» »

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

Temo vidijo: vsi
««
13 / 86
»»

perfect ::

V glavnem se na tem topiku samo meri temperatura in prešteva cegle.To je sicer dobro za vežbo možganov tistih ki to počno,sicer pa le dokaz, da ne iščejo po netu in to zaradi 'jezikovnih barier' :)Važna je le ''zdrava kmečka pamet''kot se je nekomu zapisalo zgoraj.:D

Pa se pejmo mal statistike..:

The polls that have received the most widespread media attention are those conducted by Zogby International. The Zogby polls have been sponsored by organisations within the 9/11 Truth Movement including 911truth.org.

The first one was conducted in August 2004, on the eve of a Republican National Convention, on 808 randomly-selected residents of New York State. It found that 49 percent of New York City residents and 41 percent of New York state citizens believe individuals within the US government "knew in advance that attacks were planned on or around September 11, 2001, and that they consciously failed to act".[1] The margin of error for this poll was 3.5 percent.

The second major Zogby poll on 9/11 was conducted in May 2006. It was a telephone interview of 1,200 randomly-selected adults from across the United States, consisting of 81 questions, with a 2.9 percent margin of error.[2] Some of the questions asked include the following:

"Some people believe that the US government and its 9/11 Commission concealed or refused to investigate critical evidence that contradicts their official explanation of the September 11th attacks, saying there has been a cover-up. Others say that the 9/11 Commission was a bi-partisan group of honest and well-respected people and that there is no reason they would want to cover-up anything. Who are you more likely to agree with?"

Responses: 48% No Cover-up / 42% Cover-up / 10% Not sure

"World Trade Center Building 7 is the 47-story skyscraper that was not hit by any planes during the September 11th attacks, but still totally collapsed later the same day. This collapse was not investigated by the 9/11 Commission. Are you aware of this skyscraper's collapse, and if so do you believe that the Commission should have also investigated it? Or do you believe that the Commission was right to only investigate the collapse of the buildings which were directly hit by airplanes?"

Responses: 43% Not Aware / 38% Aware - should have investigated it / 14% Aware - right not to investigate it / 5% Not Sure "

Some people say that so many unanswered questions about 9/11 remain that Congress or an International Tribunal should re-investigate the attacks, including whether any US government officials consciously allowed or helped facilitate their success. Other people say the 9/11 attacks were thoroughly investigated and that any speculation about US government involvement is nonsense. Who are you more likely to agree with?"

Responses: 47% Attacks were thoroughly investigated / 45% Reinvestigate the attacks / 8% Not Sure

The third major Zogby poll regarding 9/11 was conducted in August 2007. It was a telephone interview with a target of 1,000 interviews with randomly-selected adults from across the United States, consisting of 71 questions, with a 3.1 percent margin of error.[3]

The results of the 2007 August poll indicate that 51% of Americans want Congress to probe Bush/Cheney regarding the 9/11 attacks and over 30% of those polled seek immediate impeachment. While only 32% seek immediate Bush and/or Cheney impeachment based on their personal knowledge, many citizens appear eager for clear exposure of the facts.

In addition, the poll also found that two-thirds (67%) of Americans say the 9/11 Commission should have investigated the collapse of World Trade Center Building 7. Only 4.8 percent of the respondents agreed that members of the United States government "actively planned or assisted some aspects of the attack."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perfect ()

Ziga Dolhar ::

Primerno bi bilo, ce bi svojim postom dodal trditev/tezo, ki jo z njimi (recimo anketami) zelis podkrepiti.

Recimo: 'jasno je, da je slo za insajder-job in ni bilo letal, saj na to kazejo mnenja anketirancev'.
https://dolhar.si/

Ziga zeli dodano tezo ali trditev..OK Ziga.Tukajle imaš trditev na tezo.

V postu sem napisal tole: ''sicer pa le dokaz, da ne iščejo po netu in to zaradi 'jezikovnih barier' :)''

Ti pa si mi med drugim odgovoril tole: Recimo: 'jasno je, da je slo za insajder-job in ni bilo letal, saj na to kazejo mnenja anketirancev'.

S to tezo trdim, da sem imel v prejšnjem postu prav..

Štekaš !?

