Forum » Loža » WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
Temo vidijo: vsi
Samuel ::
očitno so eni, drugi in tretji konsistenti v svojih izjavah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
PaX_MaN ::
Pravljice opisuje zelo zelo nazorno dokumentarec omenjen nekaj strani nazaj, na katera vprašanja od tebe nikdar ne bom dobil odgovora.
Saj nisi v zvezi s filmom niti enega postavil...
ahac ::
Zdaj pa ti meni razloži, kako je mogoče, da ena gajba od potniškega letala (ki je zgrajena bistveno manj trdno kot lovsko, ki zmore prenašat pospeške g tudi 11-12 - npr Mig29) zmore leteti nekaj nad morsko gladino z enako hitrostjo kot na 10km, kjer je zrak neprimerno redkejši.
Torej trdiš, da teroristi niso letel po predpisih in niso gledal na varnost?
OMG, now I see it! It's all a hoax. Pantangon, WTC, moon landing, the death of Michael Jackson.
Ne morem verjet, da sem vse to verjel.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
jype ::
Mondeo> Glej.. maksimalna hitrost lovskega letala na višini npr. 20km je 2.5 Macha. Maksimalna hitrost istega lovskega letala na nadmorski višini je le 1.1 Mach. To sta podatka (oziroma razmerje med njima) ki opišeta praktično vsako lovsko letalo na tem svetu. Nobeno lovsko letalo ni zmožno enake hitrosti na višini kot nižini.
To je zaradi zračnega upora, ki ga mora motor premagovati. Zračni upor narašča s kvadratom hitrosti.
Potniško letalo komot šiba tolk, kot pravijo, da je šibalo.
To je zaradi zračnega upora, ki ga mora motor premagovati. Zračni upor narašča s kvadratom hitrosti.
Potniško letalo komot šiba tolk, kot pravijo, da je šibalo.
Matev ::
Glej.. maksimalna hitrost lovskega letala na višini npr. 20km je 2.5 Macha. Maksimalna hitrost istega lovskega letala na nadmorski višini je le 1.1 Mach. To sta podatka (oziroma razmerje med njima) ki opišeta praktično vsako lovsko letalo na tem svetu. Nobeno lovsko letalo ni zmožno enake hitrosti na višini kot nižini.
in
kaj hočeš reči da se letalo ne bi moglo dvigniti če bi pilot to hotel?
pa saj se ni hotel dvigniti...
hotel se je zaleteti... enkrat in za vedno
A za potniško letalo pa ni zračnega upora, potem??
Govorimo o maksimalni hitrosti.
Hočeš rečt, da če bi pa letel terorist v lovskem letalu, bi pa šlo 2.5Macha?
----
Moonhax in podobne ne vpletaj prosim. Nimam nič s tem.
Govorimo o maksimalni hitrosti.
Hočeš rečt, da če bi pa letel terorist v lovskem letalu, bi pa šlo 2.5Macha?
----
Moonhax in podobne ne vpletaj prosim. Nimam nič s tem.
jype ::
Mondeo> A za potniško letalo pa ni zračnega upora, potem??
Seveda je, a ker povprečno potniško letalo leti z 0.6 macha na višini nič, zračni upor v tem primeru ni nič posebnega. Ker se je letalo v našem primeru spuščalo, je hitrost 0.8 macha (ko letalo začne kazati znake previsoke hitrosti) zlahka dosegljiva, kljub temu pa je pilot letalo držal pod kritično hitrostjo. Bržkone je vedel, da brez zaviranja ne bo priletel do tarče.
Mondeo> Hočeš rečt, da če bi pa letel terorist v lovskem letalu, bi pa šlo 2.5Macha?
Ne. Nisi pazljivo prebral.
Seveda je, a ker povprečno potniško letalo leti z 0.6 macha na višini nič, zračni upor v tem primeru ni nič posebnega. Ker se je letalo v našem primeru spuščalo, je hitrost 0.8 macha (ko letalo začne kazati znake previsoke hitrosti) zlahka dosegljiva, kljub temu pa je pilot letalo držal pod kritično hitrostjo. Bržkone je vedel, da brez zaviranja ne bo priletel do tarče.
Mondeo> Hočeš rečt, da če bi pa letel terorist v lovskem letalu, bi pa šlo 2.5Macha?
Ne. Nisi pazljivo prebral.
