» »

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

Temo vidijo: vsi
««
52 / 86
»»

i386 ::

Mondeo in podobni. Po eni strani govorite kako je možno, da "vsemogočna" amerika ni mogla preprečit napada in to servirate kot dokaz za zaroto. Po drugi strani pa izgleda da zavračate "vsemogočnost" amerike s tem ko govoriš, da so črne skrinjice izginile zaradi tega kar je v njih, ko pa bi lahko "vsemogočna" cia to brez problema ponaredila. Aja... mi lahko poveš zakaj je Al-kaida prevzela odgovornost za napade?

Samuel ::

Pač vredu, tebi se to zdi povsem logično, da ni ostalo niti gram od črnih skrijic.
Lepo te prosim okoli tega ponarejanja. Mislim, koliko enih nelogičnosti je glede WTCja, ti bi pa še ponarejal eno najbolj natančnih naprav, s katero bi pa res lahko secirali potek leta v nulo. Šele potem bi bila štala. Ne pozabit, da je to deset let nazaj in tehnologija ni bila niti približno na taki ravni kot je sedaj.

Zakaj Alkaida? lol???

Heisenberg ::

Hehe se prav nasmejim nekaterim tukajle ;)

Neverjetno da skoraj po 10.letih nekateri še vedno niso slišali, da obstaja celo gibanje za resnico o 9/11...
Še celo na National Geographic Cannel je bil dokumentarec da nekaj ne štima pri uradni teoriji kaj se je zgodilo...

Sem pogledal ogromno, dokumentracev, amaterskih posnetkov , pričevanj očividcev, pričevanj oseb iz stolpnic,..ipd...sam zase lahko rečem da 9/11 ni tako kot je prikazano, uporabljena so bila eksploziva,
črnih skrinjic iz letal ni (pa čeprav so neuničljive) ker jih je odnesel FBI ali podobna agencija...

Folk ne pljuvat po ljudeh, ki ne verjamejo uradni razlagi, tako kot tudi sam ne verjamem, ampak raje sami začnite malce raziskovati, mogoce dobite nov pogled na cel svet - vsaj politicno gledano...

poleg vsega se pa lahko kaj naučimo iz same zgodovine - Hitler je dal sežgati lasten Reichstag in obtožil Ruse, tako so USA razstrelile nekaj nebotičnikov in obtožile ... koliko drzav je sedaj ze okupiranih ?

Tudi sama II. svetovna vojna se je začela z odgovorom Hitlerja na domnevni poljski napad na nemško obmejno postojanko. Taki razlagi se zdaj seveda vsi smejimo...

Torej, tisti, ki nekaj prikriva, bo naredil vse, da dokaze uniči.

PaX_MaN ::

Torej, tisti, ki nekaj prikriva, bo naredil vse, da dokaze uniči.

Potem bi nekako pričakoval, da bo tut fental una, k sta kao vidla, kako so trogal skrinjice. Aja, ups, jih niso. And teh theory goes down teh drain yet again...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

amigo_no1 ::

Britanci in Američani so imeli nekaj mesecev pred dejanskim napadom vajo (vsak svojo), zanimivo da je potem pravi napad potekal skoraj identično kot je bila simulacija pri vaji...
In to da je Norad par ur očitno spal in ni poslal v zrak par lovcev je tudi malodane neverjetno..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

i386 ::

DM, obstaja tudi tole. Pa tudi črne skrinjice verjetno niso neuničljive. Dovolj visoke temperature pa je... asdffxxxxx... dokaz?

bluefish ::

zanimivo da je potem pravi napad potekal skoraj identično kot je bila simulacija pri vaji...
No shit. Zakaj pa misliš, da so simulacije?

lol bluefish??
sploh prebereš do konca kaj je napisal?