PaX_MaN ::

LOL, perfect, kaj si ti snifal danes?
Tri poljubno izbrane MNENJSKE ankete NISO dokaz!

Kdo pa je rekel da dokazujem kaj drugega kot to kar sem napisal.

Te ankete ne dokazujejo ničesar kot tudi nobene druge ne.Zanimivo pa je zakaj se pojavlja prek luže vse več skeptikov uradne razlage.
Mogoče mi pa na to lahko ti odgovoriš, ki si slučajno čist, danes..:)

Trdiš, da se "na tem topiku samo meri temperatura in prešteva cegle" in da je to "le dokaz, da ne iščejo po netu", ter da "važna je le ''zdrava kmečka pamet''". Torej ti na podlagi "zdrave kmečke pameti" zavrneš vse argumente, za tri kr' ene ankete, pa dodaš "trditev na tezo" s citatom enega _primera_ teze, ki jo je dal Ziga Dolhar, in sicer "'da je slo za insajder-job in ni bilo letal, saj na to kazejo mnenja anketirancev'. S to tezo trdim, da sem imel v prejšnjem postu prav.."
Če še ne veš, je definicija teze takale: http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name...
Kako imaš lahko "prav", če pa nič ne dokazuješ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Ker pač ti tudi sodiš v tisto ekipo,ki ima težave z ''jezikovno bariero'' seveda ne moreš niti vedet kaj sem trdil glede Žiga.Jaz ti pa tud nebom razlagal.

Pa še neki. Najprej se moraš naučit brat potem pa šele lahko začneš uporabljat tisti slovar.Obratno ne bo šlo..

Zgodovina sprememb…

Ker pač ti tudi sodiš v tisto ekipo,ki ima težave z ''jezikovno bariero'' seveda ne moreš niti vedet kaj sem trdil glede Žiga.Jaz ti pa tud nebom razlagal.

Pa še neki. Najprej se moraš naučit brat potem pa šele lahko začneš uporabljat tisti slovar.Obratno ne bo šlo..

Ti se pa zelo rad ponavljaš, kajneda?
Besedi jezikovno in bariera sta v SSKj zato ni potrebno, da ju pišeš v navednicah.
Slabo berem? Ja, tvoje bedarije očitno res. Prav. Bom povedal po tvoje, saj nočem, da trpiš za "jezikovno bariero".

Motiš se! Jaz ti pa tudi ne bom razlagal, zakaj.
Štekaš ?!

In s čim v anketah si ti zadovoljen? Namreč, nekam malo si napisal o svojem zadovoljstvu. Nekaj lapaš o jezikovni barieri. To je pa ... to. Morda je pa luknja, v kateri tiščiš svojo glavo, še ožja od moje riti?
Sploh pa, nisi sam napisal, da "ankete ne dokazujejo ničesar kot tudi nobene druge ne."?
Kaj točno bi torej zdaj s temi anketami pokazal in zadovoljil svoje zadovoljstvo?
Pa, prosim, ne imet zdaj težav z jezikovno bariero.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

BigWhale ::

Mene v bistvu zanima kaj si hotel povedati s temi anketami? Da precej ljudi verjame, da je bil to 'inside job'? Ja, precej ljudi verjame tudi v vrtne palcke, dedka mraza, miklavza in to, da je bog ustvaril svet.

Mnja.

Res je.Prvi halucinirajo drugi so pa religijozni..:D

Če je verjet tem anketam,potem skoraj pol Amerike,130 plus milijonov,verjame,da je bil
to inside job.Pri tem mi je prav vseeno kaj nekaj polpismenih paxmanov misli tukaj na tem forumu.

;-) ::

WTC7 res izgleda nenavadno ampak pozar v zgradbi je bil kot kaze dovolj, da se je je podrla cela zgradba.

