» »

Resolucija pri HBO

Resolucija pri HBO

cimbalca ::

Ker sem prebral vse teme glede HBO in nikjer nisem zasledil vprašanja o kvaliteti prenešene slike. Teme so že dokaj stare in sem si mislil, da vas tistega časa ni zanimalo kaj dosti o resoluciji. Toda po dveh letih, po velikem padcu cen prei HD ready in full HD ready tv sprejemnikih bi pa lahko postalo vprašanje relevantno. Torej, zanima me - ker ravno kupujem plasma ali lcd TV - kaj se mi splača kupiti, glede na to da telemach ponuja le HBO v digitalni tehniki. Ali naj kupim Plazmo ali LCD? Ali HD ali full HD? Ker so HD DVD in blue ray predvajalniki še malo zasoljeni, ploščki pa brez slovenskih podnapisov in redki, bom gledal pač filme na HBO. Me pa zanima ali je tale DIGITALNA "kao" TV v HD resoluciji ali gre za običen VGA signal v digitalni tehniki. Ne bi rad pretiraval z stran metanjem denarja za nekaj kar bo sprejemljivo čez pet let, ko bom spet menjal sprejemnik.

Pa še to. Vprašanje za tiste z izkušnjami. TV gledam z razdalje treh metrov. Kaj mi bolj priporočate: 37" ali 42" TV.

Highlag ::

Glede na to, da HBO deluje na navadni TV ni to noben HD program. Če bi bil bi to na veliko razglašali. Torej slika je standardna PAL.
To da je prenos digitalen nima veze z HD.
Never trust a computer you can't throw out a window

trdoreh ::

Pa še to. Vprašanje za tiste z izkušnjami. TV gledam z razdalje treh metrov. Kaj mi bolj priporočate: 37" ali 42" TV.
Definitivno večji model!

p.s. HD DVD predvajalnik dobiš že za 300eu, kar je IMHO zelo dobra cena, glede na ponujeno!

Lp, Jan

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961205365 (429736) antonija
»

LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5333797 (30605) nendzi
»

TV za PS3

Oddelek: Zvok in slika
10947 (888) Dromar
»

37" Full HD ali HD Ready (strani: 1 2 )

6922824 (20729) Yoni
»

Full HD TV (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

942119414 (36401) Kovalchuk

Več podobnih tem