» »

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

Temo vidijo: vsi
««
32 / 86
»»

imagodei ::

> "kaj ko bi se držali dogovora nekje proti začetku teme, da bi se ob vsakem objavljenem posnetku tudi napisalo, kaj je na njem. "

WORD! Tema je že tako na nizkem nivoju - prosim, da se ob objavljanju linkov potrudite vsaj toliko, da v nekaj besedah poveste, za kaj gre.
- Hoc est qui sumus -

Mipe ::

Ni lepo lagati, mi je govorila babica. Zato me je karala, ko sem si izmišljal stvari, nekega dne sem sam napisal pismo, ki me je vabilo na sodelovanje v vesoljskem programu pri NASI. Samo debelo pogledala je pismo in nato mene, nato je zavila z očmi, jaz pa sem še kar vztrajal, da je bilo resnično pismo.

Človekov um je neverjeten, včasih si izmisli marsikaj, v kar potem tako verjame, da ni variante. Tako je tudi z vami, 911 skeptiki. Ni lepo izmišljati te nesmiselne teorije - tako je, nobenega smisla nima, ne vlada ZDA ne lastniki WTC nimajo pametnega razloga za to zaroto. To je tako, kot da bi se tekač ustrelil v nogo, da bi dobil nekaj zavarovanja. S tem bi si uničil kariero in močno otežil življenje. Nima nobenega smisla.

To je storila Al Kaida pod vodstvom Osame Bin Ladna. Letali so zarili v simbol ameriškega ponosa; popolno uničenje je preseglo njihova pričakovanja, ponosno so se važili pred kamerami itd., "to smo jim pokazali!"

Potem pa pridete vi, kvazi-teoretiki, izmišljevalci in izkivljevalci dejstev, še slabši ste od odvetnikov, ki iščejo luknje v zakonih ter jih izkoriščajo. Ubogim teroristom, ki so se dolgo pripravljali na napad, kradete luč in ponos, medtem ko sorodnikom in prijateljem žrtev neprestano odpirate stare srčne rane.

Samo zato, ker uživate v prepiranju in pozornosti, pa naj bo negativna. Vse mogoče obračate na glavo, celo pristanek na Luni, ki ga je spremljalo pol človeštva, tako da dandanes mladi ne vedo več, kje je rep in glava. Nekaj laži jim povsem zmeša glave.

Resnica je, da potvarjanje dejstev ne koristi nikomur. Samo megla podpira vaše teorije, medtem ko imamo ruševine v Manhattnu in ostanke letal ter pretresene ljudi, ki so vse to doživeli.

Medtem pa se po svetu dogajajo krize, ki potrebujejo našo pozornost. Zakaj vi teoretiki zarote ne sprašujete, zakaj svet ne ukrepa v Darfurju, kjer dnevno umira na tisoče ljudi zaradi žeje in islamske milice? Zakaj se ne zmenite za trpljenje ljudi, ki se borijo iz dneva v dan, ampak se raje vtikate v zgodovinske dogodke, mažete drek in blato v obraze poštenih ljudi?

Kako lahko živite s tem? Stavit grem, da ste v življenju razočarani in zafrustirani, da vam marsikaj leži na duši, zato se tako izživljate nad svetom.

Upam, da boste našli odpuščanje.

Mipe ::

Pa vendar je ravno to, kar se dogaja v tej debati. Ljudje, ki nimajo pojma, se grejo strokovnjake.

Samuel ::

Človekov um je neverjeten, včasih si izmisli marsikaj, v kar potem tako verjame, da ni variante. Tako je tudi z vami, 911 skeptiki. Ni lepo izmišljati te nesmiselne teorije - tako je, nobenega smisla nima, ne vlada ZDA ne lastniki WTC nimajo pametnega razloga za to zaroto. To je tako, kot da bi se tekač ustrelil v nogo, da bi dobil nekaj zavarovanja. S tem bi si uničil kariero in močno otežil življenje. Nima nobenega smisla.

----

Prav vsi, ki si jih navedel so imeli še kako pametne razloge za tole, kar se je zgodilo.

rndm2008 ::

@ Mipe,
Stavit grem, da ste v življenju razočarani in zafrustirani, da vam marsikaj leži na duši, zato se tako izživljate nad svetom.

