» »

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

Temo vidijo: vsi
««
61 / 86
»»

PacificBlue ::

Mosad je nardil ze veliko pizdarij,zame nimajo kredibilnosti...tako da je lahko res. Sicer pa v danasnji tiskani izdaji Dela je članek, ki govori o tem da FBI ustvarja teroriste..oz jih k terorističnim dejanjem napeljujejo informatorji. Ti obljubljao revnim temnopoltim mladenicem denar,pčaevanje najemnine, hrano, če uspesno izvedejo napad.
In kar 62 % od 50 najbolj odmevnih primerov po 11 septembru 2001 je temeljilo na informatorjih--in v 97% primerih ki slonijo na informatorjih obtozensca spoznajo za krivega..

D3m ::

_Enterprise_ je izjavil:

pa kaj vi še zmerej nabijate da je padlo v devetih sekundah?

Sej čas rušitve si lahko tudi sam zmeriš po kakem posnetku... jekla pa požari ne talijo žal.
a dej ga srat, pa ti si mi gradbeni tehnik
jeklo na 1000 stopinjah izbubi večino svoje trdote, kar je povzročilo da se je jeklena konstrukcija ukrivila in to je privedlo do tega, da so bili zunanji nosilci noter vdrti, ko so naenkrat popustili. maš zgorej vse napisano, al pač iz principa ne boš bral?

Ti nisi gradbeni tehnik, kar si tudi priznal, da to ni tvoja stroka. In tvoje komentarje jemljem z veliko rezervo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

_Enterprise_ ::

moji komentarji so citirana dejstva pravih strokovnjakov pri NISTju

ti kot kvazi gradbeni tehnik bi pa lahko mal komentiral uradno razlago o ukrivljanju jeklene konstrukcije, ki je lepo vidna na slikah

sprasujem ::

Ja enterprise zelo neodvisna skupina strokovnjakov.
Pa še analiza drugih

analiza koga?
del porušitve je wtc 7 padal s hitrostjo, podobno prostemu padu, in zato je njihova preiskava tudi trajala več let. in mogoče niso razložili do potankosti vsakega detajla, ker je v takih situacijah ogromno spremenljivk, so pa izključili teorijo o eksplozivih. trutherji si to razlagajo kot pač da so jih podkupili, jim grozili itd. zdej v preiskavi je bilo udeleženih par tisoč ljudi in razlagejte si pol po svoje, kako je vsem ratalo načrtno lagat

pa dej mi ti povej, zakaj bi kdo hotel wtc 7 podret načrtno? itak je bilo odpadne mase iz glavnih stolpov toliko, da so se močno poškodovale sosednje zgradbe, nekaj od teh sploh ni imelo smisla več popravljat. tudi wtc 7 bi verjetno stala, če v njej nebi požari goreli več kot 7 ur, ampak gasilci so poročali, da je v sredinskem delu sprednje strani v stavbi zijala luknja s širino 25% širine stavbe. tudi če bi res imeli namen stavbo zdemolirat, imeli so sedem ur časa, gasilci so se umaknili ker so predvidevali porušitev, zakaj torej sprožiti eksplozijo po sedmih urah, ko je bajta itak že cela razjebana od požarov in padajočega jeklenega ogrodja in bi jo tako ali tako bilo treba porušiti?

zakaj sploh podreti wtc 7, ki je bila v tistem času prazna in ni imela nobenega simbolnega pomena?

aja, kok sem jest glup, WTC stolpi so imeli neko azbestno oblogo ki bi jo bilo treba zamenjati, kar pa bi bilo drago, zato so se pristojni obrnili na ameriško vlado, ki je skovala zaroto s par deset tisoč vpletenimi, da so se končno lahko znebili tega azbesta.

CoolBits ::

Zakaj WTC7?
Zato ker je bilo tam tudi precej dokumentov in dokazov o grdih poslih ameriških tajkunov.
Med takratnimi najemniki v WTC7:

IRS Regional Council ---> Government
U.S. Secret Service ---> Government
C.I.A. ---> Government
Securities & Exchange Commission ---> Government
Mayor's Office of Emergency Mgmt ---> Government

http://www.wtc7.net/background.html

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CoolBits ()

Enterprise
zakaj bi kdo hotel wtc 7 podret načrtno

Saj je bila podrta načrtno. Kregamo so se samo s strani koga. Jaz pravim skupina najbolj vplivnih na svetu je zaposlila telebane. Simbolni pomen rušenja teh neumnih dvojčkov pa še danes čutimo.