Nwm videl sem že dost požarov, kjer so bajte/poslopja, zgoreli totalno sam nikjer se ni zdrušlo vse do tal, mogoče kak strop pade al pa kaj, tu pa ni ostalo nič od stavbe. Ko je zgorela dvostanovanjska hiša od kolega in je začelo goret v srednjem štuku in pogorelo prav vse je še vedno stala...pa to sigurno ni zazidano tak močno kot kak wtc. nwm no

Karaya 52 ::

Če še kdo ni videl te slike:

Aaaa, ti si pa lastnik tiste ''zdrave kmečke pameti'' pa tistih grafov o nosilnosti..
Ej, kolk takih nebotičnikov spa že sezidal ? :D

Psychologists believe that the search for meaningfulness is common in conspiracism and the development of conspiracy theories, and may be powerful enough alone to lead to the first formulating of the idea. Once cognized, confirmation bias (confirmation bias is a tendency to search for or interpret new information in a way that confirms one's preconceptions and avoids information and interpretations which contradict prior beliefs. It is a type of cognitive bias and represents an error of inductive inference, or as a form of selection bias toward confirmation of the hypothesis under study or disconfirmation of an alternative hypothesis. Confirmation bias is of interest in the teaching of critical thinking, as the skill is misused if rigorous critical scrutiny is applied only to evidence challenging a preconceived idea but not to evidence supporting it) and avoidance of cognitive dissonance (cognitive dissonance is an uncomfortable feeling or stress caused by holding two contradictory ideas simultaneously. The theory of cognitive dissonance proposes that people have a fundamental cognitive drive to reduce this dissonance by modifying an existing belief, or rejecting one of the contradictory ideas.) may reinforce the belief. In a context where a conspiracy theory has become popular within a social group, communal reinforcement may equally play a part.

The term "mental retardation" is a diagnostic term designed to capture and standardize a group of disconnected categories of mental functioning such as "idiot", "imbecile", and "moron" derived from early IQ tests, which acquired pejorative connotations in popular discourse over time. The term "mental retardation" has itself now acquired some pejorative and shameful connotations over the last few decades due to the use of "retarded" as an insult among younger people. This may in turn have contributed to its replacement with expressions such as "mentally challenged" or "intellectual disability"
The phrase intellectual disability is increasingly being used as a synonym for people with significantly below-average cognitive ability.These terms are sometimes used as a means of separating general intellectual limitations from specific, limited deficits as well as indicating that it is not an emotional or psychological disability. Intellectual disability may also used to describe the outcome of traumatic brain injury or lead poisoning or dementing conditions such as Alzheimer's disease. It is not specific to congenital disorders such as Down syndrome.

Matev ::

evo en je spet sliko porezanih stebrov limal

Če je verjet tem anketam,potem skoraj pol Amerike,130 plus milijonov,verjame,da je bil
to inside job.Pri tem mi je prav vseeno kaj nekaj polpismenih paxmanov misli tukaj na tem forumu.

To, koliko jih verjame, da je bil inside job je irelevantno.

jype ::

perfect, citira> The first one was conducted in August 2004, on the eve of a Republican National Convention, on 808 randomly-selected residents of New York State. It found that 49 percent of New York City residents and 41 percent of New York state citizens believe individuals within the US government "knew in advance that attacks were planned on or around September 11, 2001, and that they consciously failed to act".[1] The margin of error for this poll was 3.5 percent.

Jasno. V tednih pred napadi je bil predsednik večkrat obveščen s strani svojih obveščevalnih služb, da pričakujejo take vrste napad s strani teroristične organizacije Osame bin Ladna. To je bilo tudi javno objavljeno, večkrat. Zakaj niso svojega predsednika takrat zavoljo nesposobnosti v rit sunli, mi ni jasno, glede na to da Clintona pa so, ko se je zlagal o precej nerodni zadevi.

Ampak to v ničemer ne spodbija uradnega poročila o napadih. Še celo tega ne dokazuje, da je bil 9/11 "inside job".

TESKAn ::

evo en je spet sliko porezanih stebrov limal

MO teoretikov zarote. Postavijo trditev, jih postaviš na laž, utihnejo za kak dan - dva, da se nabere nekaj postov vmes, in nato spet postavijo isto trditev. Je že utrujajoče.

Ampak se bomo spet ponavljali. Karaya 52, kdaj je bila posneta ta slika? Da ni bila takrat, ko so stebre porezali, da bi jih lažje odpeljali na odpad oz. da ne bi ogrožali reševalcev?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Starodavni ::

Saj Karaya 52 ni nič omenil, če hoče s tem dokazat, da je to produkt miniranja inženirjev.

Lahko da je ta slika produkt miniranja ali žaganja čistilcev ruševin in potem to posnamejo in rečejo: To se je zgodilo med rušenjem zgradbe.