Tvoja oznaka nad življenjem razočaranih in zafrustriranih torej velja tudi za:

stotine arhitektov in inženirjev

pilote

stotine profesorjev, umetnikov in ljudi iz medijev?

No, za svojce žrtev bi še nekako rekel, da hočejo najti krivca, pa čeprav na ameriških tleh, ampak za ostale?

Potisni svoj strah, Mipe, poglej si podatke, poglej si članek o nanotermitu, poglej si, kaj stotine strokovnjakov pravi o tem, in poglej resnici v oči. Kmalu te bo nehalo biti strah. Mi tukaj smo pa samo messengerji, kurirji. Prinašamo pač slabe novice, zato pač še nismo luzerji. Ti pa stoodstotno verjamem, da te dejstva, ki jih prikazujemo, bolijo, Mene so tudi. Na začetku.
AE911TRUTH
All Hail Thermal Expansion!

Pyr0Beast ::

// Jaz sem pa danes rižoto jedel.

Ludje, ali se lahko dvignemo malce višje kot iz osebnega nivoja te debate ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Matev ::

beliverji ste kot ena verska sekta

Višje prosim lepo.

THX 1138 ::

Samo počakaj,kaj pa praviš na:

-prisotnost nano termita v prahu WTCja
-posnetki in slike, ki nakazujejo da je šlo za miniranje(vroča magma,ki je tekla po stenah,prisotnost te razbeljene magme je bila še cel teden pod ruševinami(kar nakazuje na veliko prisotnost temita..(tisti danski znanstvenik je omenil cifro od 10 do 100 ton), slike podrtega WC 7 in,recimo 5 in 6, ki sta bila še bližje WTC 1 in 2, kot pa WTC 7, pa sta ostala nepodrta,)
-zvočni posnetki in pričevanje prič o močnih eksplozijah
-security...Marvin Bush(brat Georga Busha) je bil v tistem obdobju CEO firme, ki je skrbela za varnost WTCja(z tem bi lahko razložili, kako se je termit "neopazno" namontiral)
-razni dokazi o zanimivih bančnih transakcijah dan pred 11.9
-pa po mojem mnenju zanimiv razlog zakaj so rabili minirati stavbe..zaradi tega, da bi višje število žrtev upravičilo vojno proti terorizmu..hoteli so svetovni šok, da bi nas prepričali o potrebi vojne proti teroristom. Zato so potem lahko tudi brez problema napadal Irak,Afganistan mednarodna skupnost ni nič ugovarjala, ko so napadli. In z tem ko so napadli(seveda zaradi povečanega boja proti teroristom, češ da imajo biološko kemično orožje, ki pa ga seveda takrat niso imeli) jih izgleda ne more nič več ustaviti. Še Barack Obama ne:)

No, moje mnenje je, da se preveč zapičite v eno stvar in jo secirate do zadnjega atoma, vmes pa pozabljate še na monožico drugih stvari in dokazov, ki govorijo , ne sama govorijo ampak dokazujejo, da je bil WTC 1, 2 in 7 miniran. Pentagona pa raje sploh ne bom omenjal..

Zheegec ::

No, moje mnenje je, da se preveč zapičite v eno stvar in jo secirate do zadnjega atoma, vmes pa pozabljate še na monožico drugih stvari in dokazov, ki govorijo , ne sama govorijo ampak dokazujejo, da je bil WTC 1, 2 in 7 miniran. Pentagona pa raje sploh ne bom omenjal..

Ti se pa zapičiš v eno majhno podrobnost, ki bi mogoče lahko podpiralo tvojo (divjo) teorijo, večjih dokazov (pa tudi logike) pa se izogibaš. Poglej najprej the big picture. Za to, da je termit res od miniranja WTC daj kakšen konkreten dokaz. Možnosti, kako je tja prišel je dovolj - miniranje bližnje stavbe nekaj mesecev nazaj je čisto dovolj dober razlog za to. Razen če je na delcih pisalo "sem iz WTC".
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zelo dobro bi bilo da bi NIST spustil par tisoč slik prizorišča nazaj v javnost, vendar do takrat so vse to samo špekulacije.

miniranje bližnje stavbe nekaj mesecev nazaj je čisto dovolj dober razlog za to. Razen če je na delcih pisalo "sem iz WTC".

Ja najdi mi kak vir, kak dokaz, ki bi nakazoval na to. Saj to vi trdite a ne?