Zgodovina sprememb…

hamax ::

Zato ker je bilo tam precej dokumentov in dokazov o grdih poslih ameriških tajkunov.

Saj je bila podrta načrtno.

Ne, ni bila. Bila je za nekatere srecna, za vecino pa nesrecna posledica zrusitve dvojckov.

hahah, pa vi ste neverjetni. ameriška vlada si ni mogla privoščiti pripomočkov za uničevanje gradiva, zato so pač razčefukal stavbo

naj mi en truther pove true zgodbo, ki se je odvijala 11. septembra, v smislu nečesa takega: http://www.debunking911.com/meeting.htm

hamax, kdo in zakaj je po tvojem imel oz ima največjo korist od podrtega WTC?
Telebani so sedaj na slabšem... amerikanci pa tudi... torej?

bluefish ::

CoolBits je izjavil:

hamax, kdo in zakaj je po tvojem imel oz ima največjo korist od podrtega WTC?
Telebani so sedaj na slabšem... amerikanci pa tudi... torej?
Torej nihče. So se v WTC zaleteli Somalci ali Božiček?

Torej zakaj bi telebani to počeli, če jim ni koristi in so na še slabšem?

Amerikanci so na slabšem, ker jim sedaj agencije lažje prisluškujejo, na letališčih jih bolj slačijo in zasegajo prenosnike in še in še.

Zakaj bi karkoli počela ETA, IRA, Fatah, Hamas,...?

največ koristi so imeli talibani, ampak potem jih je vojna v afganistanu močno oslabila. američane tudi. američani niso rabil 9/11, da so interveniral v afganistanu. in obedve vojni sta američanom doslej prinesli ogromne gospodarske izgube. nafte iz afganistana ne teče nič, iz iraka zelo malo, pa še to povečini na kitajsko. američani so pač z afganistanom in irakom hoteli stabilizirat regijo in ustvarit nove trge, ki bi jim dolgoročno koristili, zdej če jim koristili res bodo, bo treba pa še precej let čakat
Torej zakaj bi telebani to počeli, če jim ni koristi in so na še slabšem?
ker tako deluje asimetrično bojevanje

Zgodovina sprememb…

Kako korist so imeli talibani? A mogoče niso vedli da bi "demokracija" udarila nazaj? :))

Kaj pa počne ETA, IRA, Fatah, Hamas,...? Demolirajo stolpnice po svetu al se samo tu pa tam kdo razstreli?

Pa te neke nove "grožnje" franciji mi grejo na smeh... ja ljudi moraš držat v strahu, da jim lažje ukazuješ... ni kaj... znana politika.

_Enterprise_ je izjavil:

analiza koga?
del porušitve je wtc 7 padal s hitrostjo, podobno prostemu padu, in zato je njihova preiskava tudi trajala več let. in mogoče niso razložili do potankosti vsakega detajla, ker je v takih situacijah ogromno spremenljivk, so pa izključili teorijo o eksplozivih. trutherji si to razlagajo kot pač da so jih podkupili, jim grozili itd. zdej v preiskavi je bilo udeleženih par tisoč ljudi in razlagejte si pol po svoje, kako je vsem ratalo načrtno lagat

pa dej mi ti povej, zakaj bi kdo hotel wtc 7 podret načrtno? itak je bilo odpadne mase iz glavnih stolpov toliko, da so se močno poškodovale sosednje zgradbe, nekaj od teh sploh ni imelo smisla več popravljat. tudi wtc 7 bi verjetno stala, če v njej nebi požari goreli več kot 7 ur, ampak gasilci so poročali, da je v sredinskem delu sprednje strani v stavbi zijala luknja s širino 25% širine stavbe. tudi če bi res imeli namen stavbo zdemolirat, imeli so sedem ur časa, gasilci so se umaknili ker so predvidevali porušitev, zakaj torej sprožiti eksplozijo po sedmih urah, ko je bajta itak že cela razjebana od požarov in padajočega jeklenega ogrodja in bi jo tako ali tako bilo treba porušiti?

zakaj sploh podreti wtc 7, ki je bila v tistem času prazna in ni imela nobenega simbolnega pomena?

aja, kok sem jest glup, WTC stolpi so imeli neko azbestno oblogo ki bi jo bilo treba zamenjati, kar pa bi bilo drago, zato so se pristojni obrnili na ameriško vlado, ki je skovala zaroto s par deset tisoč vpletenimi, da so se končno lahko znebili tega azbesta.