Po domače povedano. Manipulacija skozi slike brez navajanja točnega datuma in lokacije.

bluefish ::

Po domače povedano. Manipulacija skozi slike brez navajanja točnega datuma in lokacije.

Priljubljeno početje teoretikov zarote v tej temi.

jype:
Jasno. V tednih pred napadi je bil predsednik večkrat obveščen s strani svojih obveščevalnih služb, da pričakujejo take vrste napad s strani teroristične organizacije Osame bin Ladna. To je bilo tudi javno objavljeno, večkrat. Zakaj niso svojega predsednika takrat zavoljo nesposobnosti v rit sunli, mi ni jasno, glede na to da Clintona pa so, ko se je zlagal o precej nerodni zadevi.

Ampak to v ničemer ne spodbija uradnega poročila o napadih. Še celo tega ne dokazuje, da je bil 9/11 "inside job".

Jasno ja..Tebi je jasno..Zdej ti bom pa napisal kaj je meni jasno.
Tri mesece po dogodku je Bush na neki javni tribuni odgovarjal na vprašanje kje je bil v trenutku napada.In pove naslednje..:

Če je temu verjeti potem je Bush na TV gledal prvi nalet letala v živo right ? Pri tem pove, da si je mislil, kakšen terrible pilot..right? :)Da bi gledal drugi nalet je skoraj nemogoče saj si v tem primeru, če je le pri zdravi, tega nebi mogel misliti, right? Ok,
in sedaj..Hec je namreč, da posnetka prvega naleta letala v enega od dvojčkov v živo ta dan ni mogel videt nihče,in je bil predvajan šele naslednji dan.Right? :)

Pa še tole,extra zate jure..Napisal si:
''V tednih pred napadi je bil predsednik večkrat obveščen s strani svojih obveščevalnih služb, da pričakujejo take vrste napad s strani teroristične organizacije Osame bin Ladna.

Bush pa pove ljudem, da mu je bila prva misel ''what a terrible pilot'' :D

Da pa nebo sam tebi 'jasno'ampak še komu,naj povem, da je iz predloženega zaključit,
da Bush laže.In če komu ni verjet potem ni verjet tistemu za katerega se ve, da rad laže.In če v tem primeru ni tako naj mi kdo ovrže.Bom sprejel to z velikim veseljem ker bi resnično rad verjel,da se motim.

And yet there are events that seem to say that our rules, our beliefs, even our common sense, may some times let us down..

Zgodovina sprememb…

Jype: Zakaj niso svojega predsednika takrat zavoljo nesposobnosti v rit sunli, mi ni jasno, glede na to da Clintona pa so, ko se je zlagal o precej nerodni zadevi.

Mogoče jim pa ni bilo prav, da Clinton preveč preganja njihovega 'zaveznika'..:)Le ta bi moral ostat v igri če želijo doseč svoj cilj..Koga bi pa sicer lahko določili za dežurnega krivca ?

perfect> Mogoče jim pa ni bilo prav, da Clinton preveč preganja njihovega 'zaveznika'..

Mogoče. Vendar to ne spremeni dejstva, da so se napadi zgodili z letali, da so se stolpnice, pentagon (najprej je bila samo luknja) in stavba sedem podrle zaradi požarov, ter da je napad pripravila teroristična organizacija Alkajda.

Nobena skrivnost ni, da so "neocon think-tanks" že pred zmago Busha na volitvah imeli veliko za povedat o tem kako nujno je, da ZDA okupirajo, pardon, osvobodijo Irak.

In seveda kako je treba z ameriško vojaško silo varovati ameriške zasebne gospodarske interese.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Kaj zdaj zamegljuješ stvari ? Odgovori mi na prejšnji post če si upaš.Pa na tistega o
najdenem potnem listu.Pa še o kakšnem na katerega s tvoje strani ni bilo odgovora
Vedno se umakneš konkretnim stvarem in prestopiš v novo meglo.