Zelo dobro bi bilo da bi NIST spustil par tisoč slik prizorišča nazaj v javnost, vendar do takrat so vse to samo špekulacije.

Heh, ja. Pa še verjetno dost posnetkov nadzornih kamer. Samo nočejo, le zakaj?

dzinks63 ::

THX tečen si kot komar s tem supertermitom. Sem že napisal, da je pred 15 leti eksplodirala bomba polna aluminija in železa in še marsičesa, katero je razšibalo po dobršnem delu WTCja, pa še kar najedaš. Takrat je bilo veliko ranjenih, nekaj mrtvih in tudi gmotna škoda je bila zelo velika.

Aja.. pa dež ni opravil svoje ali pa pomivalci oken? Verjetno bi tudi obrisali malo prahu pa to, če bi ga videli?:)

dzinks63 ::

Ne delaj se neumnega z pomivalci oken, katerih takrat sploh ni bilo več da bi jih umivali, še stene je pošteno razmetalo naokoli in delci pri ekploziji se zažrejo globoko v beton.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: WarpedGone ()

Čaki nism gledal tvojih linkov a ti govoriš o bombi, ki je eksplodirala v podzemnih garažah, pod WTCjem okoli leta 1993?

Najbolj smešno pri temle negiranju nanotermita je pa to, da je vzcvetelo že kup idej, od kod naj bi se vzel, kar povsem jasno kaže na to, da folk, ki se glede tega prepira, članka sploh ni prebral. Ampak kregajo se pa.
Dragi moji, v članku lepo piše, kdo, kdaj in kje je odvzel posamezen vzorec. Za vsakega posebej je dokumentirano. Najbolj pomemben je tisti, ki je bil vzet dobesedno med samim kolapsom. Tipček, ki ga je obdal oblak prahu od padajočega dvojčka. In ta prah je takoj spravil

Vi ste pa najprej od "delovišč" po New Yorku, preko namišljenih prizorišč demoliranj (katerih, prosim, pokažite), prišli že do "ostankov praznovanja 4. julija". Talk about denial...

Jep, tako izgledajo umi, ki so v zagati in se nočejo soočiti z dejstvi. Še enkrat, vsaj preberite si članek, če mislite debatirati o njem. Je to tako nerazumna želja?
AE911TRUTH

Tista bomba je bila sestavljena iz nitrirane uree in njen primarni kompozit ni bila kovina, ki je bila tam samo zaradi povečanja efekta eksplozije. Svaka čast tistemu ki jo je naredil, ker je narejena z dobro mero kreativnosti in pameti, edino njen namen je bil slab. Poleg tega je bila detonacija v podzemnem parkiršču in ne na prostem.

Spet so pa našli 'krivca' z branjem serijske številke iz odlomljene gredi. Ne vem, ali so tisti ljudje tako dobri ali pa so 'full of crap'.

Kako lahko tukaj najdeš karkoli ?

Nato pa še pasoš enega od teroristov ?

Vrjetnost preživetja dokumenta je blizu nule, nato pa je vrjetnost da ga dejansko najdejo še manjša (Glede na to da ga je pokrila celotna vsebina WTC)

EDIT: Slika

Zgodovina sprememb…

The explosion came with no warning at 12:18 pm in the parking garage on the second level basement of the north tower. The blast reverberated throughout Lower Manhattan, knocking out the Port Authority Police command and operations centers for the trade center.

:)

XsenO ::

V Manhatnu so leta 2001 zaključili 2 visoki stavbi (+184m) 4 pa so bile še v izgradnji (vejetno je še ogromno drugih nižjih projektov). Za vse so seveda morali narediti prej plac.
Zato je trditi, da so najdeni delci 100% od wtcja smešno.
1 + 1 = 1

Zato je trditi, da so najdeni delci 100% od wtcja smešno.

Le smej se:)

V Manhatnu so leta 2001 zaključili 2 visoki stavbi (+184m) 4 pa so bile še v izgradnji (vejetno je še ogromno drugih nižjih projektov). Za vse so seveda morali narediti prej plac.

Dej kak link(z zemljevidom), če maš.

Ni smešno temveč nerealno in neupoštevajoč vsa dejsteva.

Vrjetnost kontaminacije zagotovo je in je ne moreš preprečiti.

Vendar pa bolj pravilno vzorcev preprosto ne moreš dobiti.

Zgodovina sprememb…

1 + 1 = 1

Vrjetnost kontaminacije zagotovo je in je ne moreš preprečiti.