Par strani nazaj sem dal link do videoposnetka, kjer je lepo pokazano da so stavbo namerno zrusili, tak ukaz so dobili tudi gasilci in policisti in so se morali umakniti, poleg tega je na videoposnetku novinarka ki intervjuja osebo ravno v trenutku eksplozije in nato se začne stavba rusiti..

To je samo ena dva, trije dokazi ki govorijo v prid..od vseh ostalih.

Drugače pa klatis neumnosti, neoconi hocejo destabilizirati svet skozi vojne..bring it back to chaos. Zakaj? Ker po njihovem satanisticnem verovanju lahko svet uredijo po svoje, samo če ga prej unicijo. In prva na seznamu je Amerika. ti ljudje en delajo za nobeno izmed drzav, delajo zase, za svoje cilje, ki so jih njihovi ocetje in dedje prenasali iz roda v rod, tudi skozi satanisticne rituale. Zato imas Skull and bones society pa take fore..a ves mors znat povezovat in razmiljsat o teh stvareh, prebrat kaksno knjigo več, ki se dotaikajo tudi drugih " alternativnih" tem. KJe pa bos dobil dokaze? Z dvojim trojnim, četvornim ali se večkratnim preverjanjem, če določene stvari kazejo na drugo, uporabljat več kot samo zdravo pamet. Ker zrenje iz samo enega zornega kota je hudimano neproduktivno.

@PB: Ja, saj, ko pričneš verjetni v razne Črne možiclje v ozadju in jih kriviš še za morebiten lasten neuspeh, potem se je za vprašati, če bi ti bilo bolje v Polju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

bluefish

opet ena neumna s tvoje strani. saj vem, to je čisto lahko..dajati neumne pripombe. a se ti pridruzim?

Neumne pripombe na neumne izjave.

Že ne vem kdaj si začel s tem jadikovanjem o možicljih v ozadju, ki si potiho želijo destabilizacije sveta, kontrolo ljudi in praktično vsakega posameznika, pa še kaj bi se našlo. Napovedal si tudi nekaj datumov velikih kriz ali vojn, povzemal besede politikov izpred 60 in več let, oznanjal NWO,...

No, uresničil se ni niti en prdec teh "napovedi". Kdo potem naklada.

BigWhale ::

CoolBits je izjavil:

Ni se začelo sesedat točno navzdol ampak se je vrh nagnil in po logiki bi se moral nagibat dokler ne bi zdrsnil dol.
Ob zdravi spodnji konstrukciji tako sesedanje ni mogoče ne.

Po cigavi logiki? Tvoja 'logika' nima tle nobene veze. Izracun prosim. Ne linka. Izracun. TI moras dokazati, da stavba pade tako kot ti trdis. Vsi smo videli kako je padla. Sedaj pa prosim izracun vseh vektorjev v primeru kontroliranega in nekontroliranega rusenja.

CoolBits je izjavil:

Nanotermit je vrhunski eksploziv!
Da je bil termit uporabljen je več indicev... se pa termit uporabi v kombinaciji s klasičnim eksplozivom drugač.
Po logiki...

Najprej je bil navaden exploziv. Potem je bil termit, potem je bil nano-termit, potem je bil nano-termit skupaj s klasicnim explozivom.

A se lahko prosim odlocite? In naj neko napise celotem 'timeline' dogodkov?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

Kje pa je izračun, da je možno tako sesedanje a-testiranega jekla na ogenj, veter in udarce letala? Aja ni ga, gradbeniki pa govorijo, da tako rušenje brez eksploziva ni možno.
Računal ti pa jaz ne bom. Logika pa ni samo moja taka... če bi bla sam moja pol se ne bi zahtevalo ponovne neodvisne preizkave... jaz nimam vpliva na to.