Si opazil, da je sekundo po mojem postu dodal vsebino? Kar se Norada tiče, pa je bilo to omenjeno tudi v uradnem poročilu. Zanimivo, kajne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

i386, oba black boxa iz crasha v Pentagon, kjer so divjali podobni požari, so našli.

in PaxMan... zakaj si sploh postavljaš takšna vprašanja. Saj zadeva niti pod razno ni bila 100% zorganizirana, ker je toliko neumnosti in prikrivanj v uradni verziji.

Sploh ne vem od kod vam te fore??? Non stop opozarjamo, da je lukenj v uradni veziji nešteto, ti pa meni tukaj o tem, zakaj niso fentali dva delavca. Ej, če bi bil samo ta problem v uradni verziji, ne bi bilo nobenih teorij zarote.

Zato pa bi bilo dobro, da enkrat za vselej zapišeš tvoj celoten pogled na zadevo.

e, pajade imam čas pisat celoten pogled. Prav ne da se mi. In to samo zaradi nivoja debate tukaj.

amigo_no1 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

poweroff ::

Samuel je izjavil:

i386, oba black boxa iz crasha v Pentagon, kjer so divjali podobni požari, so našli.

Sam mal... a niste trdili, da se v Pentagon sploh ni zaletelo nobeno letalo? Kako so potem našli črne skrinjice???
sudo poweroff

ej, citiram uradno verzijo.
nima veze, kaj smo mi trdili in kaj nismo.

hamax ::

ej, citiram uradno verzijo.
nima veze, kaj smo mi trdili in kaj nismo.

Kako nima veze?
V wtc-jih niso nasli crnih skrinjic in to je sumljivo. Sam si zatrdil, da jih CIA ne zna ponarediti, ker so prezapletene.
V pentagonu so nasli skrinjice, kar lahko pomeni le to, da se je not dejansko zaletelo letalo, ker ce lahko pomeni karkoli drugega, bi to hkrati pomenilo, da bi lahko CIA podtaknila lazne skrinjice tudi v WTC.
No, mogoce so bili samo malo slampasti pa so pozabili.

saj v enem postu gor sem napisal tvoj nivo razumevanja, pa ga je admin pobrisal.

lahko ti dam za ZS

CoolBits ::

Kaj se lovite za besede, nima smisla.
Seveda so skrinjice v WTC bile ampak uradno jih pa pač ni, ker verjetno ne podpirajo uradne razlage.
Nič čudnega... veliko dokazov se je "zgubilo" al pa jih "ni bilo" zaradi istega razloga.
Sej bo vse počasi pricurljalo.

guest #44 ::

Sicer ne vrjamem v to zaroto, sam tista z najdenim potnim listom je res far out.

saj v enem postu gor sem napisal tvoj nivo razumevanja, pa ga je admin pobrisal.

Bom poskusil bolj enostavno vprasati, ker ima ocitno tu se nekdo probleme z razumevanjem.
So v pentagonu nasli crno skrinjico? Ce ja, so jo tja podtaknili ali je prisla iz letala, ki se je zaletelo v pentagon?
Ce so jo podtaknili, zakaj jih niso podtaknili se v wtc po tem ko so taprave skrili?

rndm2008 ::

So težave, a? Ne bo šlo? Še vedno niti en ni povedal, o kakšnih eksplozijah pričajo gasilci in tista novinarka, ki citira CNN. Niti en mi ni povedal, kaj je torej na zgornjem gifu, kaj se iskri ven iz bajte, desetine nadstropij pod cono trka in požarov. Niti en. Čakam tudi, da kdo pojasni, kaj so tisti bliski iz zgoraj omenjenih in linkanih videov. Tudi se še ni potrudil niti eden, ki bi razložil, kaj porine ven tisti objekt, več kot sekundo za začetnim izbruhom prahu in dima... Mimogrede, tisti posnetek NIST komentira samo do trenutka, ko priletita ven dim in prah. Objekta, ki sledi, z večjo hitrostjo, kot se pojavi začetni izbruh, sploh ne omenijo. Bogve, zakaj.