Btw. Baje je neki gasilec tudi v pentagonu našel osebni dokument ki je noskrunjen preživel temperaturno kalvarijo pri kateri je duraluminij ispareval.Pa spet samo en dokument.Zanimivo..Tip pravi da ga je eno uro nosil v žepu čeprav jim je bilo naročeno da take in podobne najdbe takoj izročijo nadrejenim.Baje so našli le sprednje kolo letala in ne kompleta koles in tudi ostalega je bilo bolj malo videt.Ampak osebno so pa le našli..:)

perfect> Kaj zdaj zamegljuješ stvari ? Odgovori mi na prejšnji post če si upaš.

Saj sem ti:

jype> Mogoče.

perfect> Pa na tistega o najdenem potnem listu.

Tudi to lahko - zelo malo verjetno, a ne izključeno. Vsekakor sumljivo, tako kot tisti "učbenik za letenje s 757 in koran na zadnjih sedežih na letališču parkiranega avtomobila", vendar ne spremeni dejstva, da je uradna razlaga kdo, kdaj in na kakšen način se je kam zaletel, daleč najbolj verjetna od vseh možnosti, ki ste jih tukaj predlagali.

perfect> Baje so našli le sprednje kolo letala in ne kompleta koles in tudi ostalega je bilo bolj malo videt.

No, to ne drži.

perfect> Ampak osebno so pa le našli..:)

To pa je neverjetno in pravzaprav smešno - če je sploh res. Tudi če je res - nihče ne more zanikati ali potrditi, da je za vsem skupaj želja po napredovanju skrajnih političnih opcij in z njimi povezanih sprememb zakonodaje, ki zmanjšujejo svoboščine prebivalstva ZDA in med drugim tudi omogočijo administraciji, da se gre vojno tam, kjer je to najmanj potrebno. Ampak, še stoprvič: to ne spremeni dejstva, da uradno poročilo ni iz trte izvito.

Kaj pa tisti moj post,o lažnjivem Kljukcu.Boš pokomentiral ? :)
Najbrž ne..:)

Ne ljubi se mi ga iskat.

A lahko direktno poveš, kaj te še muči?

Seveda :)

jype:

Jasno ja..Tebi je jasno..Zdej ti bom pa napisal kaj je meni jasno.
Tri mesece po dogodku je Bush na neki javni tribuni odgovarjal na vprašanje kje je bil v trenutku napada.In pove naslednje..:

Če je temu verjeti potem je Bush na TV gledal prvi nalet letala v živo right ? Pri tem pove, da si je mislil, kakšen terrible pilot..right? :)Da bi gledal drugi nalet je skoraj nemogoče saj si v tem primeru, če je le pri zdravi, tega nebi mogel misliti, right? Ok,
in sedaj..Hec je namreč, da posnetka prvega naleta letala v enega od dvojčkov v živo ta dan ni mogel videt nihče,in je bil predvajan šele naslednji dan.Right? :)

Pa še tole,extra zate jure..Napisal si:
''V tednih pred napadi je bil predsednik večkrat obveščen s strani svojih obveščevalnih služb, da pričakujejo take vrste napad s strani teroristične organizacije Osame bin Ladna.

Bush pa pove ljudem, da mu je bila prva misel ''what a terrible pilot'' :D

Da pa nebo sam tebi 'jasno'ampak še komu,naj povem, da je iz predloženega zaključit,
da Bush laže.In če komu ni verjet potem ni verjet tistemu za katerega se ve, da rad laže.In če v tem primeru ni tako naj mi kdo ovrže.Bom sprejel to z velikim veseljem ker bi resnično rad verjel,da se motim.

And yet there are events that seem to say that our rules, our beliefs, even our common sense, may some times let us down..

Zgodovina sprememb…

perfect> Tri mesece po dogodku je Bush na neki javni tribuni odgovarjal na vprašanje kje je bil v trenutku napada.In pove naslednje..:

Ej, človek... http://www.youtube.com/watch?v=8Ux3DKxxFoM

Pa še Hanlonova britev: Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ok, ok, sliko sem prilepil zaradi moje zlobe, parodija na naše "teoretike".

BigWhale> To, koliko jih verjame, da je bil inside job je irelevantno.

To je zelo pomembno za naše "teoretike", je simptom (v prejšnem postu zgolj naveden) njihovega psihološkega stanja:

Communal reinforcement is a social phenomenon in which a concept or idea is repeatedly asserted in a community, regardless of whether sufficient empirical evidence has been presented to support it. Over time, the concept or idea is reinforced to become a strong belief in many people's minds, and may be regarded by the members of the community as fact. Often, the concept or idea may be further reinforced by publications in the mass media, books, or other means of communication. The phrase "millions of people can't all be wrong" is indicative of the common tendency to accept a communally reinforced idea without question, which often aids in the widespread acceptance of urban legends, myths, and rumors.