PaX_MaN ::

tak ukaz so dobili tudi gasilci in policisti in so se morali umakniti,

Noup. Izven konteksta so zrezali in montirali tisti "we decided to pull [nekej]".

Že Bush je priznal članstvo v sekti Skull and Bones. Že zaradi tega si ne zaslužijo vodenja česarkoli. Pa se je zgodilo. Če bi jaz bil član nečesa s takim imenom bi me res zvezali in zdrogirali.

bf

Nisem jaz čisto nič napovedal, razen Clintonove.

Ostalo je pa zlobno podtikanje. Znacilno za ljudi, ki jim zacne zmanjkovati argumetnov..takorekoc luzerjev, ki zivijo v pravljicah. Nwo pa je omenjan s strani politikov ze uf in oh kolikokrat..se tisti legendarni govor Busha v palači ZN, kjer natanco pove da bodo vsekakor dosegli to stanje.

tak ukaz so dobili tudi gasilci in policisti in so se morali umakniti,

Noup. Izven konteksta so zrezali in montirali tisti "we decided to pull [nekej]".

Ne sorci, padel si na izpitu. A ves sem vedel da se bo en oglasil s tem..ravno ti, kako nakljucno. Gre za čisto drug primer...saj vem kaj mislis.

Gre za čisto drug primer.

Za kateri primer, ki ni opisan na tejle strani, pa potem gre?

Kot sem ze povedal , link je par strani nazaj, ponavljat se pa ne mislim.

se tisti legendarni govor Busha v palači ZN, kjer natanco pove da bodo vsekakor dosegli to stanje.

Ja, "new world order of LAW".
LAW, BITCHEZ!
Ne iluminatov, ne prostozidarjev, ne neoconov, ne [karkoli si izmisli Steven Jones].

Vzami si čas in si poglej tale filmček, ki sem ga prilepil že eno stran nazaj.
http://video.google.com/videoplay?docid...
Razloženo marsikaj... tudi "timeline".

WTF?
O NWO v tem članku piše novinar...
IE, nikjer ni Blair citiran o čemerkoli, kar bi nakazovalo o nju vorld orderju. Kaos pa destabilizacija - akshully, govori celo o _stabilizaciji regije_, WEEEELLL, WULDJALUKATTHAT, OMFG! - pa neki novi svetovni red še iz cajta njegovga fotra, or sumthin.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

XsenO ::

ves mors znat povezovat in razmiljsat o teh stvareh, prebrat kaksno knjigo več, ki se dotaikajo tudi drugih " alternativnih" tem.

HAHAHAHAHA

To nam pove oseba, ki brez kakršnegakoli lastnega razmišljanja sprejme za čisto resnico vse kar vsaj malo diši po illuminatih, NWO in neumnostimi, ki jih kvastijo komedianti pri Onion news channel :)
1 + 1 = 1

Kot sem ze povedal , link je par strani nazaj, ponavljat se pa ne mislim.

O bojda opozorjenih policistih najdem od tebe samo tisti montiran posnetek o "Pull it".

Xseno

dragi fant..argumente prosim..drugace bos pristal tam kjer je bluefish. V dreku.

WTF?
O NWO v tem članku piše novinar..

Hahaha, go away....a se delas idiota iz sebe? Bolje da ne, ker skodi.

Hahaha, go away....a se delas idiota iz sebe? Bolje da ne, ker skodi.

Direct quote Blaira iz članka: Stability.
Direct quote Tebe tri poste nazaj: destabilizirati.
Kdo se dela idiota, že vemo, hvala.

Haha, se ena taksna, zdaj me pa ze zabavas:)..aja btw si slisal ze da politiki ne lazejo, ampak oni govorijo neresnice..

aja btw si slisal ze da trutherji ne lazejo, ampak oni govorijo neresnice..

There, fixxed.

dragi fant..argumente prosim..drugace bos pristal tam kjer je bluefish. V dreku.
Se še spomniš, ko si limal link na YouTube posnetek Onion večerje? Ne?

