Forum » Loža » WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
Temo vidijo: vsi
Vajenc ::
Hja, če znajo pri VW čisto pravo električno kolo spravit v prostor za rezervno pnevmatiko, potem ni vrag, da v Pentagonu ne spravijo Boinga 757 v malo večjo aktovko ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
rndm2008 ::
Prvi od tridesetih svežnjev video materiala, ki ga je moral objaviti NIST, je dostopen, evo par novosti, ki jih je izbrskal folk:
Najprej gasilci, ki pričajo o eksplozijah, ko so bili v pritličju enega od dvojčkov. Tile in dobra stotnija njim podobnih niso nikoli prispeli do 911 komisije, kaj šele do končnega poročila. Enako velja tudi za pričanja številnih civilov in takšna poročila novinarjev.
Iz enega od posnetkov padajočega staljenega železa zadnjo minuto pred kolapsom dvojke pa je pobran tale simpatičen gif.
Nekdanji senator Mike Gravel sicer že dolgo podpira 911Truth, sedaj pa se je aktivneje vključil v dogajanje. Upati je, da bo sodelovanje Gravela in podobnih pripomoglo k boljši usklajenosti delovanja in učinkovitejši strategiji truth gibanja. Kot kaže, zaenkrat nameravajo vztrajati s peticijami za novo preiskavo, samo da bolj usklajeno, preko vseh zveznih držav istočasno. Zadeve, ki so gibanju manjkale, skratka. Organizacija, poenotenje, skupna strategija. Še vedno so precej v megli glede povsem osnovnih zadev - kakšne so sploh možnosti znotraj pravnega sistema, spekulira se tudi o ovadbah na mednarodnih instancah, če v doglednem času v Ameriki ne bo napredka, kar seveda ne bi bilo presenečenje. Skrb, da oblast nerada preverja samo sebe, je pač več kot na mestu.
Veseli, da aktivno sodelujejo tudi profili, kot sta na primer menedžer programa Star Wars, Robert Bowman (sicer fizik), in inženir s skoraj štiridesetletnim stažem pri NASI, Duane Deets, ki se je pridružil skupini AE911. Ali pa Paul Craig Roberts iz financ-ministrstva Reaganove administracije. Nimam nič proti, če sem v družbi takih "opranih možganov". Raje to, kot da bi mi bilo nerodno pred samim seboj, ko bi se moral tolažiti z "Možno pa je!", ko mi NIST in 911 komisija skušajo prodati abotnosti, kot so uparjena letala, "termalno ekspanzijo" jekla, okrivljeno za implozijo sedmice, potne liste, priletele iz zmečkanih letal in ognjenih krogel, akrobatske vložke potniških letal s strani potrjeno nesposobnih pilotov enomotorne Cessne in podobno. Oprani možgani... Hehe...
Po zadnji Gallupovi raziskavi dobra polovica Američanov mainstream medijem ne verjame več. Tista polovica, ki jim še zaupa, so pa najbrž tisti, ki še niso slišali za WTC7.
Najprej gasilci, ki pričajo o eksplozijah, ko so bili v pritličju enega od dvojčkov. Tile in dobra stotnija njim podobnih niso nikoli prispeli do 911 komisije, kaj šele do končnega poročila. Enako velja tudi za pričanja številnih civilov in takšna poročila novinarjev.
Iz enega od posnetkov padajočega staljenega železa zadnjo minuto pred kolapsom dvojke pa je pobran tale simpatičen gif.
Nekdanji senator Mike Gravel sicer že dolgo podpira 911Truth, sedaj pa se je aktivneje vključil v dogajanje. Upati je, da bo sodelovanje Gravela in podobnih pripomoglo k boljši usklajenosti delovanja in učinkovitejši strategiji truth gibanja. Kot kaže, zaenkrat nameravajo vztrajati s peticijami za novo preiskavo, samo da bolj usklajeno, preko vseh zveznih držav istočasno. Zadeve, ki so gibanju manjkale, skratka. Organizacija, poenotenje, skupna strategija. Še vedno so precej v megli glede povsem osnovnih zadev - kakšne so sploh možnosti znotraj pravnega sistema, spekulira se tudi o ovadbah na mednarodnih instancah, če v doglednem času v Ameriki ne bo napredka, kar seveda ne bi bilo presenečenje. Skrb, da oblast nerada preverja samo sebe, je pač več kot na mestu.