Bi se pa vi cukali okoli že zdavnaj premletih zadev. "Pa itak smo vse to razložili!". Razložili my ass. Bilo vam je "razloženo", pa ste pač kupili. Pasoše, ki letijo iz eksplodiranih letal in podobne cvetke.

Po več kot letu nisem teme odprl zato, da bi se žokali z istimi rečmi. Tole so nove zadeve, stvari, na katerih je sedel NIST in jih je bilo treba izpuliti od njih in ki jih 911 komisija ni nikoli upoštevala, nekatere stvari sploh še nikoli niso bile videne, ali pa nikoli več po 911. Recimo, posnetki kolapsa dvojčkov so polnili ekrane in naslovnice še mesece, poročila, kakršni so tisti gasilci in poročila novinarjev s terena o eksplozijah, pa z dvanajstim septembrom nenadoma izginejo. Naenkrat ostanejo samo še letala in požar, ki je podrl bajte. Glede eksplozij pa skupinska amnezija. Dobesedno. Enako kolaps sedmice ni bil deležen niti približno toliko repriz kot dvojčka. Pravzaprav je iz štorije izginil, celo tudi iz uradne. I wonder why...
Tako da, ja, prihajati so začele nove potrditve, da uradna štorija zaudarja. In dokaj možno je, da se bom z novitetami oglašal vse pogosteje.

Glede teh zadnjih - razen enega, ki mu ni ustrezala resolucija :) in Mateva, ki "ga ni prepričalo, razen, da imam oprane možgane", vsi skupaj niste spravili niti za en spodoben bump. Pathetic...
AE911TRUTH
All Hail Thermal Expansion!

ah, kaj se delaš munjenega.

Dejstvo je, da vseh štirih skrinjic enostavno ni. Ne samo skrinjic, niti dela skrinjic. Kaj je z ostalimi skrinjicami na drugih lokacijah, me niti ne briga.

Vse skupaj je ena šlamparija.

ah, kaj se delaš munjenega.

Mislim da sem opazil vzorec tu. Ce nimas odgovora pa zalis.

Kaj je z ostalimi skrinjicami na drugih lokacijah, me niti ne briga.

To da se obesate na vsako malenkost, vecje slike pa ne zelite pogledati smo tudi ze ugotovili.

Pa že ta petič te vprašam, kje so črne skrnjice iz obeh WTCjev. Ti nimaš nobenega odgovora.

OK, ni jih, si zadovoljen?

Tako je. Ni jih. Hvala lepa za odgovor.

Pa že ta petič te vprašam, kje so črne skrnjice iz obeh WTCjev. Ti nimaš nobenega odgovora.

Po mojem mnjenju so bile unicene med zrusitvijo dvojckov.
Zakaj tako mislim? Ker je teorija, da so jih skrili nesmiselna. In to je point mojih zadnjih postov. Ce so uspeli podtakniti lazne skrinjice v pentagon, bi jih lahko tudi v wtc.

Iz kleti WTCjev so izvlekli ven sfaširane avtomobile. Letali sta se zaleteli precej visoko v stavbi in je bila količina materiala, ki je ob sesutju pritisnila na skrinjice precej manjša. Pa nihče ne govori o delujočih skrinjicah. Govorimo o delih skrinjic, ki jih enostavno ni.

Obe trčenji WTC sta tudi edini letalski nesreči nad kopnim, kjer skrinjic niso našli.

Iz kleti

Iz kleti, ja. Ne iz sredine pozara, ki je nacel konstrukcijo wtc-ja.

o silovitosti požara je blo veliko govora... temperature niso bile take, da bi se skrinjice dematerializirale.

kmetek ::

Resno niso našli black box?

Matev je izjavil:

So dokazal avion za Pentagon?

da!

link prosim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

Uradno nobene od štirih (dve na letalo).

Matev ::

link prosim.

use google

saj znaš?