Znacilno za ljudi, ki jim zacne zmanjkovati argumetnov..takorekoc luzerjev, ki zivijo v pravljicah.
Heh, ti drugim o pravljicah, ko pa sam trosiš največje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

PacificBlue je izjavil:

Xseno

V prvem tvojem postu v tej temi si prilepil en lep youtube video v "dokaz" kako nas hočejo "insert current world conspiracy group" vse pobiti.
Nekako se mi zdi, da je to več kot dovolj, da postavi pod vprašanjem tvoj kritičen vidik na te "alternativne knjige/vire" ki nam jih tako priporočaš glede na to, da takoj sprejmeš vse kar je v istem wavelength-u od "NWO rules you all".

Če se smem citirati iz tiste teme:
In potem se še konspiratorji čudite, da vas imamo za paranoike z tinfoil hatom?
1 + 1 = 1

Sami normalni rešujejo svet. A ne PaxMan a ne Bluefish a ne Xseno.

Pa še to PaxMan. Tvoj NWO of Law je tolk pregleden da še izšolani pravnik ko konča fakulteto prelista največ kakšnih 20% gradiva. Sej vemo kaj hoče doseči NWO of Law.

Zgodovina sprememb…

Obupanci..;)

Bluefish, teb bi lahko prilepil link, kjer si ze priznal da se je WTC se zrusil zaradi thermita. Nekatere stvari si pač zapomnim..

Xseno

Če bi uporabil mal mozgane bi videl da je slo za navidezen prenos iz senata..pač en govor, kot jih je ogromno na youtube, kjer resnicni senatorji govorijo o resnih problemih v Zda, tudi taksnih sokantih, vpeljavi police statea, fema campi..itd..Par postov nizje v tisti temi sem TAKOJ priznal da gre za zmoto, ker Uniona news pač ne poznam, nimam kabelske..imam samo 3 ali 4 programe, ki jih gledam 2, 3x na leto.. Da pa zdaj obesas to, ti in tvoji somisljeniki se mi pa zdi idiotsko, prizadeto, zlobno in nekoristno. Vir ni samo eden, jih je ogromno, pa se pokrivajo čist iz vsakdanjega zivljenja do virov na netu, do virov v knjigah, v zgodovinskih dejstvih..Teorija Zarote ni pravilni izraz, pravilneje bi bilo teorija zgodovine...vsaka fucking mala podrobnost je pomembna. In tega nekateri niste sposobni dojeti, ne vem a gre za vprasanje intelekta ali pomanjkanje česa drugega..

Ah res imam veliko bolj pametne stvari počet kot pa na tak način,. na takem nivoju komunicirat. Se opravicujem moderatorjem ..lahko tudi kaj pobrisejo.

Par postov nizje v tisti temi sem TAKOJ

Mah naj ti bo že če inači takoj s +12 ur in en "In your dreams... "
1 + 1 = 1

PB: mi lahko prosim das link do tistega mojega posta?
Bom poizkusil povprasati, ce sem bil takrat nezavedno na gobicah.

kivi113 ::

Če je ta NWO in prostozidarji in vse ostalo, kar še paše k tem, vključno z 911, tako nerealna stvar, zakaj se morajo vrhunski politiki EU, kot so Barosso in Van Rumpoy pogovarjati o problemu revščine v svetu s prostozidarji?

http://www.siol.net/eu/novice/2010/10/p...

Ali pa imata po novem STA in Siol pravico zavajati ljudi?

Oz vidim, da tudi Delo.

Sicer pa bi NIST lahko namesto 4 videoposnetkov dal na voljo vsaj polovico "dokaznega" materjala, lepo na internet, pa bomo veliko lažje videli resnico. A tega oni ne storijo.

Zgodba uradne 911 komisije je pač še ena izmed nepopolnih zgodbic in teorij zarot, kar se tiče 911.

In, če so se stavbe zrušile zaradi požara, je to ena velika sramota za gradbeništvo že samo po sebi. Kakšno blesavo jeklo so uporabljali pri gradnji? Kdo je dal gradbeno dovoljenje za zgradbo, ki takole kolapsira, kot je wtc7? Kdaj bo zgorela še kaka stolpnica in takole kolapsirala?