Vendar pa bolj pravilno vzorcev preprosto ne moreš dobiti.

Točno zato je "definitivni" dokaz miniranja, le ni toliko definitivni. Toda če da to trutherjem kaj veselja, naj jim bo.
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

OH fuck sem si končno ogledal, kje so pobrali "nekotaminiran" vzorec 10 minut po padcu.....na skoraj 150 let starem kupu rje.
He swept a handful of the dust from a rail on the pedestrian walkway near the end of the bridge,

Aja in kot češnja na vrhu torte se na njegovem "pričevanju" pošalijo o tem, da niso poškropili vzorca s koščki železa.
1 + 1 = 1

Sploh veš kakšen pomen ima beseda "rail" v tem kontekstu?

Sploh pa so termit našli v 4 vzorcih,eden od tega je bil pobran iz stanovanja kamor je prah prineslo.Vsi so pokazali iste rezultate.

Sploh veš kakšen pomen ima beseda "rail" v tem kontekstu?

Pridi sam do zaključka s to sliko (pozor velika slika)

1 + 1 = 1

Samo termit ni železo.Gre za nano termit.

The red portion of these chips is found to be an unreacted thermitic material and highly energetic.

BigWhale ::

BW

saj to ne zanika prisotnost nano termita v prahu. Si pogledal filmček, kjer govori danski zanstvenik?

Ne, to takoj diskreditira Jonesa. Pri VSEH zadevah in tockah. Karkoli je povedal je dvomljivo. Ce je enkrat vzel citat iz konteksta, ga je verjetno se marsikdaj drugic.

Tukaj ima na zalost samo en strike. Zapravil, ga je.

Ne, to takoj diskreditira Jonesa. Pri VSEH zadevah in tockah. Karkoli je povedal je dvomljivo.

Ni edini , ki je to raziskoval. Sploh je prvi preiskave delala danska univerza.

In rja tudi ni železo toda Fe2O3, kar če se ne motim je komponenta tudi tega nanothermita. Pa tudi če rja odpade je most po vsej verjetnosti redno podvržen vzdrževalnim delom, ki komot lahko povzroči anomalijo.
1 + 1 = 1

Pozabljaš da gre za nano termit:

As measured using DSC, the material ignites and reacts
vigorously at a temperature of approximately
430 °C, with a rather narrow exotherm, matching
fairly closely an independent observation on a known
super-thermite sample. The low temperature of ignition
and the presence of iron oxide grains less than
120 nm show that the material is not conventional
thermite (which ignites at temperatures above 900 °C)
but very likely a form of super-thermite.

We have discovered distinctive red/gray chips in significant
numbers in dust associated with the World Trade Center
destruction. We have applied SEM/XEDS and other methods
to characterize the small-scale structure and chemical signature
of these chips, especially of their red component. The
red material is most interesting and has the following characteristics:
1. It is composed of aluminum, iron, oxygen, silicon and
carbon. Lesser amounts of other potentially reactive
elements are sometimes present, such as potassium,
sulfur, lead, barium and copper.
2. The primary elements (Al, Fe, O, Si, C) are typically
all present in particles at the scale of tens to hundreds
of nanometers, and detailed XEDS mapping shows
intimate mixing.
3. On treatment with methyl ethyl ketone solvent, some
segregation of components occurred. Elemental aluminum
became sufficiently concentrated to be clearly
identified in the pre-ignition material.

Sploh je ta slika zanimiva:

Zgodovina sprememb…

Btw rndm2008 se ti opravičujem, si imel prav ko si me karal, ker sem vrgel vse trutherje v isti koš, ker se jih komot razdeli v tri skupine. 1. tiste, ki iščejo svojih 5 minut slave, 2. tisti, ki odprejo strani kjer sprašujejo za donacije in prodajajo razne "buy the truth" izdelke in 3. tisti, ki sledijo prvim dvem skupinam.