Veseli, da aktivno sodelujejo tudi profili, kot sta na primer menedžer programa Star Wars, Robert Bowman (sicer fizik), in inženir s skoraj štiridesetletnim stažem pri NASI, Duane Deets, ki se je pridružil skupini AE911. Ali pa Paul Craig Roberts iz financ-ministrstva Reaganove administracije. Nimam nič proti, če sem v družbi takih "opranih možganov". Raje to, kot da bi mi bilo nerodno pred samim seboj, ko bi se moral tolažiti z "Možno pa je!", ko mi NIST in 911 komisija skušajo prodati abotnosti, kot so uparjena letala, "termalno ekspanzijo" jekla, okrivljeno za implozijo sedmice, potne liste, priletele iz zmečkanih letal in ognjenih krogel, akrobatske vložke potniških letal s strani potrjeno nesposobnih pilotov enomotorne Cessne in podobno. Oprani možgani... Hehe...
Po zadnji Gallupovi raziskavi dobra polovica Američanov mainstream medijem ne verjame več. Tista polovica, ki jim še zaupa, so pa najbrž tisti, ki še niso slišali za WTC7.
AE911TRUTH
All Hail Thermal Expansion!
Zheegec ::
Še vedno ne štekam kaj dokazuje padajoče staljeno železno, razen tega, da se je v stavbo zaletelo letalo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Matev ::
Po zadnji Gallupovi raziskavi dobra polovica Američanov mainstream medijem ne verjame več.
polovica američanov tudi ne verjame v evolucijo
pa zato ni potrebno blejati z njimi
BigWhale ::
Nimam nič proti, če sem v družbi takih "opranih možganov". Raje to, kot da bi mi bilo nerodno pred samim seboj, ko bi se moral tolažiti z "Možno pa je!", ko mi NIST in 911 komisija skušajo prodati abotnosti, kot so uparjena letala, "termalno ekspanzijo" jekla, okrivljeno za implozijo sedmice, potne liste, priletele iz zmečkanih letal in ognjenih krogel, akrobatske vložke potniških letal s strani potrjeno nesposobnih pilotov enomotorne Cessne in podobno. Oprani možgani... Hehe...
Po vsem tem casu, se se vedno spuscas na tak osnovnosolski nivo debate?
Samuel ::
Super Sonic ::
"Še vedno ne štekam kaj dokazuje padajoče staljeno železno, razen tega, da se je v stavbo zaletelo letalo."
Drugače gre za visokokavostno jeklo, ki naj bi ga "skrivil in ražrl" kerozin in povzročil, da so se 3 zgradbe sesedle same vase.
Haha.
Drugače gre za visokokavostno jeklo, ki naj bi ga "skrivil in ražrl" kerozin in povzročil, da so se 3 zgradbe sesedle same vase.
Haha.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
Haha.
se smejiš sam sebi
ker dokazav ali vsaj utemeljitev za tvojo teorijo nisi podal nikakršnih
Dokazov, takšnih in drugačnih je koliko hočeš.
eden izmed malo omenjnih:
O štirih črnih skrinjicah dveh letal, ki sta se zabile v WTC po uradni razlagi ne duha ne sluha. Interesanto, iz letal odletijo potni listi, a niti najmanjšega dela nobene izmed štirih črnih skrinjic ne najdejo. Popolnoma nič od njih.
Potem imaš pa pričanja ljudi, ki se zaklinjajo, da so vsaj eno izmed njih videli praktično nepoškodovano. Črne skrinjice namreč niso črne, temveč markantne oranžne barve.
eden izmed malo omenjnih:
O štirih črnih skrinjicah dveh letal, ki sta se zabile v WTC po uradni razlagi ne duha ne sluha. Interesanto, iz letal odletijo potni listi, a niti najmanjšega dela nobene izmed štirih črnih skrinjic ne najdejo. Popolnoma nič od njih.
Potem imaš pa pričanja ljudi, ki se zaklinjajo, da so vsaj eno izmed njih videli praktično nepoškodovano. Črne skrinjice namreč niso črne, temveč markantne oranžne barve.
bluefish ::
Najprej se je potrebno vprašati, kdo je podajal ta pričevanja in kje točno so se skrinjice nahajale,...