Nekateri "teoretikih" na forumu morda sodijo celo v to skupino:

For relatively rare individuals, an obsessive compulsion to believe, prove or re-tell a conspiracy theory may indicate one or more of several well-understood psychological conditions, and other hypothetical ones: paranoia, denial, schizophrenia, mean world syndrome.

"Against stupidity, the gods themselves contend in vain."

;-) ::

Kaj pa klici iz letala...ko je folk klical domov, v resnici pa leta 2001 še sploh take tehnologije ni blo da bi lahk iz mobilca klical domov iz letala...

bahh

rndm2008 ::

Če si jaz privoščim debunkerje zmerjati s strahopetci, si naj pa še Karaya in podobni dovolijo, da nas trutherje označijo z mentalno šibkimi zavedenci, ki kompleksnosti sveta ne zmoremo doumeti, zato si jo skušamo pojasniti s tako ali drugačno teorijo zarote. Fair enough. Še vedno sem pa raje na strani tistih, ki tako brezglavo, otročje naivno dvomijo v dobrohotnost oblastnikov, kot na strani tistih, ki v to dobrohotnost tako naivno verjamete, ankete gor al dol.

Kaj je pa tako slabega na tem, da se ponovno izvede (kar je tudi bistvo truth gibanja) preiskavo, ker je uradna tako očitno luknjasta? Kdo se tega tako boji? Kdo se tako boji, da bi prava preiskava vključevala kaj več kot malo skupino enih in istih "znanstvenikov", ki se pojavljajo v FEMA in NIST reportu, pa še v razlagah v Popular Mechanics povrhu? Preiskave, ki bi vključevala množico prič in poročil, ki jih je uradna ignorirala, tako kot celo vrsto fizičnih dokazov? Preiskave, ki bi odgovorila, zakaj so tako (protizakonito!) pohiteli prodati topilnicam večino jekla s prizorišč vseh treh WTC demoliranj? Tko, za začetek. Če so šli milijoni za to, katera ga vleče Clintonu, bi morali v ponovno 9/11 preiskavo iti precej številnejši. Nasproten pristop v stilu Mateva, da mi takih filmov pa že ne rabimo gledat, ker nam, prisebnim, je že jasno, kako je bilo, enkrat je v obupu celo izjavil, da je zrušenje WTC 7 v končni fazi itak nepomemben dogodek, tak pristop vsekakor ne pelje prav daleč.

Če se trutherji motimo, to lahko le stane toliko in toliko davkoplačevalskega denarja, če imamo pa prav, pa ... Ali res lahko tako enostavno privzamemo, da "naša oblast nam pa že ne bi storila česa takega? Če so tako debelo in nonšalantno lagali glede WMD v Iraku, je res tako nemogoče, da lažejo še glede česa? Če so lagali, da jim na pamet ni padlo, da bi kdo storil kaj takega, hkrati so pa med samim napadom izvajali točno takšen scenarij (smeh) na vajah, zaradi česar naj lovci ne bi poleteli? In ko je Buš, bedak, lagal, kaj je videl po televiziji? Glede česa so nam še lagali?

;-)> Kaj pa klici iz letala...ko je folk klical domov, v resnici pa leta 2001 še sploh take tehnologije ni blo da bi lahk iz mobilca klical domov iz letala...

Wrong.

rndm2008> Ali res lahko tako enostavno privzamemo, da "naša oblast nam pa že ne bi storila česa takega?

Nekaj je skrivanje dejstev in dejanska zarota - nekaj so pa totalno iracionalna izvajanja, ki se ne skladajo z _ničemer_.

Namesto da bi se posvetili jedru problema (to je - od kod, kam in kako je šel denar za organizacijo takega napada, kakšne so povezave ljudi, ki so se znašli na obeh straneh tega napada, kakšne so bile (geo)politične posledice, kdo se je s tem okoristil in čigar ideološkim prepričanjem je to ugajalo) se ukvarjate z nepomembnimi podrobnostmi in skušate izpodbijati dejstva, ki jih je praktično nemogoče potvoriti. Tolk zabit pač ni nihče, da bi zaletel v Pentagon raketo, potem pa rekel, da je tja priletelo letalo.