Rahlo ironični so tej od druge skupine, saj se trenutno denarno koristijo iz tragedje, podobno kot naj bi se tej morebitni vpleteni v napade...
1 + 1 = 1

Zheegec ::

Sploh je ta slika zanimiva:

Nič posebnega na njej. Sesedajoča nadstropja so ustvarila kar precejšen pritisk po jaških stavbe, seveda je ogromno prahu šlo ven skozi te jaške, pa najbrž je že kar dosti gorečega kerozina že prej teklo dol po teh jaških.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

hamax ::

> Sploh je ta slika zanimiva:

Zanimiva? Meni se zdi grozna, ko gledam na stotine, morda tisocine ljudi, ki so izgubili zivljenje v tej stavbi. Zakaj bi bila pa tako zanimiva pa ne vem. Nekaj dimcokov zraven stolpnice, ki se podira?
Naj se enkrat prilepim wololo filmcek? Nazalost je to vas nivo. Nazalost.

Valvoline ::

@hamax raje se vrni nazaj v vrtec.Možgani so lih na tem nivoju. Film je tut na brezplačni ogled.In kot sem reku j**es ZDA,in 9-11,vendar si seb morš priznat da so se stavbe zrušil na res neverjetn in sumljivi način. Spomni se zarote o Kennedyju,a ga je res fental Oswald ali ne? In kolk knig in ostalo je bilo na tem napisano un se je zaslužilo? Kot sem povedal z ZDA posredno in neposredno upravljajo razne mafijsko-kartelne združbe.THE DARK SIDE.Ne pa predsednik,senat itn ki so le marionete.

Ne, to takoj diskreditira Jonesa. Pri VSEH zadevah in tockah. Karkoli je povedal je dvomljivo.

Ni edini , ki je to raziskoval. Sploh je prvi preiskave delala danska univerza.

Poisci si nekaj razlag o tem, da njegovi delci sploh ne spadajo v kategorijo nano delcev. So preveliki. Ce pa on ni edini, ki je to raziskoval je pa popolnoma vseeno. Njega takele zadeve diskreditirajo.

Next please!

Gandalfar ::

Dovolj je bilo random filmckov. Ce nalepis link, ga obrazlozi, napisi kaj je v filmu in kako podpira nek tvoj argument.

Kseno, spet se nisi potrudil pa malo bolje raziskal stvari.

Loose change, 9/11 Ripple Effect, 9/11 Mysteries, Painful Deceptions, pa gotovo še nekateri, so poleg prodaje DVDjev ponujali tudi low-Q verzije za streamanje. Enako Zeitgeist. Še vedno ga lahko pogledaš zastonj. Jonesov "9/11 Road to Tyranny" ali "Martial Law 9/11" so seveda prav tako dostopni preko DVD verzije, hkrati pa povsem zastonj dostopni na spletni strani. Ne le to. Jones poudarja, da ne le, da kopiranje njegovih filmov ni prepovedano, ampak celo zaželjeno. Na njih piše "copy this DVD and share it".

Zdaj pa povej, ali si morda kjerkoli videl, da je knjiga uradnega poročila o 9/11 dosegljiva brez plačila? Kako pa to? Če pa kje najdeš, da jih dajejo zastonj, pa le pokaži.

Tvoja delitev na believerje in na potencialne kvazi believerje, ki služijo na račun prvih, je torej močno vprašljiva. Razen, če firme, ki štancajo DVDje, izdelujejo majice in kape in podobno kramo, tega ne počnejo zastonj, potem je torej dokaj razumljivo, da je za te stvari potrebno plačati. Celo v Ameriki, si lahko misliš, a? Kaj takega!

No, tvojo pobožno željo, da so trutherji pozornosti in slave bolestno željni luzerji, sem raztrgal z linki na množice strokovnjakov iz različnih področij, na niti enega se seveda nisi odzval, le vse skupaj si ponovno vrgel v isti koš z nami, anonimnimi luzerji. Le da si sedaj dodal "zaslužkarje". Gotovo pa je res, da so vedno tudi taki. Na žalost. To je tragika človeške narave, priznam.

To, da so trutherji pravzaprav le potrebni pomoči psihiatra ali vsaj psihologa, je tvoj ultimate poseg po diskreditaciji, ko ti očitno predstavljena dejstva vedno močneje grizljajo po podzavesti, zbujajo dvom in sprožajo take reakcije. Verjemi, razumem te. Vem, da se bojiš.

