v kaksne bedarije verjames?
Se enkrat, kaksne pritozbe cez moj povzetek dogajanja, al bo to ostala koncna verzija?
Sam tok da bomo vsi vedeli o cem se pogovarjamo.
deli letala so razmetani 13km naokoli, kar je milo rečeno čudno
...
The plane fragmented upon impact, leaving a crater, and some debris was blown miles from the crash site. The remains of everyone on board the aircraft were later identified
no ajde... admini opet brišejo poste... tok da, najslednjič spet naprej, ko bo kaj več znanega.
kivi113 ::
Evo primer, kako so ameriške TV lažnjivo poročale o Ahmadinejadu in njegovem govoru letos na konferenci Združenih narodovv v New Yorku.
Govor sem gledal tako rekoč v živo, Ahmadinejada so v nekaterih momentih na Ameriških TV očitno prekinili, niti niso govora prenašali do konca, ampak so nehali predvajati par minut pred koncem.
Kot lahko vidite v tem videu, Ahmadinejad ni trdil, da je bil 911 Inside Job, ampak da obstaja več teorij. Tudi kasneje Ahmadinejad pove, da se sam ne odloča za nobeno od teorij.
Ker uradna teorija s strani 911 commision report niti ne omenja stavbe 7, za moje pojme ne more biti to prava teorija.
WTC so se sesuli kot votli peščeni gradovi s hitrostjo prostega pada.
Se pa nekaj dogaja v zadnjih dneh tudi v smeri preiskav glede 911:
The CIA and the 9/11 Cover -Up
Was the CIA suppressing Able Danger's key contact inside Al-Qaeda?
http://www.foxbusiness.com/on-air/freed...
V videu na zgornjem linku vidimo, da so vsi v komisiji 911 "drug drugemu krili hrbet". Vsaj tako pravi nastopajoči.
V spodnjem linku pa vidimo, da priča ne želi priti na TV, ker naj bi bila tema "boring".
edit:
Tu dodajam še en članek, ki na primeru "wikileaks" razlaga umeščanje ameriške propagande v TV program.
http://www.salon.com/news/opinion/glenn...
Govor sem gledal tako rekoč v živo, Ahmadinejada so v nekaterih momentih na Ameriških TV očitno prekinili, niti niso govora prenašali do konca, ampak so nehali predvajati par minut pred koncem.
Kot lahko vidite v tem videu, Ahmadinejad ni trdil, da je bil 911 Inside Job, ampak da obstaja več teorij. Tudi kasneje Ahmadinejad pove, da se sam ne odloča za nobeno od teorij.
Ker uradna teorija s strani 911 commision report niti ne omenja stavbe 7, za moje pojme ne more biti to prava teorija.
WTC so se sesuli kot votli peščeni gradovi s hitrostjo prostega pada.
Se pa nekaj dogaja v zadnjih dneh tudi v smeri preiskav glede 911:
The CIA and the 9/11 Cover -Up
Was the CIA suppressing Able Danger's key contact inside Al-Qaeda?
http://www.foxbusiness.com/on-air/freed...
V videu na zgornjem linku vidimo, da so vsi v komisiji 911 "drug drugemu krili hrbet". Vsaj tako pravi nastopajoči.
V spodnjem linku pa vidimo, da priča ne želi priti na TV, ker naj bi bila tema "boring".
edit:
Tu dodajam še en članek, ki na primeru "wikileaks" razlaga umeščanje ameriške propagande v TV program.
http://www.salon.com/news/opinion/glenn...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kivi113 ()
CoolBits ::
Primer slabega MINIRANJA.
WTC pa niso bili minirani? Samo letalo noter pa se podre kot perfektno MINIRANO? heh
No sej bo čas pokazal, tako kot je za ww2.
WTC pa niso bili minirani? Samo letalo noter pa se podre kot perfektno MINIRANO? heh
No sej bo čas pokazal, tako kot je za ww2.
WTC pa niso bili minirani? Samo letalo noter pa se podre kot perfektno MINIRANO? heh"Perfektno" minirano se WTC prav tako ne bi porušil zaradi eksploziva v jašku za dvigala. Ko smo že pri tem. Must be "The Laser".
Zgodovina sprememb…
Vsekakor.
Me pa čudi zakaj potem stavb ne demolirajo kar z letali oz še bolje z raketami... prej in ceneje kot pa zahtevno in natančno postavljanje ekploziva.
Me pa čudi zakaj potem stavb ne demolirajo kar z letali oz še bolje z raketami... prej in ceneje kot pa zahtevno in natančno postavljanje ekploziva.
Kaj pa raketa? Al pa samo v par nadstropjih mal oslabiš nosilne stebre, dodaš mal ognja in stavba se magično perfektno podre.
Neprimerno hitreje in ceneje kot to počnejo sedaj pri demolicijah...
Mislim, lahko bi se kaj naučili na wtc ne :)
Kdo pravi, da ni blo raztreliva?
Neprimerno hitreje in ceneje kot to počnejo sedaj pri demolicijah...
Mislim, lahko bi se kaj naučili na wtc ne :)
Torej, če niso bila letala niti razstrelivo, kaj je bilo? Vaporizator?
Kdo pravi, da ni blo raztreliva?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CoolBits ()
Kdo pravi, da ni blo raztreliva?Napisal sem ""Perfektno" minirano se WTC prav tako ne bi porušil zaradi eksploziva v jašku za dvigala. Ko smo že pri tem.", ti si nato odgovoril "Vsekakor".
Vsekakor "Must be "The Laser"" po tvojem...
Meni je popolnoma jasno, da se samo zaradi letal ni nič podrlo.
Meni je popolnoma jasno, da se samo zaradi letal ni nič podrlo.
ahhh
zagotovo sta se dvojčka podrla od starosti
letala so bila zgolj kozmetična napaka na fasadi tisti dan
zagotovo sta se dvojčka podrla od starosti
letala so bila zgolj kozmetična napaka na fasadi tisti dan
Evo končno nekdo pogruntal :)
Zakaj ne pošlješ svoje ideje na NIST? Bi jo z veseljem uporabili ob svojih.
Zakaj ne pošlješ svoje ideje na NIST? Bi jo z veseljem uporabili ob svojih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CoolBits ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 32931 (3820) | T-h-o-r |
» | Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 44027 (30935) | Matev |
⊘ | Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 24544 (20430) | jype |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13996 (9619) | jype |