Aja, tebe zdaj zanimajo pričevanja, ne zanima te pa to, da ničesar od skrinjic niso našli.
Ljudi so uspeli identificirati po najdenih delih telesa (npr. del nohta), a o sknjicah ne duha ne sluha. Očitno so bile vse štiri katapultirane na Luno.
Ljudi so uspeli identificirati po najdenih delih telesa (npr. del nohta), a o sknjicah ne duha ne sluha. Očitno so bile vse štiri katapultirane na Luno.
hamax ::
Ali so pa enostavno bile v najhuje prizadetem delu stavbe.
edit: Btw, kaj naj bi dokazovalo dejstvo, da ni bilo crnih skrinjic? To da nihce od zarotnikov ne zna ponarediti skrinjic, ali da so jih pozabili podtaknit?
edit: Btw, kaj naj bi dokazovalo dejstvo, da ni bilo crnih skrinjic? To da nihce od zarotnikov ne zna ponarediti skrinjic, ali da so jih pozabili podtaknit?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hamax ()
mondeo še vedno nisi pokazal nobenega dokaza ali vsaj resne stvari ki bi potrjevala tvojo teorijo o zaroti
16:16:47
Btw, kaj naj bi dokazovalo dejstvo, da ni bilo crnih skrinjic? To da nihce od zarotnikov ne zna ponarediti skrinjic, ali da so jih pozabili podtaknit?
Btw, kaj naj bi dokazovalo dejstvo, da ni bilo crnih skrinjic? To da nihce od zarotnikov ne zna ponarediti skrinjic, ali da so jih pozabili podtaknit?
hamax, saj pravim.
Kar so ti servirali uradni viri, si pojedel in to je to.
Kaj delaš v tem threadu sploh? Te plačuje CIA, da se delaš norca iz sebe?
lol Matev, kaj si že napisal v tistem izbrisanem delu? Si se malo zmotil, a?
Kar so ti servirali uradni viri, si pojedel in to je to.
lol Matev, kaj si že napisal v tistem izbrisanem delu? Si se malo zmotil, a?
Ja.
Torej ne znas odgovoriti na moje vprasanje? Ok, ocitno te skrinjice nimajo veze. Gremo naprej.
Aja.. črne skrinjice.. če te že zanima...spokal so jih na hladno... preveč dokaznega materiala so posnele.
sorry ne.. jaz tega threada ne jemljem osebno, ti pa zagotovo.
A tok hudo se ti zatakne, ko se nekdo ne strinja s tabo. Lepo.
sorry ne.. jaz tega threada ne jemljem osebno, ti pa zagotovo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
Ja, gor pa je bil najbrž posnet pogovor pilota z Bushem, ki mu je naročal, pod kakim kotom naj se zagoni v stolpnico.
Aha, torej cela CIA ni sposobna ponarediti podatkov iz dveh crnih skrinjic.
Super umi sposobni organiziranja najvecjega cover up-a v zgodovini.
Super umi sposobni organiziranja najvecjega cover up-a v zgodovini.
Aja.. črne skrinjice.. če te že zanima...spokal so jih na hladno... preveč dokaznega materiala so posnele.
in kaj so posnele če smemo vprašati?
...
kar se pa tiče odgovora na tvojo teorijo ... pa poglej link ki sem ti ga prilepil malo prej
ti ne bom citiral posameznih delov - preberi si sam
Točno tako blufish.
Hamax, kaj??
Matev, saj si citiral, pa se ne nanaša na tisto kar sprašujem..pfff.. ti si pa res model.
Hamax, kaj??
Matev, saj si citiral, pa se ne nanaša na tisto kar sprašujem..pfff.. ti si pa res model.
mondeo... zapletaš se v retoriko
mi pa še vedno čakamo na kak tvoj dokaz ali vsaj trditev ki bi jo bilo vredno vzeti v razmislek...
mi pa še vedno čakamo na kak tvoj dokaz ali vsaj trditev ki bi jo bilo vredno vzeti v razmislek...
Glej, o tvojem nestrpnem čakanju je bilo nekaj debate v pobrisanem postu.
Preveč popolnoma jasnih indicev okoli WTC fijaska obstaja, da se nekateri tukaj s pomočjo adminov, delate glupe preko vseh meja. Če ne najdete niti trohice nelogičnosti v javni razlagi, potem kaj sploh delate v tem threadu.