Pred letom dni je tule nekdo kričal: "mi ne rabimo gledati takih filmčkov, mi vemo,kaj se je zgodilo!!!". Potem se je pa med debato začelo kazati, da niso vedeli niti osnovnih podatkov, celo tistih, uradno potrjenih. Niso vedeli niti, kako se je imenovala WTC 7, na primer.
Jep, to je vaš pristop. Informacijo, ki zna biti neugodna, po vsej možnosti ignorirati. Enako, kot se sedaj prepirate o nanotermitu, pa praktično nihče ni prebral članka. Še vedno isti, predvidljiv prijem. Se je za vprašat, Kseno, ja, kdo je tu "duhovni revež". Po domače, kdo ima jajca, soočiti se z resnico, kdo jih pa nima.

V resnici so pa ljudje, ko gre za odnos do 9/11 v grobem razdeljeni na tri skupine:

Prva, v kateri je večina Američanov, verjame, da so jih napadli hudobni teroristi, ker jim pač zavidajo njihovo svobodo in blagostanje. Amerika je plemenita država, ki so se je lotili verski fanatiki brez kakršnegakoli tehtnega razloga, iz čiste zlobe in nevoščljivosti. To štorijo so mediji uspeli prodati sloju najnaivnejših, najmanj izobraženih, najmanj obveščenih. In ta skupina je nedvomno ogromna, niso pa v njej le Američani, jasno. Gre za globalne razsežnosti, samo da ostalim ljudem po svetu to pač ni tako pomembno kot Američanom samim.

Druga skupina so ljudje, ki mislijo, da vedo nekaj več od povprečnega Joeja in so mnenja, da so bili teroristični napadi povračilo oziroma posledica ameriške zunanje politike. Od nekritične podpore Izraelu pa do njihove poze globalnega policaja. Temu rečejo "blowback". Skratka, ljudje, ki vedo, da ima Amerika toliko masla na glavi, da je enkrat končno moralo nekaj prileteti nazaj. V to skupino sem spadal tudi sam. Včasih.

Tretja skupina je pa tista, s katero se trenutno ukvarjate debunkerji in se je seveda razumljivo bojite, ker predstavlja grožnjo podobi sveta, kakršno ste si ustvarili, pa če spadate v prvo (kot recimo, Mipe, ki ponavlja floskule, ki jih je leta poslušal na CNN) ali pa drugo skupino. Obe sta podobno trdovratni pri sprejemanju resnice. Razumljivo, druga skupina je, glede na to, da te idealizirane podobe o Ameriki ne goji, nekaj bolj dovzetna za resnico, ne pa bistveno. Lep primer so nekateri novinarji, ki še kako dobro vedo, kako Amerika ni nedolžna žrtev, ampak huligan, ki je tako "končno dobil po prstih", truth gibanje pa ignorirajo.

Kseno, saj se boš znal sam uvrstiti v eno od teh treh, kajne?
AE911TRUTH

Kdo je ta Kseno, katerega sparašuješ nimam pojma.
Sam pa se dam v, gremo rečt ločeno skupino tisti, ki vejo, da nekaj smrdi a zavračajo teorijo overkill-a, ki jo večina trutherjev zagovarja, če razumeš kaj hočem s tem reči.
1 + 1 = 1

Zanimiva? Meni se zdi grozna, ko gledam na stotine, morda tisocine ljudi, ki so izgubili zivljenje v tej stavbi.

In vzrok zakaj so izgubili življenje ni v tem,da bi se stavba podrla sama od sebe, ampak je v tem, da je bila minirana.In da to dejstvo ni poznano javnosti oz jo nekateri celo izključujejo kot povsem nemogočo je tudi grozno. Mrtvih se ne da več obuditi.

Sam pa se dam v, gremo rečt ločeno skupino tisti, ki vejo, da nekaj smrdi a zavračajo teorijo overkill-a, ki jo večina trutherjev zagovarja, če razumeš kaj hočem s tem reči.

Ti vohaš, da neki smrdi sam ne veš zakaj in od kod..:)

Vam je sploh poznana Operation Nortwood?:

Operation Northwoods, or Northwoods, was a false-flag conspiracy plan, proposed within the United States government in 1962. The plan called for CIA or other operatives to commit apparent acts of terrorism in U.S. cities to create public support for a war against Castro-led Cuba.

Operation Northwoods @ Wikipedia

Loose change, 9/11 Ripple Effect, 9/11 Mysteries, Painful Deceptions, pa gotovo še nekateri, so poleg prodaje DVDjev ponujali tudi low-Q verzije za streamanje. Enako Zeitgeist. Še vedno ga lahko pogledaš zastonj. Jonesov "9/11 Road to Tyranny" ali "Martial Law 9/11" so seveda prav tako dostopni preko DVD verzije, hkrati pa povsem zastonj dostopni na spletni strani. Ne le to. Jones poudarja, da ne le, da kopiranje njegovih filmov ni prepovedano, ampak celo zaželjeno. Na njih piše "copy this DVD and share it".