BigWhale ::

rndm2008 je izjavil:

So težave, a? Ne bo šlo? Še vedno niti en ni povedal, o kakšnih eksplozijah pričajo gasilci in tista novinarka, ki citira CNN.

Otroci spijo, zene ni doma... Torej.

O teh eksplozijah smo ze povedali precejkrat. V stavbi je bilo polno explozivnih stvari. Ce zgori navadna hisa se slisi sem ter tja kaksna explozija. 'Explozija' se lahko slisi tudi ce se zgodi kaj drugega, recimo se en del kaksne stene podre. V tisti paniki so ljudje marsikaj slisali. To smo ze povedali.

Kaksne explozivne stvari? Ej, nevem. Jaz sem imel svoje cajte plinski spajkalnik v sluzbi. En navaden lak za lase je lahko ze mini bomba. Ne verjames? Nek mozakar, je pri nas v Sloveniji pospravil en spray v hladilnik, tak mini spray, 100ml. Zaradi poskodovane doze je iz spreja uhajal plin. Uslo je manj kot 100ml plina, ker doza ni bila polna. Ponoci je ta plin v hladilniku explodiral. Posledica je bila, da je utrgalo vrata vgradnega hladilnika skupaj z vrati kuhinjskega elementa v katerem je bil hladilnik in ju odneslo meter in pol dalec stran na drugo stran kuhinje in ta vrata so potem razbila pecico. Ja, manj kot 100ml plina.

V tistih stavbah je pa bilo vse zivo. Se dobro, da ni nikjer razneslo CO2 bombic za delanje stepene smetane, bi sedaj razlagali kako so iz gorecega aviona poskakali vojaki in rafalno streljali po prezivelih...

rndm2008 je izjavil:

Niti en mi ni povedal, kaj je torej na zgornjem gifu, kaj se iskri ven iz bajte,

Na zgornjem gifu je en zmazek. Jaz se vedno cakam 1080p resolucijo vseh teh posnetov, ki ste jih sedaj bojda dobili. Prosim. Ajde, cisto navadni NTSC/-W (PALa v ameriki ne uporabljajo) bo dovolj. Pa naj bo 24 frame-ov na sekundo. Pet animiranih gifov ni nic.

rndm2008 je izjavil:

desetine nadstropij pod cono trka in požarov. Niti en.

Na desetine? tam na tistem gifu se ne vidi, ker vse nekaj skace in tistih 5 frame-ov v resoluciji, ki je slabsa od resolucije dandanes najslabsega GSM telefona... Lepo te prosim no.

Sicer pa, ja. V zgornjih nadstropjih se je stalilo prevec zeleza, jekla, aluminija in se marsicesa. A to pa ni moglo tect po kaksnih prezracevalnih jaskih? Verjetno ne.

rndm2008 je izjavil:

Čakam tudi, da kdo pojasni, kaj so tisti bliski iz zgoraj omenjenih in linkanih videov.

Odsev svetlobe? To ne more biti?

rndm2008 je izjavil:

Tudi se še ni potrudil niti eden, ki bi razložil, kaj porine ven tisti objekt, več kot sekundo za začetnim izbruhom prahu in dima...

Stisnjen zrak in plini, ki jih je bilo v bajti polno. Ce pa to ne, pa kaj? Kaj naj bi to sploh dokazovalo?

rndm2008 je izjavil:

Mimogrede, tisti posnetek NIST komentira samo do trenutka, ko priletita ven dim in prah. Objekta, ki sledi, z večjo hitrostjo, kot se pojavi začetni izbruh, sploh ne omenijo. Bogve, zakaj.

Hitrost trdnih objektov je v vecini primerov vecja v taksnem primeru. Dim in prah se ustavita, ko trcita ob zunanji zrak, vecji delec, kamoli objekt, bo potoval dalj casa z vecjo hitrostjo, saj se ne bo ustavil zaradi zracnega upora.