In s tem tumbanjem o dokazih... noben dokaz ne sprejmete... torej, pejte smetit kam drugam.
Preveč popolnoma jasnih indicev okoli WTC fijaska obstaja, da se nekateri tukaj s pomočjo adminov, delate glupe preko vseh meja. Če ne najdete niti trohice nelogičnosti v javni razlagi, potem kaj sploh delate v tem threadu.
In s tem tumbanjem o dokazih... noben dokaz ne sprejmete... torej, pejte smetit kam drugam.
rndm2008 ::
Heh, kup šodra, pa nič vsebine... O skrinjicah smo že zdavnaj. Pa o vanzemaljcih in kreacionistih tudi. Zeh.
Sej je simpl, pobje: o kakšnih eksplozijah govorijo tisti gasilci iz mojega zgornjega posta? In kaj je na gifu? Kaj je povzročilo izmet tistega objekta iz enega od dvojčkov v videih dva moja posta nazaj? Kaj so tisti bliski? Zaenkrat niti enega komentarja. Enako sprenevedanje kot vselej. A seveda nikakršno presenečenje.
No ja, kar se mene tiče, so vaši prazni posti vsaj dobri za bump.
Sej je simpl, pobje: o kakšnih eksplozijah govorijo tisti gasilci iz mojega zgornjega posta? In kaj je na gifu? Kaj je povzročilo izmet tistega objekta iz enega od dvojčkov v videih dva moja posta nazaj? Kaj so tisti bliski? Zaenkrat niti enega komentarja. Enako sprenevedanje kot vselej. A seveda nikakršno presenečenje.
AE911TRUTH
Glej, o tvojem nestrpnem čakanju je bilo nekaj debate v pobrisanem postu.Če imam na izbiro le dve skrajnosti, uradno poročilo in nakladanje o miniranih stolpnicah ter vsemogoči zaroti, potem se bom odločil za prvo.
Ne vem, zakaj je tako težko sprejeti razlago, da so določene službe prezrle informacije o morebitnem napadu in so mirno spremljale celoten potek.
Ampak jasno, nekateri raje verjamete teoriji, ki vpleta kopico ljudi, naključij, dogodkov in priprav.
Heh, kup šodra, pa nič vsebine... O skrinjicah smo že zdavnaj. Pa o vanzemaljcih in kreacionistih tudi. Zeh.
Vse to smo ze predebatirali. A se res zelis vracati?
No, nimaš samo dve skrajnosti. Od kod ti to?
In kaj se je zgodilo 11. 9. 2001? Predstavi tvojo teorijo pa jo bomo predebatirali.
v tem threadu je mojih postov kar precej.
surprise, surprise...
surprise, surprise...
Zgodovina sprememb…
mondeo ne bo predstavil svoje teorije, enostavno zato ne, ker je nima
zgolj ne razume in noče sprejeti dejstva da so se teroristični napadi zgodili... je v fazi zanikanja
zgolj ne razume in noče sprejeti dejstva da so se teroristični napadi zgodili... je v fazi zanikanja
lol
v keri fazi si pa ti? v fazi ugotavljanja?
al v fazi prikrivanja, kot US government
moje teorije so bile napisane v tem threadu dve, tri leta nazaj.
še vedno so aktualne.
še vedno so aktualne.
Zgodovina sprememb…
skratka nič
zehh....
ko boš imel kaj ti odgovorim
do takrat pa lepo pozdravljen
lol, CIA bo odgovorila.
verjetno tkole: "kje so dokazi"
a nismo vseh skril al pa uničl.
verjetno tkole: "kje so dokazi"
a nismo vseh skril al pa uničl.
Zgodovina sprememb…
lolSem na hitro preletel tvoje prispevke in niti v enem nisi razložil celotne teorije. Je pa en kup tvojih postov, kjer se ti zdi verjetna možnost miniranja jaškov dvigal, uporaba raket,...
še vedno so aktualne.
....no kar nadaljuj.
ne bit poln lukenj, kot uradna teorija.
ne bit poln lukenj, kot uradna teorija.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 32662 (3551) | T-h-o-r |
» | Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 43798 (30706) | Matev |
⊘ | Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 24316 (20202) | jype |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13936 (9559) | jype |