To nima nobene veze. Web strani prinesejo kar nekaj denarja z oglasi. :) Ampak, tisti, ki si zeli publiciteto, bo tako ali tako vzpodbujal kopiranje svojega filma. Sej, za dokumentarne filme o Nessie in UFO sightings si avtorji tud zelijo, da se jih kopira.

Zdaj pa povej, ali si morda kjerkoli videl, da je knjiga uradnega poročila o 9/11 dosegljiva brez plačila? Kako pa to? Če pa kje najdeš, da jih dajejo zastonj, pa le pokaži.

Irrelevant. Ce je porocilo available vsem, pol je to ze dost. Ce ga treba placat, stvari ne spreminja kaj dost.

To, da so trutherji pravzaprav le potrebni pomoči psihiatra ali vsaj psihologa, je tvoj ultimate poseg po diskreditaciji, ko ti očitno predstavljena dejstva vedno močneje grizljajo po podzavesti, zbujajo dvom in sprožajo take reakcije. Verjemi, razumem te. Vem, da se bojiš.

A bi rad, da zacnemo tebe citirati, s cim vse si primerjal tiste, ki ne verjamejo v iste stvari kot ti? Sicer pa preberi tvoje pisanje od druge vejice naprej. A ti resno mislis, da nam 'dejstva grizljajo podzavest'? Iz tvojega pisanja imam jaz obcutek, da so tebi nekatera dejstva zgrizljale ze samo zavest, ne samo podzavesti.

Ti nisi normalen, ko kar takole vse povprek ljudi oznacujes za sibke in da nas je strah nevem katere resnice in kaj vem cesa vsega se.

Pred letom dni je tule nekdo kričal: "mi ne rabimo gledati takih filmčkov, mi vemo,kaj se je zgodilo!!!". Potem se je pa med debato začelo kazati, da niso vedeli niti osnovnih podatkov, celo tistih, uradno potrjenih. Niso vedeli niti, kako se je imenovala WTC 7, na primer.

Ne, youtube filmov ni treba vseh pogledati, da ti je jasno, da trutherji trgajo citate iz konteksta (famozni Dr. Jones in njegov uber-termit), se pozvizgajo na osnovnosolsko fiziko in kemijo (stisljivost in obnasanje plinov, lom in odboj svetlobe na steklu, ...) in si stvari enostavno izmisljujejo (slika, ki je bila posneta nekaj dni, tednov, po podiranju je predstavljena kot slika, ki je bila posneta prakticno na isti dan). To, kako se je imenovala WTC7 stavba je pa irrelevant. Kakor tudi kako je bilo ime WTC1 in WTC2.

Jep, to je vaš pristop. Informacijo, ki zna biti neugodna, po vsej možnosti ignorirati.

A ti moram spet citirati vprasanje, ki sem ti ga ze dvakrat zastavil in nanj se nisi odgovoril?

Enako, kot se sedaj prepirate o nanotermitu, pa praktično nihče ni prebral članka.

Pa nehaj ze o tem nano termitu! Termit se uporablja po celem new yorku in manhattnu, za rusenje in varjenje (kar je primarna uporaba termita). Mostovi in podzemna, tam je zelezja, ki ga je treba zvariti skupaj na tisoce ton in verjetno ni dneva, ko se termit v new yorku ne bi uporabljal za popravilo podzemne in mostov. Pa ce pustimo gradbisca (tam vam je en celo seznam zgradb, ki so se rusile in potem na novo postavljale nedavno pred 9/11) pri miru je bil termit zagotovo precej pogosto uporabljen. Tam je bil en link (nevem vec kdo ga je objavil), ko so tudi povedali, da tale termit, ki ga je Jones razkril sploh ni nano termit, ker so delci preveliki, da bi se lahko uvrscali med nano delce.