Zakaj NIST tega ni razlagal? Ne vem, me v bistvu sploh ne zanima, nisem prebral porocila in ga ne mislim. Zaradi mene ce notri napisejo, da je WTC podrla horda podivjanih vrtnih palckov.

rndm2008 je izjavil:

Bi se pa vi cukali okoli že zdavnaj premletih zadev. "Pa itak smo vse to razložili!". Razložili my ass. Bilo vam je "razloženo", pa ste pač kupili. Pasoše, ki letijo iz eksplodiranih letal in podobne cvetke.

A ti se nismo povedali, da nam ni nihce nicesar razlagal. Vi nas probavate prepricevate v vse zivo. Od exploziva, do termita, do visoko energetskih skritih orozij, ki so uparile stavbe. Vecino vasih trditev smo demantirali in razlozili. Vseh nismo? Verjetno res ne. Tezava je v tem, da pri vas nobena razlaga ne zaleze, vi vsi _veste_ kaj je bilo in kako je bilo. In ce nasa razlaga ne podpira teorije zarote, jo vi avtomatsko zavrzete.

"Kaj so tiste explozije?"
"So res explozije, bi lahko bil stisnjen zrak?"
"HAHAHAA kak kreten in opranoglavec!"

Takole to zgleda.

rndm2008 je izjavil:

Po več kot letu nisem teme odprl zato, da bi se žokali z istimi rečmi. Tole so nove zadeve, stvari, na katerih je sedel NIST in jih je bilo treba izpuliti od njih in ki jih 911 komisija ni nikoli upoštevala, nekatere stvari sploh še nikoli niso bile videne, ali pa nikoli več po 911.

Pardon, trenutno smo v tej temi doziveli en animiran gif in spet tiste arhitekte. Nekih silno novih posnetkov, nikoli videnih posnetkov v visoki locljivosti ni bilo. Obljubljalo pa se jih je.

rndm2008 je izjavil:

Recimo, posnetki kolapsa dvojčkov so polnili ekrane in naslovnice še mesece, poročila, kakršni so tisti gasilci in poročila novinarjev s terena o eksplozijah, pa z dvanajstim septembrom nenadoma izginejo.

No, za tole bo potrebno priloziti kak dokaz. Jaz sem videval gasilce, policiste, resevalce, vojake, kaj vem koga so vse imeli tam se precejkrat in razlagali so vse zivo.

rndm2008 je izjavil:

Tako da, ja, prihajati so začele nove potrditve, da uradna štorija zaudarja. In dokaj možno je, da se bom z novitetami oglašal vse pogosteje.

Ja, nic se ni bilo, tako, da. Prosim. Ampak, saj ves kaj si obljubljal? Visoko locljivost, framerate in resnicno kredibilne zadeve.

rndm2008 je izjavil:

Glede teh zadnjih - razen enega, ki mu ni ustrezala resolucija :) in Mateva, ki "ga ni prepričalo, razen, da imam oprane možgane", vsi skupaj niste spravili niti za en spodoben bump. Pathetic...

Ti pa nisi zdrzal niti posta brez zaljenja sogovornikov, se ti zdi, da se ljudjem zdi vredno trole futrat?

Super Sonic ::

"Od exploziva, do termita, do visoko energetskih skritih orozij, ki so uparile stavbe."

No dejstvo pač je, da kerozin ne more oslabit jeklene konstrukcije do te mere, da bi se ta sesedla. Pod to izjavo je podpisana domala vsa stroka.

Mogoče tale intervju, pa da vidmo, kakšni bodo odgovori tule gor.

p.s.
Za zgradbo št. 7 se že ve, da je dokazano padala po kriterijih načrtnega rušenja (guglajte sami, ker itak znate).
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

No dejstvo pač je, da kerozin ne more oslabit jeklene konstrukcije do te mere, da bi se ta sesedla.

Ni res.

Pod to izjavo je podpisana domala vsa stroka.

Ni res.

