Forum » Pomoč in nasveti » Kje dobit tale kabl?nujno
Kje dobit tale kabl?nujno
Djz3l3 ::
Kje dobit tale kabel ki je dovg cca 10cm in pride iz graficne kartice. Kajti ko sem kupil graficno kartico nvidia 8600gt sem zraven dobil (ta kabel) samo ima priklopee za hd sliko jaz potrebujem s-video. Ko sem imel prejsno grafo 7600gs je po tej povezavi ki je na sliki vse lepo delal. Ali se da ta kabel kje kupit ali ga ima gdo mogoce za prodat kajti dosti folka ne uporabla outputa za dodtano sliko npr tv itd
- polepsal: OmegaBlue ()
Pyr0Beast ::
Bof naj bi mel ..
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Jakka ::
Hm, zakaj kar direktno s-video kabla ne vštekaš v grafično? Grafe imajo onavadi s-video tv-out. Tisti 10cm kabel s škatlico pa omogoči, da preko komponentnih vhodov (P Yb Cr - nekaj takšnega) priklopiš gor neko napravo.
Glede na to, da si napisal, da rabiš s-video priklop, vklopiš kabel direktno na grafično, pa je. Priklopil bi pa na 8600gt?
Glede na to, da si napisal, da rabiš s-video priklop, vklopiš kabel direktno na grafično, pa je. Priklopil bi pa na 8600gt?
Pyr0Beast ::
Če se ti da igrat
Pinout-i
Pinout-i
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585490 (24819) | Dominator |
» | Povezava grafična kartica in tvOddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1034) | lali12 |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8529 (7924) | opeter |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5851 (4930) | jamabama007 |
» | 8600GT full screen video???? in ostale prigodeOddelek: Zvok in slika | 839 (839) | Tomas_F |