In se enkrat. Trutherji si stvari enostavno izmisljate. Najprej je bil exploziv, ki je porusil stavbe. Potem je bil termit. Sedaj je ze superduper nano termit. Termit se uporablja v glavnem za varjenje. Ustvari VELIKO toplotne energije in nekaj staljenega zeleza. Lahko se ga uporablja za rezanje in rusenje a pod dolocenimi pogoji, ki so kar neprijetni. Ker je prah, je tezko nadzorovati gorenje, zato se ga uporablja za rezanje horizontalnih nosilcev. Na vertikalnem nosilcu se stvar ne bi obdrzala, bi moral v nosilec recimo zvrtati luknjo in jo napolniti s termitom, pa se takrat bi tezko na pol prerezal steber, tako, da bi se tako enostavno podrl. Sploh, bi bilo nemogoce, da bi ustvaril taksen rez, kot je bil prikazan na tisti sliki z gasilcem (precno navzdol po stebru). Ko so trutherji spoznali ta dejstva so kar naenkrat ugotovili, da so bili stebri v WTC na novo izolirano z nekim novim posebnim nekonvencionalnim izolatorjem in tisto je not zadrzalo termit, da je uspel prerezati stevilne stebre. Lepo vas prosim no! Tudi, ce bi kdorkoli karkoli rezal s termitom, mora vedeti, da stvar traja nekaj casa, termit ne prezaga stebra v delcku sekundo po vzigu ampak traja nekaj casa, da se pregrize skozi. Poleg tega je to grizenje odvisno od stevilnih dejavnikov in ni pogojev, da bi jim s termitom tako lepo uspelo prezagati toliko stebrov, da bi se cela bajta podrla tako enakomerno, ker bi vsak steber porabil razlicno dolgo casa, da ga prezagas.

Ko se to ni bilo dovolj so na plano potegnili nano termit, ki naj bi pa eksplodiral tako kot treba. Ampak vseeno ne explodira tako kot bi si trutherji zeleli.

Še vedno isti, predvidljiv prijem. Se je za vprašat, Kseno, ja, kdo je tu "duhovni revež". Po domače, kdo ima jajca, soočiti se z resnico, kdo jih pa nima.

S kaksno resnico? Z lazmi, ki jih nekateri trutherji sirijo?

Tretja skupina je pa tista, s katero se trenutno ukvarjate debunkerji in se je seveda razumljivo bojite, ker predstavlja grožnjo podobi sveta, kakršno ste si ustvarili,

Ja, ... zato ker nas je strah orozij, ki stavbe spreminjajo v prah in vodenih raket, ki vi cik-caku podirajo cestne svetilke.

CoolBits ::

Ja, ... zato ker nas je strah orozij, ki stavbe spreminjajo v prah in vodenih raket, ki vi cik-caku podirajo cestne svetilke.

Pol priznavaš da je bilo nekaj uporabljeno, da se je stavba podrla in da se sama od sebe ni spremenila v prah?
Ker trk letala in malo ognja sigurno ni bilo dovolj, da se sesede v prah.

stisljivost in obnasanje plinov

No potem bi moral vedeti, da ti volumni dima, ki so se pojavili ob rušitvi WTC ne morejo priti samo od podrtja stavbe, ampak je termit povzročil, da se je cel WTC spremenil bolj kot ne v prah. Zato je toliko dima, drugače ga ne bi bilo.

PaX_MaN ::

ampak je termit povzročil, da se je cel WTC spremenil bolj kot ne v prah.

Termit ne spreminja ničesar v prah.

Matev ::

Ker trk letala in malo ognja sigurno ni bilo dovolj, da se sesede v prah.

s prav žališ vse potnike na letalu in vse ki so umrli v tem ognju i nvse k iso pred njim skakali iz stolpnice v zagotovo smrt

a soskakali zaradi malce ognenjčka

dej se zresen fante ... če bi bil tvoj fotr bi te tko ukrog kepe useku da bi se še par dni krvav usekvov
mulc nespoštljivi

CoolBits ::

Fante boš meni pravu v gostilni pa ko boš še mal zrasu... Ne tukaj...

V primerjavi z drugimi stavbami ki so gorele od tal pa do vrha je blo to malo ogenjčka ja, več je blo dima kot ognja... pa sej vemo da, ko ogenj ne gori prav se samo kadi...

Tukaj pa je poročilo o najdenih sumljivih explozivnih telesih v WTCju pred rušitvijo. Omenja se tudi prva esplozija.
««
32 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45632655 (3544) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68743792 (30700) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42024302 (20188) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213931 (9554) jype

Več podobnih tem