Za zgradbo št. 7 se že ve, da je dokazano padala po kriterijih načrtnega rušenja

Ni res.

A boš ugovarju ;) No, sej mene tvoje mnenje še najmanj zanima (edino, če se predstaviš kot relevantna oseba).

Za čip talk maš pa tole:

p.s.
Pa pričakoval bi kakšne relevante dokaze zakaj je vse ne. Če je že ne.

Zgodovina sprememb…

A boš ugovarju

Saj bi, pa se mi enostavno ne ljubi. Postavil si tri trditve in pricakuje se, da bos prilepil se dokaze za njih.

Poglej dokumetarec, ki ga je posnel tip, ki postavlja +400 miljonov $ vredne jeklene konstrukcije. Za zraven, pa je za vse tiste trditve, ki jih omenja v svojem dokumentarcu, zbral skupaj že okoli 1400 ljudi iz svoje stroke (večina je iz USA). On trdi vse to, kar ti trdiš da ni res, pa še obrazloži ti, zakaj tako misli.

Torej, predlagam, da greš 1:1, in Amerika bo rešena, ti pa bogat.

Pa srečno.

"Za zgradbo št. 7 se že ve, da je dokazano padala po kriterijih načrtnega rušenja. Ni res. " HAMAX

Torej, boš vedel povedat, zakaj se gospod (od 6,59 glej naprej) laže?

Sej, men je bistvo, da zvem resnico.

"O teh eksplozijah smo ze povedali precejkrat. V stavbi je bilo polno explozivnih stvari. Ce zgori navadna hisa se slisi sem ter tja kaksna explozija. 'Explozija' se lahko slisi tudi ce se zgodi kaj drugega, recimo se en del kaksne stene podre. V tisti paniki so ljudje marsikaj slisali. To smo ze povedali."

Lahko poveš kaj je tole? Men se sliš, kot da je nekomu razneslo mobi. Pa tebi?

Zgodovina sprememb…

Poglej dokumetarec

Ne bom. Prilepi dokaze, ki jih ta oseba predstavi v dokumentarcu, pa jih bom pokomentiral.

zbral skupaj že okoli 1400 ljudi iz svoje stroke

In temu ti pravis vecina? Ter kaksna stroka je to? Strokovnjaki za materijale?

Torej, boš vedel povedat, za se gospod (od 6,59 glej naprej) laže?

Ne, rekel bom samo, da gospodje na koncu ocitno se niso slisali nacrtnega demoliranja stavbe. Poisci kak video pa bos slisal veliko razliko v glasnosti. Jaz na nobenem od teh posnetkov ne slisim eksplozij.
Btw, kako hitro pa naj bi padala stavba, ki ni nacrno zrusena?

"Ne bom. Prilepi dokaze, ki jih ta oseba predstavi v dokumentarcu, pa jih bom pokomentiral."

Oh, ti lenuh, ti.

"In temu ti pravis vecina? Ter kaksna stroka je to? Strokovnjaki za materijale?"

Haha, ne veš kaj gospod po izobrazbi je, pa veš, kaj je večina v njegovem poslu? Aplavz.

Sama politika fantje. Nič vredno vseskupaj.

Jaz nisem noben arhitekt, me pa zanima resnica. Toda, če je na eni strani ta gospod, za katerega brez dvoma menim, da nekaj pomeni s svoji branži, na drugi strani pa forumski pametnjakoviči, ki se izvijajo ven z političnimi odgovori (skoraj vedno gre za multidiscipliniste, ki vedo vse o vsem), žal, verjamem prvemu.

Dokazi, ki jih ima, so jasno predstavljeni in podprti v dokumentarcu (če si preveč len, da bi ga pogledal, se lahko to jasno napiše). Gospod napada samo vlado v USA, kakšnega javnega linča pa pravzaprav ni doživel. Še več, vsako leto je bolj predrzen in me zanima kam ga bo to pripeljalo.