The Final Nail In The Coffin: Irrefutable Proof the Flight 93 Crash Scene Is a Lie

Še en čudež: http://www.abovetopsecret.com/forum/thr...

perfect> The Final Nail In The Coffin: Irrefutable Proof the Flight 93 Crash Scene Is a Lie

Jah, ni lih irrefutable, ane.

Res je. Kot vidiš sem jaz to imenoval čudež.Kolikšna je možnost, da prav v to razpoko pade 'slučajno' kaj z neba ? Pa ne sam to.Še na sredino mora past..:)Prej verjamem v irrefutable kot v to.Saj veš kako tam rečejo temu, smoking gun :)

@perfect: zakaj se ne udejstvuješ na tistem forumu, kjer je več somišljenikov in ti nihče ne bo oporekal in ti bodo le prikimavali? Je idealen za kovanje teorij zarot, pa še ime je pravo.

Tio2 ::

Res je. Kot vidiš sem jaz to imenoval čudež.Kolikšna je možnost, da prav v to razpoko pade 'slučajno' kaj z neba ?

Tocno toliko, kot je moznosti, da pade pet kilometrov stran. Ali pa deset ali pa pol metra vstran. Moznosti za to, so popolnoma enake.

@perfect: zakaj se ne udejstvuješ na tistem forumu, kjer je več somišljenikov in ti nihče ne bo oporekal in ti bodo le prikimavali? Je idealen za kovanje teorij zarot, pa še ime je pravo.

Poglej zdej tega ret........a.Pade v mojo 'sobo' in me začne metat ven na drug forum..
Po kaj si pa ti sploh prišel, če ti je že vse jasno, t..e ?
Ma to ni res..

Azrael ::

Še nisi slišal za Occamovo britev?

Bolj kot teoretiki zarot komplicirate, manj je možnosti, da imate sploh karkoli prav.

Ta enostavne verzijer pa ste že izčrpali, tako da...
Nekoč je bil Slo-tech.

Ĺ e nisi sliĹĄal za Occamovo britev?

Bolj kot teoretiki zarot komplicirate, manj je moĹžnosti, da imate sploh karkoli prav.

Ta enostavne verzijer pa ste Şe izĨrpali, tako da...

Samo še Žižek vam manjka tukaj pa boste kompletni..

Vprašajte kaj ljudje menijo o filozofih.. :)Tolk časa je študiral, dokler se mu ni zmešal.. :) S temi britvami bomo meglo rezal pa bo..:)

Zgodovina sprememb…

Azrael ::

Occamova britev nima neke posebne zveze s filozofijo Pravzaprav jo nekaj ima, da razne zakomplicirane in posledično izredno težko izvedljive ideje, če so sploh izvedljive, seveda, brcne na smetišče zgodovine.

Ampak zaslepljenost in predvsem v nebo vpijoče neznanje teoretikov in iskalcev zarot in podobnih (z)vernikov pa res nima meja.
Nekoč je bil Slo-tech.

Tio2 ::

Ampak zaslepljenost in predvsem v nebo vpijoče neznanje teoretikov in iskalcev zarot in podobnih (z)vernikov pa res nima meja.

ti potem nisi teoretik,

od kod tvoje visje znanje?

Kolikor jaz razumem je bil tip frančiškanski menih iz 13 stoletja.In kako gredo ta njegova načela skupaj z njegovim globokoverskim prepričanjem..?

Ne pamet drugim solit prosim.Zgledaš kot, da si popil vse znanje tega sveta.
Pa še podpis maš prav smešen..:) Sicer sem ti pa to že enkrat povedal ja..:)

potem pa pozabi na časovno lestvico in se osredotoči le na ta del: Načelo zahteva, da pri oblikovanju hipotez in teorij privzamemo čim manj predpostavk ter pojav pojasnimo s kar najmanjšim številom vplivnih spremenljivk in delnih procesov.
««
13 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45633199 (4088) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68744216 (31124) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42024705 (20591) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12214082 (9705) jype

Več podobnih tem