Problem je v tem, da nikjer ne piše, da lahko B757/767 leti na nadmorski nič, 0.6M (735kmh).
Mimogrede, 1M na 10km in 1M na nadmorski 0 ni enako. Hitrost zvoka se spreminja glede na višino (in še kaj).
1M na sea level = 340m/s
1M na višini 11000m = 295m/s
Mimogrede, 1M na 10km in 1M na nadmorski 0 ni enako. Hitrost zvoka se spreminja glede na višino (in še kaj).
1M na sea level = 340m/s
1M na višini 11000m = 295m/s
V-i-p ::
Mah, jaz točno vem zakaj tako razmišljam. Tistega leta 2001 sem delal na NLB banki. Vedno so me te stvari zelo zanimale in sem nonstop gledal kamere, kako je banka pokrita in z fanti iz nadzora, ki so imeli banko čez sem bil že kar kolega. Vse je bilo pokrito, koti stavbe, vhodi, izhodi, garaže, okolica, notranjost poslovalnice in to z kamerami kjer si videl čisto vse. So bile pa črnobele, to pa ja. Logično, da mi je potem težko sprejeti dejstvo, da v trčenju letala v Pentagon pa ni na voljo niti ene samcate sličice.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
poweroff ::
Em, to je pa malo glup argument... Zakaj nekdo _NI_ ponaredil nekaterih dokazov? W-hat?Če so se lotili svetovne zarote, skrivaj so minirali najvišji stolpnici v New Yorku, ugrabili letalo in ga skrivaj nekje strmoglavili v morju, v Pentagon izstrelili raketo, skrivaj podrli svetilke, podtaknili razbitine letala (sicer premalo, ampak OK, so se trudili), in še cel kup enih zadev so na skrivaj naredili, potem se jim pa zalomi pri ponaredku parih videoposnetkov slabe ločljivosti. Kako je to mogoče???
Preprosto - zmanjkalo jim je sredstev.
Mimogrede, zakaj pa misliš, da je nastopila finančna kriza? Enostavno so toliko denarja zagonili za zaroto, da se je to moralo nekje poznati!!!!
sudo poweroff
vip
če tebi ni jasno
še ne pomeni da je zarota
Matev: očitno tebi ni jasno, da ne govorim o nobeni zaroti. Uporabljam zdravo pamet, ki mi pač ne pusti verjet, da Pentagon trka nima na nobenem traku. To je vse.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
dzinks63 ::
Uporabljam zdravo pamet, ki mi pač ne pusti verjet, da Pentagon trka nima na nobenem traku. To je vse.
Zdrava pamet pa taka, pentagon in ameriška varnostna služba ima sigurno dovolj materiala, tudi video posnetkov, samo jih ne dajo vsem na pogled. Vsaka država ima svoje skrivnosti, takšne ali drugačne, nekatere pricurljajo v javnost šele po 50 in več letih.
Zdrava pamet pa taka, pentagon in ameriška varnostna služba ima sigurno dovolj materiala, tudi video posnetkov, samo jih ne dajo vsem na pogled. Vsaka država ima svoje skrivnosti, takšne ali drugačne, nekatere pricurljajo v javnost šele po 50 in več letih.
Joj no, daj malo uporabljaj pamet no. Prvo niso dali v javnost nobenega posnetka Pentagona, potem so pod pritiski javnosti dali ven tisto skrapucalo iz kamere pred rampo kjer se itak nič ne vidi kasneje pa še iz onega hotela kjer se vidi še manj. Zakaj potem (če jih imajo) skrivajo te posnetke? No, uporabi potem svojo tako zdravo pamet pa mi postrezi z enim pametnim argumentom lepo prosim?
CoolBits ::
Si predstavljaš, da se najde neizpodbiten dokaz, da je ameriška vlada sama načrtovala vse, ali pa da sploh ni blo letal in so posnetki fake od prvega do zadnjega?
Totalna piz*** in mogoče tudi ww3 ne uide... po mojem.
Bolje, da se še ne izve...
Totalna piz*** in mogoče tudi ww3 ne uide... po mojem.
Bolje, da se še ne izve...
lahko da so sami podkupili teroriste
možno
tu pa nekateri govorijo da ni bilo letal ... ker... brezveze no
možno
tu pa nekateri govorijo da ni bilo letal ... ker... brezveze no
Ja da ni bilo letal sem še sam pomislil po tem dokumentarcu, in po količini in analizi prikazanih posnetkov tv mrež pa tudi nekaterih "amaterskih".