Sedaj pa dovolj, naj piše tisti, ki zna kaj več napisat od besede NE in je sposoben možakarju odvzeti kredibilnost.

Zgodovina sprememb…

Haha, ne veš kaj gospod po izobrazbi je, pa veš, kaj je večina v njegovem poslu? Aplavz.

Seveda vem kaj je po izobrazbi. Zdelo se mi je, da ti ne ves, glede na to da je po tvojem mnenju strokovnjak v stroki, ki se ukvarja s lastnostmi kovin.

če si preveč len, da bi ga pogleda, se lahko to jasno napiše

Si prevec len da bi prebral uradno porocilo? Ti lenuh ti. No, ko ti to rata, lahko preberes se vse ucbenike ter znanstvene clanke o tej temi? Ne? Ti lenuh ti.

Razumes moj point?

Sedaj pa dovolj, naj piše tisti, ki zna kaj več napisat od besede NE in je sposoben možakarju odvzeti kredibilnost.

Ne polagaj mi besed v usta. Napisal sem "Ni res." in ne "NE"! :P

PS. Zemlja je ploscata. Vidis, tu imas vecino strokovnjakov na tem podrocju. Zdaj pa ovrzi to trditev.

Povsem preveč politike, pač poizkus osebne diskreditacije.

Ampak zato se jaz ne zanimam. Še vedno nisi voljan pogledat dokumentarca, in še vedno, trdiš "NI RES" kar tako. Odgovoril nisi niti na eno njegovo trditev, dokaz o načrtnem padcu zgradbe 7 pa odpravil z - "ta tip ni še nikoli videl tega od blizu" - žal premalo zame, da bi te štel kot relevatnega.

Jaz sem še prej napisal, da (še) ne vejamem v ta "inside job" (če tudi se kasneje v teku življenja dokažejo stvari, da je šlo za načrtno rušenje, to še nič ne pomeni za tako opevani "Inside job"). Stvari pač niso čiste, so daleč od tega.

"Si prevec len da bi prebral uradno porocilo? Ti lenuh ti. No, ko ti to rata, lahko preberes se vse ucbenike ter znanstvene clanke o tej temi? Ne? Ti lenuh ti."

Ej ne boš verjel, za razliko od tebe, sem dobro prečital oba "pola". In tisti, ki tebi ni ljub, je mnogo bolj konktreten. Da bi trdil, da sem posnifal vse učbenike in znanstvene članke tvojih somišljenikov, pa si ne upam trdit. Dober si, da si ti to upaš (tako sklepam, da si ti to vse naredil in seveda vse veš).

http://www.ae911truth.org/en/evidence.h...

Mogoče lahko kaj dol potegneš, če si ti seveda da (haha), da ne boš gledal v YouTube filmčke.

Zheegec ::

http://www.ae911truth.org/en/evidence.h...

Mogoče lahko kaj dol potegneš, če si ti seveda da (haha), da ne boš gledal v YouTube filmčke.

Razmišljam, a bi nabavil 7xDVD po $20 ali raje 10xDVD po $15?! Kaj se ti zdi bolje? Pa kakšno brošuro bi bilo tudi pametno vzeti, so samo $15!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

BigWhale je izjavil:

Na zgornjem gifu je en zmazek. Jaz se vedno cakam 1080p resolucijo vseh teh posnetov, ki ste jih sedaj bojda dobili. Prosim. Ajde, cisto navadni NTSC/-W (PALa v ameriki ne uporabljajo) bo dovolj. Pa naj bo 24 frame-ov na sekundo. Pet animiranih gifov ni nic.

Iz leta 2001 bi ti rad posnetke v 1080p? ČE ne vidiš nič, potem ne komentiraj.

LOL

Ajde, cisto navadni NTSC/-W (PALa v ameriki ne uporabljajo) bo dovolj.