No pa se lahko osredotočite na prvi del, kaj za vraga imajo prostozidarji za počet z revščino in vrhom eu in zakaj se o tem piše po medijih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kivi113 ()

imagodei ::

rndm2008 je izjavil:

Kakšna bebava primerjava - padec kugle na nogo in padec enega dela stolpnice na drugega. A sta noga in krogla iz enakega materiala? Popolnoma zgrešeno. Le še en znak obupa, nič drugega. Da to izjavi kak slotekovec, niti ni neko presenečenje, še manj tragedija. Sem pa poleti poslušal debato Richarda Gagea in nekega fizika, ki si je upal dati enako primerjavo. Zato sem se zdejle sploh še oglasil. Jebi ga, take akrobacije pač počnejo možgančki, ko se nočejo soočiti z neprijetnim. Neverjetne abotnosti so sposobni spravit skupaj, tudi če so končali študij fizike. Ob tem res težko ostanem tiho.

Jah, problem je, ker si neuk in ne razumeš, za kaj gre pri tej primerjavi. Ne gre za primerjavo materialov, pač pa za primerjavo sile. Le-ta narašča tako z maso kot s pospeškom.

rndm2008 je izjavil:

Primerjava bi bila tako smiselna le, če gledaš, kaj se zgodi z dvema ENAKIMA kroglama, ki trčita z neko hitrostjo. Zdej pa povej, genij: če sta krogli enaki, kako lahko ena zdrobi drugo, sama pa ostane nepoškodovana? Si obdelal osnovnošolsko fiziko?

Problem je, ker je ti nisi in ne razumeš predstavljenega argumenta. Še enkrat: nihče ne trdi, da je zgornji del dvojčkov ostal nepoškodovan. Sila, s katero so zgornja nadstropja (ali ruševine le-teh) delovala na spodnja, je bliskovito naraščala tako zaradi hitrosti padanja, kot zaradi celokupne mase ruševin, ki so pritiskale na spodnja nadstropja. Poleg tega je treba razumet, da spodnja nadstropja ne moreš jemat poenostavljeno kot togo telo, ampak je celotna masa, ki je pritiskala na spodnja nadstropja morala vsakič porušiti samo po eno nadstropje. Nato so ruševine tega nadstropja samo pridale k celi masi ruševin, ki so 2,5m nižje zopet porušila naslednje nadstropje... In tako naprej.

rndm2008 je izjavil:

Sedaj pa povej, kako lahko slabih dvajset nadstropij pod seboj v prah zmelje ostalih devetdeset? S tem, da so spodnja nadstropja masivnejša od zgornjih, stebri so bistveno debelejši proti dnu stolpnice. Torej, po katerem Newtonovem zakonu to laufa? Please, explain.

Hm, F=m*a ti ni dovolj? Mogoče še zakon o ohranitvi gibalne količine?

rndm2008 je izjavil:

Kršenje fizikalnih zakonov za debunkerje ni noben problem, to smo že videli.

Nepoznavanje fizikalnih zakonov z vaše strani ne pomeni, da jih kršimo. ;)

rndm2008 je izjavil:

Ne zmoti jih niti to, da je sedmica nekaj časa padala s pospeškom prostega pada v vakuumu. Nekaj nadstropij je v istem trenutku moralo popustiti simetrično, po vsej dožini, kot da jih ni. Tragično, da nekateri še vedno niste dojeli pomena izraza "PROSTI" pad.

Prostega pada ni bilo.
- Hoc est qui sumus -

Če je ta NWO in prostozidarji in vse ostalo, kar še paše k tem, vključno z 911, tako nerealna stvar, zakaj se morajo vrhunski politiki EU, kot so Barosso in Van Rumpoy pogovarjati o problemu revščine v svetu s prostozidarji?
Prostozidarji že obstajajo, vendar so daleč od zlobcev, ki jih vidi PB.

CoolBits je izjavil:

Kje pa je izračun, da je možno tako sesedanje a-testiranega jekla na ogenj, veter in udarce letala? Aja ni ga, gradbeniki pa govorijo, da tako rušenje brez eksploziva ni možno.
Računal ti pa jaz ne bom. Logika pa ni samo moja taka... če bi bla sam moja pol se ne bi zahtevalo ponovne neodvisne preizkave... jaz nimam vpliva na to.