Vsi posnetki tv mrež so namreč posneti istega kota, le barve so mal popačene, druačne... pa tudi za lep sončen dan so nekam meglene slike, kot megla itd...
Ti da mislit v glavnem, kaj je vse še možno...
Vsi posnetki tv mrež so namreč posneti istega kota, le barve so mal popačene, druačne... pa tudi za lep sončen dan so nekam meglene slike, kot megla itd...
Ti da mislit v glavnem, kaj je vse še možno...
jest10 ::
pa tudi za lep sončen dan so nekam meglene slike, kot megla itd...
Ti v velemestu pričakuješ kristalno čist zrak?
Ja poglej si posnetke in slike na kak drug jasen dan no, ni kristalno čisto je pa zelo občutno bolj čisto kot na posnetkih kjer je letalo posneto.
coolbits
sedaj si pa že strokovnjak za vreme?
a ni čudno da se samo tebi zdi vreme čudno?
pa nikomur drugemu - tudi tistim ki so bili tam
ti pa veliki strokovnjak -opaziš napako
sedaj si pa že strokovnjak za vreme?
a ni čudno da se samo tebi zdi vreme čudno?
pa nikomur drugemu - tudi tistim ki so bili tam
ti pa veliki strokovnjak -opaziš napako
Nisem noben strokovnjak in ne žali... so tudi drugi to opazili, zato pa govorim... tudi tisti, ki so bili tam. Zraven tega pa v "live" prenosu lepo pove, da je lep jasen dan a na sliki megla...
Zakaj se potem na nobenem posnetku ne tako lepo vidi, niti na posnetku iz helikopterja recimo?
Hm, na tem filmčku ni prav nič lepo nebo In od kdaj pa so si vsi dnevi enaki? Enkrat je bolj usrano, drugič manj.
Na tem filmčku je precej lepo nebo za NY, pa upoštevaj še, da je helikopter nižje in bližje letel, kot to letalo.
Zanimivo mi je tudi, da se na precej "različnih" posnetkih slika prekine točno ob trku drugega letala... kot spodaj recimo. Opazuj tudi ozadje za stolpnicama...
Zanimivo mi je tudi, da se na precej "različnih" posnetkih slika prekine točno ob trku drugega letala... kot spodaj recimo. Opazuj tudi ozadje za stolpnicama...
Ne vem kod si ti to staknil(vprašanje če je sploh original posnetek in ga niste zarotniki sami popravili), vendar ko sem jaz gledal na HTR trčenje v živo, ni bilo nobene prekinitve.
Na kar precej posnetkih to opaziš. Je pa res vprašanje, če je original posnetek... pa ne, ker bi ga zarotniki popravljali...
Pač izpostavljam kar mi je čudno in nenavadno.
Da omenim še nekaj kar je bilo že povedano tudi in mi je čudno.. sam sem tudi v živo gledal to po tv in za wtc7 so že kako uro prej govorili, da ga evakuirajo, ker se bo podrl... na prenosu v živo pa je bilo rečeno, da se je podrl, ko je še stal...
Še to da dodam. Moji prvi občutki po letalih in ko so stolpnice še stale so bli... ok zdej pogasijo in bo ok in zelo čudno mi je bilo, ko se se naenkrat porle...
Zato mal dvomim v vse skupaj...
Pač izpostavljam kar mi je čudno in nenavadno.
Da omenim še nekaj kar je bilo že povedano tudi in mi je čudno.. sam sem tudi v živo gledal to po tv in za wtc7 so že kako uro prej govorili, da ga evakuirajo, ker se bo podrl... na prenosu v živo pa je bilo rečeno, da se je podrl, ko je še stal...
Še to da dodam. Moji prvi občutki po letalih in ko so stolpnice še stale so bli... ok zdej pogasijo in bo ok in zelo čudno mi je bilo, ko se se naenkrat porle...
Zato mal dvomim v vse skupaj...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CoolBits ()
Vajenc ::
Na kar precej posnetkih to opaziš. Je pa res vprašanje, če je original posnetek... pa ne, ker bi ga zarotniki popravljali...Pač izpostavljam kar mi je čudno in nenavadno.Si pomislil npr. na udarni val in občutljive kamere ob trku?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Ampak hitreje kot zvok!