Ce ne znas brat, potem ne komentiraj.

rndm2008 ::

A na tistem gifu je zmazek, Kit? Bo že držalo :D Če človek noče videti, na silo ne gre. Ampak, na tistih petih frejmih iz Pentagona pa ti vidiš potniški avion, a ne? Nimaš nobenih težav s tem? Jep, strah res čudne reči povzroča.

Ja, Kit, v bajtah je vse polno eksplozivnih reči. Tako eksplozivnih, da sesujejo celotno avlo WTCja. Mobiči, pa printerji, pa UPSji. Uf, sama eksplozivna roba. A ja, pozabil sem gasilne aparate, ti so itak največji hazard, ko so v bajtah požari, kajnede, slo-tek? Najbrž je en tak ven vrgel tisti predmet iz dvojčka. Da te ne zanima, ZAKAJ NIST tega ne komentira, seveda ne preseneča. Ravno vsepovprek se pač niti oni ne upajo klatit bedarij (a la eksplodirajoči gasilni aparati), zato določene stvari raje prikladno spregledajo.
AE911TRUTH
All Hail Thermal Expansion!

BigWhale ::

rndm2008 je izjavil:

A na tistem gifu je zmazek, Kit? Bo že držalo :D Če človek noče videti, na silo ne gre. Ampak, na tistih petih frejmih iz Pentagona pa ti vidiš potniški avion, a ne?

Ja, na tistem gifu je zmazek. Locljivost je premajhna in hkrati se cez zgornji del gifa zacne pojavljati en crn pas, kjer ni nic. Tudi najvecji strokovnjaki na svetu ne bodo znali odgovoriti kaj vidimo na tistem gifu, ker nihce ne bo mogel z zagotovostjo trditi. Lahko je bomba, lahko se je nekomu vzgala skatla raket, ki so mu ostale od 4. julija, lahko je pa mali vrtni palcek, ki je prizgal pipo, lahko je pa tudi staljena kovina, ki pritece ven iz bajte. Z zagotovostjo pa nihce ne more trditi kaj to je. Ne ti, ne jaz, ne nobeden.

rndm2008 je izjavil:

Nimaš nobenih težav s tem? Jep, strah res čudne reči povzroča.

Ti res ne znas enega posta napisati brez da bi zalil druge?

rndm2008 je izjavil:

Ja, Kit, v bajtah je vse polno eksplozivnih reči. Tako eksplozivnih, da sesujejo celotno avlo WTCja. Mobiči, pa printerji, pa UPSji. Uf, sama eksplozivna roba. A ja, pozabil sem gasilne aparate, ti so itak največji hazard, ko so v bajtah požari, kajnede, slo-tek? Najbrž je en tak ven vrgel tisti predmet iz dvojčka.

Jaz gasilnih aparatov niti nisem omenjal, sem ti povedal eno izmed teorij kaj bi lahko vrglo ven tisti predmet. Si jo spregledal.

rndm2008 je izjavil:

Da te ne zanima, ZAKAJ NIST tega ne komentira, seveda ne preseneča. Ravno vsepovprek se pač niti oni ne upajo klatit bedarij (a la eksplodirajoči gasilni aparati), zato določene stvari raje prikladno spregledajo.

Kar se nista tice, sem ti pa ze povedal. Ne zanima me zato, ker sem si o vsem skupaj ustvaril svojo sliko. Zaradi mene je lahko NIST napisal, da so WTC podrle podivjane dobre vile in to tko, da so nanj stresle pixie dust. A si NIST kaj izmisljuje ali ne je popolnoma vseeno, saj se ne sprasujemo kaj je NIST napisal in zakaj ampak kaj se je zgodilo in zakaj. Mar ne?

To bi moralo biti pomembno in ne kaj je NIST napisal in cesa ni napisal in zakaj je stvari izpustil iz porocila.

Pa se en video za vas..

««
52 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45632663 (3552) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68743801 (30709) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42024318 (20204) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213937 (9560) jype

Več podobnih tem