Gradbeniki lahko govorijo karkoli hocejo. Dokler ne pokazejo konkretnih izracunov, da taksno rusenje ni mozno, jim ne bomo nic verjeli. Logika, se posebaj pa 'zdrava kmecka logika' v vecini primerov odpove cim gre za kaksno bolj komplicirano zadevo. Tipicen primer je trk dveh avtomobilov, ki se peljeta s hitrostjo 50km/h. "To je isto k v steno s 100km/h" pravi zdrava kmecka logika vecini ljudem. No, pa to vseeno ne drzi. Logika gor ali dol, vazna je fizika. :)

Torej, izracun. Mi ne potrebujemo izracunov, mi smo videli kaj se je zgodilo. Letalo je priletelo v stavbo, stavba je gorela in potem se je porusila.

Za kakrsenkoli dvom, da se je dogajalo kaj drugega bo treba predstaviti konkretne dokaze podprte z ustrezimi izracuni. Tega do sedaj se nihce ni naredil. Tudi tistih tisoc ali kaj vem koliko arhitektov.

Arhitektu dati računati statiko, heh.

Pa ste še kje drugje videli, da se stavba kar tako perfektno podre brez eksplozivov al samo tukaj enkrat samkrat? :)
Kaj pa izračuni in atesti jekla iz katerega je bilo zgrajeno... a ti ne veljajo?

Vam je pač uradna teorija (ni nič več kot samo teorija) dovolj in ste s tem zaključili.
Meni in mnogim drugim je pa že na dan napada, ko smo v živo gledali prenos, bilo jasno, da stolpnice niso padle zaradi tega ampak zaradi stvari katere nismo videli in vedeli takrat.
No še to da pristavim... takrat v prenosu v živo smo tudi vsi jasno slišali, da se morajo vsi umaknit od stavbe 7, ker jo bojo podrli... in smo bli do uradnega poročila prepričani, da so jo pač podrli zaradi škode, pol pa presenečeni da kako sedaj tako.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CoolBits ()

CoolBits je izjavil:

Vzami si čas in si poglej tale filmček, ki sem ga prilepil že eno stran nazaj.
http://video.google.com/videoplay?docid...
Razloženo marsikaj... tudi "timeline".

Sem nehal gledati, ko so se sprasevali kaksna sila lahko vrze nevem kake velike kose jekla cez cesto v sosednjo stavbo in so potem razlagali o explozivih. Pa k so se spraseval o tem kako so lahko nastali 'koscki cloveskih kosti' manjsi od 1cm. In pa razlaga, da je 'path down - path of the most resistance'.

Lepo vas prosim! Sile, ki so nastajale pri podiranju bajte so bile enormne. To so taksne sile, ki jih 'demolition charges' ne morejo kar tako ustvariti. Kako pa lahko tak kos jekla odleti v sosednjo stavbo? Na tocno isti nacin kot odleti vzmet iz kemicnega svicnika, ce jo malo stisnes med dvema prstoma in 'izstrelis'.

Koscki cloveskih kosti? Ko nate pade ena tona jekla, in nanjo pade se pol WTC stolpa je cudez, da ze tak velik koscek ostane.

Halvar, poglavar Vikingov iz Flakeja je rekel: "Ojoj, iz konj bo kaša!", ko mu je Viking Vike razlozil, da ni bilo prav bistro, ko je v enega orjaskega ovna za razbijanje obzidja vpregel konje na sprednjem delu.

In pa path down, je dejansko pot z najmanj upora. Nekam vstran se stolnica ne more podreti, saj se ni letalo zaletelo v spodnji del stavbe in jo spodjedlo tako kot to pocnejo gozdarji pri podiranju dreves. Bajte enostavno ne padajo tako.

Letalo je spodjedlo vrhnji del, ki se je nagnil in bi padel dol zraven stolpnice v najslabšem primeru.
Sile, ki so nastajale so enormne ja ampak očitno vam ni jasno kako enormna je nosilnost takih stebrov, da take kvasite.
Ko se je latali zaletelo, stolpnica niti mrdnila ni... vse kar je se je malo zatreslo zaradi eksplozije.
««
61 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45632638 (3527) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68743775 (30683) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42024280 (20166) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213919 (9542) jype

Več podobnih tem