Woody Allen
Woody Allen
Kolikor se jaz spomnim posnetka, se vidi trk letala in šele potem mrk. Se motim?
Woody Allen
Woody Allen
vorantz ::
Sem samo jaz čudno slišal ali sta takoj po trku in tej prekinitvi govorila, da je explodiralo nekaj v stavbi in noben ni omenil še enega letala?
Še enkrat sem Mondeov link pogledal kjer se na life posnetku CNNja vidi letalo, ki se zaleti v stolpnico in šele nato mrk kamere! Na hitro bi lahko celo rekel, da zgleda kot bi kamerman ob trku pomotoma pritisnil na zoom. Čez pet minut bi verjetno našel še kakšen trezen odgovor na "zakaj je ratal mrk?" Vsekakor bi lažje verjel, da je kamerman v šoku polil "coffee to go" kot, da so pri zaroti stoletja naredili tako nekvaliteten fejk!
Woody Allen
Woody Allen
imagodei ::
Vajenc, če se prav spomnim, so podobni "mrki" še na posnetkih drugih tv hiš. Ob istem trenutku. Vsekakor zanimivo, ne pa toliko, da bi trdil, da so producenti Losta našli idejo o fake letalu na dnu morja v 9/11 eventih.
- Hoc est qui sumus -
Ob istem trenutku.Vedno ob trenutku, ko letalo udari v stolpnico. Na posnetku CNN se vidi, da letalo udari v stolpnico.
Woody Allen
Woody Allen
Ja sej to je zanimivo... kot bi bilo vse vodeno iz enega studia... Da omenim še ženski glas, ki je po analizah en in isti pa iz različnih tv hiš...
Še dobr, da je delfinček objavu kvalitetne "ponaredke". Drugače bi že pomislil, da je čez lužo videotehnika bolj v k....!
A lahko na podlagi toliko posnetkov in prič še vedno dvomiš v trk potniškega letala v WTC? In ja, sebe tudi štejem kot pričo, ki je spremljala katastrofo v živo prek TVja.
A lahko na podlagi toliko posnetkov in prič še vedno dvomiš v trk potniškega letala v WTC? In ja, sebe tudi štejem kot pričo, ki je spremljala katastrofo v živo prek TVja.
Woody Allen
Woody Allen
V živo in prek tv-ja ne gre skupaj... na tv-ju namreč lahko pokažejo karkoli in rečejo, da je v živo...
Če bi dejansko tam gledal to v živo bi ti še verjel ja... BTW na tv-ju sem tudi jaz gledal "v živo"
Če bi dejansko tam gledal to v živo bi ti še verjel ja... BTW na tv-ju sem tudi jaz gledal "v živo"
Če bi dejansko tam gledal to v živo bi ti še verjel ja..Na tisoče jih je gledalo tam v živo. A sedaj verjameš?
Woody Allen
Woody Allen
A tebi naj verjamem, ker so oni gledali?
Kolko pa jih je dejansko reklo, da so videli letalo, razen novinarjev?
A tebi naj verjamem, ker so oni gledali?
klik
Torej kje imaš kup prekinitev in kje imaš "vsi posnetki so iz iste smeri"?
... še vedno pa dvomim mal.Se ne čudim.
Najprej se je letalo zaletelo v stolpnico kot krinka za vse kar je sledilo. Ker se stolpnica NIKAKOR ne more zrušiti zaradi trka letala je morala biti stolpnica minirana. V bistvu termitirana. No ja, v resnici je bil to nek supertrupernano termit. Neki takega kar se do sedaj sploh še ni uporabilo ... No ok, so dokazi za pancake ampak niti slučajno se ni v TO stolpnico zaletelo letalo. Ne to ni bilo letalo. Ma sigurn ne. Poglejte tisti mrk na kameri po trku letala. No ja, ok, bilo je letalo, ampak jaz še vedno malo dvomim ...
Woody Allen
Woody Allen
A so ti krila zrastla, ker sem mal "popustil" mogoče? Vse skupaj napisano še vedno nič ne pomeni žal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 32659 (3548) | T-h-o-r |
» | Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 43794 (30702) | Matev |
⊘ | Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 24302 (20188) | jype |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13931 (9554) | jype |